סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 6:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 11:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ומעניין מה לאומית יגיד עכשיו, אחרי שבשבוע שעבר הוא כתב על בלאט:

״תפור על נס ציונה. שחקן שהנזק שלו עולה בהרבה על התועלת״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 10, 2017 11:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כל הכבוד לחולון, אחלה קבוצה בטח התקפית. גם אישית וגם קבוצתית, המון כלי נשק, המון קלעים, וגם במאני טיים כל שחקן יודע לאן ללכת, למי לחסום, למי למסור, מה המקום שלו והתפקיד שלו בכל תרגיל.
ומכבי? עם כל זה שזה כאילו משחק ליגה, וכאילו לא חשוב, ספאחיה צריך לתת שתי סטירות מכל צד לכל הישנוניים בשלושת הרבעים הראשונים. לא סובל גישה אדישה ונרפית כזו. דווקא החמישיה המוזרה שעלתה מהדקה האחרונה של הרבע השלישי החזירה את מכבי למשחק, רק בגלל שלא ישנו.
אבל אם מכבי הייתה לוקחת את המשחק הזה זה היה שוד מארץ השודים. ג'ון דיברתולומיאו, דווקא הוא, עם שתי טעויות הגנתיות נוראיות מנע אפשרות של שוד.

וגלן רייס כשהראש שלו מחובר הוא מעל הליגה הזו בקילומטרים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' דצמבר 11, 2017 12:01 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:01 am 
Hall of Famer

ההגנה של מכבי ל-3 היא שערוריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:03 am 
Sophomore

לו אני צהוב, אני לוקח את ההפסד הערב בקלות. התגברות על פתיחה נוראית דרך שחקי הגנה נטו שקיבלו היום המון המון קרדיט והמון ביטחון להמשך.
כל הקיץ דיברו על איך זה שמכבי "ניצחה" את ירושלים בקרב על משעור וג'ון די, אבל הניצחון שלה התחיל הרבה יותר מוקדם כשהיא לקחה את ג'ייק כהן שהפך עם השנים מבחורה שמעדיף לזרוק שלשות במקום לחטוף קצת מכות מתחת לסל, לסוג של חיית פוסט אפ (בטח לליגה שלנו).
מכבי קיבלה ניצנים ממשעור, את איתי שגב- שהוא נגר בלתי נתפס- אבל בהחלט שיחק הגנה חכם ונכון עם הראש למעלה להמשך.
חולון קלעה המון זריקות קשות וגם לא חכמות, אבל בדקות ההכרעה היא פשוט שיחקה כדורסל נכון וחכם עם הנעת כדור משובבת עין. מותק של קבוצה. מצחיק איך ששחקן כמו רייס הוא בדיוק מה שהפועל ירושלים צריכה, ועם תקציב הרבה יותר גבוה היא מביאה שאריות בלי קשר לכלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:04 am 
Hall of Famer

היו כמה קליעות שהיו על ידיים מושטות, בעיקר של רייס. נגד כאלה אין מה לעשות. אבל השלשות בסוף - לפחות שתיים על שגיאות בסיסיות של דיברתולומיאו. פעם עזב את וולדן ובא לעזור על רייס למרות שכבר היה עליו דאבל טים, פעם עזב את האיירבול כי חשב שהוא יוצא ואז גם אכל את ההטעייה של בלאט כמו ילד. לא מתאים.
השלשה האחרונה של קולמן גם הייתה עליו אבל היא לא באשמתו. הוא בא לעזור על אלכסנדר כי תומאס בא לדאבל טים בפנים, ומישהו היה צריך לחפות עליו ברוטציה (כנראה בולדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:07 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

פייר ג'קסון עם 17 נקודות ברבע הרביעי ...מרשים

תודה רבה לחנן קולמן המלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:15 am 
Sophomore

חזרתי מהמשחק, משחק די טיפוסי של חולון בהתקפה, לא משהו מיוחד בכלל. זה מה שאנחנו רואים בערך כל משחק, וזה למה זו קבוצה שהמשחקים שלה כל כך מהנים השנה. זה, וזה שזו קבוצה לא שומרת. אז היום היא גם לא שמרה (כמה מפתיע), אבל קלעה יותר נקודות מהיריבה, כמו בכל המשחקים שלה. גלן רייס הוא חולה נפש שקשה לא לאהוב את המחלת נפש שלו כשהוא משחק ככה כמו חיה. שמיר כבר הראה שהוא יודע להוריד אותו וגם לייבש אותו כשהוא גורם יותר נזק מתועלת, אז אני לא דואג לגביו.

אני מעריך את דעתו של לאומית והוא מבין בכדורסל, אבל השנה הוא טעה גם לגבי רייס וגם לגבי בלאט. אין מילים לגבי הילד הזה.

כיף לנצח ביד אליהו כי זה כולה הניצחון השני של חולון בהיסטוריה באולם הזה בליגה, אבל לא הרגיש כמו הראשון. קצת יותר מעוד משחק ליגה טיפוסי.

שבוע הבא ירושלים שהיא חיה פצועה וכנראה תבוא לטרוף את חולון. אם חולון תקלע +90 נקודות בארנה כמו ברוב המשחקים שלה, ירושלים לא ינצחו כי פשוט אין להם כלים להגיע לסקור כזה. נקווה שהם לא יבואו ביום טוב בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:20 am 
Sophomore

ירושלים בכושרה הנוכחי ועם האין-ריבאונד שלה מול חולון (עם או בלי פניני), תאבד את המשחק הזה כבר במחצית. כמובן, אחרי פתיחה "מפתיעה" שבה אליהו קולע כמה גויאבות ודי משחיל שתי מיד ריינג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:20 am 
Junior

ערן כתב:
חזרתי מהמשחק, משחק די טיפוסי של חולון בהתקפה, לא משהו מיוחד בכלל. זה מה שאנחנו רואים בערך כל משחק, וזה למה זו קבוצה שהמשחקים שלה כל כך מהנים השנה. זה, וזה שזו קבוצה לא שומרת. אז היום היא גם לא שמרה (כמה מפתיע), אבל קלעה יותר נקודות מהיריבה, כמו בכל המשחקים שלה. גלן רייס הוא חולה נפש שקשה לא לאהוב את המחלת נפש שלו כשהוא משחק ככה כמו חיה. שמיר כבר הראה שהוא יודע להוריד אותו וגם לייבש אותו כשהוא גורם יותר נזק מתועלת, אז אני לא דואג לגביו.

אני מעריך את דעתו של לאומית והוא מבין בכדורסל, אבל השנה הוא טעה גם לגבי רייס וגם לגבי בלאט. אין מילים לגבי הילד הזה.

כיף לנצח ביד אליהו כי זה כולה הניצחון השני של חולון בהיסטוריה באולם הזה בליגה, אבל לא הרגיש כמו הראשון. קצת יותר מעוד משחק ליגה טיפוסי.

שבוע הבא ירושלים שהיא חיה פצועה וכנראה תבוא לטרוף את חולון. אם חולון תקלע +90 נקודות בארנה כמו ברוב המשחקים שלה, ירושלים לא ינצחו כי פשוט אין להם כלים להגיע לסקור כזה. נקווה שהם לא יבואו ביום טוב בהגנה.

הדבר היחיד שירושלים של השנה טורפת זה את המאמנים שלה. כל דבר פחות מ-20 הפרש לחולון יהיה הישג אדיר והפתעה עצומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:21 am 
Hall of Famer

אבל היא תבוא מעודדת מהנצחון שלה במינכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:28 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אבל היא תבוא מעודדת מהנצחון שלה במינכן.

לא סתם ניצחון, הזדמנות לשפר את מאזן הסלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:28 am 
Hall of Famer

שמע, אם דמיון למכבי של העונה שעברה אז עד הסוף. חרבאנה, אבל מנצחים בחוץ את הקבוצה הכי טובה במפעל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:33 am 
Freshman

שאלת חוקה:
איך היה אפשר לפרש אחרת את המהלך של וולדן (שנגמר בשלשה של בלאט) אם לא כצעדים? במה זה שונה ממהלך רגיל של צעד וחצי שנגמר בעצירה במקום של השחקן המבצע ולא בשחרור הכדור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:34 am 
Sophomore

התשובה של גלן רייס לשאלה של קפלן.. קלאסיקה.

צביקה שרף: "Lavaron ג'יימס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:36 am 
Hall of Famer

kobigr כתב:
שאלת חוקה:
איך היה אפשר לפרש אחרת את המהלך של וולדן (שנגמר בשלשה של בלאט) אם לא כצעדים? במה זה שונה ממהלך רגיל של צעד וחצי שנגמר בעצירה במקום של השחקן המבצע ולא בשחרור הכדור?

לדעתי - אי אפשר היה לפרש את זה אחרת... צעדים ברורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:47 am 
Hall of Famer

ABC כתב:
התשובה של גלן רייס לשאלה של קפלן.. קלאסיקה.

מסכים !
יש לך תמלול מדויק ?

תצוגות הריבאונד הפסיכיות נמשכות - הערב מרפי הולוואי עם 15 ( לצד 20 נקודות ) , רוזפלט עם 12 .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:49 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
kobigr כתב:
שאלת חוקה:

לדעתי - אי אפשר היה לפרש את זה אחרת... צעדים ברורים.

תודה.
אני מניח שאשאר עם התהייה בנוגע לאופן שבו השופטים החליטו לפרש את המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:51 am 
Hall of Famer

ואני מניח שתשכח את התהייה הזו די מהר... לא על המהלך הזה מכבי הפסידה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 12:58 am 
Junior

אני דווקא חושב ששמרנו טוב היום. ברבע האחרון מה שקרה שהרוטציה הקצרה הכריעה אותנו, היה חסר מאוד פניני בתפקיד המבוגר האחראי. ובמקביל פייר ג'קסון התחיל לשחק צפון דרום ולקבור זריקות גדולות.

ידברו הרבה על הג'וניור, השחקן שהכי נהניתי ממנו זה קורי וולדן. ניהל מצוין את המשחק מול הלחץ של מכבי, כרגיל רמה מעל כולם הגנתית ולמרות ששלשות זה לא הצד החזק שלו דפק 2 שלשות גדולות, זו ב-77:80 לדעתי הכי חשובה במשחק. מסוג השחקנים עם 0 אגו, כל קבוצה צריכה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 1:39 am 
Hall of Famer

עידן שגיב כתב:
לו אני צהוב, אני לוקח את ההפסד הערב בקלות. התגברות על פתיחה נוראית דרך שחקי הגנה נטו שקיבלו היום המון המון קרדיט והמון ביטחון להמשך.
כל הקיץ דיברו על איך זה שמכבי "ניצחה" את ירושלים בקרב על משעור וג'ון די, אבל הניצחון שלה התחיל הרבה יותר מוקדם כשהיא לקחה את ג'ייק כהן שהפך עם השנים מבחורה שמעדיף לזרוק שלשות במקום לחטוף קצת מכות מתחת לסל, לסוג של חיית פוסט אפ (בטח לליגה שלנו).
מכבי קיבלה ניצנים ממשעור, את איתי שגב- שהוא נגר בלתי נתפס- אבל בהחלט שיחק הגנה חכם ונכון עם הראש למעלה להמשך.
חולון קלעה המון זריקות קשות וגם לא חכמות, אבל בדקות ההכרעה היא פשוט שיחקה כדורסל נכון וחכם עם הנעת כדור משובבת עין. מותק של קבוצה. מצחיק איך ששחקן כמו רייס הוא בדיוק מה שהפועל ירושלים צריכה, ועם תקציב הרבה יותר גבוה היא מביאה שאריות בלי קשר לכלום

אני לא מקבל את הגישה הזו. מבחינת התוצאה זה אולי לא משנה הרבה, משחק ליגה ומכבי עדיין מובילה אותה. אבל המשחק הזה שוב הראה מה יכול לקרות לקבוצה הזו כשהיא מאבדת את ההאסל שלה, שהוא הנשק העיקרי שלה, ולא מקובל שזה קורה.
זה לא הפסד הליגה האחרון של מכבי. הכשרון שלה לא עד כדי כך גדול שהיא יכולה ללכת לישון בליגה, ועם כזו גישה כמו ב-3 הרבעים הראשונים מכבי עוד תאכל כמה קשים בליגה גם מקבוצות פחות מושרות מחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 2:45 am 
Junior

עידן שגיב, אני ממש לא מבין מה מצאת בג׳ייק כהן.
נכון שהוא חזר טוב יותר ממה שהוא הלך, בכז צבר קילומטרז׳ בניכר ובארץ, אבל הוא שחקן לא מספיק טוב וגם היום סדרת החלטות גרועה שלו עצרה למכבי מומנטום יותר מפעם אחת.
לא שאני מצטער שהוא הוחתם אבל לא הייתי מכריז עליו כניצחון מול י-ם.
אני יושב שג׳ון די הוא החתמה מעולה גם ברמת היורוליג, יש לו עוד טעויות של טירון אבל הוא בהחלט ברמה ועכשיו גם השלשות התחילו להכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 3:03 am 
Hall of Famer

לאומית כתב:
ידברו הרבה על הג'וניור, השחקן שהכי נהניתי ממנו זה קורי וולדן. ניהל מצוין את המשחק מול הלחץ של מכבי, כרגיל רמה מעל כולם הגנתית ולמרות ששלשות זה לא הצד החזק שלו דפק 2 שלשות גדולות, זו ב-77:80 לדעתי הכי חשובה במשחק. מסוג השחקנים עם 0 אגו, כל קבוצה צריכה כאלה.

וכמובן הצלת הכדור הנהדרת טרם השלשה של בלאט לקראת הסיום - יוצא מן הכלל , ובדיוק מהמהלכים הקטנים שמנצחים משחקים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 3:13 am 
Junior

בצורה לא חוקית אבל מה זה משנה, זה היה נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 4:16 am 
Junior

לאומית כתב:
אני דווקא חושב ששמרנו טוב היום. ברבע האחרון מה שקרה שהרוטציה הקצרה הכריעה אותנו, היה חסר מאוד פניני בתפקיד המבוגר האחראי. ובמקביל פייר ג'קסון התחיל לשחק צפון דרום ולקבור זריקות גדולות.

וכמובן, אף מילה על בלאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 11, 2017 8:28 am 
Junior

מה יש לדבר על בלאט, ישראלי בן 20 שקולע מעל ל-10 נק למשחק ב-46% לשלוש וכמעט חמישה אסיסטים, שגם בנבחרת קלע כמעט 10 נקודות למשחק במשחקי הבכורה שלו. וכל זה בקבוצה יותר חזקה מבשנה שעברה ועם שיפור בכל הפרמטרים של הקליעה.
רואים שהוא לא שחקן לרמות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נ.כ.ב.ש רשמית ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: