סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 11:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות נבא
הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:40 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
אבל מה זה אם היה צריך? הוא פרש (אלא אם אתה מאמין שהוא הורחק) כי נגמר לו.

אין מה "להאמין". הוא הושעה בגלל ההימורים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 3:05 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
satriani כתב:
התותח המפוברק כתב:
אגב, הקטע של "להשתוות לקובי" או "להשתוות לג'ורדן"...
ג'ורדן היה 6 פעמים MVP גמר ולא הפסיד סדרת גמר. שני תריפיט שהוכיח בהם שהוא השחקן הטוב בעולם ובהיסטוריה.
קובי... פעמיים MVP גמר, 3 אליפויות ביחד עם שאקיל, ושני הפסדים בגמר. אני לגמרי לא מסכים עם כאלו שמציירים את קובי בתור "סיידקיק" בלבד ב-3 האליפויות האלו, אבל הוא לבטח לא היה האלפא דוג.

ג'ורדן לא שיחק נגד קבוצות היסטוריות. אם גולדן סטייט לא קיימת(נגיד מינסוטה בוחרים את קרי או גולדן סטייט בוחרים את ולנציונאס כמו שהם רצו לפני קליי) אז לברון היום עם חמש אליפויות.
להשוות מספרים זה ממש כיף אבל לא מדוייק.

פיניקס של בארקלי, פורטלנד של דרקסלר וגם יוטה של סטוקטון את מלון היו קבוצות מצוינות. האם "היסטוריות"? לא יודע.
ג'ורדן לא עבר קבוצה לשחק עם עוד אולסטאר וסופרסטאר כדי לקחת אליפות.
המזרח בתקופת ג'ורדן היה חזק יותר.

ברור שלא היסטוריות. המספרים מוכיחים. לא היה לו יריב גדול באמת. איזה גולדן סטייט עם 4 שחקני טופ x בליגה כולל שניים טופ חמש.
המזל הרע של לברון שבשיאו הוא פוגש קבוצה היסטורית. ביזבז כמה עונות עם תחרות לא קשה עם סגל מזעזע.
פיפן ורודמן זה שחקני על. הוא לא היה צריך לעבור. הביאו אליו. ועד שהביאו הוא קיבל כל פלייאוף בתחת. תקרא את הספר של ג'קסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 3:22 pm 
Junior

אמנם זה לקח 60 עמודים אבל חוק גודווין מנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 5:41 pm 
Hall of Famer

לברון בשיאו שיחק בקבוצה היסטורית של מיאמי. קשה להגיד שהוא שיחק מול קבוצות היסטוריות. לא דאלאס, לא אוקלהומה ולא הספרס של 2013 ו-2014 נכנסות לקטגוריה הזאת. באסה בשבילו. איך הן נמדדות מול היריבות של ג'ורדן? לא'דע. לא בטוח שההבדלים כאלו גדולים.

ומה זה אומר "שחקני על"? אם הכוונה לסופרסטארים אז... לא. הם לא. הם אולסטארים, ומשחקני ההגנה הטובים ביותר שהיו בליגה באותו זמן ולידם שיחק אלוהים. שניהם הול אוף פיימרים, ולא כולם צידדו בבחירה ברודמן.
הקבוצה של התריפיט השני הייתה יותר מגוונת, עם קוקוץ', קר והארפר.
הקבוצה של התריפיט הראשון כללה עוד את הוראס גרנט וקצת בי ג'יי ארמסטרונג ו... זהו. אכן סגל מאוד עמוק.
למעשה, פיפן הוא השחקן היחיד שנבחר לאולסטאר בתקופת ג'ורדן בשיקגו מלבד ג'ורדן עצמו.

ומי הן אותן קבוצות שהוא "קיבל מהן בתחת"? וואלה. בוסטון עם איזה 4-5 הול אוף פיימרים, דטרויט עם איזה 3-4 הול אוף פיימרים. ממש לא בסדר מצידו שלא הצליח לנצח אותן לבד. אם כבר, ההבדל היחיד בינו לבין לברון וג"ס הוא שבמקרה של ג'ורדן הם הדיחו אותו במזרח, בעוד אצל לברון הוא פוגש את ג"ס בגמר האן בי איי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 6:01 pm 
Senior

ראוי גם לציין שכשמדברים על גולדן סטייט כ'קבוצת על, עם 4 מתוך x השחקנים הטובים בעולם' אז זו הגדרה רלוונטית רק לפלייאוף האחרון, בהנחה שx קטן מ50. כלומר אלמלא דוראנט בווריורס, היו ללברון מקסימום 4 אליפויות, וגם בלי דוראנט אני לא בטוח שהקאבס מנצחים את הגמר האחרון, אחרי הכל הם ניצחו ב7 משחקים את הסדרה בעונה שלפני.

נכון שגולדן סטייט של לפני דוראנט גם הייתה קבוצה היסטורית של 73-9, אבל דווקא הם לא הפריעו ללברון לזכות באליפות, ובשנה קודם אני בספק כמה אנשים התייחסו אליהם כאל קבוצה היסטורית וכמה אנשים ראו בדריימונד גרין שחקן כזה גדול.

במילים אחרות - 'קבוצות היסטוריות' מנעו מלברון בדיוק אליפות אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 6:14 pm 
Sophomore

לא שאני יודע איך בדיוק הדברים התנהלו מאחורי הקלעים, אבל נשמע לי הגיוני שלברון אחראי לפירוק של קבוצה היסטורית בפוטנציה בגלל שחיסל את אוקלהומה באותו גמר. בהחלט אפשר לומר שהוא בשיאו דווקא בשלוש השנים האחרונות וזה שהוא ניצח את גולדן סטייט בעונה של שיא הנצחונות לא מוריד מהמפלצת שהיא הייתה אלא רק מעלה אותו בעיניי.

ואגב, לא יכול לחשוב על קבוצה אחת שהוא יגיע אליה ולא יהיה המנהיג הבלתי מעורער (נניח פרט לגולדן סטייט שהמארג הקבוצתי לא יאפשר את זה וסן אנטוניו כי פופ הוא המלך שם). זה סיבה טובה למה שחקן כמו הארדן לא ירצה שיגיע ליוסטון, אבל לכאורה בהחלטה נכונה לברון יכול למקם את עצמו בעמדה לקחת אליפויות נוספות כאלפא. תלוי עד כמה זה השיקול המרכזי בעבורו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 6:40 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:

שתיים כולל העונה הזאת.
ועם קיירי ולאב בריאים הם כנראה לוקחים את 2015.
אתה מבין. מזל זה חשוב. ג׳ורדן לא לוקח את יוטה ללא פיפן ורודמן. אני בכלל לא בטוח שהוא לוקח ללא נגיד קוקוץ׳.וזה יוטה. קבוצה די אפורה עם 2 כוכבים בני 60

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 6:42 pm 
Junior

ג'ורדן פרש בפעם הראשונה אחרי שאבא שלו נחטף ונרצח, הוא כבר היה אז מאוד מאוד מפורסם, בטח יותר מדי מבחינתו, והוא הרגיש שהוא צריך להתרחק מהמשחק והלך לשחק בייסבול, אולי כדי להרגיש שגם הוא יכול להפסיד ולהיות אנושי.
מבחינת ווינריות אני לא זוכר תופעה כמו ג'ורדן בשום ספורט. כמו המשפט על נבחרת גרמניה, כדורסל היו משחקים 48 דקות ובסוף ג'ורדן היה מנצח. מאז שהוא התחיל לקחת אליפויות היה צריך פחות או יותר שלא ישחק בכלל כדי שמישהו אחר ינצח. ואני זוכר איך כל שנה חשבו שאולי הפעם סיאטל של שון קמפ וגארי פייטון, או יוטה של סטוקטון ומאלון או מישהו באופן כללי יצליח לנצח את הבולס וכולם נכשלו.
שאקיל בשיאו היה שחקן לא פחות דומיננטי מהבחינה שהיה בלתי ניתן לעצירה אבל ג'ורדן לא היה איזה מישהו כזה עם פיזיות שאי אפשר לשמור עליו, הוא פשוט מצא דרך לנצח שוב ושוב. וכמובן שפיפן - אחד המספרי 2 הטובים בהיסטוריה - ופיל ג'קסון וגם הצוות המסייע שהביאו סביבו (שלא היה יוצא דופן, חוץ אולי מפיפן, תשים את שאר השחקנים ששיחקו איתם בקבוצה והם לא מגיעים לפלייאוף) היה להם חלק באליפויות, אבל המנהיגות והווינריות של ג'ורדן הם שהכתיבו את הקצב. למרות שייאמר לזכותם של שאר השחקנים שבעונה וחצי שג'ורדן פרש הם אמנם לא לקחו אליפות אבל היו במאזן חיובי פלוס עם מספרים מדהימים של פיפן.
בכל מקרה, ג'ורדן זה ג'ורדן, ואני יודע להעריך אותו בדיוק כי תמיד קיוויתי שיפסיד כי עיצבנה אותי הדומיננטיות שלו. אבל כשיצאה לקראת שנת 2000 רשימת הספורטאים הגדולים של המאה וג'ורדן היה רק מקום שני אחרי מוחמד עלי חשבתי שזה בלוף, ג'ורדן היה ספורטאי מדהים. בתור ג'נרל מנג'ר הוא קצת פחות מרשים, אבל נראה לי שהוא נהנה מזה, נראה לי שכל ההצלחה הפנומנלית שלו עשתה לו קצת בחילה מהצלחות, ושהוא קצת נהנה להיות בינוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 6:53 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
וכמובן שפיפן - אחד המספרי 2 הטובים בהיסטוריה - ופיל ג'קסון וגם הצוות המסייע שהביאו סביבו (שלא היה יוצא דופן, חוץ אולי מפיפן, תשים את שאר השחקנים ששיחקו איתם בקבוצה והם לא מגיעים לפלייאוף) היה להם חלק באליפויות, אבל המנהיגות והווינריות של ג'ורדן הם שהכתיבו את הקצב. למרות שייאמר לזכותם של שאר השחקנים שבעונה וחצי שג'ורדן פרש הם אמנם לא לקחו אליפות אבל היו במאזן חיובי פלוס עם מספרים מדהימים של פיפן.

אם נדייק אז עונה אחרי שפרש, הם ניצחו 2 משחקים פחות.
והקבוצה היותר טובה שלהם 96-98 היא היסטורית. קבוצת הגנה מעולה עם 4 שחקני הגנה מעולים. שאק היה די מתעלל בהם ולכן הביאו את רודמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 6:55 pm 
Senior

satriani כתב:
stavs כתב:

שתיים כולל העונה הזאת.
ועם קיירי ולאב בריאים הם כנראה לוקחים את 2015.
אתה מבין. מזל זה חשוב. ג׳ורדן לא לוקח את יוטה ללא פיפן ורודמן. אני בכלל לא בטוח שהוא לוקח ללא נגיד קוקוץ׳.וזה יוטה. קבוצה די אפורה עם 2 כוכבים בני 60

נו, זה כבר מלא השערות וכל מיני 'אם ואם'.
בכל אופן, אתה כתבת שאלמלא הסופר-טים של הווריורס הוא היה כבר היום עם חמש אליפויות, אז העונה הזו לא נחשבת. ומקריאה נוספת של ההודעות שלך אני מסיק שאתה מתייחס לשילוב הזה של קרי ותומפסון כמשהו שג'ורדן לא ראה כמותו, אני נוטה לחלוק על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 7:14 pm 
Hall of Famer

בכלל, להשוות את הכדורסל של היום לאז זה די מגוחך. המשחק והליגה עברו אבולוציה אדירה ב-20 שנה האחרונות. לא יודע אם כל הכוכבים של היום היו מגיעים למספרים שלהם בחוקים של אז. שלא לדבר על לעשות פלופים שהיה נדיר הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 7:18 pm 
Junior

stavs כתב:
מקריאה נוספת של ההודעות שלך אני מסיק שאתה מתייחס לשילוב הזה של קרי ותומפסון כמשהו שג'ורדן לא ראה כמותו, אני נוטה לחלוק על זה.

השילוב בין קרי ותומפסון זו קבוצת העונה הסדירה הטובה בהיסטוריה, כן?

ג'ורדן לא נתקל מעולם בקבוצה עם מאזן קרוב לזה אפילו בעונות האליפות שלו. הקבוצה עם המאזן הכי טוב ששיחק מולה היה יוטה עם מאזן 64-18.

Having said that, לברון כרגע עוד לא בלבל של ג'ורדן ואפילו לא קרוב במיוחד.
Having said that 2 - עם איך שלברון נראה בגיל 33 לא הייתי נכנס עדיין לשלב הסיכומים. נכון שגולדן סטייט פייבוריטים ברורים אבל אי אפשר לדעת אם ישארו כשירים פיזית, אי אפשר לדעת איך יהיה החיבור עם איזייה ומעבר לזה בדיוק בסיטואציות אגדות צריכים להשאיר אותנו עם הלסת על הרצפה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 7:33 pm 
Hall of Famer

הקבוצה כי טובה לדעתי שג׳ורדן פגש זה פורטלנד והיא הפסידה 25 משחקים ב91-92.
הלייקרס של 91 היו זקנים פצועים וחלשים. הם אולי קבוצת הגמר הכי חלשה מאז שאני צופה בכדורסל. אולי פילי של אייברסון היו חלשים כמוהן.
פורטלנד,סאנס, סוניקס ויוטה לא היו קרובים לגולדן סטייט.
ברנס ואיגי הם שחקני 4-5 בקבוצה של 2015. לך תראה מי היו השחקני 4-5 של יוטה. אדם קיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 8:04 pm 
Hall of Famer

אדם קיף זה משעשע, אבל לא - זה היה ראסל, אוסטרטג, הורנאסק, אייסלי, כריס מוריס - שחקנים סבירים מאד, ובעיקר רובם (פרט להורנאסק) ידעו ממש טוב להרביץ.

הלייקרס של 91 אמנם לא היו הלייקרס של שנות השמונים, אבל כן היה להם את מג'יק בגיל 31 ורוב הזמן גם את וורת'י. דיבאץ' גם הוא היה תחליף לא רע לקארים בן 41. וכך או כך, גם אם מדובר בקבוצה חלשה יחסית היא בטח לא חלשה יותר מאשר דאלאס 2011. אותה קבוצה שניצחה את לברון עם כוכב אחד (מג'יק = נוביצקי) וחבורה של רול פליירים מבוגרים (מישהו בכלל זוכר את דשון סטיבנסון המאד אלמוני שהיה אינסטרומנטלי באותו גמר?)

והקבוצה הטובה ביותר ששיקגו פגשה בגמר? נדמה לי שהרוב דווקא יחשבו שזו פניקס ולא פורטלנד. אני בוודאי חושב כך. ועם זאת, אני לא בטוח שזאת הקבוצה הכי חזקה שהם פגשו בפלייאוף, כולל קליבלנד של פרייס, דוהרטי ונאנס בתחילת העשור, הניקס עם סוללת המרביצים שלהם (אוקלי, צ'רלס סמית' וכמובן יואינס וסטארקס) ואינדיאנה עם הסוללה שלה (הדייויסים, מקי, וכמובן סמיתס ורג'י) במהלכה ואורלנדו בשנתיים האחרונות (לא זוכר אם נפגשו פעם אחת או פעמיים ב 97 - 98)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 8:24 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אדם קיף זה משעשע, אבל לא - זה היה ראסל, אוסטרטג, הורנאסק, אייסלי, כריס מוריס - שחקנים סבירים מאד, ובעיקר רובם (פרט להורנאסק) ידעו ממש טוב להרביץ.

הלייקרס של 91 אמנם לא היו הלייקרס של שנות השמונים, אבל כן היה להם את מג'יק בגיל 31 ורוב הזמן גם את וורת'י. דיבאץ' גם הוא היה תחליף לא רע לקארים בן 41. וכך או כך, גם אם מדובר בקבוצה חלשה יחסית היא בטח לא חלשה יותר מאשר דאלאס 2011. אותה קבוצה שניצחה את לברון עם כוכב אחד (מג'יק = נוביצקי) וחבורה של רול פליירים מבוגרים (מישהו בכלל זוכר את דשון סטיבנסון המאד אלמוני שהיה אינסטרומנטלי באותו גמר?)

והקבוצה הטובה ביותר ששיקגו פגשה בגמר? נדמה לי שהרוב דווקא יחשבו שזו פניקס ולא פורטלנד. אני בוודאי חושב כך. ועם זאת, אני לא בטוח שזאת הקבוצה הכי חזקה שהם פגשו בפלייאוף, כולל קליבלנד של פרייס, דוהרטי ונאנס בתחילת העשור, הניקס עם סוללת המרביצים שלהם (אוקלי, צ'רלס סמית' וכמובן יואינס וסטארקס) ואינדיאנה עם הסוללה שלה (הדייויסים, מקי, וכמובן סמיתס ורג'י) במהלכה ואורלנדו בשנתיים האחרונות (לא זוכר אם נפגשו פעם אחת או פעמיים ב 97 - 98)

אני קורא הרבה ״מרביצים״ שזו מילה שלרוב עולה כאשר אין כשרון.
פייסרס,ניקס והקאבס הלוזרים היו נחמדות. לא באיזור החיוג של גולדן סטייט.
הלייקרס היו זקנים ופצועים. וורטי וסקוט לא שיחקו במשחק האחרון בכלל.
היה להם 4 שחקנים עם ממוצע של מעל 41 דקות. זה עד כמה עם היו קצרים.
ולדה היה צעיר מאד ורחוק מהשיא של כמה עונות אחרי זה.
מג׳יק היה הרבה מעבר לשיאו ודירק היה בשיאו ב2011. הוא נתן פלייאוף לפנתאון.
הלייקרס של 87-88 היו הלוחמים של התקופה שלנו. אם ג׳ורדן היה מנצח אותם היה אפשר לומר שהוא נתקל בתחרות כמו גולדן סטייט של היום.
איך שלא תסובב את זה,MJ זכה אחרי שבירד,מג׳יק ותומאס היו אחרי השיא שלהם ובהרבה. למעשה כולם פרשו מעט אחרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 8:30 pm 
Junior

כמובן שקשה מאד לעשות את ההשוואות האלה.
ג'ורדן כרגע לפני לברון בגלל כמה סיבות:
- ג'ורדן כאמור לקח יותר אליפויות. מסכים שזה לא חזות הכל (קובי עם יותר אליפויות אבל מסכים שנמצא מאחורי לברון), ולכן הסעיפים הבאים
- ג'ורדן לקח אליפות בקבוצה המקורית שלו (שלא הייתה קבוצה גדולה עד שהגיע, נניח בניגוד ללייקרס). לברון "נאלץ" לעבור לקבוצה אחרת, ולא סתם אלא אחת שלקחה אליפות כמה שנים קודם ועם תוספת של כריס בוש. לדעתי במעבר שלו למיאמי לברון שם את עצמו במצב של חיסרון תמידי מול ג'ורדן
- ג'ורדן היה בבירור האלפא דוג בכל הקבוצות שלו, לא בטוח שזה המצב של לברון במיאמי בשנה-שנתיים הראשונות, בעיקר עם כל הדיבורים על ההחנקויות שלו ברבע האחרון
- מהרגע שג'ורדן לקח את האליפות הראשונה, הייתה הרגשה שהוא והבולס רמה מעל הליגה ואין סיכוי לאף קבוצה לקחת אליפות. הוא באמת לקח אליפות בכל שנה פרט לשנתיים של הפרישה (ב-95' הוא הפסיד אחרי שחזר מפרישה). יש הרגשה שהוא מיצה (לא סתם פרש פעמיים כשהוא עדיין ברמה גבוהה מאד) ואחרת יכל היה להשיג הרבה יותר. זה בבירור לא המקרה של לברון - הרבה מאד הפסדים בגמר (כולל מביכים יחסית כמו שציינו פה לדאלאס וס"א), ובאופן כללי ברור שלברון רוצה עוד אליפויות ולא "ויתר" על אליפויות
- ג'ורדן גם שלט במקומות אחרים - אליפות במכללות, מדלית זהב אולימפית. לברון אמנם לא שיחק בקולג' אבל "פישל" פעמיים עם הנבחרת (2004, 2006). אמנם היה צעיר מאד, אבל בנבחרת ארה"ב כל הפסד הוא כישלון עצום

הסיכוי של לברון להתקרב לג'ורדן הוא בשנים הקרובות. אם יישאר ברמה הנוכחית שלו לעוד כמה שנים ויסחוב את קליבלנד לעוד 2-3 אליפויות (ולא ביוסטון לדוג'), הוא לדעתי ייזכר ברמה של ג'ורדן. במידה מסויימת ג"ס עם דוראנט זה ברכה ללברון, כי אם הוא מצליח לשבור את הקבוצה הזו כמו שעשה ב-2016 זה ייחשב להישג כמעט חסר תקדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 8:47 pm 
Hall of Famer

לא אמרתי שהלייקרס לא היו חלשים למרות שמג'יק כן היה קרוב לשיאו... הנקודה העיקרית שלי היתה שדאלאס היו לא פחות חלשים. דאלאס 2011 היתה אלופה חלשה. נקודה. ובכל זאת ניצחה את מופע האימים של מיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 8:54 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא אמרתי שהלייקרס לא היו חלשים למרות שמג'יק כן היה קרוב לשיאו... הנקודה העיקרית שלי היתה שדאלאס היו לא פחות חלשים. דאלאס 2011 היתה אלופה חלשה. נקודה. ובכל זאת ניצחה את מופע האימים של מיאמי

חלשה ורמה מעל הלייקרס של 91.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 9:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Rondo כתב:
לברון הפסיד לא רק ללוחמים הוא גם הפסיד לספרס וגם למאבס (שקצת נשכח עכשיו אבל הסדרה ההיא הייתה אחת ההופעות הכי עלובות של סופרסטאר כלשהו בסדרת גמר).

קשה לי להאמין שנשכח. אם כבר מה שנשכח זה מצעד האנשים שדיברו במושגים של לברון הוא לוזר שלא ייקח אף אליפות אף פעם.

צריך מצד שני להגיד שלכל אחד ממה שמסתמן כשלושת הכוכבים הגדולים של הדור האחרון (קובי/לברון/קרי) היה גמר אימים אחד לפחות - לברון ב2011, קובי מול דטרויט, קרי מול קליבלנד באליפות המופסדת. זו נחמה מסוימת ללברון אבל בכל מקרה זה די שם את שלושתם הרחק מתחת לג'ורדן (ולא ייאמן שהסוגיה עולה בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 10:03 pm 
Hall of Famer

לברון לא ווינר כמו MJ
MJ לא פגש יריבה כמו GS.
למה זה רק אחד מהם? שתי האמירות נכונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 11:12 pm 
Hall of Famer

למה MJ לא פגש יריבה כמו הווריירס? הוא פגש, הוא פשוט לא ניצח אחת כזאת. הסלטיקס, הפיסטונס וכמובן הלייקרס, אותם הוא לא פגש בפלייאוף היו יריבות בקנה מידה היסטורי. ג'ורדן הפסיד להם. מצד שני ג'ורדן לא הפסיד לדאלאסיות של העולם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 27, 2017 11:25 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
למה MJ לא פגש יריבה כמו הווריירס? הוא פגש, הוא פשוט לא ניצח אחת כזאת. הסלטיקס, הפיסטונס וכמובן הלייקרס, אותם הוא לא פגש בפלייאוף היו יריבות בקנה מידה היסטורי. ג'ורדן הפסיד להם. מצד שני ג'ורדן לא הפסיד לדאלאסיות של העולם.

זה מה שהתכוונתי. כאשר פגש, הוא הפסיד.
נכון, לא הפסיד לקבוצה ברמה של דאלאס, אם כי לזכותו יאמר שזו היתה העונה הראשונה בקבוצה. ג׳ורדן שיחק שנים עם אותו סגל וכימיה זה דבר חשוב בספורט קבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2017 1:34 am 
Freshman

זאת השוואה עקומה. מייקל פגש קבוצות כאלה בשלב הראשון של הקריירה, כשבהתחלה לא היה כלום ושום דבר לידו בבולס כשממול קבוצות עם 3-4 הול אוף פיימרים. רק בהמשך עם הבאת פיפן הם התחילו לבנות משהו שדומה לקבוצה. אפשר אולי לבוא בטענות על ההפסדים לפיסטונס ב89 ו90 אבל בשנים של לפני הפערים היו עצומים (כמו שאף אחד לא מזכיר ללברון את ההפסד לספרס ב2007 כי זה היה חסר סיכוי). אם הוא היה פוגש קבוצה כמו ווריורס בשיא הקריירה כששני אולסטארים לידו אז אולי היה אפשר להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2017 2:36 am 
Hall of Famer

מאנו כתב:
לא שאני יודע איך בדיוק הדברים התנהלו מאחורי הקלעים, אבל נשמע לי הגיוני שלברון אחראי לפירוק של קבוצה היסטורית בפוטנציה בגלל שחיסל את אוקלהומה באותו גמר.

טוב, זה ממש שטויות. אוקלוהומה הייתה אז קבוצה צעירה מאוד, ללא ניסיון במעמדים האלו, שלקחה צעד קדימה בכל שנה. שנה לאחר מכן, סביר להניח שלברון היה ניגף בפניהם. זאת הייתה שושלת שמחכה לקרות ומי שעצר אותה הוא ממש לא לברון אלא סם פרסטי והבעלים של הקבוצה וההחלטה הנוראית לשלוח את הארדן בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2017 2:53 am 
Hall of Famer

Rondo כתב:
זאת השוואה עקומה. מייקל פגש קבוצות כאלה בשלב הראשון של הקריירה, כשבהתחלה לא היה כלום ושום דבר לידו בבולס כשממול קבוצות עם 3-4 הול אוף פיימרים. רק בהמשך עם הבאת פיפן הם התחילו לבנות משהו שדומה לקבוצה. אפשר אולי לבוא בטענות על ההפסדים לפיסטונס ב89 ו90 אבל בשנים של לפני הפערים היו עצומים (כמו שאף אחד לא מזכיר ללברון את ההפסד לספרס ב2007 כי זה היה חסר סיכוי). אם הוא היה פוגש קבוצה כמו ווריורס בשיא הקריירה כששני אולסטארים לידו אז אולי היה אפשר להשוות.

נו ולברון שיחק עם שחקנים חלשים בקאבס עד מיאמי.
אבל זה העניין. צריך מזל גם. הבולס השתפרו (השחקנים עצמם וגם הם שיחקו יחד כמה עונות) והם פגשו בקבוצות יותר חלשות. הפיסטונס של 91 היו הרבה הרבה חלשים,זקנים ופצועים. נגיד במקום הפיסטונס היו באים חבורה חדשה, יכול להיות שלMJ אין טבעות בכלל ואז מה? הוא הגדול ביותר?
ואם ריינסדוף מעביר את פיפן לסיאטל כמו שרצה וMJ לוקח ״רק״ שלוש? אז מה?
שוב, אני לא לוקח כלום מMJ אבל החיים הם אלף החלטות שמשפיעות על הכל.
מיניסוטה לוקחת את קרי בדראפט וללברון היום אולי עוד 2 אליפויות ואולי עוד אחת בסיום העונה. ואז מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1517 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Hacohen, uriel17 ו 84 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: