סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 10:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קלאסיקו בארנה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 9:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ירושלים לקחו יול"ב קאפ עם 5 מליון דולר, וגם איזה גביע אחד. חולון לקחה עם תקציב אפילו יותר נמוך אליפות, כך גם חיפה, כך גם ראשון, כך גם גלבוע/גליל.
אם אכן יווצר מצב כמו שציינת, שיהיו כאן 4 קבוצות לפחות עם תקציב ירושלים של 2011 ומעלה, תאמין לי שיהיה בסדר ולא יהיה שום "סדר ישן". יהיו עונות שמכבי תשלוט בליגה בגלל שקלעה בול בשחקנים והמאמן (ויחד עם תקציב גבוה בהרבה זה יוצר חוסר סיכוי לאף אחד להתחרות)
ויהיו שנים כמו שנה שעברה, ולפני שנתיים, ולפני שלוש.

גם בעונה שמכבי זכו ביורוליג, שזה לפני כלום זמן, אבל ממש כלום זמן, אמרו שהנה האימפריה חזרה ואין לאף אחד סיכוי להתחרות.
הזמנים השתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 9:42 pm 
Junior

חיכיתי ש"אבל היו פה 6 אלופות שונות בעשור האחרון" יגיע...

כל הקבוצות שציינת לקחו אליפות בשיטה לא ספורטיבית בעליל, במשחק אחד, גם קבוצה מהליגה הלאומית יכולה לנצח את מכבי ת"א.

אני לא אומר חלילה שהן לא היו חזקות (אין שנייה לחולון מעונת האליפות..קבוצה מטורפת...), אבל כנראה שאם האליפות בארץ הייתה מוכרעת בשיטת פלייאוף ולא בשיטת גביע, מעטות הן הקבוצות מהרשימה היוקרתית שהיו מצליחות לקטוף את הצלחת.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' דצמבר 04, 2017 9:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 9:44 pm 
Sophomore

והפועל ירושלים ומכבי תל אביב משחקים באירופה בשיטה לא ספורטיבית בעליל, בלי קשר ליכולת בעונה הסדירה בליגה.
אין מה לעשות, כשיש שתי שודדות כמו מכבי וירושלים בליגה, קבוצות אחרות צריכות לשדוד מהן בחזרה. הגונב מגנב פטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 9:45 pm 
Junior

ערן כתב:
והקבוצה שלך ומכבי תל אביב משחקים באירופה בשיטה לא ספורטיבית בעליל, בלי קשר ליכולת בעונה הסדירה בליגה.
אין מה לעשות, כשיש שתי שודדות כמו מכבי וירושלים בליגה, קבוצות אחרות צריכות לשדוד מהן בחזרה. הגונב מגנב פטור.
אין קשר בין X ל-Y.

מה קשורה ההודעה שלך לתגובה שלי? ברור שהשיריונים לא ספורטיבים. אני בטוח שגם אוהדי מכבי יודעים את זה.
אבל שוב..מה הקשר?

בסך הכל עניתי לך שהראייה כי "בעשור האחרון האלופות התחלפו כמו גרביים" לא אומר שקבוצות עם 2,3 ,5 ו-10 מיליון דולר יכולות לדגדג את המותג מכבי בראייה לטווח ארוך.

ולגבי העקיצה "הגונב מגנב פטור.", לא גנבתם שום דבר, וגם לא אנחנו, וגם לא ראשל"צ-חיפה-גלבוע/גליל. האליפות לא שייכת לאף אחד. בסך הכל אני אומר שזכיתם (זכינו..) באליפות בצורה לא ספורטיבית, בדיוק כמו האליפות של הקבוצה שלי. לא הבנתי למה צריך "לנבוח" עליי אחרי שאני אומר את זה אם אנחנו מסכימים על זה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' דצמבר 04, 2017 9:50 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 9:46 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ערן כתב:
והקבוצה שלך ומכבי תל אביב משחקים באירופה בשיטה לא ספורטיבית בעליל, בלי קשר ליכולת בעונה הסדירה בליגה.
אין קשר בין X ל-Y.

מה קשורה ההודעה שלך לתגובה שלי? ברור שהשיריונים לא ספורטיבים. אבל שוב..מה הקשר?

יש המון קשר, אירופה זה כסף. אירופה זה פוטנציאל לכסף. אירופה זה משקיעים שרוצים לפזר על עצמם קצת אבק כוכבים ופרגונים בתקשורת.
תראה את אורי אלון, איך הוא מתדפק לפתחם של ג'ורדי וחבריו כל עונה מחדש, רק שיכניסו אותו למועדון.
לקבוצות אחרות אפילו אין את מה שיש לו. אפילו לא את הפרוספקט שיהיה להן מה שיש לו. שלא נדבר על מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:12 pm 
Hall of Famer

מה לא ספורטיבי באלופה שמוכרעת במשחק אחד? כמו למשל הזוכה בסופרבול, הזוכה בטורניר המכללות, הזוכה בפלייאוף המכללות בפוטבול, הזוכה במונדיאל, הזוכה ביורוליג ועוד ועוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:26 pm 
Sophomore

אני בטוח שהפועל ישמחו מאד לוותר על השיריון שלהם תמורת פורמט של סדרות עד הסוף וביטול השיריון של מכבי (כלומר האלופה הולכת ליורוליג. סטייל מה שיש בגרמניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:28 pm 
Junior

עמוס לב,

אין לי בעיה עם *טורניר* שמוכרע בשיטת הפיינל פור, כמו הדוגמאות שהבאת (מונדיאל, יורוליג ואפשר להוסיף לכך את גביע המדינה, גביע ווינר, היורו, אליפות אסיה, אליפות אפריקה, המונדובסקט, ועוד ועוד).

אני מאמין ש*ליגה סדירה* איננה צריכה להיות מוכרעת בצורה הזו.

אני מקווה שכעת זה יותר ברור; אני לא נגד שיטת הפיינל פור באופן נחרץ, זוהי שיטה מעולה ומרגשת למפעל כמו גביע...רק לא לליגה שלמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:31 pm 
Sophomore

דרך אגב, הגונב מגנב ״אינו פטור״ מתשלום הקרן, אלא מתשלומי כפל (וארבעה וחמישה במקרים המנויים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:41 pm 
Junior

חברים, אנחנו מרחק נגיעה מדיון בנושא אליפות עם כוכבית, מכבי 2, אלימות אוהדים ושחיתות הנהלת מכבי לאורך השנים. פרשתי להכין סלט חצילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 10:46 pm 
Hall of Famer

אדום 88
אני מסכים עם ההודעה שלך.
לכן, שיטת הפיינל פור מעקרת את המשמעות מליגה של עונה שלמה, או כמו שכתבת - ליגה סדירה איננה צריכה להיות מוכרעת בצורה הזו.
אבל וזה אבל גדול, אין בה שום דבר שהוא לא ספורטיבי. דרך ספורטיבית לחלוטין להכריע אליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:14 pm 
Hall of Famer

לפני שקופצים פה בתקווה לקבוצה שלישית עם תקציב של 5 מיליון דולר מדי שנה - אני אסתפק אפילו בקבוצה שבאופן יציב תהיה עם תקציב של 3 מיליון דולר ותשתתף דרך קבע בצ'מפיונס-ליג .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:38 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
לפני שקופצים פה בתקווה לקבוצה שלישית עם תקציב של 5 מיליון דולר מדי שנה - אני אסתפק אפילו בקבוצה שבאופן יציב תהיה עם תקציב של 3 מיליון דולר ותשתתף דרך קבע בצ'מפיונס-ליג .

מה התקציב של חולון/הפועל ת"א השנה? האם אחת מהן הגיעה מתישהו בעשור האחרון לתקציב של 4-5 מיליון דולר (אני אופתע מאד אם כן)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2017 11:44 pm 
Hall of Famer

מבחינתי השאלה היא היציבות התקציבית וההתמדה באירופה
אנחנו עוד לא שם ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 12:08 am 
Junior

מיכאל כתב:
דרך אגב, הגונב מגנב ״אינו פטור״ מתשלום הקרן, אלא מתשלומי כפל (וארבעה וחמישה במקרים המנויים)

מיכאל גינות??

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 6:45 am 
Sophomore

צוד כתב:
מיכאל כתב:

מיכאל גינות??

לא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 7:11 am 
Freshman

ואני לא מבין מה לא ספורטיבי בשיטת השריונים או אם לדייק מה לא ספורטיבי בליגה סגורה של קבוצות העילית באירופה .

במאמר מוסגר חייב לציין שלפחות באופן אישי היורוליג מרתק מאי פעם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 10:04 am 
Junior

אדום88 כתב:
עמוס לב,

אין לי בעיה עם *טורניר* שמוכרע בשיטת הפיינל פור, כמו הדוגמאות שהבאת (מונדיאל, יורוליג ואפשר להוסיף לכך את גביע המדינה, גביע ווינר, היורו, אליפות אסיה, אליפות אפריקה, המונדובסקט, ועוד ועוד).

אני מאמין ש*ליגה סדירה* איננה צריכה להיות מוכרעת בצורה הזו.

תוציא מהרשימה הזאת את היורוליג. זה רחוק מלהיות סתם טורניר, אלא מדובר בליגה בכל רמ"ח איבריה. גם שם ראוי לעבור לסדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 11:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה שהוא אמר. היורוליג היה צריך לעבור לסדרות מזמן, לפחות הטוב מ-5. אני מקווה (למרות שמאד סקפטי) שהמעבר של היורוקאפ לסדרות כולל הגמר - גם אם זה רק הטוב מ-3 - זה איזשהו בלון ניסוי לעניין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 3:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן כתב:
והפועל ירושלים ומכבי תל אביב משחקים באירופה בשיטה לא ספורטיבית בעליל, בלי קשר ליכולת בעונה הסדירה בליגה.

התלבטתי אם להגיב בנובמת או בסמיילי עצוב או סתם בלצרוח. בסוף צרחתי בלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 5:41 pm 
Sophomore

ABC כתב:
על אומיץ' אין טעם להרחיב בדיבור.

לא הבנתי
הוא מקצועית שחקן כדורסל לא טוב ?
הוא לא תרם בעבר ( וסביר שיתרום גם בעתיד ) ברמות של טופ-יורוקאפ / מיד-יורוליג ?[/quote]

לדעתי הבעיה העיקרית עם אומיץ' היא שבנו עליו מלכתחילה בתור הגבוה המרכזי של הקבוצה. הוא לא בנוי לזה בשום צורה. הוא רך להחריד, לא תורם בריבאונד, יש לו חוש התמצאות בצבע של בת יענה (ואין לה חוש כזה, בדקתי) והוא לא קיים בהגנה. אני חושב שהאוהדים של הפועל כבר טיפה מרחמים עליו, נראה כאילו הבן אדם לא התבגר מגיל 14. גם במשחקים גרועים שלו, ברגע שהתפלקה לו איזו פעולה טובה הוא ישר רץ ליציע כאילו כבש שער בגמר ליגת האלופות. הוא הוכיח בסיטואציות מסוימות בקריירה שהוא כן שחקן שיכול לתרום, אבל בציוות הנוכחי, כשלידו משחקים אוסטין דיי וליאור אליהו, שני גבוהים שרק מבליטים את החסרונות שלו, אין סיכוי להוציא ממנו משהו.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2017 6:47 pm 
Senior

דווקא ההתמצאות של אומיץ' בצבע היא אחלה לדעתי, כשהוא מקבל כדור בקרבת הסל הוא דווקא עושה דברים יפים ונראה שהוא מודע היטב למיקום שלו ביחס לסל.
הבעיה היא בערך כל השאר, ואם כבר במודעות עסקינן - אז נראה שהאיש פשוט לא מספיק מודע לשום דבר אחר שקורה במגרש.
ההתאמה ההגנתית שלו לשאר כבדי הרגליים שיש בקבוצה היא בכלל אסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 06, 2017 1:26 am 
Hall of Famer

בקיצור השחקן הוא שחקן טוב ( לרמות הללו ) , ועיקר הבעיה זה הייעוד שנתנו לו בקבוצה , השחקנים האחרים שמורכבים לצידו , וההפעלה שלו ( וזה לא חדש שבקבוצות ישראליות לא יודעים להפעיל כמו שצריך שחקני ציר "אמיתיים" ) .
קבלות הרי יש לו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 06, 2017 3:08 am 
Sophomore

לא יכול להגיד שאני מסכים איתך במאה אחוז. זה לא שהבעיה היא רק במסביב ואומיץ' עצמו בסדר גמור. הוא לגמרי לא מספק את הסחורה, והרבה הרבה באשמתו. פלופ עצום עד עכשיו.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 06, 2017 3:29 am 
Hall of Famer

ברור שחלק מהאשמה עליו
אבל השנה באופן מובהק ירושלים לא מצליחה להפיק את המיטב מהזרים שלה
לאור הירידה התלולה בכושרו של דיי , אני בכלל לא בטוח מי מהזרים נותן כעת תפוקה עדיפה על זו של אומיץ' ( שברור שהיא בעצמה - לא משהו מיוחד )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 207 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, B.Grant44, Google [Bot] ו 107 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: