סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 2:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2017 5:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מנחם כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
גם בר טימור היה פחות בקטע...

ויכוח מיותר שבו שני הצדדים צודקים.
הידיעה הזו מונפצת ברמות, אין לה שום אלמנט של הגיון.
"דיברתולומאו לא מרבה לשחק ביורוליג"?? באמת? הוא משחק 13 דקות ממוצע ביורוליג כולל המשחק של אתמול. כתבת ראתה משחק אחד שבו הוא לא שותף, יאללה הנפצה.
חוץ מזה, גם אם 13 זה מעט - וזה ממש לא מעט - זה 13 דקות יותר ממה שהוא ישחק עם ירושלים ביורוקאפ העונה, לא ככה?...

וכמה שהידיעה מונפצת, במקרה הפוך זה היה מתווסף לת'רד "עוולות מכבי" הבא.

ממש לא. כאשר ערב המשחק של מכבי מול הרצליה ברבע הגמר בעונה שעברה הופיעה ידיעה שמשעור חתם או קרוב לחתימה במכבי, רוב האוהדים של הפועל שהגיבו לידיעה טענו שמדובר בפייק ניוז.
viewtopic.php?f=1&t=16616&hilit=משעור+חוזה+תחת&start=75

הייתי מציע שלפני שאתה מפנה לת'רד שאמור להוכיח נקודה, תקרא אותו...
ראיתי שם תגובות של ארבעה אוהדי ירושלים (אחד מהם הוא זה שמיהר להביא את הידיעה ולצטט אותה בתוספת ההערה הסרקסטית SHOCKING...), ועוד אוהד אחד של קבוצה אחרת, ווכמעט כולם ממש לא טענו שזה פייק ניוז. גם מי שאמר בסוף שהוא מאמין שלא היה סיכום דיבר על "גישושים לעבר השחקן" או דיבר על מניעים פסולים בעצם הפרסום. כולל אוהד מסוים בשם מנחם, מכיר?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2017 5:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וכמובן אין שום הבדל בזה שמכבי מתעניינת בשחקן הרצליה, לבין זה שהפועל "מתעניינת" בשחקן מכבי.........

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2017 5:32 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מנחם כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
גם בר טימור היה פחות בקטע...

ויכוח מיותר שבו שני הצדדים צודקים.
הידיעה הזו מונפצת ברמות, אין לה שום אלמנט של הגיון.
"דיברתולומאו לא מרבה לשחק ביורוליג"?? באמת? הוא משחק 13 דקות ממוצע ביורוליג כולל המשחק של אתמול. כתבת ראתה משחק אחד שבו הוא לא שותף, יאללה הנפצה.
חוץ מזה, גם אם 13 זה מעט - וזה ממש לא מעט - זה 13 דקות יותר ממה שהוא ישחק עם ירושלים ביורוקאפ העונה, לא ככה?...

וכמה שהידיעה מונפצת, במקרה הפוך זה היה מתווסף לת'רד "עוולות מכבי" הבא.

ממש לא. כאשר ערב המשחק של מכבי מול הרצליה ברבע הגמר בעונה שעברה הופיעה ידיעה שמשעור חתם או קרוב לחתימה במכבי, רוב האוהדים של הפועל שהגיבו לידיעה טענו שמדובר בפייק ניוז.
viewtopic.php?f=1&t=16616&hilit=משעור+חוזה+תחת&start=75

הייתי מציע שלפני שאתה מפנה לת'רד שאמור להוכיח נקודה, תקרא אותו...
ראיתי שם תגובות של ארבעה אוהדי ירושלים (אחד מהם הוא זה שמיהר להביא את הידיעה ולצטט אותה בתוספת ההערה הסרקסטית SHOCKING...), ועוד אוהד אחד של קבוצה אחרת, ווכמעט כולם ממש לא טענו שזה פייק ניוז. גם מי שאמר בסוף שהוא מאמין שלא היה סיכום דיבר על "גישושים לעבר השחקן" או דיבר על מניעים פסולים בעצם הפרסום. כולל אוהד מסוים בשם מנחם, מכיר?

בבקשה ציטוטים מתוך הקישור שהבאתי לפני שאתה אומר שלא קראתי ומראה שאתה לא קראת:

אוריאל 17: תתפלא, לאור זהות מפרסם הידיעה והעובדה שאף אתר רציני לא הצטרף לידיעה, אני מאמין למכבי

אדום 88: כמו שכתבתי בעמוד הקודם, ובתחילת השרשור...

ברגע שקראתי שהכתבה הזו מאתר ספורט1, חיכיתי לראות אם יגיע לעוד אתרים/עיתונים.

ונה מה שכתב מנחם:
מכיוון שאף אחד לא יופתע לגלות שמכבי והפועל מעוניינות להחתים את משעור, זה באמת לא בעיה להפריח ידיעה מופרכת על כך והפעם אני בהחלט מסכים עם אוריאל שכנראה שההכחשה של מכבי אמינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2017 5:42 pm 
Hall of Famer

מנחם כתב:
עם זאת, אני תוהה האם זה מקרי שהאפשרות ששחקן כלשהו יחתום במכבי עולה דווקא לפני שאותו שחקן אמור לשחק נגד מכבי.

ויש עוד ציטוטים שבמינימום טענו שמדובר בתרגיל מכוון של מכבי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2017 8:16 pm 
Sophomore

ראי אתה מתעלם מהיחס בין הקבוצות בדוגמאות שאתה נותן. כשמכבי או הפועל מעוניינות בשחקן של הרצליה מדובר בד"כ גם בשדרוג כלכלי עבורו ובהזדמנות להילחם על תארים ולקבל הרבה יותר חשיפה. במקרה כזה כמעט תמיד תספיק רמיזה כדי שהשחקן עצמו יעשה את השאר ויפעיל לחץ על הקבוצה שלו להשתחרר.

לעומת זאת להפועל אין שום דבר להציע שיכול לפתות שחקן של מכבי לעבור אליה בשום עונה ובטח שלא בעונה הנוכחית ולכן להצהרה כזו אין את האפקט שאמרתי למעלה. ד"א כיום גם במקרה ההפוך לפחות לגבי שחקנים ישראלים שחתומים בהפועל אין יכולת כזו גבוהה לפתות אותם לעבור אליה הסכומים דיי דומים וביורוליג הם בד"כ לא משחקים (זרים זה משהו אחר כי חשיפה ביורוליג חשובה להם מאד).

נערך לאחרונה על ידי גמליאל בתאריך ו' דצמבר 22, 2017 9:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2017 8:59 pm 
Sophomore

ע"פ ספורטנדו אומיץ' קיבל את האוקיי לחפש לעצמו קבוצה למעבר מיידי.

https://www.sportando.com/en/europe/isr ... salem.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 12:10 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לא חושב שרשמו פה
מכבי חיפה שחררה את לוק מרטינז
נשארים עם 4 זרים , 2 כבר הוחלפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 9:43 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אז השטות עם האוול, חשוב להדגיש פעם בכמה זמן, היא שטות מוחלטת. הפועל ת"א החתימה את האוול ל3 עונות מתוך ידיעה שהוא יקבל אזרחות במהלכן והם יוכלו למכור אותו לקבוצה אחרת.
למה אני אומר את זה? כי החוזה של האוול היה על סכום מסוים לעונה הראשונה (150 אלף?) ועל 330 אלף דולר לשתי העונות הבאות. מישהו פה באמת רוצה להגיד לי שהוא מאמין שהם התכוונו לשלם לו את הסכום ועדיין מצפה שניקח אותו ברצינות?

והסיטואציה עם דאוסן דומה מאוד ( פרט לעניין לאזרחות ) - חתום על 160 אלף דולר לשנה זו , ו-250 בשנה הבאה ( סכום שללא ספק להרצליה אין שום יכולת/רצון לשלם אותו ) .
מן הסתם גם שון עצמו לא ירצה יותר מדי להישאר בהרצליה .
ירושלים זו התחנה הבאה הסבירה ביותר עבורו ( אולי אחרי כחמש שנים סוף סוף הם יסגרו את החור בעמדה 3 ?! ) , כאשר גם חולון אופציה לטעמי באם פניני/אלכסנדר לא ימשיכו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 9:45 pm 
Hall of Famer

אז מתי אתה מעריך תגיע השביתה האיטלקית, או לחילופין הסכסוך עם המאמן שבו יהיה מאד מאד חשוב לשמור על מעמד המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 9:54 pm 
Hall of Famer

אני מעריך שאם הרצליה תפתח כמה ניצחונות הפרש מיריבותיה לתחתית ( לא אומר לאיזה כיוון ... ) - אז לא מן הנמנע שטרם סיום מועד ההעברות ( מתי הוא אגב ? ) נראה פה איזו עיסקה עם ירושלים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 9:59 pm 
Senior

shmueliki כתב:
stavs כתב:
אז השטות עם האוול, חשוב להדגיש פעם בכמה זמן, היא שטות מוחלטת. הפועל ת"א החתימה את האוול ל3 עונות מתוך ידיעה שהוא יקבל אזרחות במהלכן והם יוכלו למכור אותו לקבוצה אחרת.
למה אני אומר את זה? כי החוזה של האוול היה על סכום מסוים לעונה הראשונה (150 אלף?) ועל 330 אלף דולר לשתי העונות הבאות. מישהו פה באמת רוצה להגיד לי שהוא מאמין שהם התכוונו לשלם לו את הסכום ועדיין מצפה שניקח אותו ברצינות?

והסיטואציה עם דאוסן דומה מאוד ( פרט לעניין לאזרחות ) - חתום על 160 אלף דולר לשנה זו , ו-250 בשנה הבאה ( סכום שללא ספק להרצליה אין שום יכולת/רצון לשלם אותו ) .
מן הסתם גם שון עצמו לא ירצה יותר מדי להישאר בהרצליה .
ירושלים זו התחנה הבאה הסבירה ביותר עבורו ( אולי אחרי כחמש שנים סוף סוף הם יסגרו את החור בעמדה 3 ?! ) , כאשר גם חולון אופציה לטעמי באם פניני/אלכסנדר לא ימשיכו .

מעניין מה שאתה אומר, החוזה הגבוה לעונה הבאה בהחלט הופך את התסריט הזה ליותר ריאלי.
מה הסיכוי שיסכימו לקבל גם את יוגב אוחיון, אפילו בנוסף לפיצוי? או שהם יצטרכו לפתוח פער ממש בלתי-סגיר מהתחתית בשביל להסכים לזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 10:13 pm 
Hall of Famer

זה בהחלט מהלך שאפשר "לתפור" בבוא היום בסיטואציות מסוימות .
תלוי לא מעט אני מניח בהחלפת הזרים הבאה של הרצליה - שלא מן הנמנע שתתרחש בקרוב ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 10:26 pm 
Hall of Famer

הערכתי עוד בתחילת העונה שבעונה הבאה הוא יהיה בירושלים ואולי אפילו עוד העונה. נראה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 10:32 pm 
מנהל פורום

זו תהיה טעות מקצועית נוספת, אם וכאשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 10:33 pm 
Hall of Famer

לא חושב שיש לכם הרבה ברירות. יהיה לכם חור בעמדה שלוש אם היווני יעזוב ו/או קינסי ירגיש את הגב, ותצטרכו גם רענון רציני בסגל הישראלי שלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 10:42 pm 
Hall of Famer

חורים יש שם בלי סוף כבר עכשיו ...
בסגל הנוכחי ( קרי עד שהאוול יחזור ) הם עם רוברטס ואליאספור בעמדה 5 ( רחוק מלהספיק , אפילו בליגה שלנו ) , ולצידם 3 שחקנים בלבד בעמדות 3-4 ( אליהו , פרפרוגלו וקינזי ) .
הרכב של 3 גארדים קטנים יחדיו זה גימיק נחמד לסיטואציות מסוימות , אבל לא מעבר לכך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 10:50 pm 
Hall of Famer

בליגה שלנו אפשר בכיף לשחק גם בלי 5 בלא מעט דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 11:10 pm 
Hall of Famer

אולי
אבל השאלה היא מי השחקנים האחרים שלך בעמדות הקרובות ...
מה דעתך למשל על ההגנה והריבאונד של קו קידמי של קינזי-פרפרוגלו-אליהו ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 11:21 pm 
Hall of Famer

תלוי נגד מי.
ובוא לא ניסחף, אומיץ' ודיי עדיין בקבוצה ועד שילכו אם וכאשר עדיין אפשר לרשום אותם. לדעתי עד שהאוול יחזור לפחות אחד מהם יישאר, כנראה אומיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2017 11:53 pm 
Sophomore

stavs כתב:

אני רואה את אוהדי ירושלים חוזרים פעם אחר פעם על השקר הזה. כנראה זה משהו שרץ בפורומים של אוהדי ירושלים וכל אחד ששמע את זה חוזר עליו בתורו (אתה גם מגדיל את השקר ומספר על חוזה לשלוש שנים שלא היה קיים בכלל... נו טוב).
להאוול היה חוזה בהפועל לעונה אחת עם אופציה של הקבוצה לעונה נוספת. הפועל ממש לא הייתה מחויבת לשלם לו את החוזה בעונה השנייה גם בלי שום עזרה מירושלים.
לשקר הזה כאילו ירושלים הצילו בנדיבותם את הפועל מלקרוס תחת החוזה של האוול בעונה השנייה, אין אחיזה במציאות.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 24, 2017 12:12 am 
Freshman

חוצפן חיובי כתב:
stavs כתב:

אני רואה את אוהדי ירושלים חוזרים פעם אחר פעם על השקר הזה. כנראה זה משהו שרץ בפורומים של אוהדי ירושלים וכל אחד ששמע את זה חוזר עליו בתורו (אתה גם מגדיל את השקר ומספר על חוזה לשלוש שנים שלא היה קיים בכלל... נו טוב).
להאוול היה חוזה בהפועל לעונה אחת עם אופציה של הקבוצה לעונה נוספת. הפועל ממש לא הייתה מחויבת לשלם לו את החוזה בעונה השנייה גם בלי שום עזרה מירושלים.
לשקר הזה כאילו ירושלים הצילו בנדיבותם את הפועל מלקרוס תחת החוזה של האוול בעונה השנייה, אין אחיזה במציאות.

הטענה לא הייתה שירושלים הצילו את הפועל ת״א (זאת לפחות לא הטענה ששמעתי או השמעתי), אלא שת״א ניצלו את האזרחות שלו כדי לקבל פיצוי על השחרור שלו במקום לשחרר אותו ללא תמורה בסוף העונה. זה אאל״ט גם מה שרמי כהן כתב לאוהדים
מה שאתה כותב רק מחזק את הטענה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 24, 2017 12:17 am 
Hall of Famer

האופציה של הפועל על האוול לא הייתה חינמית. אם הייתה מחליטה לשחרר את האוול אחרי העונה הראשונה היא הייתה צריכה לפצות אותו ב-30 אלף דולר, לפי מה שסיפר רמי כהן.
לא שזה מה שהציל את הפועל (לא חושב ש-30 אלף זה משהו שממוטט קבוצה...), אבל לפי רמי כהן ירושלים שילמה להאוול את ה-30 (כלומר חסכה אותם להפועל) ועוד 50 פיצוי להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 24, 2017 12:37 am 
Junior

מבחינתי זה לא משנה מה הייתה הסיבה שתל אביב מכרו את הוואל להפועל.
פשוט הטענה ש"גנבנו אותו" לכם היא מגוחכת...זה הכל.
תל אביב רצו לבצע את העסקה הזו בדיוק כמו שאנחנו רצינו...ושלום על ישראל...

הנה התגובה של רמי כהן עצמו לאירוע הזה בשנה שעברה-אותה תגובה שפרסם בפורום האוהדים:
ציטוט:
"בדרך כלל אינני מגיב במדיות השונות, אבל ראיתי לנכון להבהיר את העומד מאחורי עסקת האוול. שחרור השחקן לא נובע מסיבות כלכליות. הצוות המקצועי ביקש לשחרר אותו כבר לפני כחודש וחצי, מסיבות מקצועיות של כימיה, מחויבות וכדומה. לפני כשבועיים וחצי החלטנו כי אכן מצב הקבוצה מחייב שינוי.

לאחר שהוחלט לבצע את השינוי ולשחרר את השחקן, פעלמנו כדי להשיג את העסקה הטובה ביותר עבור הפועל ת"א, מבלי לעסוק במה שטוב לצד השני. התחלנו לבדוק אופציות באירופה, ההצעות שקיבלנו נעו בין 30 ל-43 אלף דולר. החלטנו לפנות להפועל ירושלים ואכן ייצרנו עסקה טובה יותר. מכאן התגלגלו הדברים בצורה שאינה מחמיאה לנו, אך לא בהכרח היתה בשליטתנו כאשר י-ם לא סיכמה עם השחקן בסכום שחשבה וכשביקשה מאיתנו להוריד את הסכום המגיע לנו, בוטלה העסקה מבחינתנו.

בסיכומו של המו"מ, הגענו לעסקה לפיה נקבל 70 אלף דולר ועוד 30 אלף דולר עבור האופציה לשנה הבאה וחוסכים עוד 40 אלף דולר שהיינו צריכים לשלם לשחקן. סך שווי העסקה עבורנו 140 אלף דולר והשיפור בעסקה ביחס לקודמת הינו 20 אלף דולר (סכום גבוה ביחס למה שירושלים הסכימה לשלם בעסקה הקודמת).

חשוב להבין כי כדורסל אינו כדורסל וסכומי העברה גבוהים אינם מקובלים באירופה בכלל ובישראל בפרט. ירושלים נלחמו על כל דולר ולכן גם משך הזמן לביצוע העסקה. למעשה, לדעתי זו אחת העסקאות היקרות ביותר בכדורסל הישראלי אי פעם. ברור לכולנו שאנחנו נמצאים בתקופה לא קלה, אך דווקא בתקופה הזו חשוב לי לבקש מכולם לתמוך בקבוצה ולדחוף אותה קדימה. אני לא חסין מטעויות ואחיה עם זה, אך הקבוצה ברגעים קריטיים וצריך לעמוד מאחוריה."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 24, 2017 12:56 am 
Sophomore

נו, הכל טוב ויפה. איפה החוזה לעונה הבאה שהפועל הייתה מחויבת אליו וירושלים הצילה אותה ממנו, כמו שאוהדי ירושלים אוהבים לספר?

bangalaDesh כתב:
חוצפן חיובי כתב:
stavs כתב:

נו, הכל טוב ויפה. איפה החוזה לעונה הבאה שהפועל הייתה מחויבת אליו?

שמת לב למי ולמה עניתי או שאתה יורה על אוטומט?
אגב, הסיבה היחידה שהאוול קיבל אזרחות זה כי הוא עבר לירושלים. חצי שנה ניסו לזרז את האזרחות שלו ללא הצלחה, ברגע שירושלים נכנסו לתמונה הם לא היו צריכים לזרוק יותר מכמה מילים לאיגוד כדי לקבל את האזרחות צ'יק-צ'ק.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 24, 2017 1:13 am 
Junior

אז עכשיו הפועל נהייתה קבוצה כל כך גדולה, שאפילו מזרזת הליכים במשרד הפנים? אפילו שהוואל קיבל את האזרחות טרם החתימה בהפועל (הרי מה היה לנו לעשות עמו בתור זר? למרות שעכשיו אני מחתים אותו עד סוף הקריירה גם בתור זר...).
פששששש איזה כבוד.

מכבי תיזהרי...בעונה הבאה אנחנו גם נקבל במקומך את ההגרלות הקלות בגביע המדינה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], RREEDDTT, עודד ל, רלפי ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: