סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 12:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 12:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
עמוס לב כתב:
כי בגללו הינקי פוטר.

הינקי לא פוטר בגללו אבל היה יכול להיות נחמד אילו לא היו מביאים במקומו את אחד ה-GM הגרועים ביותר בעשור האחרון, שהוא סוג של תמונת מראה, מכל בחינה שהיא.

ואתה יודע, עמוס, אתה יכול גם להגיב לעניין.
* אתה אהבת את ההחתמות של בייליס, ג׳ונסון ורדיק?
* אתה חושב שזה רעיון נבון לשתף את אמביד 49 דקות במשחק אחרי שהיו לו כאבי גב באותו השבוע (בהתחשב בהיסטוריית הפציעות שלו)?

נחלק את זה ל-4 סעיפים.
- את בייליס אני לא אוהב, אבל הוא גם לא שחקן שפוגע בקבוצה או חוזה גדול מאד. הבעיה היחידה שיכולה להיות זה אורך החוזה, אבל לפי מה שהבנתי וגם כתבתי את זה, החוזה שלו לא באמת משפיע על היכולת של פילי להשיג שחקני מקס' בשוק החופשי. בעיני הסיפור של בייליס הוא די למל"מ

- ההחתמה של ג'ונסון גם לא מפריעה לי. חוזה לעונה אחת. לא שחקן טוב מדי, אבל גם לא שחקן מזיק. נותן נוכחות לא רעה של ווטרן לחדר ההלבשה. אני מניח שקולאנג'לו התייאש לחלוטין מאוקאפור והתכוון בכל מקרה להעביר אותו, לכן עוד גבוה מחליף הוא חיוני. אפשר היה להשיג הרבה יותר גרוע מג'ונסון.

- בניגוד לשני השחקנים הקודמים, את רדיק אני כן אוהב. אני חושב שרדיק כן שחקן שתורם לקבוצה להיות מנצחת. הוא שחקן עם ערך טוב ואני חושב שהעונה היא אחת העונות הטובות בקריירה שלו והתרומה שלו לפילי חשובה. איפה כן יכולה להיות בעיה? בדיוק במה שעידן רשם. רדיק עוזר לפילי להתרומם. האם היה עדיף לא להחתים אותו ולדשדש עם עוד איזה שחקן די-ליג כפי שהינקי עשה? כנראה שלא כי גם בלי רדיק פילי לא הייתה אחת הקבוצות הגרועות בליגה. אז אני לא רואה שום דבר רע בשחקן מקצוען, שחקן שהוא בדיוק הפרוטוטייפ לכך שהכישרון לא מספיק באן.בי.איי אלא רק עבודה מאד קשה שמביאה התקדמות כל שנה. זאת נוכחות נהדרת לחדר הלבשה וכמובן שחקן טוב על המגרש. וכל זה בהשכרה לשנה אחת, שלא פוגעת כלום בגמישות הכלכלית של פילי בקיץ 2018.

- לגבי הדקות של אמביד באמת שאין לי מושג. ברור שהג'י.אם לא מחליט על מספר דקות במשחק ספציפי. זאת לגמרי החלטה של מאמן. אני יודע שבשנה שעברה הייתה החלטה של הארגון על הגבלת דקות לאמביד בגלל חשש לעומס רב מדי. יכול להיות שהצוות הרפואי בחן את המצב של אמביד והחליט להסיר הגבלות על דקות משחק שלו ואז אין לי שום בעיה. אם הצוות הרפואי עדיין ממליץ על הגבלת דקות, אבל קולאנג'לו רואה חשיבות עליונה להגעה לפלייאוף (הטרייד של בוקר/אוקאפור למשל יכול להצביע על כך) והורה למאמן לא להתחשב בהגבלת הצוות הרפואי ולחלק את הדקות רק על סמך סיכויי הניצחון במשחק נתון, אז הוא אידיוט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 1:31 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:
אני לא עמוס אבל אגיד מה דעתי

את אמיר ג'ונסון אף פעם לא אהבתי ולדעתי זו החתמה גרועה
בייליס ורדיק הם שחקנים שתורמים עם אופי טוב ויכולים בהחלט להיות חלק חשוב מקבוצה מנצחת. כמובן שגובה החוזה יכול להיות יותר או פחות בהתאם למצב בשוק ולמשא ומתן.
לשתף את אמביד 49 דקות זה רעיון גרוע בכל משחק אבל זו לא החלטה של GM. יש מערכת שלמה של צוות אימון וצוות רפואי והם צריכים להגיע למסקנות שלהם, אני לא יודע מה עובר להם בראש.

אני גם לא חושב שקןלאנג'לו כזה GM גרוע

אני דווקא חיבבתי בעבר את אמיר ג׳ונסון כמחליף אבל הוא שחקן גמור.
בייליס ורדיק משחקים שניהם בעמדה מס׳ 2. הם נמוכים, לא אתלטים ולא מסוגלים ליצור לעצמם מצב זריקה או לחדור לסל. בהתחשב בכך שקובינגטון וקבארו גם לא מסוגלים ליצור לעצמם, הקבוצה כולה תלויה ביכולת של סימונס, רוקי אחרי הכל, לייצר מדריבל. גם בהגנה הם liability.

לשתף את אמביד 49 דקות זה חלק ממערך השיקולים הכללי של הקבוצה. קולאנג׳לו הגדיר למערכת שהמטרה היא הגעה לפלייאוף וכנראה שזה מעל הכל. אחרת לא ברור לי, בין אם הרופאים מגבילים או לא, איך אפשר לחשוב על לשתף שחקן שמועד לפציעות (ובגלל זה עדיין לא משחק בבק-טו-בקס) כל כך הרבה דקות, כאשר רק באותו שבוע הוא סבל מכאבי גב (נדמה לי שבגלל הגב הוא לא סיים את השנה שלו בקנזס). זה פשוט טמטום מוחלט של מערכת שמלחיצה את עצמה במקום לראות ולתעדף את הטווח הארוך.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' דצמבר 20, 2017 1:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 1:41 pm 
Junior

לדעתי הטעות היחידה והמובהקת של קולאנג'לו היא הדראפט האחרון, הבחירה בפולץ והויתור על בחירה נוספת בשביל לעלות למקום ה-1. לאור סימני השאלה על פולץ, היה עדיף להשאר במקום ה-3, גם אם בסוף הוא היה בוחר את פולץ כי איינג' היה מוותר עליו. אני לא יודע אם הוא היה מתאפק ולא בוחר בפולץ אם היה זמין בבחירה ה-3, אבל גם אם לא היה זמין היו מלא אלטרנטיבות (טייטום, ג'קסון, פוקס). איינג' פשוט הצליח להלחיץ אותו.
זו יכולה להיות טעות שיכולה לעלות לפילי בסיכויים להיות קונטנדרית אמיתית. מקום גבוה בדראפט כל כך איכותי שכרגע הלך על שחקן שמשלב בעיות בריאות עם זריקה בעייתית מאד, כשכבר יש להם שחקן על אותה העמדה עם זריקה בעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 2:04 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
לדעתי הטעות היחידה והמובהקת של קולאנג'לו היא הדראפט האחרון, הבחירה בפולץ והויתור על בחירה נוספת בשביל לעלות למקום ה-1. לאור סימני השאלה על פולץ, היה עדיף להשאר במקום ה-3, גם אם בסוף הוא היה בוחר את פולץ כי איינג' היה מוותר עליו. אני לא יודע אם הוא היה מתאפק ולא בוחר בפולץ אם היה זמין בבחירה ה-3, אבל גם אם לא היה זמין היו מלא אלטרנטיבות (טייטום, ג'קסון, פוקס). איינג' פשוט הצליח להלחיץ אותו.
זו יכולה להיות טעות שיכולה לעלות לפילי בסיכויים להיות קונטנדרית אמיתית. מקום גבוה בדראפט כל כך איכותי שכרגע הלך על שחקן שמשלב בעיות בריאות עם זריקה בעייתית מאד, כשכבר יש להם שחקן על אותה העמדה עם זריקה בעייתית.

אין ספק שזו הטעות הגדולה המובהקת שלו (עד כה, מהטרק רקורד עולה שהוא עוד יעשה שטויות רבות) אבל כמו שכתבת, זו טעות שעלולה (וסביר בעיניי שתעלה) לפילי בסיכויים להיות קונטנדרית בעשר השנים הקרובות. זה לא בדיוק משהו שאומרים ״טוב, נו״ ועוברים הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 5:41 pm 
Hall of Famer

ג'ונסון אכן נראה גמור אבל לא חוזה שתוקע.
רדיק שחקן די טוב על חוזה לעונה אחת. לא רואה בעיה ודווקא רואה תמורה טובה. הם צריכים גארד קלעי טוב וזה לא שכל קיץ יש עשרה כאלו חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 7:22 pm 
Junior

יש הרבה נספחים חוזרים לחוק גודווין בפורום. כתלות במינון וכל עוד זה מנומק ובא מידע אין לי שום בעיה עם זה ולא מבין למה לאחרים זה כל כך מפריע..

בקשר לפילי בסופו של דבר החוזים של בייליס, רדיק וגונסון שוליים במאקרו. ג'ונסון קצת בזבוז לעומת ביינס שטוב ממנו ובשליש המחיר. רדיק החתמה בסדר. בייליס שוב פשלה קטנה. בסופו של דבר השלישייה הצעירה אמורה לסחוב אותם ויש טעם לוואי הולך ומחריף של אכזבה. השנה הזאת הולכת פייפן ומעכבת את ההתפתחות של פולץ וזה אחרי שפילי כבר איבדה שנת רוקי(על התשלום המופחת שלה) והתפתחות אחת של סימונס. בנוסף, אמביד מחמיץ ללא הפסקה משחקים. קשה לקבוצה גם להיכנס לקצב עם קצב כזה של היעדרויות ומעורר תהיות האם הוא יוכל לסחוב אי פעם את רמת האינטנסיביות והשחיקה של משחקי הפלייאוף לכש..​ואם יגיעו לשם.

עוד סימן מדאיג.. המזרח חזק מהצפוי ו"קבוצת העתיד" לא זוהרת כל כך ביחס לאלטרנטיבות. לא רואה כזה דיפרנציאל עצום באיכות המשוערת של פילי לעומת הבאקס וויזארדס והפייסרס(התוספת המפתיעה) שנים קדימה. לברון לא נגמר.. והסלטיקס נראים כמה דרגות מעל פילי וגם להם גורם של שיפור אינטרינזי מבפנים.

ברגע שהשלישייה תתמצק על סימני השאלה הרבים שלה יהיה לקולאנגלו מספיק הזדמנויות לאסוף רול פליירס וטרמפיסטים מלבד קובינגטון. יש כמובן שאלות חשובות רבות נוספות. ברט בראון המאמן שסומכים עליו לסחוב את הגרעין שנים קדימה? מה המקום של סאריץ בקבוצה לטווח ארוך? וכדאי לשמור ולפגוע בבחירת אמצע לוטרי הקרובה. צריך לנסות להשיג שם לפחות עוד איזה רול פלייר נחמד שיכול להשלים את השלישייה שנים קדימה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 7:42 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהתכנון הוא לא להסתפק בשלישיה הזאת ולנצל את העובדה שפולץ וסימונס על חוזה רוקי ולהוסיף עוד שחקן מקס' אחד. סתם ספקולציה בלי שום האחזות, אבל נניח פול ג'ורג' חותם בקיץ 2018 בפילי. זה כבר משנה את התמונה לא?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 8:02 pm 
Hall of Famer

לא בטוח, נדמה לי שפול ג'ורג' ממצב את עצמו לאט כסוג של סרטן קבוצתי. ולראיה לא רק המצב באוקייסיטי (שם אפשר להאשים בעיקר את ווסטברוק, למרות שג'ורג' לא תורם), אלא גם בהבדל בין שנה שעברה לשנה הנוכחית באינדיאינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 8:26 pm 
Hall of Famer

המניה של ג׳ורג׳ ירדה אבל לא חושב שהוא מוגדר כסרטן. אישית אני לא חושב שהוא כוכב ראשי של קבוצה. הצורה שהוא גם התבטא על הזריקה של CJ מיילס בפלייאוף האחרון הראה שהוא גם די כוכב וואנאבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 9:22 pm 
Hall of Famer

מה שרק חבל הוא שהוא פספוס. כי בכל זאת מדובר בשחקן לא מבוגר שהיה במובהק הכוכב הגדול של הקבוצה השניה בטיבה במזרח במשך כמה שנים, וקבוצה שעשתה גמר איזורי מספר פעמים. נדמה לי שהשתן קצת עלה לו לראש, וגם הפציעה ההיא לא באמת עזרה (למרות שהעונה הראשונה לאחריה היתה מעולה מבחינתו אבל העובדה היא שכרגע קשה לו לחדור, בטח יחסית לתקופה לפני הפציעה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 9:30 pm 
Junior

עם פרי אייגנט בסדר גודל של גורג הם מגיעים לסביבות המאה מיליון פלוס לפני שהם יאריכו בשנים הבאות את סאריץ וסימונס וכל זה בלי תחליף לרדיק, בוקר וגונסון ברוטציה. יש גם את בחירת הלוטרי של השנה בהנחה שהבחירה לא תלך לבוסטון פלוס הבחירה שלהם זה עוד כמה מיליונים טובים.

סבלנות ובלי פתרונות מהירים כמו גורג. הם צריכים גבוה השנה יש הזדמנות אולי שתי הבחירות פלוס סאריץ עבור אחד הגבוהים שייצאו לדראפט שנה הבאה. הם צריכים תחליף גיבוי לאמביד. לא נראה לי שאפשר לשים את כל הביצים בקו הקדמי על הגוף השביר שלו.

והנה גם את שני המשחקים הבאים הוא הולך להחמיץ ויש אפשרות ברורה לעוד שני הפסדים. ינסו להכשיר אותו לחג המולד מול הניקס.. ממשיכים לשחרר וידאו של פולץ בחדר כושר. אם אין לו כאבים ונפיחות למה הוא לא משחק?

למה שפול גורג ירצה לבוא לפילי במצב כזה? לפני חודש וחצי זה נראה יותר סקסי. עכשיו? ממש לא.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2017 9:54 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
מה שרק חבל הוא שהוא פספוס. כי בכל זאת מדובר בשחקן לא מבוגר שהיה במובהק הכוכב הגדול של הקבוצה השניה בטיבה במזרח במשך כמה שנים, וקבוצה שעשתה גמר איזורי מספר פעמים. נדמה לי שהשתן קצת עלה לו לראש, וגם הפציעה ההיא לא באמת עזרה (למרות שהעונה הראשונה לאחריה היתה מעולה מבחינתו אבל העובדה היא שכרגע קשה לו לחדור, בטח יחסית לתקופה לפני הפציעה)

היתה לו תקופה לפני כמה שנים שהוא היה בלתי עציר אבל זה נגמר.
אין לו יד יציבה. 43% אחוז בקריירה זה די חלש. לא מגיע הרבה לטבעת.
שומר טוב מאד. שחקן טוב בסה״כ אבל לדעתי לא כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2017 12:14 am 
Hall of Famer

חשבתי שכשאני כותב ספקולציה, זה די ברור שאני נותן דוגמא שלא קשורה למציאות, אבל מראה את כיוון המחשבה של פילי. מה שנקרא - פול ג'ורג' כמשל. לא חשבתי שיתפתח דיון האם פול ג'ורג' כוכב או בכלל רוצה לבוא לפילי.
בלי קשר, הביצים שלהם בסל של אמביד. אין מה לעשות. זה הכוכב הגדול של הקבוצה. הם לא באמת יכולים לבנות קונטנדרית גם אם הם יהיו מאד סבלנים ויבחרו הכי נכון בדראפט ויחתימו רק את השחקנים החופשיים המתאימים בחוזים הכי טובים שיש, אם אמביד לא יהיה בריא לאורך כל העונה.

קבוצות של הרבה כוכבים בדר"כ צריכות לאלתר מתחת לכוכבים. כך היה עם בוסטון של שלושת הגדולים (והמזל הגדול שהבחירה מספר 21 עונה קודם הייתה רונדו והוא מילא את הפוטנציאל שראו בו), כך היה עם מיאמי של לברון/ווייד/בוש (כאילו גרג אנתוני בסנטר???) וגם קליבלנד. היחידה שאיכשהו הצליחה לחמוק מהסיפור היא גולדן סטייט. בקיצר, מנסים לפגוע בשחקן שמקבל את ה-MLE (נדמה לי פוזי בבוסטון של שלושת הגדולים, לא? מייק מילר הביא תוצאות מאד מעורבות במיאמי), מקווים למצוא שחקנים שיתנו הנחת סיכוי אליפות (מה העניינים עומרי כספי) ולפגוע טוב טוב בדראפט (אפשר גם להתעדכן עם נוריס קול).

לגבי שכר השחקנים, אין מה לעשות, בשביל אליפות צריך לשלם. קליבלנד עם 137 מיליון, הווריירס עם 136 מיליון, הת'אנדר עם 133 מיליון ומיאמי עם 127 מילי.. בעצם תמחוק את 2 הדוגמאות האחרונות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2017 10:31 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

קבוצות של הרבה כוכבים בדר"כ צריכות לאלתר מתחת לכוכבים. כך היה עם בוסטון של שלושת הגדולים (והמזל הגדול שהבחירה מספר 21 עונה קודם הייתה רונדו והוא מילא את הפוטנציאל שראו בו), כך היה עם מיאמי של לברון/ווייד/בוש (כאילו גרג אנתוני בסנטר???) וגם קליבלנד. היחידה שאיכשהו הצליחה לחמוק מהסיפור היא גולדן סטייט. בקיצר, מנסים לפגוע בשחקן שמקבל את ה-MLE (נדמה לי פוזי בבוסטון של שלושת הגדולים, לא? מייק מילר הביא תוצאות מאד מעורבות במיאמי), מקווים למצוא שחקנים שיתנו הנחת סיכוי אליפות (מה העניינים עומרי כספי) ולפגוע טוב טוב בדראפט (אפשר גם להתעדכן עם נוריס קול).

1. ג'ואל אנתוני. גרג אנתוני זה הרכז.
2. דריימונד גרין?
3. במיאמי אפשר להזכיר כמובן את שיין באטייה וגם ריי אלן.
4. לגבי פגיעה בדראפט - חוץ מגרין שהוזכר, אפשר לציין בבוסטון את ליאון פואו. שחקן אלמוני למדי שספק כמה יזכרו בעתיד, אבל הבנאדם ניפק 21 נק' ברבע שעה בנצחון במשחק גמר אן בי איי.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], rony ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה