Krembo2 כתב:
sir charles כתב:
בשורה התחתונה חזינו במשחק שיא של חולון ומשחק מתחת לכל ביקורת של מכבי עם שיאים שליליים באיבודים ואסיסטים ואחוזים רעים מ-3, כך שאני לא ממש מודאג להמשך העונה בליגה.
מתחת לכל ביקורת? אתה בטוח בזה?
בוא נבדוק...
מכבי קולעת בממוצע מהשדה 24\42....אתמול? 25\43
הממוצע של מכבי העונה בליג מחוץ לקשת, הוא 8 מ-23 למשחק....אתמול? 7 מ-23.
ממוצע של 45 ריבאונדים למשחק...אתמול? 45! (עם יותר ריב' התקפה לעומת הגנה...)
מכבי בממוצע מבצעת 16 עבירות, וסוחטת 20....אתמול? ביצעה 16, וסחטה 20...
הלאה, חוטפת בממוצע כ-7 כדורים...אתמול? חטפה 10.
מדד ממוצע של 107...אתמול? 105.
כלומר אפשר לראות שזה פחות או יותר המשחק הכי ממוצע של מכבי תל אביב העונה...בהחלט לא מתחת לכל ביקורת.
הנתונים היחידים שהיו בירידה משמעותית הם אסיסטים ואיבודים (לעומת עליה בעונשין וחסימות...), וזה בעיקר הודות לתכנית משחק נהדרת של דן שמיר שעבדה מעולה במשך 3 רבעים
אם מסתכלים רק על הסטטיסטיקה אז מכבי נתנה משחק מצוין ועם יתרון כזה במדד המשוקלל היתה בכלל צריכה לנצח, לא?
אז זהו, שיש גם מראה עיניים, ומלבד הדקות מסוף הרבע השלישי בהם מכבי נלחמה הם שיחקו על הפנים ברוב המשחק.
הבאת כל כך הרבה מספרים מאירי עיניים, רק במקרה שכחת את שני הנתונים העיקריים שתרמו להפסד - 13 אסיסטים (20 בממוצע עד אתמול) מול 22 איבודים (15 בממוצע עד אתמול).
זה גם יפה שאתה מביא את האחוזים מהשדה אבל לא מחלק לסלים ל-2 ול-3... בצבע מכבי אמנם קלעו בלי יותר מדי בעיות (58% מה-2) כי לחולון אין הגנת גבוהים (קיו ללאומית כותב: "כן כן? תגיד את זה לג'ק כהן שחטף גג משפיל מאלכסנדר הנהדר!") אבל מ-3 הם בעיקר החטיאו רוב המשחק (30%) עד להתעוררות של ג'קסון. לעומת זאת חולון קלעו ב-48% מה-3 (15/31).. תזכיר לי כמה נק' מקבלים על שלשה וכמה על סל מ-2?
לאומית כתב:
Equilibrium כתב:
לאומית כתב:
וולדן לאורך הקריירה קלעי של 35 אחוז. תגיד תודה שלא תפר עוד איזה שלשה שתיים.
בשורה התחתונה חזינו בתגובה בכיינית ובחולון שמשחקת מחצית שלמה בלי פניני, הרוש והולוואי ועדיין מנצחת. ואני עדיין מאמין שזה לא סוף פסוק והקבוצה הזו עוד תתחזק.
אז בינתיים אנחנו ב-0:2 אבל למזלה של מכבי האליפות מוכרעת אצלה בבית בפיינל פור ובמשחק אחד הכל יכול להיות.
תודה לוולדן שלא תפר עוד שלשה או 2, תודה שהזכרת.
אחלה משחק של חולון עד שבמכבי נכנסו לבור של 17 , ואז החלו להלחם. האקסים כצפוי נתנו אחלה משחק , ביחוד פניני שכל מה שזרק נכנס.
ההגנה של מכבי על קו ה3 על הפנים , כל קבוצה שתקלע יותר מ10 שלשות קרוב לוודאי תנצח , בכלל יש נסיגה של מכבי ביכולת ההגנתית שלה.
היה טקס יפה , ולהבנתי זה לא סוף פסוק ב"טקסיאדה" המתוכננת לפניני וכך צריך להיות.
2:0? באמת ? , התחלנו גם להכליל משחקי הכנה לעונה? שיבושם לך.
האם אתה חושב שאתם קבוצה טובה ממכבי? כי ככה זה משתמע מדבריך....
אני בעיקר משועשע מכל מיני תגובות בכייניות של אוהדי מכבי וגם של ספאחיה. אגב מי שהזכיר בתגובה שלו את משחק הההכנה זה דווקא פייר ג'קסון אז כנראה שזה ישב להם גם איפשהו בראש.
הנקודה היא - אל תגיבו בסגנון של אכלו לי שתו לי, לנו יש יותר גדול, גם בזה.
איפה ראית תגובות מתבכיינות? לציין את היום המטורף של חולון מבחוץ זה להתבכיין? אמרתי משהו על השיפוט? באתי בתלונות למישהו?
יאללה כולה הפסידו לחולון. אני יותר מודאג היכולת בואכה היורוליג. מקווה שבשבילכם זה היה אימון טוב לקראת הניסיון לטפס מהמקום השביעי בבית שלכם בליגת ה"אלופות".