סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי נגד מאלגה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2017 7:14 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כן אני כתב:
אתה מגזים מאוד הוקיץ'. הרגע ראיתי את המהלך המדובר וזו ממש לא היתה זריקה בלתי סבירה, אלא כזאת ששחקן עם קליעה טובה בהחלט יכול לקלוע באחוזים לא רעים. שרמדיני גם לא היה צמוד אליו, ועובדה שהוא הצליח להרים את הזריקה בלי שום בעיה וללא קושי אמיתי. זה בקלות יכל להיכנס.
יש זריקות שהן חלק מהתחושה של שחקנים מספיק איכותיים. לפעמים זה נכנס ואז מהללים אותם ולפעמים זה לא. זה ממש לא הופך אותו לשחקן טיפש כמו שאתה מתאר. אחלה שחקן שבעולם.

לא ראיתי את הזריקה הזו מאז שראיתי אותה בלייב אז אני מוכן לקבל שאולי הגזמתי (למרות שכאמור מהזיכרון שלי זה לא ככה).
בכל מקרה, מובן שלא הזריקה הופכת את ג'קסון לשחקן טיפש, הטיפשות שלו הופכת אותו לשחקן טיפש. מלכתחילה אמרתי שהזריקה הזאת רק ממחישה את מה שאני חושב עליו גם ככה.
שחקן בלי feel למשחק. את הזריקה שהוא לקח אין לו בעיה לזרוק גם במצבים אחרים במשחק בהם אין היגיון מאחורי הזריקה. זה ההבדל הגדול בעיני בינו לבין קול שפשוט מבין את המשחק ברמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2017 7:18 pm 
Junior

מנחם כתב:
לא שאכפת לי, אבל גם הזריקה של ברתולומיאו לא היתה החלטה מצוינת. כמו שכתבתי למעלה, הוא עומד על בערך 17 אחוז מהשלוש ביורוליג, אז מה הסיכוי שהוא יכניס כזו זריקה שאתה אומר בעצמך שהיא לא קלה. יותר מזה, כמו שכתבתי למעלה, אני לא חושב שדיברתולומיאו הוא שחקן איכותי ברמת היורוליג, ובינתיים אני לא משוכנע שהוא אפילו שחקן משלים ברמה הזו.

אני גם לא חושב שדיברתלומיאו שחקן לרמות האלה, אבל הוא כן שחקן שהקליעה זה הפורטה שלו, גם מכדרור.
הסיבה לאחוזים הנמוכים עד כה היא כמובן שפה שומרים עליו שחקנים גבוהים ואתלטים יותר שלא נותנים לו להוציא את הזריקות שהוא רגיל, אבל הזריקה המדוברת הייתה פנויה לחלוטין.
החלטה טובה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2017 4:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הוקיץ' כתב:
זה כן אני כתב:
אתה מגזים מאוד הוקיץ'. הרגע ראיתי את המהלך המדובר וזו ממש לא היתה זריקה בלתי סבירה, אלא כזאת ששחקן עם קליעה טובה בהחלט יכול לקלוע באחוזים לא רעים. שרמדיני גם לא היה צמוד אליו, ועובדה שהוא הצליח להרים את הזריקה בלי שום בעיה וללא קושי אמיתי. זה בקלות יכל להיכנס.
יש זריקות שהן חלק מהתחושה של שחקנים מספיק איכותיים. לפעמים זה נכנס ואז מהללים אותם ולפעמים זה לא. זה ממש לא הופך אותו לשחקן טיפש כמו שאתה מתאר. אחלה שחקן שבעולם.

לא ראיתי את הזריקה הזו מאז שראיתי אותה בלייב אז אני מוכן לקבל שאולי הגזמתי (למרות שכאמור מהזיכרון שלי זה לא ככה).
בכל מקרה, מובן שלא הזריקה הופכת את ג'קסון לשחקן טיפש, הטיפשות שלו הופכת אותו לשחקן טיפש. מלכתחילה אמרתי שהזריקה הזאת רק ממחישה את מה שאני חושב עליו גם ככה.
שחקן בלי feel למשחק. את הזריקה שהוא לקח אין לו בעיה לזרוק גם במצבים אחרים במשחק בהם אין היגיון מאחורי הזריקה. זה ההבדל הגדול בעיני בינו לבין קול שפשוט מבין את המשחק ברמה אחרת.

לא מסכים. ג'קסון אמנם שכונתי לפעמים אבל יש לו אחלה feel. בכל משחק כמעט יש לו איזה מהלך כדורסל גאוני, בין אם זה השלשות + עבירות שהוא קולע או החטיפות שהיריב לא רואה מאיפה הן מגיעות (או למשל האסיסט מאחורי הראש לפרחובסקי (או טיוס, אני כבר לא זוכר)). גם אני צעקתי על המסך "מה אתה עושה?!" כשהוא זרק את השלשה, אבל הוא בכיף יכל לשים אותה בפנים.
לעומת זאת המהלך של קול בסוף הרבע השלישי היה אידיוטי ברמות. שעון הזריקות היה זהה לשעון המשחק ובמקום למשוך את ההתקפה עד הסיום הוא רץ עם הראש בקיר, לקח זריקה בלתי אפשרית והשאיר לספרדים מספיק זמן לקלוע עוד סל שלראשונה העלה אותם ליתרון גדול מנקודה. אני חושב שזה לא מקרי ש(אאל"ט) הוא לא שותף עד הסיום.
בכלל זה מן קטע חוזר שקול פותח מהספסל בזון מטורף ואז ככל שממשיך המשחק הוא לוקח יותר ויותר זריקות/חדירות קשות ומסיים באחוזים רעים. דוקא ג'קסון בד"כ קטלני בסיומי משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2017 4:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
ההחלטה של דיברתולומיאו הייתה מטופשת בעיניי. אגב, באופן סמלי גם מאותו רגע ועד הסיום מלאגה טסה ל-23:9.

החטאה חסרת מזל. היתה דוקא זריקה חופשית שאם היתה נכנסת המשחק של מכבי.
הבעיה של ג'ון היא שהוא פשוט לא יודע למסור! אלא אם יש לו שחקן חופשי ממש מולו הוא ממשיך לכדרר. גם באותה התקפה מתפרצת אאל"ט היו לצידו שני שחקנים ביתרון מספרי והוא המשיך לכדרר ועלה לשלשה במקום למסור את הכדור הלאה לסל קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2017 4:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

guyancho כתב:
הפסד שכולו מביתו של סםאחיה, עם דקות מאוד מיותרות לכהן ושגב, עם סדרת חינוך מיותרת לטיוס ברבע האחרון (שרמדיני פשוט הגחיך אותו פעם אחר פעם) וכן (לא מאמין שאני אומר את זה) צעט מדי דקות לקיין.

משחק שבו אחוזי העונשין עלו למכבי הרבה יותר מדי

לגמרי הפסד שרשום על ספאחיה. אמנם שוב היתה בעיה בהאסל והספרדים לקחו הרבה יותר מדי ריבאונד התקפה שהסתיימו בשלשות כואבות ובנוסף השחקנים גם החטיאו הרבה זריקות חופשיות כשבצד השני הספרדים שמו את כל הזריקות החשובות בסוף שעון עם יד בפנים, אבל בחייאת נוון, מה יש'ך מהשגב?!
מה זה היה הרעיון המטופש הזה לפתוח את המחצית עם הקפטן? מכבי שיחקו בהתקפה עם שניים וחצי שחקנים שמסוגלים לקנות סל - קול, ג'קסון והחצי הוא בולדן שבד"כ מתחבא בפינות, כאשר קיין ושגב הם נזק בהתקפה. אבל אם קיין לפחות תורם בהגנה אז שגב גם הרס בצד הזה של המגרש עם חוסר משמעת הגנתית - בפעם האחת הוא משום מה החליט ללחוץ על מוביל הכדור הספרדי בהתקפת מעבר וכשהשחקן שלו התמקם בצבע שאר השחקנים של מכבי נאלצו לבצע רוטציה שהשאירה שחקן חופשי לשלשה מהפינה ובגלל ששגב התבלבל ברוטציה לא היה מי שיקח ריבאונד ואאז"נ זה הסתיים בסל עם עבירה של שרמדיני. בפעם השנייה הוא שוב התרחק מהצבע שלא לצורך ולא חזר גם אחרי שהספרדים לקחו ריבאונד התקפה והם קלעו בניסיון השלישי.
ובהתקפה זה ידוע שהוא נגר אבל הדבר היחידי שהוא עושה טוב בליגה זה פיקנרול או חיתוכים לסל.. אז במקום לחסום כמו שצריך ולחתוך, הוא בכל פעם נתן "כאילו חסימות" שלא תורמות כלום ואז התמקם בצבע לקבל כדור שזה הדבר הכי מטומטם שהוא יכול לעשות כי אין לו אף מהלך פוסט והוא גם לא יודע למסור.
אני מאוד מקווה שהוא לא יראה יותר שניית משחק ביורוליג.

זה היה כנראה ההפסד המבאס והמיותר ביותר העונה, אפילו יותר מתצוגות הנפל בברצלונה ואתונה, כי אני חשבתי שמכבי שיחקו טוב מאוד במחצית הראשונה ורק השלשות החזיקו את הספרדים במשחק ושזה בדיוק המשחק לסיים בבלואו אאוט יפה שיתן טעם מתוק לסיבוב הראשון, ובמקום זאת מכבי נתנו חתיכת וולה לדלי ולדעתי הורידו משמעותית את הסיכויים שלהם לסיים בשמינייה הראשונה, במיוחד לאור זאת שלא רק שמחכים להם 9 משחקי חוץ בסיבוב השני אלא שגם מדובר ב-4 משחקים בספרד כאשר שלושת ניצחונות הבית על הספרדיות היו מינימליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2017 5:21 pm 
Hall of Famer

זה היה הפסד מבאס ברמת האפס אנדולו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:25 pm 
Junior

sir charles כתב:
מה זה היה הרעיון המטופש הזה לפתוח את המחצית עם הקפטן?

רצה להביא מהניסיון והמנהיגות שלו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 1:50 pm 
Hall of Famer

נכניס זאת לכאן - כתבה על המעבר הצפוי של בולדן ל-NBA
מצוין כי סעיף השיחרור שלו עומד על 675 אלף דולר
כמדומני שמכבי שילמה בערך כמחצית בכדי להביא אותו

https://sports.walla.co.il/item/3123649

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 1:53 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
מתאים לי הפסד של מכבי עכשיו להרגיע האופוריה של המכביסטים

לפעמים כל מה שצריך לעשות זה לבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 2:31 pm 
Hall of Famer

http://www.eurohoops.net/en/trademarks/ ... -guards/3/
רשימת שלושת הרכזים הטובים ביותר ביורוליג
צחקתי בקול ... :D

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 3:45 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אל תשים סתם אמוג'י. תביא הקלטה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 4:41 pm 
מנהל פורום

מספר שלוש זה אפילו שינמוך אם שואלים את קול עצמו
האיש אמר שהוא השחקן הכי טוב באירופה, במו אוזניי שמעתי
בחמישיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי