סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אוקפור, אם יקבל הזדמנות, יכול לדעתי לתת דברים קרובים למה שברוק לופז נתן עד השנה לנטס. אני די מאמין ביכולות ההתקפיות שלו, והקבוצה הזאת בברוקלין ממש צריכה גו-טו-גאי. כרגע, יש להם המון שחקנים משלימים שלפעמים באים ולפעמים לא (קילפטריק, רונדה הוליס ג'פרסון, דינווידי, קראב ועוד רבים וטובים. רבים מדי וטובים מעט מדי). אוקפור יכול בהחלט להיות שחקן מטרה.
שטאוסקאס לעומת זאת הוא לגמרי MORE OF THE SAME, רק פחות טוב.

בוקר הוא מז'אנר הגבוהים הלא גבוהים אך נלחמים ע"ש יודוניס האסלם. לא יודע עד כמה פילי צריכה את זה כשיש לה כבר מיליון גבוהים, אבל שיהיה.

בקיצור, נראה לי שהנטס הרוויחו מהטרייד, מקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:43 am 
Hall of Famer

אוקפור לא משחק אז לאבד אותו זה לא רציני.
סטוסקאוס שולי ביותר. לא איבוד רציני.
אז השאלה מבחינת פילי, האם בוקר שווה בחירת סיבוב שני לא גבוהה (כלומר לא איזה 30-35).
הנטס מרויחים בחירת סיבוב שנייה ושחקן צעיר שעלול להתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 2:11 am 
Hall of Famer

עשוי להתפתח. משתמשים ב״עלול״ כשמדובר על משהו לא טוב שיכול לקרות.

עוד טרייד טיפשי של קולאנג׳לו.
באמת יש צורך לוותר על בחירת סיבוב שני כדי להיפטר מאוקאפור?
למה פילי צריכה שחקן בן 30 בעמדה מס׳ 4? :roll:
יש להם את שאריץ׳ ואת בן סימונס ואת הולמס שיכול (וצריך בעיניי) לשחק בעמדה ואת הפליט מג״ס ששכחתי כרגע את שמו וקובינגטון (שגבוה מבוקר ב-3 סנטימטר) יכול לנדוד לעמדה בהרכבים נמוכים.

טרייד מצוין לנטס שקיבלו פרוספקט צעיר שיכול לתרום להם ולהיות חלק מהעתיד שלהם ובחירת סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 2:32 am 
Hall of Famer

זה שהחוזה (הגרוע והתקוע כמו עצם בגרון) של בייליס לא חלק מהעסקה הזו :?

לגבי הנטס, עד כה הם עושים מהלכים יפים מאוד במסגרת האפשרויות המוגבלות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 5:04 am 
Hall of Famer

Att כתב:
עשוי להתפתח. משתמשים ב״עלול״ כשמדובר על משהו לא טוב שיכול לקרות.

עוד טרייד טיפשי של קולאנג׳לו.
באמת יש צורך לוותר על בחירת סיבוב שני כדי להיפטר מאוקאפור?
למה פילי צריכה שחקן בן 30 בעמדה מס׳ 4? :roll:
יש להם את שאריץ׳ ואת בן סימונס ואת הולמס שיכול (וצריך בעיניי) לשחק בעמדה ואת הפליט מג״ס ששכחתי כרגע את שמו וקובינגטון (שגבוה מבוקר ב-3 סנטימטר) יכול לנדוד לעמדה בהרכבים נמוכים.

טרייד מצוין לנטס שקיבלו פרוספקט צעיר שיכול לתרום להם ולהיות חלק מהעתיד שלהם ובחירת סיבוב שני.

צודק. זה כמו שכותבים נורא טעים על משהו טעים אבל נורא זו מילה שלילית.
קובינגטון סווינגמן. זה לא משנה שבוקר גבוה שנמוך ממנו. הפליט מגולדן סטייט הוא סקראב וסימונס הוא רכז למעשה.
טרייד לא הכי ברור בגלל הסיבוב השני מבחינת פילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 5:31 am 
Sophomore

טרייד מוזר מבחינת פילי, אוקפור עדיין אמור להיות פונטנציאל ששוה איזה בחירת סוף סיבוב ראשון/תחילת שני.
וגם אם לא מצליחים לקבל את זה עליו בוקר סתם לא נותן כלום, וגם בשביל מה להביא בחירה על זה.

אז מהמצב בעבר של 3 סנטרים צעירים "טובים" נפטרו בסוף מ2 בלי לקבל כלום. זה אולי לא אשמתם שנואל ואוקפור נראו יותר ויותר רע, אבל כשיש 3 סנטרים צעירים עם פונטנציאל היו חייבים לממש טרייד הרבה קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 5:50 am 
Hall of Famer

נואל לא מקבל דקות בקבוצת פח. כנראה משהו שם לא קיים.
מגירי קלבר ופאוול לפניו ברוטציה. זו שלישייה עלובה שעדיין רואה יותר מגרש מנואל.
לגבי פילי. קראתי כעת שקולנגלו אמר שהוא קיבל הצעות לסיבוב שני עבור אוקפור. אבל רוצה את בוקר. אוהב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 12:22 pm 
Hall of Famer

במלים אחרות הוא אמר שהוא חושב שבוקר, שחקן חלש עד בינוני בן 30 שלא עשה בקריירה שלו משהו משמעותי, שווה שתי בחירות סיבוב שני לקבוצה צעירה שנמצאת בבנייה. כמה טוב שיש לנו אותו :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 12:30 pm 
Sophomore

אני מסכים בעניין הזה עם ATT.
טרייד מזעזע של פילי. עדיף כבר היה לעשות בייאאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 12:49 pm 
Hall of Famer

אז הטרייד של אוקאפור - גרוע
הטרייד של נואל - גרוע
החוזה של בייליס - גרוע
הטרייד על פולץ - מזעזע
טוב שיש לנו gm מנוסה שזכה פעמיים ב-gm of the year, שיידע לנווט את הקבוצה הזאת אל אבדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 1:51 pm 
Sophomore

Att כתב:
הטרייד של נואל - גרוע
החוזה של בייליס - גרוע
הטרייד על פולץ - מזעזע
טוב שיש לנו gm מנוסה שזכה פעמיים ב-gm of the year, שיידע לנווט את הקבוצה הזאת אל אבדון.

לפי דובי פיק, קולאנג'לו מגיע ביום ראשון לישראל כדי לצפות בבולדן. זאת ההזדמנות שלך.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 3:02 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
Att כתב:
הטרייד של נואל - גרוע
החוזה של בייליס - גרוע
הטרייד על פולץ - מזעזע

לפי דובי פיק, קולאנג'לו מגיע ביום ראשון לישראל כדי לצפות בבולדן. זאת ההזדמנות שלך.

8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 3:30 pm 
Hall of Famer

לא מבין איך קולאנג׳לו יכול לחשוב שבחירות סיבוב שני לא שוות שום דבר כש-
* יש לו 2 שחקני רוטציה שכלל לא נבחרו בדראפט, לאחד מהם הוא נתן חוזה גדול לא מזמן.
* למעלה מ-20% (!) מהטופ40 של הליגה נבחרו בסיבוב השני (גאסול, ווייטסייד, ג׳וקיץ׳, תומאס, מידלטון, דיאנדרה ג׳ורדן, דראגיץ׳, מילסאפ וכמובן דריימונד גרין).
* ג״ס ממשיכה למצוא שם שחקני רוטציה לגיטימיים ולהיעזר בהם. מקאו שיחק דקות בגמר הנ.ב.א. וג׳ורדן בל פותח בחלק מהמשחקים שלהם העונה ונראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 4:10 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
למעלה מ-20% (!) מהטופ40 של הליגה נבחרו בסיבוב השני (גאסול, ווייטסייד, ג׳וקיץ׳, תומאס, מידלטון, דיאנדרה ג׳ורדן, דראגיץ׳, מילסאפ וכמובן דריימונד גרין).

זה בהחלט נתון מדהים
האם זה היה כך גם לפני עשור או שניים ? ( עד כמה שקשה להעריך זאת וכו' )

הרי גם אם שני שחקנים זהים לחלוטין ( וברור שלרוב אין סיבה שזה יהיה המצב ... ) ייבחרו במקומות 15 ו-45 ( אמצע הסיבובים כנקודת ייחוס ) , אני מניח שלנבחר במקום ה-15 יהיה יותר סיכוי להתפתח לאולסטאר ( לצורך העניין ) , כי מטבע הדברים הפוקוס יותר עליו , יקבל יותר דקות משחק , תמיכה מהמערכת , הקבוצה תתאים את עצמה אליו ולא ולהיפך וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 4:25 pm 
Hall of Famer

בגלל זה, בין השאר, אני חושב שסיטואציה, גם אם חשובה, היא אוברייטד. הכשרון צף בסופו של דבר ומתגלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 8:32 pm 
Hall of Famer

רוז פצוע וייתכן שיצטרך ניתוח בקרסול שמאל
:roll:

קוואי לאונרד בדרך לחזור מהפציעה. דיבורים על משחק החוץ בפיניקס ביום שבת כקאמבק אפשרי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 8:39 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:
למעלה מ-20% (!) מהטופ40 של הליגה נבחרו בסיבוב השני (גאסול, ווייטסייד, ג׳וקיץ׳, תומאס, מידלטון, דיאנדרה ג׳ורדן, דראגיץ׳, מילסאפ וכמובן דריימונד גרין).

זה בהחלט נתון מדהים
האם זה היה כך גם לפני עשור או שניים ? ( עד כמה שקשה להעריך זאת וכו' )

הרי גם אם שני שחקנים זהים לחלוטין ( וברור שלרוב אין סיבה שזה יהיה המצב ... ) ייבחרו במקומות 15 ו-45 ( אמצע הסיבובים כנקודת ייחוס ) , אני מניח שלנבחר במקום ה-15 יהיה יותר סיכוי להתפתח לאולסטאר ( לצורך העניין ) , כי מטבע הדברים הפוקוס יותר עליו , יקבל יותר דקות משחק , תמיכה מהמערכת , הקבוצה תתאים את עצמה אליו ולא ולהיפך וכו' .

לעיתים דווקא לנבחר במקום ה40 יש סיכוי לקבל יותר דקות מאחד במקום ה20.
מקום 20 זה לקבוצה (כמובן שאם לא נעשה טרייד) יחסית מצליחה. בקבוצות כאלו יש שחקנים טובים ופחות נותנים דקות רציניות לרוקיז.
בחירה 40 זה לקבוצה כושלת ובקבוצות כאלו לרוב יש יותר דקות לשחקנים צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 8:45 pm 
Hall of Famer

ATT, זה טוב ויפה בתיאוריה, כל עוד לא נזכרים שחלק מהשחקנים שהוזכרו בבחירות הנמוכות הם פטריק מקאו וג'ורדן בל שמשחקים בפאקינג גולדן סטייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 9:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
אוקפור,סטוסקאוס ובחירה סיבוב 2 לנטס עבור בוקר.
טרייד טוב ל2 הקבוצות.

אפילו אמא של בוקר לא חשבה שהוא שווה 2 בחירות טופ 8 (לשעבר) + בחירת סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 9:52 pm 
Hall of Famer

שתי בחירות טופ 8....תגיד הוא שווה בחירה ראשונה של לוטרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 10:10 pm 
Hall of Famer

כמה דברים
1. אני חושב שבשביל להעביר נק' ATT הגזים. אני ממש לא בטוח שכל השמות ש - ATT זרק הם בטופ 40 (של מי? יש הסכמה על הטופ 40? מה זה בכלל אומר שחקן טופ 40? אני הייתי מגדיר 7 מתוכם בטופ 40 ואולי 2 בטופ 20, אז?). הנק' היא שבוודאי שניתן להשיג שחקנים בטופ של האן.בי.איי בסיבוב השני, אבל אחוז הפגיעה בסיבוב השני הוא הרבה יותר נמוך ולפעמים רק מזל מביא לך את הבחירה הנמוכה. דוגמא נפלאה היא הבחירה במאנו במקום ה-58. הסקאוטרים של הספארס התלבטו בין 2 ארגנטינאים, לא זוכר מי היה השני, מבחינת הסקאטורים ההבדלים לא היו ממש קיימים. בסופו של דבר הפור נפל על מאנו רק בגלל העובדה שפופ לא אוהב רכזים זרים. הארגנטינאי השני עשה קריירה חביבה בקבוצות הביניים של הליגה הספרדית. שנתיים אח"כ חוסר החיבה של פופ כמובן לא הפריע לספארס לבחור אחד טוני פארקר.
אני לא רואה בבחירת סיבוב שני ערך מאד גדול (למשל מהרשימה ש-att עשה גאסול, ווייטסייד, תומאס, דראגיץ' לא הפכו לכוכבים בקבוצה שבחרה בהם, אלא התגלגלו בכל מיני מקומות לפני כן) ולא חושב שזה סיפור גדול לוותר עליה.

2. כמובן שגם ברשימת הטעויות הקולוסאליות של קולאנג'לו יש הגזמה.
הטרייד של נואל - לא טוב, אפשר היה לקבל יותר על נואל, אבל זה לא שנואל היה סחורה רותחת. בכל מקרה הסיקסרס לא היה מקבלים הרבה על נואל\
החוזה של בייליס - יש מצב שקולאנג'לו שילם יותר מדי על בייליס. אבל וזה אבל גדול לעונה הבאה יש לפילי כרגע 32 מיליון מובטחים. מספיק גמישות בשביל הקיץ הבא, גם עם ה-8 מיליון שבייליס יקבל בעונה הבאה. כנראה שבייליס לא באמת ישנה משהו לבניית הקונטנדרית של פילי.
הטרייד על פולץ - מזעזע זה אתה קבעת. בעיני הוא הימור שיכול לצאת טוב - טייטום הופך לשחקן חמישיה סולידי ולא יותר, פולץ מתגלה ככוכב והבחירה שהועברה הופכת להיות הבחירה של הלייקרס בדראפט הבא במקום החמישי. זה גם יכול לצאת מזעזע כשפולץ לאור העובדה שסימונס הופך להיות הרכז מיותר ואילו טייטום הופך לאולסטאר קבוע והסלטיקס מקבלים את בחירה מספר 2 באחד משני הדראפטים הבאים ובוחרים הול אוף פיימר. רק משהו קטנטן, הבחירה שתועבר לסלטיקס בכל מקרה לא תהיה בחירה מספר 1.

לעצם הטרייד - אני לא חושב שהטרייד הזה ישפיע על משהו, כי אני לא חושב שאפשר היה להשיג על אוקאפור הרבה, אבל אין ספק שהחשיבה של קולאנג'לו מעוותת. לוותר על נכס עתידי, גם אם הוא מניה בירידה כמו אוקאפור, ועוד בחירת סיבוב שני בשביל שחקן כמו בוקר, שיעבה את הספסל של פילי ויכול לעזור להם במירוץ לפלייאוף השנה וזהו, זה נורא מטופש. הייתי מעדיף לחכות לטרייד דדליין או להצעה יותר טובה ולנסות לקבל משהו בעל ערך עתידי על אוקאפור, אבל רק בחירת סיבוב שני, שכאמור אצלי לא ממש נחשקת. הייתי מסתכן בכך שבסוף השנה אני אקבל כלום על אוקאפור מאשר לעשות את הטרייד הזה.

הדבר היחידי שאני מניח שאפשר לטעון לטובת הטרייד הזה הוא שהטרייד מראה גישה פרו אקטיבית של המועדון להשתפר כל הזמן. משהו שפילי יכולים לנסות להשתמש בו בשביל למשוך שחקנים חופשיים בקיץ. רואים איך אנחנו עובדים כל הזמן על להתקדם? לא שוקטים על השמרים וכל צעד אפשרי ללכת קדימה נבחן ומיושם. זה קלוש בעיני, אבל אולי זה הרציונל בנוסף כמובן לעזרה במירוץ לפלייאוף השנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 10:50 pm 
Hall of Famer

עמוס, יש מן כאב פנימי לא ברור שאתה חווה כשאתה מסכים איתי (במקרה הזה שהטרייד גרוע) שמאלץ אותך לכתוב פסקה שלמה שבה אתה לכאורה לא מסכים איתי?

לא נשמע שאנחנו רחוקים בדיעותינו ביחס למהלכים עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 10:52 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ATT, זה טוב ויפה בתיאוריה, כל עוד לא נזכרים שחלק מהשחקנים שהוזכרו בבחירות הנמוכות הם פטריק מקאו וג'ורדן בל שמשחקים בפאקינג גולדן סטייט.

לא הבנתי מה ניסית לומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 08, 2017 11:19 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
כמה דברים
1. אני חושב שבשביל להעביר נק' ATT הגזים. אני ממש לא בטוח שכל השמות ש - ATT זרק הם בטופ 40 (של מי? יש הסכמה על הטופ 40? מה זה בכלל אומר שחקן טופ 40? אני הייתי מגדיר 7 מתוכם בטופ 40 ואולי 2 בטופ 20, אז?). הנק' היא שבוודאי שניתן להשיג שחקנים בטופ של האן.בי.איי בסיבוב השני, אבל אחוז הפגיעה בסיבוב השני הוא הרבה יותר נמוך ולפעמים רק מזל מביא לך את הבחירה הנמוכה.

החוזה של בייליס - יש מצב שקולאנג'לו שילם יותר מדי על בייליס. אבל וזה אבל גדול לעונה הבאה יש לפילי כרגע 32 מיליון מובטחים. מספיק גמישות בשביל הקיץ הבא, גם עם ה-8 מיליון שבייליס יקבל בעונה הבאה. כנראה שבייליס לא באמת ישנה משהו לבניית הקונטנדרית של פילי.

טופ40 הוא הערכה לפי מה שאני זוכר מהרשימות של נורטון. כלומר, שחקן שנמצא בטופ8 של העמדה שלו (נגיד, מאזור אייברי בראדלי/וויגינס/אל הורפורד/אולדריג׳ ומעלה). שניים מהם אכן נמצאים בטופ20 הנכסף של הליגה - מ.גאסול ודריימונד גרין. תומאס אולי היה שם בשנה שעברה לפני הפציעה שלו. ג׳וקיץ בטח יגיע לשם בהמשך.

לגבי אחוז הפגיעה הנמוך יותר, אתה צודק. יש פחות סיכוי לפגוע בול בסיבוב השני. זה לא אומר שאין לבחירות סיבוב שני ערך אלא שצריך יותר מהן כדי להגדיל את הסיכוי שתפגע בול. לא הבנתי אף פעם את הזלזול בבחירות האלו שהינקי אסף (והוא אסף המון כאלו) ואני לא מבין למה קולאנג׳לו ממהר לפזר אותן כאילו הן לא שוות כלום. הן מהוות עוד צ׳אנס חשוב לבחור שחקנים שיהוו נכס משמעותי בעתיד. רק בעונה שעברה, רוקי השנה, מלקולם ברוגדון, היה שחקן סיבוב שני.

לגבי החוזה של בייליס, אני לא בטוח שהוא לא יהווה בעיה. נדמה לי שנורטון (יכול להיות שזה היה מישהו אחר) הסב את תשומת לבי לכך שאין לפילי מקום לחוזה מקס וזה אומר שאם בקיץ יהיה מועמד מתאים לכך, פילי תהיה בעמדה שבה היא צריכה שותף שייקח ממנה את בייליס וזה עשוי להסתיים בעוד בחירה או שתיים שעוברות צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 09, 2017 12:36 am 
Hall of Famer

כמו שרשמתי, לפילי יהיו 32 מיליון דולרים מובטחים בסוף השנה. יש את הארכת החוזה של אמביד, שנדמה לי שאפשר לעשות כך שלא תתפוס מקום בתקרת השכר לפני ההחתמה של שחקנים נוספים - נניח 20 מיליון לשנה הבאה? התקרה תהיה מעל 100 מיליון. היום היא כבר מעל 100 מיליון. יהיה עוד חוזה רוקי - בטח איזה 3-5 מיליון. כלומר יש איזה 2 חוזי מקס' לפזר אם רוצים. יש גם את קובינגטון שצריך להחליט אם להחתים מחדש או שלא. לא חושב שהחוזה של בייליס אמור להפריע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], רואה שחורות ו 94 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: