סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:18 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 8:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
חשבתי לוותר על הת'רד ולראות כמה עניין יעורר המשחק הזה, אבל אז חשבתי כמה זה יהיה משעשע אם ירושלים פתאום תנצח ב-13...
(אבל בזמן כתיבת שורות אלה, אני כותב כי אני יודע שאף אחד לא עוקב, הטורקים מובילים ב-7 ברבע השני).

בכל אופן אם אני במקום ירושלים אני משתמש במשחק הזה כהכנה לליגה. המשחק בגביע מראה שהיא עדיין כוח בליגה הישראלית ותדבר במאבק על תארים, יש לה הזדמנות לתרגל דברים להמשך העונה בליגה. במקום הייתי משחק אפילו עם החוק הישראלי. לתרגל דברים לליגה זה מה שחשוב להם עכשיו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 9:11 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רם אליאספור בדקות ראשונות ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 9:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, זה כבר לקחת את החוק הישראלי רחוק מדי...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 9:31 pm 
Junior

כדי לתרגל דברים לליגה לא צריך את המשחק הערב, יש עוד איזה 15 משחקי ליגה בעלי חשיבות מינימלית לצורך העניין הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 9:34 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
כדי לתרגל דברים לליגה לא צריך את המשחק הערב, יש עוד איזה 15 משחקי ליגה בעלי חשיבות מינימלית לצורך העניין הזה...

כן, זה כיף שיריון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 9:55 pm 
Junior

האמת היא שרק לפני כמה דקות נזכרתי שהיה משחק הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ערן כתב:
נביא בעירו כתב:

כן, זה כיף שיריון

התכוונת זה כיף פיינל פור.

שיריון זה גם כיף אבל זה לא קשור למה שהנביא כתב. מה שמבטל את החשיבות של המיקום בליגה הסדירה ביחס לזכייה באליפות זה הפיינל פור (אם הוא היה מדבר על להשתמש בליגה כהכנה לעונה הבאה השיריון היה רלוונטי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:06 pm 
Sophomore

ירושלים כבר הודחה בעבר ברבע גמר הפלייאוף. אפילו בעונה שעברה זה היה מרחק פאול אחד שכן או לא נשרקו מלהסתיים כך. בעונות שהיא כן הודחה היה את הזיריון, אבל לפחות הפחד שזה יוביל לכך שהקבוצה לא תהיה חלק מהיורוקאפ בעונה לאחר מכן היה קיים.
אז ממש לא שמעתי אף אוהד של ירושלים אומר שהליגה היא גארבג' ושאפשר לעלות עם הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:09 pm 
Junior

אם היית קורא איזשהי הודעה שכתבתי אי פעם לגבי השריונים היית יודע שבעיניי זה דוקא מאוד לא כיף, ושהייתי שמח מאוד אם כל השריונים היו מתבטלים שלשום, אבל מה לעשות שבסיטואציה שבה היורוליג חסום בגלל משוריינת א׳, והעלייה לגמר בארץ נקבעת במשחק אחד, שתי האופציות שעומדות בפני הפועל ירושלים הן או התאבדות כלכלית או להפוך למשוריינת ב׳...

כמו שכבר כתבתי בעבר, קיבלתי על עצמי לא להתבכיין על החוסר ספורטיביות של השיטה בזמן שהקבוצה שלי משוריינת, אבל כשראי אמר שכדאי לנצל את המשחק בטורקיה כהכנה לארץ, נראה לי שזה מאוד הגיוני להזכיר שהמשקל הממוצע של כל משחק ליגה כשהאליפות מוכרעת בפיינל פור הוא מזערי. בקיצור, לא ברור לי למה קפצת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:15 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אם היית קורא איזשהי הודעה שכתבתי אי פעם לגבי השריונים היית יודע שבעיניי זה דוקא מאוד לא כיף, ושהייתי שמח מאוד אם כל השריונים היו מתבטלים שלשום, אבל מה לעשות שבסיטואציה שבה היורוליג חסום בגלל משוריינת א׳, והעלייה לגמר בארץ נקבעת במשחק אחד, שתי האופציות שעומדות בפני הפועל ירושלים הן או התאבדות כלכלית או להפוך למשוריינת ב׳...

כמו שכבר כתבתי בעבר, קיבלתי על עצמי לא להתבכיין על החוסר ספורטיביות של השיטה בזמן שהקבוצה שלי משוריינת, אבל כשראי אמר שכדאי לנצל את המשחק בטורקיה כהכנה לארץ, נראה לי שזה מאוד הגיוני להזכיר שהמשקל הממוצע של כל משחק ליגה כשהאליפות מוכרעת בפיינל פור הוא מזערי. בקיצור, לא ברור לי למה קפצת...

אצילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:17 pm 
מנהל פורום

נו, גם אני אוהב להזכיר את השיריונים בכל הזדמנות, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם זה. במקרה הזה ההתעלמות מהנזקים שהפיינל פור גורם (בין היתר להנצחת השיריונים) היא הבעייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:32 pm 
Junior

ערן כתב:
נביא בעירו כתב:

אצילי

אבל רק לפני כמה חודשים:

ערן כתב:
נביא בעירו כתב:
כל עוד הקבוצה שלי משוריינת ביורוקאפ קבעתי לי חוק לא להתבכיין בפומבי על הפיינל פור.

מצדיע לגישה הזו, בהחלט חיובית ונקייה מצביעות (ללא ציניות).

לא שאני חושב שאני אדם אצילי, או ראוי להצדעה (האמת שזה כן, אבל יותר בתחומים אחרים), אבל אתה יצאת די מביך. תקפת אותי בלי קשר לכלום על השריון אליו אני מתנגד וכשלא נשאר לך מה להגיד, הוכחת שבתוך כמה חודשים הנפש שלך הושחתה בגל ציניות פתאומי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:37 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ערן כתב:
נביא בעירו כתב:

אצילי

אבל רק לפני כמה חודשים:

ערן כתב:
נביא בעירו כתב:
כל עוד הקבוצה שלי משוריינת ביורוקאפ קבעתי לי חוק לא להתבכיין בפומבי על הפיינל פור.

מצדיע לגישה הזו, בהחלט חיובית ונקייה מצביעות (ללא ציניות).

לא שאני חושב שאני אדם אצילי, או ראוי להצדעה (האמת שזה כן, אבל יותר בתחומים אחרים), אבל אתה יצאת די מביך. תקפת אותי בלי קשר לכלום על השריון אליו אני מתנגד וכשלא נשאר לך מה להגיד, הוכחת שבתוך כמה חודשים הנפש שלך הושחתה בגל ציניות פתאומי...

אני לא הייתי ציני
אולי גם הפעם הייתי צריך לציין זאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:46 pm 
Junior

אז אני גם ראוי להצדעה וגם אצילי? מי היה מאמין...

וכמה מילים על המשחק ועל המועדון הכושל: יוגב אוחיון כרגע הוא שחקן מרוסק שלא מסוגל לשים את הכדור בתוך הטבעת גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה (0/5 מהשדה היום. 0/2 מהקו), אבל מה שיותר עצוב לראות זה שמודי מאור ממשיך לתת לו קרדיט... לא ברור מה הכיוון לגבי אומיץ׳-דיי-פרפרוגלו. אם חותכים את אומיץ׳ ודיי אז בשביל מה לחכות ובעיקר בשביל מה לתת להם 8 ו-4 דקות בהתאמה. אני באופן אישי חושב שאם יש איזשהי דרך לפייס את הילד קקה הזה, עדיף להשאיר את דיי על פרפרוגלו, בעיקר בגלל ששני המפעלים שנותרו מוכרעים על משחק אחד ודיי הוא בדיוק סוג השחקן שיכול להתפוצץ פתאום ולהביא בטעות תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:49 pm 
מנהל פורום

זה אולי אצילי אבל גם אווילי. הפיינל פור הוא רעה חולה והוא התירוץ שהופך כל דיון על השיריונים לבדיחה. להתבכיין זה כמובן תמיד רע, אבל להגיד שמדובר בשיטה איומה ונוראה שהונהגה על ידי חבורת לוזרים מטומטמת שבמקום להילחם בבעיה האמיתית בחרה להרוס את הכדורסל בארץ זו לא התבכיינות אלא האמת הפשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 11:06 pm 
Hall of Famer

אז בסופו של דבר, כמו שצפיתי, למרות פתיחה של 4-0 הטורקים עולים בסטייל מהמקום השני. הליטאים נשארים בחוץ.

ולא הבנתי איך שוב הגעתם לשריונים ולהשתנה על הליגה ולשיטה.... אם יש משהו שהעונה שעברה הוכיחה, היא שגם בלי שום קשר לפיינל פור אפשר להיות בינוניים במקרה הטוב רוב העונה, ולקחת אליפות (או לעלות לגמר).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 11:22 pm 
Junior

זה היה מאוד מהיר ובגלל הערה מאוד תמימה מצידי.

ראובן כתב:
זה אולי אצילי אבל גם אווילי. הפיינל פור הוא רעה חולה והוא התירוץ שהופך כל דיון על השיריונים לבדיחה. להתבכיין זה כמובן תמיד רע, אבל להגיד שמדובר בשיטה איומה ונוראה שהונהגה על ידי חבורת לוזרים מטומטמת שבמקום להילחם בבעיה האמיתית בחרה להרוס את הכדורסל בארץ זו לא התבכיינות אלא האמת הפשוטה.

אצילי, ראוי להצדעה ואווילי. נראה לי שאני עדיין לוקח את זה...

ההבדל בינינו לגבי הפיינל פור הוא יותר עמוק ממה צריך להגיד ומה לא - אני לא באמת חושב שזו שיטה איומה ונוראה. אני חושב שבמציאות של הפערים שהיו לפני אורי אלון, זה אפילו צעד די סביר. אבל אני גם חושב שהיו כמה שינויים חיוביים בשנים האחרונות ובראשם ההפיכה של הפועל ירושלים לקבוצה של 10 מיליון דולר צפונה. במציאות החדשה הזו, אני בהחלט הייתי מעדיף סדרות פלייאוף עד הסוף והייתי רוצה להאמין (למרות שאני רחוק מאוד מלהיות משוכנע בזה) שהקבוצה שלי היתה מוכנה אפילו לוותר על השריון שלה בשביל שזה יקרה. מצד שני, אני לגמרי יכול להבין קבוצות שמתעקשות על המשך קיום הפיינל פור במצב שבו גם אליפות לא תשלח אותם לאחד משני המפעלים האירופים הבכירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2017 12:28 am 
מנהל פורום

ההבדל העיקרי בינינו הוא שאני לא מבין קבוצות שמאפשרות את המצב הזה בו אליפות לא שולחת אותן למפעל האירופי הבכיר. ההשלמה עם השיריונים, על כל מאפייניה, היא האסון של הליגה. והפיינל פור הוא ביטוי להשלמה הזו ולא מלחמה בה. הפיתרון היחיד הוא לשלוח כל קבוצה משוריינת לחפש ליגה אחרת לשחק בה. וכן, הפיינל פור זו שיטה איומה ונוראה. מי שטוען שהדרך להתמודד מול מכבי והפועל זה בשיטת המשחק האחד, אחרי הסידרה של מכבי מול אילת, אחרי הסדרות המדהימות של הפועל/מכבי מול נהריה, הפועל תל אביב ובני השרון, פשוט אידיוט בעיני. מה אני אעשה. וגם לפני עשור, הפיינל פור בעיקרו כמעט שדד מחולון את האליפות שהיא היתה ראויה לה, לא להיפך.

עופר, בעיני כל ת'רד סלניוז טוב שיגיע לשיריונים ולפיינל פור, למרות שהפעם אני לא אחראי. אין שום סיבה לא להזכיר באופן מתמיד את השיריון לעשר שנים של מכבי ביורוליג ואת השיריון לשלוש שנים של הפועל ביורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2017 1:46 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
וכמה מילים על המשחק ועל המועדון הכושל: יוגב אוחיון כרגע הוא שחקן מרוסק שלא מסוגל לשים את הכדור בתוך הטבעת גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה (0/5 מהשדה היום. 0/2 מהקו), אבל מה שיותר עצוב לראות זה שמודי מאור ממשיך לתת לו קרדיט...
גם עבודת גמר, תזה או דוקטורט שלם לא יצליחו להסביר מדוע הוא מקבל כל כך הרבה קרדיט, פשוט לא מובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2017 6:48 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
נביא בעירו כתב:
וכמה מילים על המשחק ועל המועדון הכושל: יוגב אוחיון כרגע הוא שחקן מרוסק שלא מסוגל לשים את הכדור בתוך הטבעת גם אם החיים שלו יהיו תלויים בזה (0/5 מהשדה היום. 0/2 מהקו), אבל מה שיותר עצוב לראות זה שמודי מאור ממשיך לתת לו קרדיט...
גם עבודת גמר, תזה או דוקטורט שלם לא יצליחו להסביר מדוע הוא מקבל כל כך הרבה קרדיט, פשוט לא מובן.

בתכלס , למכבי היה הרבה מזל עם הסיפור שלו , היא היתה משאירה אותו על חוזה נמוך יותר , אילמלא הוא התעקש לעבור לקבוצה מנצחת ולחייך יותר , הוציא לנו את הערמונים מהאש.
אלילת המזל לא פסחה עלינו גם במקרה של בר , אילולי תחנוני האוהדים הירושלמים , הוא עוד היה חס ושלום חותם אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 107 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה