סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 10:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מנש צמוד לבוקר שלישי
הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 8:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מי שלא ראה את הסיום של אינדיאנה-בוסטון, שיעשה לעצמו טובה וילך לראות. אמל"ק: בוסטון מובילה כל המשחק בפער דו-ספרתי, אינדיאנה חוזרת ברבע האחרון ו-30 שניות לסיום עולה ליתרון 5 מסל של אולדיפו. מכאן קיירי מפציץ שלשה, סטיבנסון מחזיר עם 2 מהקו, סמארט קולע 2, דיפו מחזיר בעונשין וקיירי מפציץ עוד שלשה 10 שניות לסיום, נקודה לאינדיאנה עם כדור אצלה ביד. הסלטיקס לוחצים ובוגדנוביץ' עם מסירה רעה מאפשר לרוזייר לחטוף ולרוץ לדאנק, הסלטיקס ביתרון נקודה שניה וחצי לסוף, קוליסון עוד ניסה זריקה ביד אחת מחצי מגרש שכמעט נכנסה, אבל בסוף הסלטיקס יוצאים מאינדיאנה עם ניצחון 112-111, קיירי עם 30 לסלטיקס, דיפו עם 38 לפייסרס.

חוץ מזה, אטלנטה ושיקגו עם ניצחונות נדירים על מיאמי ופילי בהתאמה, יוסטון ממשיכה לשייט, 21 הפרש מול יוטה הפצועה, אוקלהומה מגרדת ניצחון קשה בנקודה מול דנבר בזכות קליעת עונשין של ווסטברוק 2 שניות לסיום, מינסוטה בנקודה על פורטלנד בזכות 2 קליעות עונשין של באטלר 2 שניות לסוף, פיניקס מנצחת את דאלאס, סא"ס לא מתקשה מול הקליפרס וג"ס כרגע ביתרון נקודה ברבע השלישי מול הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 9:01 am 
Hall of Famer

וכמובן, הפרשת הגופיה של קובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 9:39 am 
מנהל פורום

חתיכת ספוילר תקעת פה, רוני.
מיני ניצחה את הבלייזרס, אבל הם נראים בדרך לשום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 9:56 am 
Hall of Famer

rony כתב:
חוץ מזה, אטלנטה ושיקגו עם ניצחונות נדירים על מיאמי ופילי בהתאמה

אתה כנראה לא עוקב כל כך אחרי הליגה בשבועיים האחרונים וגם לא אחרי הסלטיקס. זה היה ניצחון 6 רצוף של הבולז, כולל ניצחון על בוסטון ובמילווקי. באופן מקרי ניקולה מירוטיץ' שיחק 5 משחקים העונה והוא עדיין לא הפסיד. בנוסף, שימו לב לכריס דאן. נראה שהכישרון מתחיל לצאת החוצה. 16.5 נק', 7.5 אס' בששת המשחקים האחרונים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 10:12 am 
Hall of Famer

יש לי הרגשה שהוא עוקב. דאן אפילו בקבוצת הפנטזי שלו :)
לא יודע כמה החבר׳ה במשרדים של הבולס מרוצים מרצף הנצחונות הזה.
אנחנו נראה בטרייד דדליין כמה הם מחויבים להפסדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 10:28 am 
Hall of Famer

rony כתב:
מי שלא ראה את הסיום של אינדיאנה-בוסטון, שיעשה לעצמו טובה וילך לראות. אמל"ק: בוסטון מובילה כל המשחק בפער דו-ספרתי, אינדיאנה חוזרת ברבע האחרון ו-30 שניות לסיום עולה ליתרון 5 מסל של אולדיפו. מכאן קיירי מפציץ שלשה, סטיבנסון מחזיר עם 2 מהקו, סמארט קולע 2, דיפו מחזיר בעונשין וקיירי מפציץ עוד שלשה 10 שניות לסיום, נקודה לאינדיאנה עם כדור אצלה ביד. הסלטיקס לוחצים ובוגדנוביץ' עם מסירה רעה מאפשר לרוזייר לחטוף ולרוץ לדאנק, הסלטיקס ביתרון נקודה שניה וחצי לסוף, קוליסון עוד ניסה זריקה ביד אחת מחצי מגרש שכמעט נכנסה, אבל בסוף הסלטיקס יוצאים מאינדיאנה עם ניצחון 112-111, קיירי עם 30 לסלטיקס, דיפו עם 38 לפייסרס.

ראיתי עכשיו את הסיום. וואו.
דיפו וקיירי היו ענקים ובוגדנוביץ׳, איזו מסירה אומללה. עלה להם בנצחון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 11:00 am 
Hall of Famer

- ווסטברוק בדיחה עצובה. MVP עם 38.8% מהשדה, 30% מהשלוש ו-70% מהקו. הבנאדם צונח השנה 14.5% בקליעה מהקו. לא זוכר נפילה כזאת בהיסטוריה של הליגה.
- כרמלו גם עם צניחה מטורפת באחוזי עונשין - מ-83.3% ל-76%. גם אחוזי השדה שלו הנמוכים בקריירה - 40%.
- גם אצל פול ג'ורג' צניחה באחוזי העונשין - מ-89.8% ל-80.7%. גם באחוזי השדה צניחה מ-46% ל-41%.
- 14 רצופים ליוסטון. אריק גורדון מתחיל לחזור לעצמו. ב-5 משחקים האחרונים 21.4 נק' ב-59% מהשדה עם 4 שלשות ב-51%. מדהים.
- מי חלם לפני 10 שנים ש-47 הראשונים בין קלעי השלשות המדויקים יקלעו לפחות שלשה למשחק ביותר מ-40%? אם פעם הרף של 40% היה נחשב קלעי מצטיין, היום זה כבר הפך לקלעי ממוצע למדי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 11:41 am 
Junior

אם את הירידה באחוזי השדה אפשר להסביר בדינמיקה הלא טובה בין השחקנים, הירו בול שמוביל לזריקות קשות, הרי שהירידה בעונשין היא נטו עניין מנטלי ומעיד על זה שיש משהו מאד לא טוב בקבוצה.

לונזו בול קצת מתעורר במשחקים האחרונים ובעיקר מראה שיפור באחוזי השדה. מעניין אם זה יימשך.
עם זאת, הלייקרס עם עוד הפסד וממשיכים לרדת במאזן. בכלל, תחתית הליגה הופכת להיות צפופה יותר לאור התעוררות של כמה קבוצות, בעיקר שיקגו. אחרי פתיחה לא רעה של הלייקרס היא עדיין יכולה לסיים במקום יחסית נמוך. אחרי שזכתה שלוש פעמים ברציפות במקום השני בדראפט, אני בטוח שאיינג' ישמח שזה יקרה בפעם הרביעית. כמובן שהתמריץ לטנקינג יורד השנה, נראה איך זה ישפיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 2:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
rony כתב:

ראיתי עכשיו את הסיום. וואו.
דיפו וקיירי היו ענקים ובוגדנוביץ׳, איזו מסירה אומללה. עלה להם בנצחון.

לא סתם מסירה אומללה, הסלטיקס הפעילו כזה לחץ על הכדור שהיו שני שחקנים של אינדיאנה חופשיים לגמרי בתוך הצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 2:55 pm 
מנהל פורום

יוסטון משחקים עם רוטציה קצרה מאוד, זה בהחלט עלול לחזור כמו בומרנג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 3:41 pm 
Sophomore

לא מדויק, בכל משחק הרוטציה קצת אחרת. הארדן פול גורדון אריזה טאקר קאפלה ננה אנדרסון ומבאה א מוטה כולם משחקים דקות משמעותיות, זה 9 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 4:03 pm 
מנהל פורום

אז ננה ומבוטו פצועים ובמקום לתת לשחקני קצה ספסל ולהסתכן באיזה הפסד פה ושם הוא מקצר רוטציה.
למה זה רע?
תשאל את סטיב קר מודל 2016

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 4:11 pm 
Hall of Famer

לא לגמרי מסכים איתך. התרגלנו בשנים האחרונות להתייחס למיקומים בעונה הרגילה כמשהו לא מעניין, אבל בעיני זה פשוט לא נכון. הרוקטס כרגע מתמודדים על המקום הראשון ויתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף. זה דבר שיכול להיות משמעותי בסדרה מול גולדן סטייט. אנחנו בתחילת העונה עדיין והשחקנים לא גמורים ושחוקים ובנוסף, ההיעדרות של הפצועים לא אמורה להיות מאד ארוכה. אם היית אומר לי שיוסטון הולכת לשחק עכשיו חודשיים עם רוטציה של 7 שחקנים, הייתי מסכים איתך. אבל משחק פה, משחק שם שמהדקים את הרוטציה זה לא נורא.

ואני לא חושב שאפשר להגיד חד משמעית שהמרדף אחרי השיא של הניצחונות עלה לווריירס באליפות, או שהפציעה של סטפ הייתה קשורה חד משמעית למרדף הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 4:56 pm 
Hall of Famer

העונשין של ווסטברוק זה עניין של שינוי החוקה. הוא אמר זאת בעצמו. שינוי החוקה האוסרת לצאת לקשת השלוש אחרי הזריקה הראשונה. אמר שזה הטקס שלו כל השנים וכעת הוא חייב לאמץ טקס אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 5:24 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
לא לגמרי מסכים איתך. התרגלנו בשנים האחרונות להתייחס למיקומים בעונה הרגילה כמשהו לא מעניין, אבל בעיני זה פשוט לא נכון. הרוקטס כרגע מתמודדים על המקום הראשון ויתרון ביתיות לאורך כל הפלייאוף. זה דבר שיכול להיות משמעותי בסדרה מול גולדן סטייט. אנחנו בתחילת העונה עדיין והשחקנים לא גמורים ושחוקים ובנוסף, ההיעדרות של הפצועים לא אמורה להיות מאד ארוכה. אם היית אומר לי שיוסטון הולכת לשחק עכשיו חודשיים עם רוטציה של 7 שחקנים, הייתי מסכים איתך. אבל משחק פה, משחק שם שמהדקים את הרוטציה זה לא נורא.

ואני לא חושב שאפשר להגיד חד משמעית שהמרדף אחרי השיא של הניצחונות עלה לווריירס באליפות, או שהפציעה של סטפ הייתה קשורה חד משמעית למרדף הזה.

יוסטון לא פרנצ'ייז ביתי במיוחד, על סמך זיכרון
זכורה לי הוענה האחרונה והקריסה מול סן אנטוני בלי פרקר ו2013 מול פורטלנד
בעיני עדיף להיות בריאים יותר ול"גנוב" משחק חוץ אחד מתוך ארבעה אפשריים מאשר לשחק פצועים
אי אפשר להוכיח קשר קשר ישיר בין המירוץ אחרי שיא הנצחונות לבין אובדן האליפות אבל יש קשר נסיבתי
3 עונות היא הקבוצה הטובה בליגה ורק בעונה ההיא איבדה את האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 5:52 pm 
Hall of Famer

קודם כל, ביתיות זה לאו דווקא לדאוג לביתיות שלך, לפעמים זה גם למנוע מהיריבה הישירה שלך ביתיות ובמקרה הזה, גולדן סטייט היא אחת הקבוצות היותר ביתיות שיש באן.בי.איי.
ברור שעדיף להיות בריא מאשר פצוע, אבל משחקים ספורדיים באמצע דצמבר לאו דווקא גורמים לפציעות.
אי אפשר להוכיח קשר ישיר בין המירוץ אחרי השיא, אבל גם הקשר הנסיבתי שלך לא בדיוק חזק. 3 עונות היא הקבוצה הטובה בליגה ורק בעונה ההיא כשסטפ קארי הגיע פצוע לפלייאוף היא איבדה את האליפות. אפשר גם להגיד שעד שקווין דוראנט הגיע לווריירס והפך את הקבוצה להרבה יותר טובה הווריירס שיחקו פעמיים מול הקאבס בגמר. פעם אחת מול לברון ללא קיירי ולאב ואז הם זכו באליפות בסדרה קשה, פעם אחת מול לברון, קיירי ולאב ואז הם הפסידו את האליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 6:22 pm 
מנהל פורום

ברור שזה לא מובהק
ואפשר לייחס את הנצחנות לעוד דברים חוץ מהבריאות (למשל להשעייה של גרין שלא קשורה לעומס)
אבל הקשר הכללי בין עומס לסיכוי לפציעה הוא ברור
בסדרה מלאה 7 משחקים, הווריוס גם ככה קבוצה יותר טובה מהרוקטס, כשאתה רוצה לנצח סדרה כזו הבריאות יותר חשובה מהבתיות
גם אם יוסטון יגיעו לסדרת הגמר מול גולדן סטייט עם יתרון הביתיות הם עדיין יצטרכו להביא אקסטרה בשביל לנצח (ע"ע הסידרה בין בוסטון לקאבס בעונה שעברה) ודברים כאלה אתה חייב סגל מלא עמוק ולא שחוק
קראתי (נדמה לי בקדמפ) שהארדן התלונן על כאב בברך אבל ביקש לשחק בכל זאת
וזה מתחבר מצויין עם הרוטציות הקצרות שאני רואה שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 7:08 pm 
Junior

uriel17 כתב:
קראתי (נדמה לי בקדמפ) שהארדן התלונן על כאב בברך אבל ביקש לשחק בכל זאת
וזה מתחבר מצויין עם הרוטציות הקצרות שאני רואה שם

בסוף העונה הסדירה האחרונה גם הארדן התעקש לשחק פצוע למרות שהמקום השלישי היה נעול והגיע קצת צולע לפלייאוף.
אפילו התראיין ש-MVP משחק בכל המשחקים
אז נראה יותר טמטום של שחקן\חולשה של פרונט אופיס מאשר הרוטציה של דאנטוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 8:20 pm 
Hall of Famer

הארדן כמדומני שיחק 82 משחקים בעונה החולפת
זה לחלוטין טיפשי מכל אספקט שהוא
בפרט העונה שאפשר להוריד ממנו הרבה עומס לאור הצירוף של פול , והריצה המצוינת של הקבוצה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 8:47 pm 
Sophomore

למה שחקן בשיא הקריירה והכושר חייב לנוח אלא אם הוא סובל מפציעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 8:50 pm 
Hall of Famer

ראשית כל - למה לא
אבל ברור שבמשך עונה שלמה הוא כן סובל פה ושם מבעיות גופניות שונות , ועדיין ממשיך לשחק משחק אחרי משחק ( וסך הכל סדר גודל של 100 משחקים בשנה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 9:05 pm 
Sophomore

למה לא? כי הוא רוצה לשחק בכל משחק...

אני מבין אם נקודתית יש פציעה שמנוחה משמעותית מאוד בהחלמה ובאי החמרתה. אבל סתם בשם הפחד ממספרים עגולים... לא ברור לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 9:21 pm 
Hall of Famer

כל עניין המנוחה יצא מכל פורפוציה.
יש בכלל הוכחה שמנוחה עוזרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 10:07 pm 
Hall of Famer

מנוחה יכולה לעזור במקרים שיש הרבה משחקים בלו"ז קצר ו/או משחקים מאוד אינטנסיביים בתקופה קצרה.
סתם ככה לתת מנוחה אין סיבה וזה יכול גם להוציא שחקן מכושר משחק.
החוכמה היא ניהול הדקות, ואת זה יוסטון דווקא עושה - הארדן משחק השנה את כמות הדקות הממוצעת הכי נמוכה מאז שהגיע ליוסטון - 35.8 דקות למשחק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2017 10:13 pm 
מנהל פורום

ברור שמנוחה חשובה למניעת פציעות וברור שצריך לנוח "חכם" כלומר מנוחות שישברו עומס חריג או מנוחות כשאיבר מתחיל לכאוב וחמישה מעביר סיגנל למוח שמשהו לא בסדר עוד לפני ממצא פתולוגי.
לשאלתך סטריאני.
תשכב שלושה ימים בלי תנועה ואחר כך תרוץ 3 ימים ביער עם מנוחות קצרות תחזור לכאן אחרי שישה ימים ותספר לנו האם מנוחה עוזרת למנוע פציעות.
שחקן שמגיע לכל המשחקים בלי יוצא מן הכלל בלו"ז של המנש הוא בהגדרה נמצא תחת עומס יתר שמציב אותו בסיכון גבוה יותר להפצע.
ככה שעניין המנוחה לא רק שלא יצא מפרופורציות להערכתי השימוש בו יגדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Majestic-12 [Bot], דניאל ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה