סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלאסיקו בארנה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:03 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בנוסף במשחק הזה הוכח שמודי מאור הוא עדיין מאמן טירון לחלוטין, ניהול משחק/רוטציה גרוע לדעתי.

אני חושב שלא משנה מה היינו מפסידים היום את המשחק, אבל עדיין הוא חייב להשתפר בפן הזה. לדעת מתי להוציא שחקנים בזמן (דייסון בעיקר..).

כמו כן מדוע בר טימור לא שותף? פוחדים עליו לקראת יום רביעי? הרי בנבחרת ישראל הוא שיחק לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:05 am 
Sophomore

מאנו מעניין זה כן, אבל אם נגיד הייתי עוסק במשהו שבאמת מוציא ממני רגשות כאלה ואחרים, אז לא הייתי מתעסק בנושא הזה. כיף לחפור עליו, לא הרבה יותר מזה.

תראה, אולי זה עניין של גישה שונה. אני לא רואה קבוצה כמשהו רוחני וקוסמי שנשגב מכולנו, אני אוהד קבוצה ואני יודע שאם אני בא ונותן את הגרון שלי במשך 40 דקות, יוצא מזיע וקצר נשימה כאילו יש לי דלקת ריאות, אני רוצה לראות את הקבוצה מספקת את הסחורה מהצד השני.

כשאתה אוהד קבוצה, מה אתה אוהד בכלל? כנראה בעיקר את הקהל ואת העיר, כי הם שני הדברים שתמיד ישארו קבועים, גם כשהשחקנים וההנהלה ישארו. אז אתה תמיד תהיה שם, האוהדים שאיתך תמיד יהיו שם, והעיר בדרך כלל תהיה שם כשמדובר במשחק בית.
המשתנים, כמו שאמרנו, עם הגורמים המקצועיים והניהוליים בקבוצה. אז אתה בא, כמו כל משחק, ומעודד את הקבוצה, שאותה מייצגים השחקנים, אז בתכלס אתה מעודד אותם. מבחינתך הם צריכים בכלל לעלות? כנראה שכן, אבל יהיה קצת צבוע בעיני להגיד שהעידוד הוא מעבר לקבוצה שמשחקת על המגרש, ועדיין לעודד יותר חזק כשהקבוצה קולעת סל, ויותר חלש כשהקבוצה השניה קולעת סל (שזה קורה לכל קהל, גם לזה של הפועל ירושלים), ולשיר שירים בשבחם של שחקנים מסוימים, ולעשות שחקנים מסוימים סמלים כמו עדי גורדון וההוא השני ששכחתי את השם שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:17 am 
Sophomore

אני לא מסכים... ולא חושב שהמסר שלי כל כך קוסמי, היפי או מה שזה לא יהיה. אני חושב שאתה כותב את זה וגם את הביטוי החמודי של אוננות עצמית כי זה בעצם מעצבן אותך. חושב שקשה לך עם הרעיון שהקהל של הפועל ירושלים מסרב ללכת הבייתה עם הראש בריצפה. חושב שהמאזן של ערן אחד מתוסכל מול ילדים ואוהדים שהגיעו לעודד שחוזרים לבתים שלהם לא כל כך מדוכאים אלא סך הכל בהנאה בגלל שלפחות הייתה אווירה טובה, זה מאזן שאני מוכן לחיות איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:19 am 
Sophomore

קשה להתווכח עם סדר העדיפויות הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:23 am 
Sophomore

מאחר ואתה לא באמת הבעלים של הקבוצה כי קנית כרטיס למשחק, אתה יכול לשלוט רק במה שאתה יכול לשלוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:24 am 
Junior

נפלתם על דייסון. בשנה שעברה הוא היה חלק משלישיית דייסון קינזי ג'רלס, השנה אין מחליף לקינזי, אין מחליף לג'רלס ואין גם מאמן. לא הוא הבעיה בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:33 am 
Freshman

uriel17 כתב:
כן זו רומנטיקה ואני רומנטי לפחות במובן הזה, העידוד ברבע הרביעי ריגש אותי מאוד והזכיר למה אני מלווה את הקבוצה הזו כל כך הרבה שנים ולמה אני נהנה להשתייך לקהל הזה

כדורסל: אין לנו מה למכור מול מכבי ולא נגד באיירן מינכן. לא רק בגלל התקציב אלא בגלל הבנייה העקומה, הרישום החפוז והתמוה של קינסי ולוקאס החמירו את מהמצב והפכו אותו מקריטי לנואש.

אני אוהד מכבי. הייתי במשחק בארנה, והעידוד של ירושלים ברבע הרביעי אכן היה מרגש. מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:39 am 
Junior

ערן כתב:
מאנו מעניין זה כן, אבל אם נגיד הייתי עוסק במשהו שבאמת מוציא ממני רגשות כאלה ואחרים, אז לא הייתי מתעסק בנושא הזה. כיף לחפור עליו, לא הרבה יותר מזה.

תראה, אולי זה עניין של גישה שונה. אני לא רואה קבוצה כמשהו רוחני וקוסמי שנשגב מכולנו, אני אוהד קבוצה ואני יודע שאם אני בא ונותן את הגרון שלי במשך 40 דקות, יוצא מזיע וקצר נשימה כאילו יש לי דלקת ריאות, אני רוצה לראות את הקבוצה מספקת את הסחורה מהצד השני.

כשאתה אוהד קבוצה, מה אתה אוהד בכלל? כנראה בעיקר את הקהל ואת העיר, כי הם שני הדברים שתמיד ישארו קבועים, גם כשהשחקנים וההנהלה ישארו. אז אתה תמיד תהיה שם, האוהדים שאיתך תמיד יהיו שם, והעיר בדרך כלל תהיה שם כשמדובר במשחק בית.
המשתנים, כמו שאמרנו, עם הגורמים המקצועיים והניהוליים בקבוצה. אז אתה בא, כמו כל משחק, ומעודד את הקבוצה, שאותה מייצגים השחקנים, אז בתכלס אתה מעודד אותם. מבחינתך הם צריכים בכלל לעלות? כנראה שכן, אבל יהיה קצת צבוע בעיני להגיד שהעידוד הוא מעבר לקבוצה שמשחקת על המגרש, ועדיין לעודד יותר חזק כשהקבוצה קולעת סל, ויותר חלש כשהקבוצה השניה קולעת סל (שזה קורה לכל קהל, גם לזה של הפועל ירושלים), ולשיר שירים בשבחם של שחקנים מסוימים, ולעשות שחקנים מסוימים סמלים כמו עדי גורדון וההוא השני ששכחתי את השם שלו.

פפי

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:47 am 
Sophomore

אגב, אני לא אוהד מכבי כי אני לא ממש אוהד של קבוצה אבל הייתי בעד מכבי במשחק הזה. וצפיתי בו בטלוויזיה. ועדיין העידוד היה מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:07 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
נפלתם על דייסון. בשנה שעברה הוא היה חלק משלישיית דייסון קינזי ג'רלס, השנה אין מחליף לקינזי, אין מחליף לג'רלס ואין גם מאמן. לא הוא הבעיה בירושלים.

עובדתית אתה אולי צודק
אבל עוד בקיץ היו כאן רבים בפורום ( ואני ביניהם ... ) שאמרו שזו לא באמת שלישייה כה גדולה , ובפרט התרומה של דייסון להצלחת הקבוצה אשתקד הייתה יחסית זניחה .
בפועל אתה מקבל זר שמשליך בליגה למעלה מ-6 שלשות למשחק ב-24% , וזה לא אמור להפיל יותר מדי מהכסא - כי כאמור בשנה שעברה בהרבה פחות דקות - הוא זרק קרוב ל-5 שלשות למשחק ב-31% .
גם 40% לשתיים לשחקן שעושה פה ושם לייאפים במשחק מעבר ( שזו הרי אחת התכונות החיוביות הבודדות שלו ) - זה על הפנים .

הישראלים של ירושלים הערב עם 60% לשתיים , לצד 44% לשלוש .
הזרים עם 31% לשתיים לצד 20% לשלוש .

במכבי בולדן פשוט בפריחה אדירה . קולע חד ספרתי ועדיין תורם כל כך הרבה למשחק .
בשבוע הבא מכבי משחקת בראשון מול חולון , בשלישי בנהריה ובשישי במוסקווה נגד צסק"א ( האם כחלק מעונג שבת ראוי להתיר צפייה במשחק זה ?! ) - אז לא מן הנמנע שיבוא איזה הפסד ליגה בקרוב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:19 am 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3116298

על כארם משעור ומעמדו בקבוצה
ממש דרמטיזציה לדעתי

הרי הוא באמת סבל מכמה פציעות - זה לא ספין .
כל מה שהוא צריך זה לחזור טיפה לכושר , איזה פציעה מזדמנת של הישראלים האחרים הקרובים אליו בעמדה ( ג'ייק כהן , זוסמן ) והוא כבר נכנס חזק לרוטציה בליגה , נאבק על מקומו בסגל הנבחרת בעוד חודשיים וחצי - והכל טוב ויפה .

לא ברור איך אפשר לטעון ( אפילו כעת ) שהוא עשה טעות במעבר בקיץ - הכפיל את חוזהו ( המובטח גם לשנה הבאה על פי הכתבה ) , ואנחנו רואים שגם בירושלים לא בדיוק מלקקים דבש ( למשל אפשר להשוות את העונה הנוכחית של אוחיון לקודמת במכבי - איפה בדיוק ההבדל הגדול ?! ) .
ואיך אפשר בלי לציין את העובדה שמצופה מספאחיה לקדם את משעור בן ה-26 , לאור הנטייה שלו לקדם צעירים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:45 am 
Freshman

shmueliki כתב:
במכבי בולדן פשוט בפריחה אדירה . קולע חד ספרתי ועדיין תורם כל כך הרבה למשחק .

לפני תחילת העונה דיברו בעיקר על אפסייד התקפי שלו אבל ביינתים הוא מאוד מרשים קודם כל בהגנה. שומר אחד על אחד טוב, ריבאונדר מעולה, בא לעזרה בזמן, חוסם, חוטף ובאופן כללי ממעט לעשות שטויות לעומת המשחקים הראשונים בהם נראה אבוד. הוא וטיוס יוצרים אחלה מטריה אווירית ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 8:21 am 
Sophomore

מה שהרשים אותי במיוחד במשחק הזה היה שהוא התחיל בדיוק איפה שהסתיימו קודמיו:ליאור משליך גויאבות מקשה השלוש באחוזים מדהימים, הלפרין נראה נהדר, יוגב חזר לשמור חזק וקולע ג׳אמפים ועל הוואל אין מה לדבר... ואז... אז הגיעה מכבי שאכפת לה ובזה נגמרה ההתקוממות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 8:28 am 
Sophomore

בולדן כישרון גדול... מראה נוכחות אתלטית וגוף שנדיר לראות במחוזותינו. קצת צריך ליצב את הקליעה ולהיות אסרטיבי יותר כשהוא הולך לסל (או כשמקבל כדור בתנועה לסל). אם בנדר עושה נבא, הוא חייב להיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 8:53 am 
Hall of Famer

חייב להצטרף להשתפכות על בולדן, הקפיצה שהוא עשה תוך חודשיים משחקן שנראה אבוד לגמרי על המגרש גם התקפית וגם הגנתית לעוגן הגנתי רציני ושחקן עם Awareness הגנתי נהדר הוא פשוט מדהים, כרגע הוא אחלה גבוה ליורוליג ושובר שיוויון בליגה, אם גם ההתקפה תתחיל להתחבר לו, בכלל תהיה לנו כאן מפלצת.

אגב, מה הסיפור עם בר טימור? למה לא ראה דקה על המגרש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:04 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
אני לא מסכים... ולא חושב שהמסר שלי כל כך קוסמי, היפי או מה שזה לא יהיה. אני חושב שאתה כותב את זה וגם את הביטוי החמודי של אוננות עצמית כי זה בעצם מעצבן אותך. חושב שקשה לך עם הרעיון שהקהל של הפועל ירושלים מסרב ללכת הבייתה עם הראש בריצפה. חושב שהמאזן של ערן אחד מתוסכל מול ילדים ואוהדים שהגיעו לעודד שחוזרים לבתים שלהם לא כל כך מדוכאים אלא סך הכל בהנאה בגלל שלפחות הייתה אווירה טובה, זה מאזן שאני מוכן לחיות איתו.

אני מתאר לעצמי שרוב הקהל הירושלמי חזר הביתה מבואס בכל מקרה (כמו כל קהל ביתי של קבוצה שהפסידה).. זה לא שבדרך הביתה אוהד א' אמר לאוהד ב' "וואי איזה מרגש היה שכולנו עמדנו בידיים משולבות ועודדנו את הקבוצה במינוס 20" רוב הסיכויים שא' אמר לב': "איזה גרוע הדייסון הזה! למה מאור הדביל המשיך לשחק איתו?!"
פשוט אוהדי י-ם התמכרו לקשקוש הזה של 'יש בנו אהבה והיא תנצח' והם חושבים שזה הופך אותם לנעלים מכל שאר קהלי האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:14 am 
Sophomore

מה הקריטריונים שלך לקהל טוב? ויש באסה ויש באסה. אפשר להיות מאוכזבים מהפסד ועדיין ללכת הבייתה עם תחושה פחות חמוצה... אני מבין שבאתם להשפיל. לא נורא. בכל מקרה, נראה לי שאם הליצנים בהנהלה של מכבי לפחות למדו את השיעור בנוגע לחשיבותו של מאמן, מכבי הולכת לחזור ליהנות מעליונות עד שירושלים באמת תתקרב מבחינת תקציב. אם זה יקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לעניין המשחק עצמו - פספסתי את תחילת המחצית השנייה ואת רוב הריצה של מכבי, כך שאני מתאר לעצמי שספאחיה נתן לשחקנים בראש וזה עבד, אבל אי אפשר להתעלם מהטעויות שהוא עשה במחצית הראשונה.
בראש ובראשונה ההעלאה של שגב בחמישייה. אני לא זוכר כזה נגר משחק בקבוצה... יניב גרין היה לארי בירד לעומתו. זה כאילו שהוא לא מכוון בכלל אלא מיידה את הכדור לכיוון הכללי של הטבעת ומקווה לטוב (האיירבול שלו מ4 מ' וההחטאה במחצית השנייה עם הקרש היו מביכים ברמות חדשות). גם בהגנה הוא אחראי לכניסה החזקה של האוול למשחק עם מיקום גרוע בעזרה בכל מהלך.
פשוט אי אפשר להמשיך לפתוח איתו ולתת פור לכל קבוצה, במיוחד שיש סנטר ישראלי שיותר טוב ממנו בכמה רמות.
במחצית כבר ראיתי איך אני קוטל היום את ספאחיה על ההחלטה להעדיף את רול שהיה אנמי על פני פראחוסקי, אבל למזלנו רול השתחרר בחצי השני עם שתי השלשות במהלך הריצה של מכבי והאוול נרגע (מה באמת גרם לזה שהוא לא קלע נקודה אחרי 20 בחצי הראשון? נפצע או משהו?).

טעות נוספת היתה ההוצאה של בולדן ברגע שאליהו נכנס למגרש. ג'ק כהן דוקא היה טוב ואגרסיבי בהתקפה אבל בהגנה הוא לא הפריע לליאור לתת את המחצית הכי טובה שלו העונה. במחצית השנייה ראינו מה קורה כשהוא מנסה את הגויאבות שלו מול שומר ברמה של בולדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:23 am 
Sophomore

כן, נראה ששגב הוא עוד מקרה של גבוהה ישראלי שההתקדמות שלו נעצרת בגיל מוקדם. לא יכול לשים את האצבע מה גורם לזה, לא יכול להיות שכולם עצלנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא חושב שהוא עצלן במיוחד, יש לו למשל גוף יותר שרירי משל אליהו בשיאו, פשוט הוא לא ממש מוכשר בכדורסל (אם להשתמש במילים יפות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראיתי את המשחק רק הבוקר, ואולי זו חוכמה קטנה של מישהו שכבר יודע את התוצאה, אבל במחצית הראשונה ירושלים שיחקו מצוין. פיקנרולים מצוינים של הלפרין, תנועה בלי כדור של אליהו והאוול, בהגנה שמרו חזק ושברו חלק מהתרגילים של מכבי. ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.
במחצית השנייה כשמכבי העיזה יותר בהגנה ויצאה אגרסיבי על הפיקנרול כבר לא היה לירושלים מה למכור. בולדן וטיוס סגרו את הצבע, טיוס גם שמר מצוין אחד על אחד את האוול. פייר ג'קסון שבר אתהקרסוליים לפחות לארבעה שחקני ירושלים שונים, בעיקר לאליהו, אבל גם לדיי, אוחיון ופרפרוגלו - אני מקווה שכולם כשירים ליורוקאפ... ובכלל המשחק של מכבי שטף, עשו מעט מאד טעויות, נהניתי ממה שראיתי.
וגם אני חשבתי בתחילת העונה שבולדן הוא פלופ, בשבועיים שלושה האחרונים הוא מראה גרף שיפור אדיר. שומר מצוין, ריבאונדים, חסימות. נראה הרבה יותר מחובר ובטוח בעצמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

https://media.giphy.com/media/xUNd9Dnum ... /giphy.gif
צעד קדימה, שניים אחורה, סקובידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:37 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.

עושים את הכי טוב שלהם , חוץ מאחוזים מחרידים מהקו ומה-3 , ויום שחור משחור של השחקן הכי חשוב שלהם בהתקפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:48 am 
Junior

לאומית כתב:

הוא אחת הבעיות הכי גדולות של הקבוצה. לא סבלתי אותו גם בעונה שעברה ובקיץ תהיתי מדוע השאירו אותו. שחקן קלאסי לקבוצות קטנות, שחקן טיפש שחוץ ממהירות אין לו כלום. לפעמים הוא רץ מבלי לדעת מה הוא רוצה לעשות. מזכיר לי את פיני בלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:54 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.

עושים את הכי טוב שלהם , חוץ מאחוזים מחרידים מהקו ומה-3 , ויום שחור משחור של השחקן הכי חשוב שלהם בהתקפה.

אני אוהב שאתה תמיד מנסה לגונן על הקבוצה שלך ולייפות את המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: