סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלאסיקו בארנה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:10 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שאם הפועל ירושלים שוב הגיעה למצב שבו היא צריכה להסתמך על הלפרין, שחקן בן 35 שיכול לתת במקסימום 17 דק' אפקטיביות, אז זו תעודת עניות נוראית לבר טימור ויוגב אוחיון. הרי כל ההבאה של טימור ואוחיון הייתה כדי להוריד את התלות בהלפרין, ובסוף הוא שוב הגארד הישראלי הכי טוב ואפקטיבי בסגל. זה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:27 pm 
Sophomore

אנחנו שוב חוזרים לסיפור של בר טימור? פצוע. לא שיחק גם במשחק אימון סגור לקהל ברביעי נגד מכבי חיפה כשכולם כולל כולם שיחקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
jack the ripper כתב:
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ובכל זאת חטפו 46 נקודות והובילו רק בנקודה. היה נראה שהם עושים את הכי טוב שלהם, ומכבי עושים הכל בלי להזיע יותר מדי, ועדיין התוצאה קרובה מאד. שוב, אולי זו חוכמה בדיעבד אבל ככה זה נראה.

עושים את הכי טוב שלהם , חוץ מאחוזים מחרידים מהקו ומה-3 , ויום שחור משחור של השחקן הכי חשוב שלהם בהתקפה.

אני אוהב שאתה תמיד מנסה לגונן על הקבוצה שלך ולייפות את המצב

איפה ההגנה על הקבוצה שלי בהתבוננות על עובדות ונתונים שלפיהם גם במחצית הראשונה הצמודה הפועל לא הייתה בשיאה בכלל , קלעה באחזוים מאוד נמוכים.

מה זה אחוזים נמוכים... 20/34 מהשדה (59%) כולל 17/23 ל-2 (74%)... ובכלל לא משחק שיא של האוול (20 נק' ב-8/10 מהשדה כולל שלשה בסוף שעון), אליהו (5/5 מהשדה כולל גויאבות מהעונשין) והלפרין (שלשות בתנועה ו-5 אס')... אבל היי, לפחות לא התלוננת הפעם על השיפוט :bra_vo: .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:29 pm 
Sophomore

פצוע? הוא שיחק שני משחקים עם הנבחרת, ובכל אחד מהם בערך כ- 20 דקות. גם האוול לא שיחק במשחק הסגור נגד חיפה, וזה לא היה בגלל שהוא פצוע, אלא כי רצו לתת לו מנוחה אחרי משחקי הנבחרת.

גם אם הוא פצוע (ולדעתי הוא לא) - הלפרין עדיין שחקן טוב ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
ואי אפשר בלי התייחסות לכתבה בוואלה על כארם משעור.
מגיע לקבוצה שחקן פצוע, ואז נפצע בעוד מקום, וכשחוזר נפצע בעוד מקום... וכמובן מכבי אמורה לתת לו דקות בכל זאת, כי הוא ישראלי ומכבי אמורה להיות בית תמחוי. אם לא - "עוד ישראלי התייבש במכבי"...
וכמובן צריך לתת במה לצעירים בני ה-26. "הילד" כבר אמרנו?

הכי "אהבתי" בכתבה את כל שחקני העבר של מכבי שבעילום שם כמובן סיפרו איך הם ידעו שמשעור ייכשל והמליצו לו שלא להגיע לקבוצה.
זה מרגיש כאילו כל שחקן ישראלי שלא הצליח במכבי זה תמיד שלא באשמתו והם תמיד יעדיפו שהישראלי הבא שיחתום בקבוצה גם ייכשל כדי שיוכלו להגיד "אמרתי לכם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:40 pm 
Junior

אבישי, אני גם לא מבין את הדיסוננס בין שיתוף של בר במשחקי הנבחרת לפני כשבוע וקצת יותר ואי שיתוף הפעולה שלו במשחקי המועדון שלנו.

אם עשו את זה כדי לשמור אותו למשחק ביום רביעי (כי משחק כזה הוא תמיד מאוד אגרסיבי), אז מדוע הנהלת הקבוצה נתנה אור ירוק לשיתופו במדים הלאומיים?

Bozzy כתב:
אני חושב שאם הפועל ירושלים שוב הגיעה למצב שבו היא צריכה להסתמך על הלפרין, שחקן בן 35 שיכול לתת במקסימום 17 דק' אפקטיביות, אז זו תעודת עניות נוראית לבר טימור ויוגב אוחיון. הרי כל ההבאה של טימור ואוחיון הייתה כדי להוריד את התלות בהלפרין, ובסוף הוא שוב הגארד הישראלי הכי טוב ואפקטיבי בסגל. זה מביך.
אכן היה קונצנזוס לפני תחילת העונה, כאן בסל-ניוז, שהלפרין צפוי להתייבש על הספסל.
אפילו היו כאלה שקראו לשחרר את אחד הגארדים כי עמדות 1-2 נראות עמוסות מאוד.

והנה להפתעת כולם- מקבל קרדיט ענק גם בליגה וגם באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 3:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתה אומר את זה כאילו זה דבר טוב.
כלומר הלפרין בסדר והכל, עושה מה שהוא יודע לעשות - אבל אני מניח שאם הגארדים האחרים של ירושלים (בעיקר אוחיון שהיה אמור להיות הרכז) היו מתפקדים, הלפרין היה יורד מאד בדקות שלו. הוא משחק הרבה גם כי האחרים לא מתפקדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 4:17 pm 
Sophomore

חד משמעית אם הייתה תפוקה טובה יותר מהם הלפרין היה משחק פחות, אבל אין ובנוסף אחד מהם פצוע.
לא הסכים לוותר על הנבחרת, לא בדיוק עזר למי מהצדדים. יש שם משהו לא ברור עם הפציעה עצמה אבל החלטה לייבש על רקע מקצועי זה בוודאות לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 4:19 pm 
Sophomore

מה שראי. מצד שני לאור הפציעות החוזרות ונשנות של ברטי אני לוקח בחזרה את הביקורת שלי על ההבאה של אוחיון.
וגם לגבי אתמול, לרדת עליו יהיה קצת מטופש. לא הבריק בהתקפה (כמו כמעט כולם) אבל הוא ודייסון עשו עבודה נהדרת בהגנה עד שכבר נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 4:24 pm 
Sophomore

הבעיה עם אוחיון זה שהוא לא מבריק בהתקפה כבר תקופה, ובעצם מאז שהגיע לירושלים. זה לא משחק כזה או אחר. ובכל מקרה, זה לא נוגע לנקודה העיקרית שלי - אם הלפרין בן ה- 35 (שכידוע, אני אחד מאוהדיו הגדולים) הוא הגארד הישראלי הכי אפקטיבי וטוב בסגל שלך - זה רע מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 4:27 pm 
Sophomore

בהחלט. מילא הם, לא קיבלנו שום דבר שמפתיע אף איש כדורסל בישראל. העניין הוא שלוקאס גם שיחק עם פחד שמאפיין שחקן מהנוער שעלה לבוגרים. לא ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 4:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן כתב:
ואולי במקום לפנטז על ביטול השיריונים והגעת המשיח בחמור לבן, עדיף פשוט לעבור לצ'מפיונס? היה השינוי שאתה רוצה לראות בעולם.

אני מאוד אשמח אם הליגה הישראלית תעמיד את הקבוצות שרוצות לשחק בה בפני הבחירה הזו (יול"ב/שיריונים/יאללה ביי או צ'מפיונז בלי שיריונים). מן הסתם לקבוצות עצמן עדיף המצב הנוכחי והן לא יעברו לצ'מפיונז ביוזמתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 4:55 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ערן כתב:
ואולי במקום לפנטז על ביטול השיריונים והגעת המשיח בחמור לבן, עדיף פשוט לעבור לצ'מפיונס? היה השינוי שאתה רוצה לראות בעולם.
השאיפה המרכזית לשחק ביורוליג לפחות מבחינתי, זה עוד נדבך כדי למשוך את השחקנים הכי טובים יגיעו לפה.

לא פעם אחת, הסיבה שהפילה עסקאות נהדרות עם שחקנים שווים מאוד, הייתה אי ההשתתפות שלנו ביורוליג - ומנגד הרצון של השחקן לקחת חלק ברמות הכי גבוהות. בפן הזה, מעבר לתקציב שהוא גדול פי 3 וזה גם כמובן יתרון שאין שני לו, מכבי תמיד עם ידה על העליונה.

פי 3? לפי מה שידוע לי הוא אפילו לא פי 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 5:15 pm 
Junior

תקציב מכבי תל אביב נע בין 27 ל-29 מיליון דולר.
תקציב הפועל ירושלים נע בין 9 ל-11 מיליון דולר, ופרגנתי חבל על הזמן.

מדובר על תקציב המועדון הכולל, ולא על תקציב שחקנים.
איך הגעת ל"אפילו לא פי 2"?

גם אני מוריד כמה מיליוני דולרים למכבי, למרות שלפי האתרים זה הסדר גודל ואינני מפריז, אנחנו עדיין עומדים על לפחות פי 2.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 5:31 pm 
Hall of Famer

התקציב בשנה שעברה היה בסדרי הגודל שרשמת. השנה הוא הרבה יותר נמוך.
התקציב של ירושלים בשנה שעברה היה 10 מיליון יורו לפי כלכליסט. אני לא רואה סיבה למה הוא ירד השנה - הקבוצה הצליחה והכניסה הכנסות יפות, אורי אלון התעשר עוד יותר. אם כבר הוא עלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 5:53 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אירוני בעיני שאוהד הרצלייני בא בטענות, אחרי ששיחקתם התקפה אחרונה ב-20 הפרש בהונגריה כמה ימים אחרי זה, כי ההפרש קובע. (ובאמת ההפרש לא קבע בסוף..)

חלילה
עברנו את שלב הטענות - זה פשוט אירוני
( ואתה אף מתעלם כמובן מההבדלים בין המקרים , אבל זה כבר נידון בהרחבה יתרה בעבר )

shmueliki כתב:
https://sports.walla.co.il/item/3116298
על כארם משעור ומעמדו בקבוצה
ממש דרמטיזציה לדעתי

הרי הוא באמת סבל מכמה פציעות - זה לא ספין .
כל מה שהוא צריך זה לחזור טיפה לכושר , איזה פציעה מזדמנת של הישראלים האחרים הקרובים אליו בעמדה ( ג'ייק כהן , זוסמן ) והוא כבר נכנס חזק לרוטציה בליגה , נאבק על מקומו בסגל הנבחרת בעוד חודשיים וחצי - והכל טוב ויפה .

לא ברור איך אפשר לטעון ( אפילו כעת ) שהוא עשה טעות במעבר בקיץ - הכפיל את חוזהו ( המובטח גם לשנה הבאה על פי הכתבה ) , ואנחנו רואים שגם בירושלים לא בדיוק מלקקים דבש ( למשל אפשר להשוות את העונה הנוכחית של אוחיון לקודמת במכבי - איפה בדיוק ההבדל הגדול ?! ) .
ואיך אפשר בלי לציין את העובדה שמצופה מספאחיה לקדם את משעור בן ה-26 , לאור הנטייה שלו לקדם צעירים ...

ראי , עיין כאן ( נכתב לפני שהתייחסת לנושא )
אנחנו גם מסכימים לפעמים

עידן שגיב כתב:
ברגע שספאחיה, שאגב, נמצא ליגה אחת מעל כל המאמנים פה, ושאני עדיין גורס שאם הוא היה מאמן את מכבי שנה שעברה הוא היה מוציא מהסגל שלו משהו אדיר.

בהנחה ש"פה" זה בליגה הישראלית , אז ברור שהוא אף מעבר ל"ליגה אחת" מעל כל שאר המאמנים .

ABC כתב:
על אומיץ' אין טעם להרחיב בדיבור.

לא הבנתי
הוא מקצועית שחקן כדורסל לא טוב ?
הוא לא תרם בעבר ( וסביר שיתרום גם בעתיד ) ברמות של טופ-יורוקאפ / מיד-יורוליג ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 5:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
התקציב בשנה שעברה היה בסדרי הגודל שרשמת. השנה הוא הרבה יותר נמוך.

ואי אפשר להתעלם מכך שבי-ם לכל השחקנים מלבד טימור והאוול אאל"ט יש ניסיון יורוליג כשלמכבי היו (לפני תחילת העונה) רק שלושה כאלה (טיוס, פראחוסקי ותומאס) + דקות בודדות לג'קסון, כהן ושגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 6:42 pm 
Junior

עכשיו הקרנבל של אוהדי ושחקני מכבי אחרי הנצחון אתמול הופך להיות הרבה יותר מובן. הם בכלל באו כאנדרדוג, כי התקציב שלהם היה גדול מהקבוצה שמולם רק פי 2 ובגלל שחוסר היכולת של יותם הלפרין לרוץ ולקפוץ, של דיי לשמור, ושל אומיץ׳ לשחק כדורסל באופן כללי (ואני מניח בצד את דייסון, אליהו ואוחיון רק מטעמי עריכה), היה אמור להתקזז עם הרקורד המפואר שלהם ביורוליג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 6:44 pm 
Hall of Famer

אם כבר, הדבר המרנין פה זה שחוזר הדיבור המסכן של אוהדי ירושלים, יחד עם ההגזמות בתקציב של מכבי והגימוד בתקציב שלה. צלילים מוכרים. אולי באמת חוזרים סדרי העולם הישן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 6:51 pm 
Junior

גם אם התקציב היה 10 מיליון יורו (12 מיליון דולר, נשמע לי מופרך ת'אמת), ונניח שהוא כזה גם השנה (הוא לא), ההפרש עדיין מעל פי 2. ככה שבכל מקרה ההשערה של ערן היא רחוקה מלהיות נכונה.

כמו כן, אין כאן בכיינות זה פשוט עובדה. ברגע שיש לך יותר כסף אתה גם מחתים שחקנים חזקים יותר (אלא אם הצוות המקצוע כושל כמובן. אבל גם עם יותר כסף אפשר להעמיד צוות מקצועי איכותי יותר וכ'ו..) וכן הלאה.

הלוואי ונצליח להגיע ל-100 מיליון שקל תקציב כפי שמכבי ת"א הצליחה להעמיד. עד אז, ההבדלים ימשיכו להיות כפי שהם ולא יהיה לנו, או לכל קבוצה שהיא בישראל, מה למכור בלונג ראן מול המותג מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 6:57 pm 
Hall of Famer

אז אחרי עונה שבה הקבוצה הצליחה והכניסה כסף, ושנה מוצלחת באופן אישי לאורי אלון שהתעשר עוד יותר - ולמרות ההבטחות שהוא יעלה את תקציב הקבוצה בכל שנה - הוא קיצץ בתקציב? כן.....
100 מיליון שקל היה התקציב המוצהר בשנה שעברה, בפועל אני לא בטוח - כי מכבי קיצצה תוך כדי תנועה (כמו עם ווימס למשל). השנה התקציב הרבה יותר נמוך, רואים את זה אפילו בשכר השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 7:07 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אם כבר, הדבר המרנין פה זה שחוזר הדיבור המסכן של אוהדי ירושלים, יחד עם ההגזמות בתקציב של מכבי והגימוד בתקציב שלה. צלילים מוכרים. אולי באמת חוזרים סדרי העולם הישן.

להפוך את אדום88, עם כל הכבוד והחיבה, לטענה כלפי אוהדי הפועל זה צעד די נמוך. לי אין שום סיבה להפריז בתקציב של מכבי או להקטין את זה של הפועל ועדיין, לפי החישובים שלך, זה יוצא פחות או יותר פי 2, לא? וזו בדיוק הנקודה - העולם הישן מעולם לא השתנה. היו שלוש שנים של אשליה אופטית מענגת, בעיקר בגלל שמכבי הפכה לסוג של מנגנון שמשמיד את עצמו. בגלל שאין סיבה שזה יקרה לאורך זמן (אגב - מי היה זה שטען שאין סיכוי שמשהו ישתנה במכבי כל עוד הבעלים ישארו הבעלים?), אנחנו חוזרים השנה למציאות היותר סבירה ומוכרת, בהתחשב בפערי התקציב בין שני המועדונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 7:15 pm 
Hall of Famer

אם זה באמת שינוי ארוך טווח, שיחזיק מעמד גם אם יהיו מתישהו תוצאות פחות טובות (ומתישהו יהיו) או אם בסוף העונה הזו תהייה כשלון (וזו עדיין בהחלט אפשרות), אז אני אוריד בפני הטרויקה את הכובע.
בינתיים זה נראה ונשמע מאד נחמד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 8:52 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

להפוך את אדום88, עם כל הכבוד והחיבה, לטענה כלפי אוהדי הפועל זה צעד די נמוך. לי אין שום סיבה להפריז בתקציב של מכבי או להקטין את זה של הפועל ועדיין, לפי החישובים שלך, זה יוצא פחות או יותר פי 2, לא? וזו בדיוק הנקודה - העולם הישן מעולם לא השתנה. היו שלוש שנים של אשליה אופטית מענגת, בעיקר בגלל שמכבי הפכה לסוג של מנגנון שמשמיד את עצמו. בגלל שאין סיבה שזה יקרה לאורך זמן (אגב - מי היה זה שטען שאין סיכוי שמשהו ישתנה במכבי כל עוד הבעלים ישארו הבעלים?), אנחנו חוזרים השנה למציאות היותר סבירה ומוכרת, בהתחשב בפערי התקציב בין שני המועדונים...

אין שום סיבה שזה יחזור לסדר הישן. ההבדלים בין מכבי לשאר הליגה קטנים יותר מאי פעם תקציבית. פעם קבוצות לא יכלו לגרד את המליון דולר כדי לפתוח עונה, ולא כל כך מזמן. היום רוב הליגה המוחלט כבר לא משחק במתנ"סים. יש לקבוצות אפשרויות כלכליות.
אם מכבי וירושלים יוותרו על השיריונים שלהן במפעלים האירופים, אפשר אפילו לחשוב על לוותר על הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 9:28 pm 
Junior

מכבי וירושלים לא יוותרו על השריון שלהם. הפועל, אם תשמור על התקציב המנופח שלה שלא מתקרב להיות מאוזן כמו זה של מכבי מבחינת הוצאות-הכנסות, תישאר עם משהו שהוא פחות או יותר חצי מזה של מכבי במקרה הטוב. אם אחת מבין חולון/חיפה/הפועל ת״א תצליח להעמיד שנה אחרי שנה קבוצה של 5 מיליון דולר (וזה אם גדול), אז היא תהיה רבע ממכבי במקרה הטוב. זה אכן יותר מרשים מהמציאות לפני חמש שנים, אבל זה רחוק מאוד מלהיות סדר חדש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], בטן רכה וחביבה ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: