סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:34 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
סתם הערה קטנה- השריקה לחמישית של האווארד היתה איומה. שופט רחוק לוקח כזו שריקה ועוד לעבירה חמישית. המבט ההמום על הפרצוף של אסתרון אמר הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:36 am 
Sophomore

היה שיפוט נורא. וזה מציוות של שלושה שופטים בכירים לכאורה. אפילו רסקין התחיל להתעצבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:43 am 
Junior

בקיצור שחזור של חצי הגמר משנה שעברה רק שהפעם הוא ייערך בהיכל מנורה...

עוד הבדל משנה שעברה - הסגלים של חולון ומכבי הרבה יותר חזקים, ומנגד הפועל הרבה יותר פגיעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:08 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
סתם הערה קטנה- השריקה לחמישית של האווארד היתה איומה. שופט רחוק לוקח כזו שריקה ועוד לעבירה חמישית. המבט ההמום על הפרצוף של אסתרון אמר הכל.

שריקה רעה ומיותרת וכמובן שהשופטים מיהרו לנסות ולכפר עליה עם 3 שריקות רעות רצופות לחובת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:19 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
וזה נורא חשוב כי?

למה זה חשוב שהפועל תל אביב שיחקו עם ארבעה ישראלים בחלקים גדולים של המשחק? ואם היו משחקים עם ארבעה שחקני נוער ונצמדים למכבי זה גם לא מעניין? אני רחוק מלהיות אוהד הפועל תל אביב, אבל למכבי יש 7 זרים וארבעה מתאזרחים, בעוד הפועל תל אביב התחילה את המשחק עם שלושה זרים כאשר אחד מהם יצא בעבירה חמישית מומצאת, ויפה לראות את הישראלים של הפועל תל אביב נותנים פייט.

לכל אוהבי הכדורסל הישראלי, עדיף קבוצה אחת כמו הפועל תל אביב או אשדוד שנותנות דקות ארוכות לישראלים צעירים מאשר עשר קבוצות כמו מכבי תל אביב בה יש צבר אחד (משעור) שבקושי מקבל דקות. ואחר כך מכבי תל אביב בוכים שאין שחקנים ישראלים ברמה גבוהה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
מחצית שנייה סולידית ורגועה של מכבי, שמרו על עירנות מספיקה ועשו מה שצריך ולא יותר, וזה הספיק להפרש דו ספרתי לכל האורך מול הפועל שבאמת נראתה די אומללה.
לא מבין למה איתי שגב משחק אפילו דקה לפני משעור.

המיקרופונים של הטלויזיה לפעמים מטעים, אבל נדמה לי ששלמה עזוב ת'יד אף פעם לא היה שקט יותר בדרבי.
וכמדומני הפועל עוד לא ניצחה בו דרבי מאז שנפתח.

אני לא יודע אם זה עניין של ביטחון אבל זה מרגיש ששגב לא מסוגל לבצע פעולה חיובית על המגרש גם אם חייו יהיו תלויים בזה. זה מדהים איך מהמרענן היחיד בעונה הרעה לפני שנתיים הוא התפתח למה שאנחנו רואים היום.
אני זוכר בעונת הפריצה שלו כמה התרשמתי מהאינסטינקטים ההגנתיים שלו והיום נאדה.. טעות אחר טעות אחר טעות. כנראה שספאחיה נכנס בו אחרי המשחק מול מלאגה על הטיפול האגרסיבי מדי שלו בפיקנרול אז אתמול פעמיים הוא יצא לגארד בפיקנרול וכל כך מיהר לחזור לשחקן שלו שבשתי הפעמים הגארד נשאר חופשי לחלוטין לזריקה. אני גם לא זוכר מתי היה הבלוק האחרון שלו שלא היה גולטנדינג.
ואי אפשר להגיד שהוא לא מקבל הזדמנויות, אבל יש גבול כמה טעויות המאמן יכול לסבול לפני שהוא חייב להוציא אותו.

לגבי משעור, אני מסכים שהוא צריך לקבל יותר דקות במיוחד עכשיו שתומאס בחוץ. הבעיה איתו, מלבד הקליעה הלא קיימת, שהוא אולי השחקן הכי פחות אלגנטי ששיחק במכבי מאז אונואקו. הכדרור, החדירה והקליעה שלו הם בסגנון של שחקן אתלטי אבל לא מקצועני בספורטק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

רלפי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
וזה נורא חשוב כי?

למה זה חשוב שהפועל תל אביב שיחקו עם ארבעה ישראלים בחלקים גדולים של המשחק? ואם היו משחקים עם ארבעה שחקני נוער ונצמדים למכבי זה גם לא מעניין? אני רחוק מלהיות אוהד הפועל תל אביב, אבל למכבי יש 7 זרים וארבעה מתאזרחים, בעוד הפועל תל אביב התחילה את המשחק עם שלושה זרים כאשר אחד מהם יצא בעבירה חמישית מומצאת, ויפה לראות את הישראלים של הפועל תל אביב נותנים פייט.

לכל אוהבי הכדורסל הישראלי, עדיף קבוצה אחת כמו הפועל תל אביב או אשדוד שנותנות דקות ארוכות לישראלים צעירים מאשר עשר קבוצות כמו מכבי תל אביב בה יש צבר אחד (משעור) שבקושי מקבל דקות. ואחר כך מכבי תל אביב בוכים שאין שחקנים ישראלים ברמה גבוהה...

וואו! מאיפה להתחיל?...
אם הפועל היו משחקים עם ארבעה שחקני נוער ונצמדים למכבי אז זה באמת היה מרשים. הבעיה שהם שיחקו עם שחקנים ישראלים בוגרים שמה לעשות, הם לא מספיק טובים.
קח לדוגמא את מייקל רול - הוא לא אתלטי וחזק יותר מהישראלי הממוצע (למרות שאפילו הוא מבחינה פיזית הרבה יותר מרשים מתומר גינת השחיף) אבל יש לו יסודות טובים, גם בהגנה וגם בהתקפה והוא שחקן קר רוח שלא מתרגש מכל טעות, מה שקשה להגיד על הצמד גינת את מנקו שכמות הפעמים שעברו אותם בהגנה היה גורמת לכל מאמן לא ישראלי להעיף אותם לספסל לכמה משחקים טובים.

ובוא נדייק בבקשה. למכבי יש 5 זרים בכל משחק ליגה/גביע, 3 מתאזרחים (דיבה, כהן וטיוס) ו3 צברים (זוסמן, משעור ושגב) ולהפועל יש 4 זרים לא זולים עם רזומה מרשים ועוד מתאזרח ברמה של זר, ומה לעשות שזר אחד לא שיחק כי הוא ניסה להתנקש בשופט וזר שני יצא בעבירות (וגם החמישית המומצאת באה על חשבון כמה שלא נשרקו בחסימות שלו).

אה ולגבי הבכי שאתה מייחס למכבי - הוא מוצדק כי פשוט אין ישראלים ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:07 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וזה מעבר לעניין הפעוט, אך החוזר על עצמו, של היפוך סיבה ומסובב. צברים משחקים פחות כי הם פחות טובים, זה סדר הדברים הנכון, לא ההיפך.
זה שאין שחקנים ישראלים מספיק טובים זה לא אשמת מכבי (או כל קבוצה בוגרת אחרת). קבוצות בוגרים מקצועניות הן לא בית תמחוי לדקות משחק ולא אקדמיות כדורסל, ייעודן הוא לנצח משחקים ולזכות בתארים. היכולות של השחקנים ומוסר העבודה שלהם צריכים להתפתח הרבה לפני זה, שם הבעייה ושם גם הפתרון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:09 pm 
Sophomore

אבל מי ייתן ל"ילד" בן ה26 לשחק? אין לכם לב? אתם רוצים לראות את אמא שלו בדמעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 12:27 pm 
Junior

יש הגרלה לקביעת חצי הגמר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 1:27 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:

פעם שנייה בימים האחרונים ש"מאלצים" אותי לקחת את ה"צד של מכבי" בויכוח ...
תוכל בבקשה למנות את אותם ישראלים צעירים שהפועל ת"א נותנת להם "דקות ארוכות" ?

ודווקא השנה במכבי מקבלים הצעירים ( שגב וזוסמן ) קרדיט יפה מאוד : 15-20 דקות בליגה , ופה ושם כמה דקות ביורוליג ( בדקות חיות , ולא רק גארבג'-טיים ) . זה כמובן יכול להיות בעיקר עם מאמן זר למרבה האבסורד ( ע"ע בראד ברינברג באשדוד שגם כן צוין פה ) ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 1:37 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:

מתוך הפייסבוק של האיגוד :
"הגרלת חצי גמר גביע המדינה ווינר סל תתקיים ביום שלישי הבא ה-9.1 במחצית משחק הצ'מפיונס ליג בין הפועל חולון ליובנטוס מליטא. המשחק יפתח בשעה 21:00.
כזכור לחצי הגמר עלו מכבי אשדוד, הפועל חולון, הפועל ירושלים ומכבי ת"א, בדיוק אותן 4 קבוצות שעלו לאותו המעמד בשנה שעברה.
משחקי חצי הגמר יתקיימו ביום שני ה-12.2 בהיכל מנורה מבטחים והגמר ב-15.2 במעמד נשיא המדינה מר ראובן ריבלין.
המשחק וההגרלה ישודרו בספורט 5+" .

ירושלים אתמול שיחקה עם פרפרוגלו ( אני מניח שזה הרבה בגלל היריבה , אבל שווה לציין זאת בכל מקרה ) אך ורק בעמדה 4 .
מה קרה הפעם שהלפרין קיבל רק 5 דקות , לעומת 30 לטימור ו-21 לאוחיון ?

מליניאק עם שתי יציאות קורעות במיוחד בטור שלו על הדרבי :
טיי מקי קלע 8/11 מהקו , אז מליניאק טרח לציין את שלושת ההחטאות כ"נזק" שהוא גרם לקבוצתו .
וכעת אביא ציטוט נוסף כלשונו : "ההרחקה של ג'רל מקניל התקזזה עם הפציעה של דשון תומאס" ...

מייקל רול זה שחקן עם קלאס מדהים . לטעמי הכי טוב בקבוצה ללא ספק , וכזה שהייתי בהחלט מחתים לעונות הבאות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 1:50 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מייקל רול השחקן הכי טוב במכבי? בכלל או אתמול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 1:52 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:

לדעתי באופן כללי , על סמך מה שאני רואה בעיניים השנה ( ואני מוכן לקבל טיעון שהוא עדיין לא הוכיח לאורך זמן שהוא ברמה מספקת ברמות הגבוהות באירופה , בניגוד לטיוס למשל ) .
מג'קסון וקול אני יחסית סולד למען האמת ולא כל כך מחזיק מהם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 3:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
דניאל כתב:

מתוך הפייסבוק של האיגוד :
"הגרלת חצי גמר גביע המדינה ווינר סל תתקיים ביום שלישי הבא ה-9.1 במחצית משחק הצ'מפיונס ליג בין הפועל חולון ליובנטוס מליטא. המשחק יפתח בשעה 21:00.
כזכור לחצי הגמר עלו מכבי אשדוד, הפועל חולון, הפועל ירושלים ומכבי ת"א, בדיוק אותן 4 קבוצות שעלו לאותו המעמד בשנה שעברה.
משחקי חצי הגמר יתקיימו ביום שני ה-12.2 בהיכל מנורה מבטחים והגמר ב-15.2 במעמד נשיא המדינה מר ראובן ריבלין.
המשחק וההגרלה ישודרו בספורט 5+".

האמת שיהיה ממש מצחיק אם התזכורת האגבית הזו לגבי זהות משתתפות חצאי הגמר תשמש כתירוץ של האיגוד לכך שמכבי שוב תוגרל מול אשדוד וי-ם מול חולון... "אבל מה כולם קופצים? אמרנו לכם שאלו אותן הקבוצות כמו בשנה שעברה"

אני רק אציין שאני מקווה שמכבי וי-ם יוגרלו לשחק בחצי הגמר ולו בשביל שיפסיקו פה בפורום להעלות את הסוגיה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 3:17 pm 
Hall of Famer

נראה לי שהפעם יהיה מכבי נגד י-ם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 3:32 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
ראובן כתב:

מג'קסון וקול אני יחסית סולד למען האמת ולא כל כך מחזיק מהם .

לא יודע אם אתה מתכוון לסגנון או להתנהלות, אבל אחרי טיוס (שהוא זר טופ יורוליג שמשחק כישראלי), ג'קסון הוא הגיימצ'יינג'ר הכי חשוב שיש למכבי העונה, ולדעתי כזה שגם הרבה זמן לא ראינו. ואני מתייחס כמעט ורק ליכולת הסקור שהן כמעט בלתי עצירות (מבחינת להגיע למצב זריקה יחסית נוח). היחיד שמתקרב אליו בקטע הזה בשלולית זה רייס, ובזמנו גם קצת ג'רלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 3:51 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:

ולי נראה שהמשיח יבצע את הופעת המחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 3:59 pm 
Hall of Famer

הסיכוי שיהיה מכבי נגד הפועל - 33.3333333 אחוז .
הסיכוי שלא יהיה מכבי נגד הפועל - 66.666666 אחוז .

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 4:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה לא מתחבר למאה אחוז :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 4:20 pm 
Hall of Famer

אם אתה רוצה 100 אחוז , תמצא אותם באופצייה "אוהדי חולון שוב יתבכיינו".

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 4:31 pm 
Junior

oren_80 כתב:

האמת שחולון יריבה קשה יותר מירושלים ובפרט למכבי.

אבל...איגוד הכדורסל והרגלים לא משנים לכן הסיכוי למכבי ירושלים זה כמו הסיכוי שלא יקללו את רגב פנאן בדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 4:37 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אם אתה רוצה 100 אחוז , תמצא אותם באופצייה "אוהדי חולון שוב יתבכיינו".

בן אדם, אתה אובססיבי...אפילו החתימה שלך מוקדשת לחולון...
אגב בכיינות, מה שלום סמי בכר? חזר לתחייה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 4:44 pm 
Hall of Famer

סמי בכר יכול לנוח על משכבו בשלום (בביתו כמובן) . מבחינתי אחרי האליפות הראשונה הוא לא מעניין אותי בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 5:07 pm 
Junior

לאומית וערן, שאתם מפמפמים בכל הודעה את העניין של השחיתות בהגרלות, ובעיקר בנימה צינית בכל פעם מחדש, זה קצת מאבד את העוקצניות שלו...אני אתכם כפי שאתם יודעים אבל בכל הודעה שנייה אתם דוחפים את זה ושימו לב שאפילו איבדתם את התמיכה של אוהדי הפועל בסל ניוז בדבר הזה, אז יאללה שחררו, הרי ברור שלא יהיה מכבי נגד הפועל, הזכרתם את זה בשמינית אלף פעם והזכרתם את זה ברבע הגמר אלף פעם.

אנא תדאגו לשטוף בבוז צורם את חברי האיגוד בהגרלה שתיערך אצלכם בעוד כשבוע. בדיוק כפי שהיה שנה שעברה בארנה. שיידעו שאת ההגרלות האלה עושים רק במשחקים של מכבי, שם הם יקבלו שקט ומחיאות כפיים...

ובנימה מקצועית: כמו שאמרתי ברבע הגמר גם הפעם אני אחזור על זה - אשמח לקבל את מכבי ת"א או חולון בחצי הגמר. מעדיף אותם בחצי, בדגש על מכבי (רוצה אותם יותר מחולון בחצי), מאשר בגמר עצמו. הפועל היא הקבוצה החלשה בחצי הגמר, וגם הכי פחות מאומנת (בפער) מבין הארבעה. כל הקבוצות צריכות לקוות לקבל אותנו...הדבר היחידי שניתן 'לחשוש' ממנו, בתור הקבוצה הנגדית, זה הקהל. חוץ מזה...אין לנו באמת קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, עופר האדום, עמוס לב, רלפי ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה