סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 4:27 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1650 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 17-18
הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 3:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אתנגד אם ירושליים ימשיכו לעשות את כל הטעויות האפשריות , אבל נראה לי שגם הם מבינים שהם בנפילה חופשי ולא יעזור להם מאמן כזה או אחר.
אירופה די גמורה וגם אם הם יעלו מהבית הזה , הם יעופו בשלב הבא.
אם אני במקומם , אני מתכנן את העונה הבאה , מעיף א כל הזרים שבוודאות לא ימשיכו ונשאר עם 4-5 קבועים כדי לקבע את הסגל.
את מי הייתי מעיף? אם פרפרוגלו גם ככה עוזב אם לא ממשיכים בעונה האירופאי , תלוי במצב בריאותו של קינזי , מסוגל לסחוב? שימשיך עד תום העונה , בקושי או לא מסוגל , משחרר , השחקן הבא זה אומיץ' שאין לו מה לחפש בליגה הישראלית.
נשארה עוד החתמה אחת , אני אישית הייתי הולך דווקא על גארד במקום דייסון שלא כדאי לאף אחד לבנות עליו קבוצה , גארד שומר שקולע מבחוץ , אפשר גם להשיג העונה הזאת.
מודי בחור אחלה אבל הוא לא יכול להיות מאמן ראשי בירושליים מבלי לחוש עונה או 2 כמאמן ראשי בקבוצה אחרת , גם אם הוא חתום ל 5 שנים בירושליים , הייתי במקומם שולח אותו להתחשל כמאמן ראשי בקבוצה אחרת , זה רק יעשה לירושליים טוב.
לגבי הישראלים , אם בר הוא הפנים העתידיים של הקבוצה (לא בטוח בכלל) הוא צריך להיות הגארד המוביל , לא אוחיון , אליהו ודיי יכולים איכשהוא להחזיק את עמדה 4 , ללא הגנה , אליהו פותח ודיי מחליף אותו.
ירושליים חייבת דם חדש ולא אתפלא אם הם כבר חושבים על הישראלים שיבואו במקום אליהו ויותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 4:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא אתפלא אם שון דוסון יגיע לירושלים. יודעים מה? אולי אפילו עוד במהלך העונה. אבל אם לא, אז בעונה הבאה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 4:11 pm 
Hall of Famer

דייסון זה השחקן האחרון שצריך להעיף במצב הזרים האחרים והעובדה שנשארה רק החתמה אחת.

פרפורגלו זו בעיה , בעיקר כי קינזי במצב גופני רעוע משהו , ואין שום גיבוי לעמדה מספר 3. אם משחריים מישהו זה יהיה לדעתי דיי או אומיץ'. ההחתמה האחרונה חייבת להיות גבוה (כנראה לא רוברטס שנראה עלוב אתמול) שייתן ריבאונד ונוכחות הגנתית סבירה לפחות.

דווקא לוקאס אחלה , שחקן נחמד מאוד אם יתנו לו את המפתחות. עוד שחקן מהקו האחרוי שיכול ליצור כדי שלא יסתמכו אך ורק על דייסון המישגנע.

מבחינת הישראלים יוגב כרגע אכזבת העונה , הפועל צריכה להתחיל לתת לבר טימור יותר דקות על חשבונו. יותם מצויין לרמת הליגה, ואין לי ספק שהוא חייב להישאר גם בעונה הבאה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 4:13 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא אתפלא אם שון דוסון יגיע לירושלים. יודעים מה? אולי אפילו עוד במהלך העונה. אבל אם לא, אז בעונה הבאה.

קשה לי להאמין , אם כבר אני בטוח שירושליים ילכו בכל הכוח על קולשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 4:17 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
דייסון זה השחקן האחרון שצריך להעיף במצב הזרים האחרים והעובדה שנשארה רק החתמה אחת.

פרפורגלו זו בעיה , בעיקר כי קינזי במצב גופני רעוע משהו , ואין שום גיבוי לעמדה מספר 3. אם משחריים מישהו זה יהיה לדעתי דיי או אומיץ'. ההחתמה האחרונה חייבת להיות גבוה (כנראה לא רוברטס שנראה עלוב אתמול) שייתן ריבאונד ונוכחות הגנתית סבירה לפחות.

דווקא לוקאס אחלה , שחקן נחמד מאוד אם יתנו לו את המפתחות. עוד שחקן מהקו האחרוי שיכול ליצור כדי שלא יסתמכו אך ורק על דייסון המישגנע.

מבחינת הישראלים יוגב כרגע אכזבת העונה , הפועל צריכה להתחיל לתת לבר טימור יותר דקות על חשבונו. יותם מצויין לרמת הליגה, ואין לי ספק שהוא חייב להישאר גם בעונה הבאה.

גבוהים איכותיים קשה למצוא בשלב הזה של העונה אני לא חושב שזה רציני לשפוט שחקן אחרי משחק אחד בלבד , אלא אם הוא פצוע, גארדים עוד אפשר למצוא , בגלל זה דיברתי על דייסון , שלא נראה לי ימשיך בירושליים בעונה הבאה , דיי לפחות נותן לך אופציית קליעה איכותית ויציבה מה 3 , לא שומר? גם אליהו לא שומר , מול רוב קבוצות הליגה זה יספיק.
אם אני לא טועה קראתי איפה שהוא שלפרפוגלו סעיף שהוא יכול להשתחרר אם הקבוצה לא עוברת את שלב הבתים....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 4:22 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

שום סיכוי שהרצליה משחררת את דוסון במהלך העונה. במצבה הנוכחי, שחרור שלו זו ירידת ליגה בטוחה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 4:44 pm 
Senior

האמת שישראלים זו חתיכת בעיה.
אין ספק שהפועל צריכים שינוי ורענון של השורות - הבעיה היא שבאמת קשה לי לשים את היד על שחקנים ברמה שלא חתומים במכבי.
קולשוב הוא אופציה, אבל התחושה שלי היא שהיתרון הכי גדול שלו זה שלא ראינו אותו משחק כאן, ככה שהוא צריך להוכיח לנו שהוא גרוע כמו כל האחרים כדי שנרגיש ככה גם לגביו.
דוסון ומקל זה לא זה - הם פשוט לא מתאימים מספיק להיות משלימים ולא טובים מספיק להוביל את הקבוצה לרמה אלה היא שואפת, שמחון ובלייזר אני בכלל לא בטוח שיכולים לקנות סל ברמת היורוקאפ - כמו ברטימור.
הפועל צריכים ישראליים עם אופי של שחקנים משלימים שמסוגלים להיות רול-פליירז ברמה גבוהה יחסית, כי 'ישראלים מובילים' זה כרגע בעיקר בגדר מיתוס.

אחרי כל זה, התחושה כרגע היא שכל הזרים צריכים ללכת בסיום העונה, אלא אם קינזי מראה עד סופה שהפציעות מאחוריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 5:22 pm 
Hall of Famer

ואולי ירושלים ואלה מאוהדיה שהם עדיין צדקניים/שרים אל אל ישראל/סופרים נקודות של צברים במכבי - צריכים לשנות גישה, ולחפש מתאזרחים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 5:40 pm 
Junior

הדיבור פה מצחיק. אם תמשיך היכולת המחורבנת וזה ילווה נניח בהדחה מהגביע מי שבטוח יעוף זה המאמן. כל השאר זה אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 5:45 pm 
Senior

אתה מדבר כאילו הם גדלים על העצים... הוואל כבר אצלנו, ג'ון די וטיוס במכבי, גם ג'ייק כהן שהוא קצת פחות להיט מהם אבל עדיין היה שווה מחשבה.
את ווילי וורקמן הייתי מחתים בכיף האמת.

בכל אופן, אני חושב שהמסקנות שהפועל צריכה להסיק בינתיים לקראת העונה הבאה, הן די מקבילות לאלו שמכבי הסיקה הקיץ. נכון שקל לומר את זה עכשיו כשמכבי נראית טוב, אבל גם אם (ובתקווה) שהעונה שלהם תתרסק באיזשהו שלב לחלוטין - לדעתי הם הסיקו כמה מסקנות מאוד נכונות בקיץ האחרון:

1. כבר דיברנו על זה - בלי ישראלים 'מובילים'. אין כאלו זמינים, אליהו והלפרין היו חלק משמעותי מקפיצת המדרגה שהקפיצה עשתה מאז הד"ר, אבל הם כבר לא מה שהיו פעם ואין שחקנים שמתקרבים אליהם כרגע.

2. החשיבות של המאמן - זו קצת נקודה בעייתית, כי אני בטוח שבאמת האמינו בקציקאריס כשהחתימו אותו ולדעתי הרבה יותר קשה לנבא הצלחה של מאמנים, אבל עדיין - מה שפיאניג'אני (ובינתיים גם ספאחיה) לימד אותנו זה שכל 50 אלף שאתה משקיע במאמן בקיץ יכולים לחסוך לך 100 אלף של תיקונים במהלך העונה.

3. אתלטיות - ובעיקר אתלטיות בקו הקדמי. זו אחת הנורות האדומות הראשונות שנדלקו כבר בקיץ של הפועל. לקבוצה ישראלית יהיה קשה מאוד להצליח בכדורסל של היום אם 3 הגבוהים הזרים שהיא מביאה מחזיקים באתלטיות של אומיץ', דיי ופרפרוגלו. זה משהו שכבר אפשר היה להבין שיהיה בעייתי כשהקבוצה נבנתה, לצערי בינתיים זה נראה רע יותר מכפי שיכולתי לדמיין.

4. יותר התמקדות באופי של השחקנים אל מול הכשרון שלהם. פה אחת הנפילות הגדולות של הקבוצה - המחסור בקשיחות ומנטליות בלו-קולאר. אני לא חושב שיש איזו בעיית אגו בקבוצה (דווקא להפך - מאז שג'רלס הלך אין לקבוצה אף מנהיג), אבל הרכות, אוי הרכות. לא רק במובן הפיזי, אלא גם המנטלי.
הנקודה הזו גם קצת מתחברת לי עם עניין המאמן - במידה מסוימת עדיף קבוצה לא כל-כך מוכשרת אבל עם מאמן טוב, מאשר קבוצה מוכשרת ומפונקת עם מאמן לא טוב.
אני באופן כללי גם מאמין קצת בקונספט של קו קדמי של סוסי עבודה וקו אחורי מוכשר שמייצר נקודות. סטרץ' פור זה בהחלט מצרך חשוב, אבל זה קצת מלכודת דבש - בעיקר בקבוצה עם ליאור אליהו בעמדה מספר 4, בסוף אתה מוצא את עצמך בלי אף שחקן הגנה טוב בעמדה הזו.

5. קצת יותר נסיון למצוא מציאות ושחקנים צעירים מאשר 'שחקני יורוליג' עם מנייה בירידה. לא צריך להגזים כאן - קינזי וג'רלס למשל הם שתי מציאות שהפועל הצליחה להנחית בזכות האסטרטגיה הזו, אבל העונה הנוכחית בינתיים קצת מסריחה מהדאונסייד של האסטרטגיה וקשה שלא להרגיש שבכל העונות של אורי אלון הפועל לא הביאה אף 'בינגו' שעבר מתחת לרדאר של קבוצות עשירות ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:00 pm 
Junior

ולמרות המצב לד״ר יש בכל זאת סיבה אחת לחייך, החברה שלו גייסה אתמול כסף לפי שווי של 2.2 מיליארד דולר, כאשר בגיוס הקודם ללפני כמה חודשים השווי שלה היה ״רק״ 1.7 מיליארד. אני לא יודע מה אחוז ההחזקה לש הד״ר בחברה, אבל גם אם מדובר רק בעשרה אחוזים זה אומר שעל הנייר נוספו לו עוד 50 מליון דולר. חבל שהשנה ההצלחה בעסקים לא באה לידי ביטוי בניהול הפועל.
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... f=ynetCube

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:09 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אתה מדבר כאילו הם גדלים על העצים...

על העצים לא, אבל גם הקיצוניות השנייה לא נכונה. בטוח יש שחקנים טובים עם כל מיני סבתות יהודיות. אנחנו פשוט לא יודעים עליהם. אם מצאו שאלכסנדר ורוצ'סטי מתאזרחים, אז על מה פה יש לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:13 pm 
Sophomore

stavs כתב:

5. קצת יותר נסיון למצוא מציאות ושחקנים צעירים מאשר 'שחקני יורוליג' עם מנייה בירידה. לא צריך להגזים כאן - קינזי וג'רלס למשל הם שתי מציאות שהפועל הצליחה להנחית בזכות האסטרטגיה הזו, אבל העונה הנוכחית בינתיים קצת מסריחה מהדאונסייד של האסטרטגיה וקשה שלא להרגיש שבכל העונות של אורי אלון הפועל לא הביאה אף 'בינגו' שעבר מתחת לרדאר של קבוצות עשירות ממנה.

לגבי שוק השחקנים בקיץ של עונת המלפפונים, יש כמה סוגים של סוכנים חופשיים, לקבוצות שמתיימרות להיות קבוצות תחרותיות.

1. כוכבים ותיקים שעשו דבר או שניים בקריירה
2. שחקנים באמצע הקריירה שהוכיחו שיכולים לככב ברמה הגבוהה
3. צעירים עם פוטנציאל

כמובן שיש גם מקרים נוספים, אבל אתייחס למקרים האלה בשביל הנקודה.

אופציה 2 היא האופציה הכי מבוקשת ומעבר להישג ידה של ירושלים. כמעט ולא מביאה כאלה.
ירושלים בדרך כלל הולכת על אופציה מס' 1. לפעמים קבוצה שלמה נבנית עם אופציה מס' 1. הסיבה היא שגיל הרבה פעמים מוריד את דרישות השכר של שחקן, אפילו אם כלל לא ירד בכושר. מוצאים מציאות כאלה, של שחקנים שקרובים ל או עברו את גיל 30 ולכן קבוצות לא רוצות להחתים אותם על חוזה ארוך טווח, מה שהופך אותם לפרי בשל לקבוצה כמו ירושלים, שיכולה להביא שחקנים עם ניסיון יורוליג לשחק אצלה, ששנתיים לפני כן הרוויחו הרבה יותר.
זו גם האופציה הבטוחה ביותר ביחס לעלות.

אופציה מס' 3 לדעתי היא האופציה הכי מסוכנת ושקל מאוד ליפול בה. קבוצות שמתיימרות להיות תחרותיות לא צריכות לחפש לעצמן מציאות צעירות, הרי אין בזה שום היגיון. כסף לא חסר.
אם לא מכוונים למציאות צעירות, אלא לממש צעירים שכבר עכשיו מככבים וכולם יודעים מה הם מסוגלים לעשות, הם כבר עוברים לאופציה 2. לא בהישג יד.

אז כפי שאני רואה את זה, לירושלים אין ברירה אלא לחפש ווטרנים מוכרים. אם תהיה לה מחלקת סקאוטינג יותר רצינית (אם יש לה כזו בכלל), היא תוכל למצוא יותר כאלה, ויהיו לה יותר אפשרויות בבניית הקבוצה, בלי להסתמך על דעת המאמן או על הצעות של סוכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:26 pm 
Sophomore

stavs כתב:
האמת שישראלים זו חתיכת בעיה.
אין ספק שהפועל צריכים שינוי ורענון של השורות - הבעיה היא שבאמת קשה לי לשים את היד על שחקנים ברמה שלא חתומים במכבי.
קולשוב הוא אופציה, אבל התחושה שלי היא שהיתרון הכי גדול שלו זה שלא ראינו אותו משחק כאן, ככה שהוא צריך להוכיח לנו שהוא גרוע כמו כל האחרים כדי שנרגיש ככה גם לגביו.
דוסון ומקל זה לא זה - הם פשוט לא מתאימים מספיק להיות משלימים ולא טובים מספיק להוביל את הקבוצה לרמה אלה היא שואפת, שמחון ובלייזר אני בכלל לא בטוח שיכולים לקנות סל ברמת היורוקאפ - כמו ברטימור.
הפועל צריכים ישראליים עם אופי של שחקנים משלימים שמסוגלים להיות רול-פליירז ברמה גבוהה יחסית, כי 'ישראלים מובילים' זה כרגע בעיקר בגדר מיתוס.

אחרי כל זה, התחושה כרגע היא שכל הזרים צריכים ללכת בסיום העונה, אלא אם קינזי מראה עד סופה שהפציעות מאחוריו.

גינת יכול מאד להתאים לירושליים במקום אליהו , תצחק , אבל אפילו שוכמן כישראלי שעולה מהספסל ונותן תחת בהגנה זה לא רע, קולשוב זאת בטח אופצייה , שמחון יכול להיות גיבוי מצויין לעמדה 3
הפועל עשו טעות גדולה עם ג'ייק כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:27 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ואולי ירושלים ואלה מאוהדיה שהם עדיין צדקניים/שרים אל אל ישראל/סופרים נקודות של צברים במכבי - צריכים לשנות גישה, ולחפש מתאזרחים טובים.

היה להם אחלה מתאזרח ל 3 שנים , ג'ייק כהן וזרקו אותו סתם , ועדיין אפשר למצוא כמה סבירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:46 pm 
Sophomore

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 59696.html

ע"פ ערוץ הספורט, אלון קלט שעם מספיק כסף אפשר להיכנס ליורוליג גם עם הארנק, ושוקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:51 pm 
Hall of Famer

לא יודע כמה מזה אמיתי וכמה ספקולציה של הכתב כמיטב המסורת של תקשורת הספורט הישראלי ("פרסום ראשון!!!") אבל אם אלה הסכומים שבהם מדובר, אני לא רואה למה לא. זה דו"ח חנייה בכחול-לבן בשבילו.
אני חושב שירושלים תיכנס ליורוליג כשהוא יתרחב, בין כך ובין כך, אבל אם אפשר להקדים - למה לא.
תכל'ס, עם עוד סכום הוא יכול גם להעיף את מכבי אם הוא רוצה, למרות שבטח ישמח לראות אותה משחקת ב"אורי אלון יורוליג" ומפרסמת אותו במנורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 6:53 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע כמה מזה אמיתי וכמה ספקולציה של הכתב כמיטב המסורת של תקשורת הספורט הישראלי ("פרסום ראשון!!!") אבל אם אלה הסכומים שבהם מדובר, אני לא רואה למה לא. זה דו"ח חנייה בכחול-לבן בשבילו.
אני חושב שירושלים תיכנס ליורוליג כשהוא יתרחב, בין כך ובין כך, אבל אם אפשר להקדים - למה לא.
תכל'ס, עם עוד סכום הוא יכול גם להעיף את מכבי אם הוא רוצה, למרות שבטח ישמח לראות אותה משחקת ב"אורי אלון יורוליג" ומפרסמת אותו במנורה.

הלוואי והייתי יכול לבנות מערכון סביב זה. יש כאן פוטנציאל קומי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 7:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

:lol:

בהחלט יש פה סימנים ברורים של ספוקלציה, לא סביר שרק עכשיו כששווי החברה שלו עלה בעוד 30 אחוז, הוא פתאום החליט שיש לו מספיק כסף להיות ספונסר של היורוליג.
מעבר לכך, אלון הרי היה יכול להחליט כבר בשנים קודמות לשפוך על הפעול 20 מליון דולר בעונה וכך להגדיל את הסיכוי להגיע ליורוליג דרך זכייה ביורוקאפ, ואם תקציב כזה אולי אפילו את הסיכוי להשאר, אבל בינתיים הוא הראה שהוא עדיין לא סתם ככה מוכן לשפוך את הכסף שלו, אז למה שעכשיו הוא יהיה מוכן לשפוך כל כך הרבה כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 7:55 pm 
Sophomore

Ori Allon Euroleague והלוגו יהיה סמיילי. אני מבין שרועי כהן עבר לחרטט בספורט 5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 8:46 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין איזה ביזנס מודל יש כאן.
שלם מיליונים כדי להכנס לליגה של הגדולות? גם בעוד מאתיים שנה הוא לא יחזיר את ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 9:09 pm 
Junior

אבימאל כתב:
אני לא מבין איזה ביזנס מודל יש כאן.
שלם מיליונים כדי להכנס לליגה של הגדולות? גם בעוד מאתיים שנה הוא לא יחזיר את ההשקעה.

כאילו שעכשיו יש לו סיכוי להחזיר את ההשקעה. אפילו בעלי מכבי תל אביב לדעתי לרוב רק הפסידו כסף וגם אם לא, התשואה על ההשקעה היתה מינימלית ובטח רעה לעומת אופציות השקעה מקובלות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 9:16 pm 
Hall of Famer

אבל הם הובילו את העסק לאיזון מור אור לס.
השתתפות ביורוליג, היא , האופציה היחידה להכניס כסף גדול מכדורסל אירופי.
אבל אם אתה משלם על זה כסף, אז למה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 9:25 pm 
Junior

למיטב זכרוני, בלי הכסף של אלון כל שנה, הפועל לא מאוזנת. עם כל הכבוד מאיפה הפועל רושמת הכנסות של כעשרה מליון דולר בעונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 07, 2017 9:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

כבר התחילו בשיחות עם לברון ?

הויה פראנויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1650 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 62, 63, 64, 65, 66  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: