החתול יובב כתב:
אני לא מספר חצי סיפור, אתה קורא חצי סיפור..שים לב לחלק בסיפור שסיפרתי שהזריקות חצי מרחק שלו לא נפלו במשחק הזה ושזאת נקודה במשחק שלו שהוא צריך לשפר.
רוב הנקודות של בייגלי לא היו על קולשוב. והיו לפחות 6-7 פוזיישנס של בידודים שבייגלי ניסה לשחק עליו והוא לא הצליח לעשות סל. הרבה מהנקודות שלו היו מבחוץ, משחק מעבר והזדמנויות שניונות בריבאונד שלא בהכרח קשורות לקולשוב עצמו.
אני דווקא קורא סיפור שלם שלך.
החתול יובב כתב:
קולשוב היה על בייגלי כל המשחק ועשה עבודה נהדרת.
הוא עשה 15 נקודות שקטות. קצת מכל דבר. הקליעה שלו אדירה, הכדרור משתפר אבל נקודה לשיפור זה משחק חצי המרחק. ראו את זה גם במשחק הזה ובסך הכל העונה 43 אחוזים מהשדה לעומת 49 אחוזים די מדהימים מחוץ לקשת.
אז קודם כל צריך להחליט אם הוא היה על בגלי כל המשחק, ואם כן, איך רוב הנק' של בגלי, 30 להזכיר, לא היו על הראש של קולשוב. רק לספר סיפור מלא, קולשוב שיחק 34 דקות, בגלי 39 דקות.
דבר שני, לא רשמת שהזריקות מחצי מרחק לא נפלו, אלא דיברת שזה מקום לשיפור וראו את זה גם במשחק הזה. לא הזכרת שמדובר ב-20% מהשדה, סתם בשביל לספר סיפור מלא ולא לצייר תמונה ורודה.
שלא יובן לא נכון. אני בעד קולשוב. אני אשמח לא פחות מהחתול אם קולשוב יהפוך לשחקן טוב עד מעולה. גם העובדה שהוא משחק במכללה גדולה כמו פלורידה ומהווה חלק חשוב מהקבוצה מאד מאד מעודדת. כרגע העניינים נראים אחלה עבור הבחור. אבל אם כבר רושמים עליו, אי אפשר לצייר תמונה ורדרדה שמספרת סיפור קצת שונה מהמציאות.