סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלאסיקו בארנה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:55 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.

עושים את הכי טוב שלהם , חוץ מאחוזים מחרידים מהקו ומה-3 , ויום שחור משחור של השחקן הכי חשוב שלהם בהתקפה.

זה גם נכון. למרות שהתחושה היתה שלמכבי היתה תשובה גם אם דייסון היה דופק 3-4 שלשות הראשונה והפועל היתה מושלמת מהקו.

לא שזה מרגש אותי יותר מדי. לא חשבתי שנמשיך לפרק את מכבי בכל פעם שהם יגיעו לארנה. היה נחמד כל עוד זה נמשך, אבל הם עדיין קבוצה עם הרבה יותר כסף מאיתנו ובטח בעונה שאנחנו עושים כל כך הרבה טעויות, הגיוני מאוד שמאזן הכוחות יחזור לקדמותו.

מה שכן - יש משהו מאוד משובב נפש בהתרגשות של מכבי ואוהדיהם מניצחון ליגה זניח. זה נכון שבשלוש השנים האחרונות זה משחק שבדרך כלל היה נגמר עבורם בתבוסה ואני בטוח שהשינוי מרענן, אבל אני הייתי מציע להם להתרכז באתגר היותר משמעותי עבורם בשנים האחרונות - חצי גמר פלייאוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:59 am 
Sophomore

התרגשות זה אנדרסטייטמנט. חגיגות מחוץ לאולם 45 דקות אחרי המשחק, עולם הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:03 pm 
Sophomore

מה זה מתרגשים.אני על רטט מאתמול......
נשכח כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:03 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.

עושים את הכי טוב שלהם , חוץ מאחוזים מחרידים מהקו ומה-3 , ויום שחור משחור של השחקן הכי חשוב שלהם בהתקפה.

אני אוהב שאתה תמיד מנסה לגונן על הקבוצה שלך ולייפות את המצב

איפה ההגנה על הקבוצה שלי בהתבוננות על עובדות ונתונים שלפיהם גם במחצית הראשונה הצמודה הפועל לא הייתה בשיאה בכלל , קלעה באחזוים מאוד נמוכים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:06 pm 
Sophomore

jack the ripper כתב:
מה זה מתרגשים.אני על רטט מאתמול......
נשכח כבר.

על רטט לא, בהיי? כן. כל המכביסטים הרציניים בסביבה שלי. זה לא פחיתות כבוד להתרגש מניצחון במשחק ליגה, הכל טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:11 pm 
Hall of Famer

אירוני בעיניי שמכבי לא שיחקה את ההתקפה האחרונה אתמול , בהפרש כמעט וזהה למה שהיה לה מול יריבתה הגדולה ( שכן יש חשיבות להפרש נגדה ! ) הרצליה ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:14 pm 
Junior

קצת פחות אירוני מכל הסיטואציות המאוד לא אירוניות בשיר המפורסם של אלאניס, אבל אני מסכים איתך שטענות ״ההפרש יכול לקבוע״ היו מצחיקות מלכתחילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
shmueliki כתב:
אירוני בעיניי שמכבי לא שיחקה את ההתקפה האחרונה אתמול , בהפרש כמעט וזהה למה שהיה לה מול יריבתה הגדולה ( שכן יש חשיבות להפרש נגדה ! ) הרצליה ...

אירוני בעיני שאוהד הרצלייני בא בטענות, אחרי ששיחקתם התקפה אחרונה ב-20 הפרש בהונגריה כמה ימים אחרי זה, כי ההפרש קובע.
(ובאמת ההפרש לא קבע בסוף..)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:54 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
jack the ripper כתב:
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני אוהב שאתה תמיד מנסה לגונן על הקבוצה שלך ולייפות את המצב

איפה ההגנה על הקבוצה שלי בהתבוננות על עובדות ונתונים שלפיהם גם במחצית הראשונה הצמודה הפועל לא הייתה בשיאה בכלל , קלעה באחזוים מאוד נמוכים.

עופר, הפועל אולי לא הייתה בשיאה, אבל לא הייתה רחוקה מזה. הם הזיעו המון וגם האחוזים מהשדה שיחקו להם יפה (הזריקות היו נוחות, אבל עדיין. הרבה מיד ריינג'ים וגויאבות שנעצרו לגמרי בהמשך בלי יותר מדי מאמץ). ברגע שספאחיה, שאגב, נמצא ליגה אחת מעל כל המאמנים פה, ושאני עדיין גורס שאם הוא היה מאמן את מכבי שנה שעברה הוא היה מוציא מהסגל שלו משהו אדיר, ברגע שהוא עשה קצת אג'סטמנטס בתחילת המחצית השניה, כל אחד ואחת שצפה במשחק ידע שגם עוד עשרים שעות משחק הפועל לא הייתה לוקחת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:56 pm 
Hall of Famer

ואי אפשר בלי התייחסות לכתבה בוואלה על כארם משעור.
מגיע לקבוצה שחקן פצוע, ואז נפצע בעוד מקום, וכשחוזר נפצע בעוד מקום... וכמובן מכבי אמורה לתת לו דקות בכל זאת, כי הוא ישראלי ומכבי אמורה להיות בית תמחוי. אם לא - "עוד ישראלי התייבש במכבי"...
וכמובן צריך לתת במה לצעירים בני ה-26. "הילד" כבר אמרנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:58 pm 
Sophomore

הכי מתסכל בתור אוהד ירושלים, זה שהצלחנו ליצור בסיס מצוין בעונה שעברה שהיה צריך ממש חיזוקים קטנים פה ושם כדי לעשות צעד קדימה ולהתחרות על מקום ביורוליג, ובמקום לשמור עליו פשוט ריסקנו אותו לחתיכות.

הבאנו מאמן גרוע שמפחד מאגו ולא שולט בקבוצה. במקום להשאיר את אמרה (לדעתי היה עוזר לנו העונה מאוד), העיף אותו כי פחד מהשם הגדול. במקום להביא שחקן בעמדה 4 עם אורנטצייה הגנתית, הביאו דחליל בדמות אוסטין דיי שחוץ מלעשות פרצופים לשופטים כל היום, לא תורם כלום לקבוצה. על אומיץ' אין טעם להרחיב בדיבור. הגענו לדייסון. ראיתי שרשם פה לאומית, מה אתם רוצים מדייסון? הוא הביא לכם אליפות, או משהו כזה. דמגוגיה בשקל. דייסון היה נוראי בעונה שעברה, שחקן טיפש שיכול להוביל קבוצות קטנות ושום דבר מעבר לזה. ברגע שהוא הסקורר המוביל של הקבוצה, זה נראה כמו שה נראה אתמול. היו צריכים להגיד לו תודה רבה על פיינל פור מהסרטים, ולהביא במקומו רכז ברמה גבוהה שישלים את ג'רלס. וג'רלס.. אחת ההחלטות הנוראיות בהיסטוריה של המועדון, כבר דיברתי על זה מספיק ביום שהוא שוחרר אז אין טעם לחזור אחורה. אבל את התוצאות רואים כבר חודש וחצי אחרי.

בסופו של דבר, צריך לנשוך שפתיים עד סיומה של העונה הזאת, ולנסות לבנות מחדש בקיץ. מקווה שההתרסקות העונה לא תמנע משחקנים טובים להגיע לכאן, כי אחרי המומנטום האדיר של העונה שעברה, ההנהלה עשתה הכל כדי להרוס.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

נערך לאחרונה על ידי ABC בתאריך ב' דצמבר 04, 2017 1:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 12:59 pm 
Hall of Famer

וצריך להוסיף למה שעידן אמר שלגבי העונשין אין פה חדשות מרעישות או "יום שחור". ירושלים היא אחת מקבוצות העונשין הכי גרועות בליגה כבר מתחילת העונה. אתמול זה היה טיפונת פחות טוב אפילו מהרגיל, אבל לא רחוק מהרגיל... האחוזים הרגילים של ירושלים מהעונשין היו מביאים לה אולי עוד 2 נקודות. לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:03 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ראיתי את המשחק רק הבוקר, ואולי זו חוכמה קטנה של מישהו שכבר יודע את התוצאה, אבל במחצית הראשונה ירושלים שיחקו מצוין. פיקנרולים מצוינים של הלפרין, תנועה בלי כדור של אליהו והאוול, בהגנה שמרו חזק ושברו חלק מהתרגילים של מכבי. ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.
במחצית השנייה כשמכבי העיזה יותר בהגנה ויצאה אגרסיבי על הפיקנרול כבר לא היה לירושלים מה למכור. בולדן וטיוס סגרו את הצבע, טיוס גם שמר מצוין אחד על אחד את האוול. פייר ג'קסון שבר אתהקרסוליים לפחות לארבעה שחקני ירושלים שונים, בעיקר לאליהו, אבל גם לדיי, אוחיון ופרפרוגלו - אני מקווה שכולם כשירים ליורוקאפ... ובכלל המשחק של מכבי שטף, עשו מעט מאד טעויות, נהניתי ממה שראיתי.
וגם אני חשבתי בתחילת העונה שבולדן הוא פלופ, בשבועיים שלושה האחרונים הוא מראה גרף שיפור אדיר. שומר מצוין, ריבאונדים, חסימות. נראה הרבה יותר מחובר ובטוח בעצמו.

לא רק בדיעבד, אפשר לראות למעלה בת'רד שגם תוך כדי משחק היה ברור שמכבי תתן גז 2-3 דקות ותגמור את הסיפור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק כדיסקליימר כלשהו למה שABC כתב, זה אכן מבאס מאוד מה שעבר על הפועל בין שנה שעברה להשנה (מבחינתי הכי כואב הויתור על אמארה, בהנחה שהעזיבה של פיאנג'יאני היתה משהו שאי אפשר היה להימנע ממנו), אבל מצד שני הנרטיב של "אפשר היה לבנות קבוצה שתתחרה ביורוליג ובמקום זה באה התרסקות הוא קצת בעייתי" כי מה לעשות ומכבי משוריינים (לעשר שנים) ביורוליג והפועל משוריינים ביורוקאפ. ככה שלא מדובר באיזה תהליך שיכל להוביל למשהו שנקטע. הפועל לא היתה משוחקת ביורוליג בכל מקרה והיא תשחק ביורוקאפ גם בשנה הבאה בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:07 pm 
Hall of Famer

אם היורוליג יתרחב ל-20 קבוצות כמו שאומר התכנון שלהם לפחות, לירושלים סיכוי גבוה להיכנס לשם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Junior

ראובן אתה מתעלם מהעובדה שיכלנו להגיע ליורוליג דרך היורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

הכוונה היתה בלזכות ביורוקאפ. ממש לא בשמיים אחרי העונה שעברה.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:19 pm 
Hall of Famer

אמארה דרש שדרוג בחוזה שלו, אחרי שקיבל בעונה הקודמת 700K לא יודע עד כמה זה קוסט אפקטיב להשאיר אותו כאן בשביל הממוצעים שלו.
פיאני'אני היה מוכן לשלם מכיסו 100K כדי לא להשאר, גם כן לוסט קייס.
לא יודע כמה מדובר ב"תיקונים קלים" בשביל להביא יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:42 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הגעה ליורוליג דרך היורוקאפ, גם אם נניח שזה משהו בסיכויים סבירים (לא הייתי נותן בשום מקרה משהו יותר טוב מ1:8 לקבוצה בסדר גודל של הפועל, מן הסתם הסיכויים הריאליים הם חצי מזה), היא הגעה חד פעמית וכמעט חסרת משמעות ליורוקאפ. אולי צריך להזכיר גם שהיא מבטיחה היעדרות מהיורוליג גם בשנה שאחרי.

וכמובן שלא רק שהפועל במקרה הזה היתה נדרשת לבנות השנה קבוצה טובה יותר מהקודמת שתהיה מספיק טובה כדי לזכות ביורוקאפ (משימה לא פשוטה בכלל), היא גם היתה נדרשת אחר כך, עונה שלישית ברצף, לבנות קבוצה שתצליח להתמודד ביורוליג בלי להתבזות. בקיצור, פנטזיות חביבות. עדיף כבר לפנטז על ביטול השיריונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 1:50 pm 
Sophomore

ואולי במקום לפנטז על ביטול השיריונים והגעת המשיח בחמור לבן, עדיף פשוט לעבור לצ'מפיונס? היה השינוי שאתה רוצה לראות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:16 pm 
Sophomore

ירושלים שיחקה נהדר במחצית הראשונה. איך אפשר לטעון אחרת על 47 נק'?
היא פיצתה על השלשות שלא נכנסו בהגעה מופתית שוב ושוב מתחת לסל של מכבי באחוזים גבוהים מאד (כמדומני 100% לאליהו וקרוב מאד לזה להאוול) ובהופעת ענק של הלפרין. העניין הוא שברור היה שספאחיה יעשה התאמות וגם שאליהו שהתלונן לפי השידור על עייפות כבר במחצית הראשונה והלפרין המבוגר יתקשו להתמודד עם הקצב המהיר של מכבי והיא תצטרך תרומה נוספת ושם כן נכנס היום הגרוע של דייסון (קרדיט מסויים לג'וןדי שנצמד אליו מאד) והאדישות הכמעט בלתי נתפסת של דיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:23 pm 
Junior

כדאי למכבי לרדת מהר לקרקע. בראשון מצפה להם משחק העונה מול חולוניה השניה בטבלה. יש להם הרבה התאמות לעשות אחרי ההפסד בטורניר אלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:42 pm 
Hall of Famer

כבר עשינו התאמות. פצענו את אלכסנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:44 pm 
Hall of Famer

בעיני המחצית הראשונה של ירושלים הייתה בלוף.
הבלוף כלל את הסלים הקשים של אליהו וכן, זריקות ה"גויאבה" מאזור העונשין זה משהו שהוא לוקח, אבל הוא קולע אותן באחוזים מאד נמוכים. במחצית הראשונה הוא קלע 3 כאלו ללא החטאה. בנוסף, היכולת הבאמת נהדרת של הלפרין במחצית הראשונה. היה ברור שזה לא יימשך לאורך משחק שלם. הוא פשוט מבוגר מדי וגם בשיאו לא זוכר יותר מדי משחקים שהלפרין היה דומיננטי לאורך כל המשחק בצורה שכזאת. דבר אחרון שלדעתי עזר לירושלים לשמור על משחק צמוד היה לחץ מאד ואפקטיבי על מובילי הכדור של מכבי, בעיקר על ידי אוחיון. במחצית הראשונה ג'קסון התקשה. במחצית השניה אוחיון התעייף וקשה לשמור על כזה לחץ לאורך זמן. ג'קסון כמובן היה רענן והחל לרקוד על המגרש ולמעשה קבר את הירושלמים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 2:54 pm 
Junior

ערן כתב:
ואולי במקום לפנטז על ביטול השיריונים והגעת המשיח בחמור לבן, עדיף פשוט לעבור לצ'מפיונס? היה השינוי שאתה רוצה לראות בעולם.
השאיפה המרכזית לשחק ביורוליג לפחות מבחינתי, זה עוד נדבך כדי למשוך את השחקנים הכי טובים יגיעו לפה.

לא פעם אחת, הסיבה שהפילה עסקאות נהדרות עם שחקנים שווים מאוד, הייתה אי ההשתתפות שלנו ביורוליג - ומנגד הרצון של השחקן לקחת חלק ברמות הכי גבוהות. בפן הזה, מעבר לתקציב שהוא גדול פי 3 וזה גם כמובן יתרון שאין שני לו, מכבי תמיד עם ידה על העליונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: