סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 6:14 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 09, 2017 11:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
משחק גרוע עם שיפוט גרוע בדקות האחרונות שבהחלט השפיע על התוצאה הסופית, ועדיין אם הפועל משחקת קצת יותר נורמלי, זה לא היה מגיע למשחק צמוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 09, 2017 11:43 pm 
Senior

אוסטין דיי זה הילד המשותף של החסרונות של הלפרין ואליהו.

וכן, השופטים קצת זיינו אותנו בסוף, אבל שתי הקבוצות נראו כל-כך רע שזה באמת די מגוחך לדבר על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 12:50 am 
Hall of Famer

2/10 מהקו לטל דן , ובסך הכל 14/42 העונה .

ג'רום דייסון עם 11 זריקות לשלוש , ולצידן 0 אסיסטים . וזה הגארד המוביל של הקבוצה .

אז לאחר 3 הפסדים רצופים - ירושלים נוסעת למינכן , ואז מארחת את חולון .
לא קל ...

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' דצמבר 10, 2017 12:51 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 12:51 am 
Sophomore

"אני חושב שלהנות זה חלק חשוב מכדורסל ואני חושב שאנחנו נהנים יותר", סיכם מאור, "גלבוע/גליל מוציאה את הכיף מהמשחק וצריך להגיד לה מילה טובה על כך. אנחנו צריכים להתגבש כקבוצה, אנחנו צריכים לאהוב אחד את השני. אני כן רואה שיפור בדברים מסויימים, אבל זה תהליך שלא קורה ביום אחד. ביורוקאפ אין לנו הרבה סיכויים, ובאיירן משוכה גבוהה מאוד. הם מהטובים באירופה"

העיקר שנהנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 2:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"אנחנו צריכים להתגבש כקבוצה, אנחנו צריכים לאהוב אחד את השני."

זה באמת הולך ונהייה דומה למכבי של השנים האחרונות. זה משפט של גודס.
מצד שני, אפרופו מינכן - מכבי של שנה שעברה ניצחה בחוץ את הקבוצה הכי טובה במפעל...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 8:06 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
"אנחנו צריכים להתגבש כקבוצה, אנחנו צריכים לאהוב אחד את השני."

זה באמת הולך ונהייה דומה למכבי של השנים האחרונות. זה משפט של גודס.
מצד שני, אפרופו מינכן - מכבי של שנה שעברה ניצחה בחוץ את הקבוצה הכי טובה במפעל...

וזה קלאסי שנעשה את זה רק כדי להרים ציפיות לשבוע ואז להפסיד שבוע אח"כ בבית לרגיו אמיליה ולסגור סיפור....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 10:31 am 
Junior

אם בהתחלה עוד היו ציפיות שמודי מאור יצליח ולראייה הנצחונות במשחקים הראשונים כמאמן, עכשיו זה די ברור שזה גדול עליו בכמה מספרים. במשחקים האחרונים החילופים של מאור לא מובנים והרוטציה הזויה. ליאור שהיה מציון בחצי הראשון ובמיוחד ברבע השני אתמול, שיק יחסית מעט במחצית השניה וכנ״ל יותם ולגבי שניהם זה בלט עוד יותר במשחקים בשבוע שעבר. אחת הדברים שקשורים לזה הוא שיוגב מקבל קרדיט בלתי נגמר בלי שום קבלות.
בסוף המחצית הראשונה היה הרכב שהצליח לרוץ וליצור הפרש של 5 נקודות, אבל ההרכב שעולה למחצית השניה, היה אם אני לא טועה ההרכב שפתח את המשחק, וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, למה? זו מחלה שפרנקו סבל ממנה ומעידה על קבעון וחוסר יכולת להתאים את עצמך למשחק שמתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 11:45 am 
Freshman

מנחם כתב:
אם בהתחלה עוד היו ציפיות שמודי מאור יצליח ולראייה הנצחונות במשחקים הראשונים כמאמן, עכשיו זה די ברור שזה גדול עליו בכמה מספרים. במשחקים האחרונים החילופים של מאור לא מובנים והרוטציה הזויה. ליאור שהיה מציון בחצי הראשון ובמיוחד ברבע השני אתמול, שיק יחסית מעט במחצית השניה וכנ״ל יותם ולגבי שניהם זה בלט עוד יותר במשחקים בשבוע שעבר. אחת הדברים שקשורים לזה הוא שיוגב מקבל קרדיט בלתי נגמר בלי שום קבלות.
בסוף המחצית הראשונה היה הרכב שהצליח לרוץ וליצור הפרש של 5 נקודות, אבל ההרכב שעולה למחצית השניה, היה אם אני לא טועה ההרכב שפתח את המשחק, וזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, למה? זו מחלה שפרנקו סבל ממנה ומעידה על קבעון וחוסר יכולת להתאים את עצמך למשחק שמתפתח.

למיטב זכרוני ליאור עלה לחצי השני במקום דיי, כך שמודי כן מגיב במידה מסויימת. הבעיה של מודי היא רצון לספק את כולם. במשחקים האחרונים היה צריך שליאור ישחק מעל 30 דקות, ודיי יהיה על הספסל ויעשה פרצופים. ליאור חזר לכושר קליעה, אתמול היה גם טוב בהגנה, בעוד דיי פשוט אוכל את הפועל מבפנים. שיא החוצפה היה אחרי המשחק, בו בדקה האחרונה דיי פספס 2 זריקות עונשין, שלשה פנויה, ואת הזריקה האחרונה, ואז הוא בא בטענות למאמן וההנהלה שלא מפנקים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 12:19 pm 
Hall of Famer

אוסטין דיי מזכיר לי את קווינסי מילר (מלבד הכמות הכפולה של ברכיים שיש לדיי). שחקן מוכשר מאד אבל ילדותי וחסר משמעת.
עם זאת, דיי כבר כמעט בן 30, מילר צעיר ממנו בכמה שנים (למרות שגם הוא לא ילד). כנראה שיותר מילד מגודל הוא כבר לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 12:24 pm 
Freshman

תכלס הוא כאן, ולא הגיוני לשחרר אותו כי נגמר מכסת הזרים.
הוא כנראה הסקורר הטוב ביותר שיש להפועל, אז צריך לבנות עליו המון תרגילים בהתקפה. בשביל זה צריך מאמן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 2:04 pm 
Sophomore

האמת שיש הרבה הבדלים בין הפועל הנוכחית למכבי של העונה שעברה, אבל אם לא ניפול לקטנות, יש גם הרבה דמיון.

קאציקריס בתפקיד אדלשטיין, ג'רלס בתפקיד ווימס, אומיץ' בתפקיד צירבס, דיי בתפקיד מילר, מודי מאור בתפקיד רמי הדר. רציתי לכתוב רוברטס בתפקיד אלייז'ה מילסאפ אבל ראיתי שהוא הגיע בסוף עונת טבק, אז לא...

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 2:19 pm 
מנהל פורום

אלה הצדדים הגלויים של השוואה
אם מתעקשים קצת לחפור אז הכישלונות הרבה יותר דומים ממה שנראה
שניהם באו מחטא ההיבריס. בא מאמן שיחק כדורסל משעמם וחסר השראה וזכה בהישגים ותארים.
מה למדו מזה בהנהלה? שהשמש זורחת להם מהתחת. החתימו שחקנים בלי מנהל מקצועי ובלי קונספט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 2:28 pm 
Junior

מעניין מה דיי עוד צריך לעשות כדי שישחררו אותו.

את ג'רלס שחררו על פחות.

המועדון הזה לא רק לוקח החלטות רעות, הוא גם לא עומד מאחורי המדיניות של עצמו.

כנראה שהבעיה היא שכמעט כולם חושבים על מודי את מה שדיי חושב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 2:54 pm 
Sophomore

השחרור של ג'רלס היה תרגיל יח"צ כושל כדי לקהל חיבוקים מהתקשורת. החלטה מטומטמת לטעמי, אבל זה מה שאורי אלון אוהב. שמשבחים אותו. זה אחד החסרונות שלו. הוא אוהב את תשומת הלב ומכור אליה.
לא חושב שהרבה אוהדי ירושלים יודו בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 3:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ABC כתב:
האמת שיש הרבה הבדלים בין הפועל הנוכחית למכבי של העונה שעברה, אבל אם לא ניפול לקטנות, יש גם הרבה דמיון.

קאציקריס בתפקיד אדלשטיין, ג'רלס בתפקיד ווימס, אומיץ' בתפקיד צירבס, דיי בתפקיד מילר, מודי מאור בתפקיד רמי הדר. רציתי לכתוב רוברטס בתפקיד אלייז'ה מילסאפ אבל ראיתי שהוא הגיע בסוף עונת טבק, אז לא...

שכחת את אוחיון בתפקיד אוחיון... אבל סה"כ השוואות די נכונות, במיוחד זו שבין מאור להדר.
להדר היה חודש אחד טוב שבו השחקנים נלחמו ולאחריו התברר ש20 שנים בליגה הלאומית לא ממש מכינות אותך ליורוליג.. ואז השחקנים החלו בשביתה האיטלקית שהגיעה לשיא במשחק מול הכוכב.
למאור היו 3 משחקים טובים ואז הגיעה ההתפרקות. כנראה שגם בשביל היורוקאפ והליגה רצוי שיהיה לך ניסיון כמאמן ראשי.
ההבדל העיקרי בין השניים הוא שהדר מיעט בדיבורים ואילו מאור חזק בקלישאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 3:25 pm 
Hall of Famer

ABC כתב:

רוברטס בתפקיד ויקטור ראד, בעיקר הזומביות. ההבדל הוא שהדאנקים של ראד נכנסים לטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 3:30 pm 
Junior

והטרויקה של ירושלים (אלון חומסקי והראל) בתפקיד הטרויקה של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 3:58 pm 
מנהל פורום

גם אדלשטיין וגם קאציקאריס מנסים לשחק טיקי טאקה ויוצא להם קאקא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 4:11 pm 
Sophomore

חסר רק שטרנס קינזי יעשה דווין סמית' בגמר הגביע והכל יסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 4:16 pm 
Junior

מצטער להרוס את החגיגה, אבל המקרים לא מאוד דומים. נתחיל מזה שבמכבי הבעיה היתה בעיקר הנהלה ודרג מקצועי מפורדים ומסוכסכים, כשכל אחד מושל לכיוון שלו, מנסה לקחת קרדיט על כמה שיותר החלטות טובות (״הזר התותח הזה שהבאנו ב-2014 - זה אני הבאתי אותו) ולהטיל אחריות על אחרים להחלטות המפגרות שנעשו. בהפועל הבעיה היא שאיש אחד מקבל את כל ההחלטות לבד, ופשוט עושה את זה לא מספיק טוב.

יש כמובן גם הבדלים בעוצמת ההתרסקות. מכבי חירבו את התקציב הכי גבוה בתולדותיהם, אכלו תבוסות משפילות מקבוצות עם עשירית תקציב ולא הגיעו לגמר המקומי שנה שלישית ברציפות. הפועל, בינתיים, בדרך לא לעלות שלב ביורוקאפ שזה כשלון גדול, אבל בינתיים, ההתבזויות הגדולות (הפסדים בבית לבודצ׳נוסט, אשדוד וגלאטאסאראי וגלבוע בחוץ) לא היו משהו שייזכר לשנים. או במילים אחרות, אנחנו רק בדצמבר - אני מניח שבקרוב מאוד נעוף מהגביע ובטח גם יבואו כמה תבוסות, אבל בינתיים אנחנו עוד לא שם.

אבל ההבדל הכי גדול הוא התמונה הכללית: כשמכבי התרסקו, התחושה הכללית היתה של אימפריה שהתפרקה ושיחסי הכוחות בכדורסל הישראלי לא יחזרו להיות מה שהם היו (לי היה ברור גם בשנה שעברה שזה לא נכון, אבל זה היה הדיבור). במקרה של הפועל, לא נראה לי שיש מישהו שחושב בכיוון הזה בכלל. אנחנו בעיצומה של עוד עונת שיא מבחינת מספר המנויים, אין שום סיבה לחשוב שהתקציב בשנה הבאה יקוצץ באופן משמעותי והדיבורים היחידים שנשמעים הם על האפשרות שאורי אלון יהפוך לספונסר של היורוליג כדי להכניס את הפועל למפעל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 4:25 pm 
Sophomore

מסכים עם חלק מהדברים, ולכן כתבתי שיש הרבה הבדלים בין הסיטואציות. ועדיין, אי אפשר להתעלם מהדמיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 4:26 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:

אבל ההבדל הכי גדול הוא התמונה הכללית: כשמכבי התרסקו, התחושה הכללית היתה של אימפריה שהתפרקה ושיחסי הכוחות בכדורסל הישראלי לא יחזרו להיות מה שהם היו (לי היה ברור גם בשנה שעברה שזה לא נכון, אבל זה היה הדיבור). במקרה של הפועל, לא נראה לי שיש מישהו שחושב בכיוון הזה בכלל. אנחנו בעיצומה של עוד עונת שיא מבחינת מספר המנויים, אין שום סיבה לחשוב שהתקציב בשנה הבאה יקוצץ באופן משמעותי והדיבורים היחידים שנשמעים הם על האפשרות שאורי אלון יהפוך לספונסר של היורוליג כדי להכניס את הפועל למפעל...

שגם במקרה הזה נראה ברור שזה לא נכון, זה רק הדיבור.
הופס, הנה מצאנו עוד נקודת דמיון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 5:06 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ABC כתב:

רוברטס בתפקיד ויקטור ראד, בעיקר הזומביות. ההבדל הוא שהדאנקים של ראד נכנסים לטבעת.

בינתיים אנחנו רק יכולים להתפלל שהוא יהיה בתפקיד ויקטור ראד שבסופו של דבר נתן הרבה יותר ממה שבכלל אפשר לצפות מרוברטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 5:15 pm 
Sophomore

ערן כתב:
השחרור של ג'רלס היה תרגיל יח"צ כושל כדי לקהל חיבוקים מהתקשורת. החלטה מטומטמת לטעמי, אבל זה מה שאורי אלון אוהב. שמשבחים אותו. זה אחד החסרונות שלו. הוא אוהב את תשומת הלב ומכור אליה.
לא חושב שהרבה אוהדי ירושלים יודו בזה.

ברור שנודה בזה. גם כל עניין הסמיילים ברשתות החברתיות הוא חיפוש תשומת לב. ספציפית זה שמפרסום הסמיילי עד שחרור שם השחקן שחתם עוברות 40 דקות שבהן כולן כוססים ציפורניים ומגיבים לו בפיד. כבר כמה פעמים לא הלכתי לישון בגלל שחיכיתי לשמוע מי השחקן...

אבל, בחישוב כולל הוא ביי פאר הבעלים הכי טוב שיכולנו לחלום עליו ובטח שהכי טוב בארץ (שהרי בסוף להיות בעלים של קבוצת ספורט זה תיק לא קטן ובד"כ מושך בעיקר טיפוסים הזויים ומפוקפקים). אורי לעומת זאת הוא גם אוהד אמיתי מילדות, גם מאד עשיר, גם בריא בנפשו (אגאייר..), גם שומר חוק (גאיידמק ומנבר..), גם מנהל את הארגון טוב מבחינת השיווק וגם כריזמטי מאד ומצליח להדביק את הקהל הרדום בארץ ואת התקשורת במסר שבונים פה משהו אחר וגדול. רק מלתאר לי את השכונה של דני קליין מנהלת את הפועל בארנה נהיה לי רע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 6:05 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
מצטער להרוס את החגיגה, אבל המקרים לא מאוד דומים. נתחיל מזה שבמכבי הבעיה היתה בעיקר הנהלה ודרג מקצועי מפורדים ומסוכסכים, כשכל אחד מושל לכיוון שלו, מנסה לקחת קרדיט על כמה שיותר החלטות טובות (״הזר התותח הזה שהבאנו ב-2014 - זה אני הבאתי אותו) ולהטיל אחריות על אחרים להחלטות המפגרות שנעשו. בהפועל הבעיה היא שאיש אחד מקבל את כל ההחלטות לבד, ופשוט עושה את זה לא מספיק טוב.

יש כמובן גם הבדלים בעוצמת ההתרסקות. מכבי חירבו את התקציב הכי גבוה בתולדותיהם, אכלו תבוסות משפילות מקבוצות עם עשירית תקציב ולא הגיעו לגמר המקומי שנה שלישית ברציפות. הפועל, בינתיים, בדרך לא לעלות שלב ביורוקאפ שזה כשלון גדול, אבל בינתיים, ההתבזויות הגדולות (הפסדים בבית לבודצ׳נוסט, אשדוד וגלאטאסאראי וגלבוע בחוץ) לא היו משהו שייזכר לשנים. או במילים אחרות, אנחנו רק בדצמבר - אני מניח שבקרוב מאוד נעוף מהגביע ובטח גם יבואו כמה תבוסות, אבל בינתיים אנחנו עוד לא שם.

גם אם הפועל ירושלים לא ינצחו יותר משחק עד סוף העונה וירדו ליגה, לא תהיה הרגשה של אימפריה שהתרסקה. אין בכלל מה להשוות בין הדרך בה אנשים בציבור תופסים את מכבי תל אביב, לאיך שהם תופסים את הפועל ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 110 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: