Att כתב:
עמוס לב כתב:
כי בגללו הינקי פוטר.
הינקי לא פוטר בגללו אבל היה יכול להיות נחמד אילו לא היו מביאים במקומו את אחד ה-GM הגרועים ביותר בעשור האחרון, שהוא סוג של תמונת מראה, מכל בחינה שהיא.
ואתה יודע, עמוס, אתה יכול גם להגיב לעניין.
* אתה אהבת את ההחתמות של בייליס, ג׳ונסון ורדיק?
* אתה חושב שזה רעיון נבון לשתף את אמביד 49 דקות במשחק אחרי שהיו לו כאבי גב באותו השבוע (בהתחשב בהיסטוריית הפציעות שלו)?
נחלק את זה ל-4 סעיפים.
- את בייליס אני לא אוהב, אבל הוא גם לא שחקן שפוגע בקבוצה או חוזה גדול מאד. הבעיה היחידה שיכולה להיות זה אורך החוזה, אבל לפי מה שהבנתי וגם כתבתי את זה, החוזה שלו לא באמת משפיע על היכולת של פילי להשיג שחקני מקס' בשוק החופשי. בעיני הסיפור של בייליס הוא די למל"מ
- ההחתמה של ג'ונסון גם לא מפריעה לי. חוזה לעונה אחת. לא שחקן טוב מדי, אבל גם לא שחקן מזיק. נותן נוכחות לא רעה של ווטרן לחדר ההלבשה. אני מניח שקולאנג'לו התייאש לחלוטין מאוקאפור והתכוון בכל מקרה להעביר אותו, לכן עוד גבוה מחליף הוא חיוני. אפשר היה להשיג הרבה יותר גרוע מג'ונסון.
- בניגוד לשני השחקנים הקודמים, את רדיק אני כן אוהב. אני חושב שרדיק כן שחקן שתורם לקבוצה להיות מנצחת. הוא שחקן עם ערך טוב ואני חושב שהעונה היא אחת העונות הטובות בקריירה שלו והתרומה שלו לפילי חשובה. איפה כן יכולה להיות בעיה? בדיוק במה שעידן רשם. רדיק עוזר לפילי להתרומם. האם היה עדיף לא להחתים אותו ולדשדש עם עוד איזה שחקן די-ליג כפי שהינקי עשה? כנראה שלא כי גם בלי רדיק פילי לא הייתה אחת הקבוצות הגרועות בליגה. אז אני לא רואה שום דבר רע בשחקן מקצוען, שחקן שהוא בדיוק הפרוטוטייפ לכך שהכישרון לא מספיק באן.בי.איי אלא רק עבודה מאד קשה שמביאה התקדמות כל שנה. זאת נוכחות נהדרת לחדר הלבשה וכמובן שחקן טוב על המגרש. וכל זה בהשכרה לשנה אחת, שלא פוגעת כלום בגמישות הכלכלית של פילי בקיץ 2018.
- לגבי הדקות של אמביד באמת שאין לי מושג. ברור שהג'י.אם לא מחליט על מספר דקות במשחק ספציפי. זאת לגמרי החלטה של מאמן. אני יודע שבשנה שעברה הייתה החלטה של הארגון על הגבלת דקות לאמביד בגלל חשש לעומס רב מדי. יכול להיות שהצוות הרפואי בחן את המצב של אמביד והחליט להסיר הגבלות על דקות משחק שלו ואז אין לי שום בעיה. אם הצוות הרפואי עדיין ממליץ על הגבלת דקות, אבל קולאנג'לו רואה חשיבות עליונה להגעה לפלייאוף (הטרייד של בוקר/אוקאפור למשל יכול להצביע על כך) והורה למאמן לא להתחשב בהגבלת הצוות הרפואי ולחלק את הדקות רק על סמך סיכויי הניצחון במשחק נתון, אז הוא אידיוט.