סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 6:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עידן שגיב כתב:
ג'קסון הוא הגיימצ'יינג'ר הכי חשוב שיש למכבי העונה, ולדעתי כזה שגם הרבה זמן לא ראינו. ואני מתייחס כמעט ורק ליכולת הסקור שהן כמעט בלתי עצירות (מבחינת להגיע למצב זריקה יחסית נוח). היחיד שמתקרב אליו בקטע הזה בשלולית זה רייס, ובזמנו גם קצת ג'רלס.

אני לא יודע איך בודקים "יכולת הסקור שהן כמעט בלתי עצירות"
בינתיים הוא עם 47-49% לשתיים , לצד 32-34% לשלוש - ביורוליג ובליגה . ממש לא משהו יוצא דופן לחיוב .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 7:37 pm 
Sophomore

בכל מקרה...
שנה שעברה חולון-ירושליים היה המשחק המרכזי.
השאלה היא אם זה היה בגלל שהוא נערך בארנה...
כלומר האם בגלל שהאירוח השנה בנוקיה, מכבי-אשדוד יהיה המרכזי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 8:10 pm 
Sophomore

Krembo2 כתב:
בכל מקרה...
שנה שעברה חולון-ירושליים היה המשחק המרכזי.
השאלה היא אם זה היה בגלל שהוא נערך בארנה...
כלומר האם בגלל שהאירוח השנה בנוקיה, מכבי-אשדוד יהיה המרכזי?

יש היגיון בזה האמת, נוכחות קהל וכ"ו. נראה מה יחליט האיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 8:32 pm 
Junior

הפועל נגד חולון זה פוטנציאל לסולד אאוט בהיכל מנורה, אני מקווה שסוף סוף יפצלו את ערב חצאי הגמר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 9:08 pm 
Freshman

בגלל שירושלים קבוצה כל כך אומללה השנה, גמר של מכבי-חולון הרבה יותר אטרקטיבי מאשר מכבי-ירושלים. לכן אם מכבי תפגוש את ירושלים בחצי זה יהיה כמו להינות משני העולמות. גם "קלאסיקו" בחצי וגם גמר מאוד מסקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 9:10 pm 
Junior

גמר של חולון נגד הפועל, חולון נגד מכבי, הפועל נגד מכבי - כל השלושה יגיעו בסופו של דבר לסולד אאוט בהיכל מנורה, וזה מה שקריטי לאיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 9:33 pm 
Junior

מילה על פסטיבל רגב פנאן שנמצא כרגע בעיצומו בכל אתרי הספורט והחדשות:

אלהים יודע שאין לי שום חיבה לאוהדי הפועל ת״א ובטח שלא לגרעין הדוחה במיוחד שלהם. אשמח מאוד אם כל מי שמגיע למשחק כדורסל כדי לבדוק כמה מגעיל ומלוכלך הפה שלו מצליח להגיע, יורחק מהמגרשים לתקופות ארוכות. ועדיין, רגב פנאן רחוק מלהיות השה התמים שמצוייר בתקשורת. אני בטוח שזה לא נעים לשמוע את הנאצות הכי מגעילות על האבא המת שלך, אבל אם אתה לא מסוגל לשלוט ברגשות שלך, ואתה נגרר פעם אחרי פעם לחילופי קללות, אז המקום שלך הוא לא בצוות המקצועי של קבוצת כדורסל. אני ראיתי אותו ביותר מהזדמנות אחת מקלל אוהדים וגם אנשי צוות של קבוצה יריבה. כולם בתקשורת מאוד אמפתיים כלפיו ומבינים את התגובה שלו, אבל אם מישהו יגיד לי שהוא משתין על הקבר של חברים ובני משפחה שלי שמתו, אני בעיקר ארחם עליו. כמו פניני, רגב פנאן הוא נפש של אוהד שרוף שמצא את מקומו על הפרקט, וכמו פניני אם הוא לא מצליח להתעלות מעל הרמה של האוהדים שמטנפים עליו, אז כמוהם צריך להראות לו את הדרך החוצה מהאולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 9:45 pm 
Sophomore

התקשורת מלטפת אותו כי פה זה מוצדק. זה לא ממש משנה מי האיש ככשרים לו שיר כזה. לדעתי בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 9:47 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
מילה על פסטיבל רגב פנאן שנמצא כרגע בעיצומו בכל אתרי הספורט והחדשות:

אלהים יודע שאין לי שום חיבה לאוהדי הפועל ת״א ובטח שלא לגרעין הדוחה במיוחד שלהם. אשמח מאוד אם כל מי שמגיע למשחק כדורסל כדי לבדוק כמה מגעיל ומלוכלך הפה שלו מצליח להגיע, יורחק מהמגרשים לתקופות ארוכות. ועדיין, רגב פנאן רחוק מלהיות השה התמים שמצוייר בתקשורת. אני בטוח שזה לא נעים לשמוע את הנאצות הכי מגעילות על האבא המת שלך, אבל אם אתה לא מסוגל לשלוט ברגשות שלך, ואתה נגרר פעם אחרי פעם לחילופי קללות, אז המקום שלך הוא לא בצוות המקצועי של קבוצת כדורסל. אני ראיתי אותו ביותר מהזדמנות אחת מקלל אוהדים וגם אנשי צוות של קבוצה יריבה. כולם בתקשורת מאוד אמפתיים כלפיו ומבינים את התגובה שלו, אבל אם מישהו יגיד לי שהוא משתין על הקבר של חברים ובני משפחה שלי שמתו, אני בעיקר ארחם עליו. כמו פניני, רגב פנאן הוא נפש של אוהד שרוף שמצא את מקומו על הפרקט, וכמו פניני אם הוא לא מצליח להתעלות מעל הרמה של האוהדים שמטנפים עליו, אז כמוהם צריך להראות לו את הדרך החוצה מהאולם...

מן הסתם אני לא מכיר את רגב פנאן ואין לי באמת מושג אם הוא שה תמים או יצור נאלח. אני כן מרשה לעצמי להניח שהייתי מתקשה מאוד למצוא אדם אחד על הפלנטה שעבר את הטרגדיה שרגב פנאן עבר ושהיה מצליח להכיל את הדברים הללו ולהבליג. אני באמת בספק. לפחות לגבי עצמי אני יכול להגיד שאני די בטוח שלא הייתי מצליח.

אגב, מאוד יכול להיות שהיו גם מקרים שבהם הוא כן הצליח להבליג ולא נפל למלכודת שחלק מאוהדי הפועל ת"א קיוו שהוא ייפול אליה. פשוט על מקרים כאלה אנחנו פחות נשמע מן הסתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 9:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הדבר האירוני פה הוא שמי שתמך (בעקיפין) בתגובה בנוסח רגב פנאן על דבר כזה, ובעצם בתגובה חריפה בהרבה ממנה, היה דווקא אורי שלף.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:41 pm 
Junior

לא יודע. על עצמי אני די משוכנע שלא הייתי מגיב ככה ואני בטוח ששמעון מזרחי ודיוויד פדרמן שומעים קללות לא פחות קשות, אישיות ומלוכלכות ואיכשהו אני לא רואה אותם קמים לקלל אוהדים בחזרה ולנסות לתקוף אנשים פיזית. אגב, כשרגב הלך מכות עם מאבטחים במלחה וצעק את קריאת הקרב הידועה ״נאצים, כולם פה נאצים״, אבא שלו עוד חי ובעט והשחית את הכדורסל הישראלי עם חוזים כפולים והשקעות של שחקני יריבה אצלו בבנק. גם מוני עצמו היה מהסוג של פניני ורגב וזה לא מקרי שההתבטאויות של רגב ופניני (״נאצים״, ״נאצי״ ו״סרטן בראש״) נשמעות בדיוק כמו העתק של אוהד הפועל ת״א הכי דוחה ביציע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:50 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
לא יודע. על עצמי אני די משוכנע שלא הייתי מגיב ככה ואני בטוח ששמעון מזרחי ודיוויד פדרמן שומעים קללות לא פחות קשות, אישיות ומלוכלכות ואיכשהו אני לא רואה אותם קמים לקלל אוהדים בחזרה ולנסות לתקוף אנשים פיזית. אגב, כשרגב הלך מכות עם מאבטחים במלחה וצעק את קריאת הקרב הידועה ״נאצים, כולם פה נאצים״, אבא שלו עוד חי ובעט והשחית את הכדורסל הישראלי עם חוזים כפולים והשקעות של שחקני יריבה אצלו בבנק. גם מוני עצמו היה מהסוג של פניני ורגב וזה לא מקרי שההתבטאויות של רגב ופניני (״נאצים״, ״נאצי״ ו״סרטן בראש״) נשמעות בדיוק כמו העתק של אוהד הפועל ת״א הכי דוחה ביציע...

יש לך קרוב משפחה שהתאבד ואי פעם מישהו קילל אותו מול הפנים שלך?
גם לי קראו בן זונה לא פעם וזה אף פעם לא העליב אותי יותר מדי כי אני יודע מה המקצוע של אמא שלי (היא חשפנית בפנסיה) אבל אם היא היתה מתה בנסיבות דומות למוני ומישהו היה מלכלך עליה מולי הייתי מאוד מתקשה שלא לשבור לו את הפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 10:54 pm 
Hall of Famer

אני עם הנביא בדיון הזה.
ועדיין האירוניה של אורי שלף שמצדיק תקיפת אוהדים (של קבוצתו שלו!) בגלל דיבור על אבא מת (אפילו לא קללות) קופצת לי לזכרון כל פעם שיש כזה דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 11:07 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
הסיכוי שיהיה מכבי נגד הפועל - 33.3333333 אחוז .
הסיכוי שלא יהיה מכבי נגד הפועל - 66.666666 אחוז .

הסיכוי שבשלוש השנים הקרובות שתי הקבוצות יעלו לחצי הגמר ולא יפגשו אחת עם השניה הוא 30%. בחמש השנים הקרובות הוא 13%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 11:29 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:

קודם כל אני חושב שהמקרה של רגב פנאן שונה מהמקרה של מזרחי. הקללות כלפי מזרחי הן עדיין לא על רקע טרגדיה שקרתה לאדם הקרוב אליו ביותר.
שנית, אל תטעה. זה ששמעון מזרחי מעולם לא (או כמעט ולא) התעמת עם אלו שקיללו אותו זה רק כי הוא יותר מתוחכם מרגב פנאן, והוא יודע היטב מה יכולות להיות ההשלכות לכזו תגובה שתבוא מצידו ושרק לו יש מה להפסיד בכזו סיטואציה. הוא גם יודע שזה בדיוק מה שאוהדי הפועל ת"א רוצים להשיג. אני מנחש שהתגובה שלו לקריאות הללו באה במקומות אחרים וקצת יותר נסתרים מן העין.

נערך לאחרונה על ידי kobigr בתאריך ב' ינואר 01, 2018 11:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 11:32 pm 
Hall of Famer

באמת שטני מצידו לא להגיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2018 11:34 pm 
Freshman

כן כי זה מה שאמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 12:00 am 
Junior

sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:

יש לך קרוב משפחה שהתאבד ואי פעם מישהו קילל אותו מול הפנים שלך?
גם לי קראו בן זונה לא פעם וזה אף פעם לא העליב אותי יותר מדי כי אני יודע מה המקצוע של אמא שלי (היא חשפנית בפנסיה) אבל אם היא היתה מתה בנסיבות דומות למוני ומישהו היה מלכלך עליה מולי הייתי מאוד מתקשה שלא לשבור לו את הפרצוף.

אם יש לי, אבל אף פעם לא היתה לו את התסרוקת הזו של קרחת מקדימה וארוך מאחורה זה תופס? וברצינות - אז אצלי במשפחה אף אחד לא התאבד ולשמעון לא היו טרגדיות אישיות, ומה לגבי פדרמן שהבת שלו מתה מסרטן? אתה חושב שאוהדי הפועל ת״א עדיני הנפש מעולם לא הזכירו אותה? אני באמת לא חושב שהעניין המהותי הוא כמה טראגי המקרה של מוני אלא מה מבנה האישיות של הבנאדם והאישיות של פנאן, כמו שהוא הוכיח הרבה לפני שאבא שלו מת, הרבה יותר דומה לזו של האוהדים שהוא כל כך מתעב מאשר לזו של אנשים עם שליטה עצמית נורמאלית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 12:04 am 
Freshman

אף אחד לא יכול להגיד מה היה עושה באותה סיטואציה כי עד שאתה לא שם אתה לא באמת יכול לדעת. החלאות האלה עושים לו את זה בכל משחק בין הקבוצות ויש גבול עד כמה אתה יכול להבליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 1:09 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לא זוכר שירקו וזרקו שקיות שתייה על פדרמן וגם לא הייתי משווה בין גבר בן 70+ שעבר כמה מיתות של קרובים (הורים, חברים) לבחור יחסית צעיר שבכל פעם שהוא פוגש את החלאות האלו הם מזכירים לו את המאורע האיום ביותר בחייו ומוסיפים גם אלימות פיזית (יריקות, זריקת חפצים). אני גם מתאר לעצמי שאף אחד מאותם קקות לא היה מעז להגיד לפדרמן או פנאן את האיחולים האלה בפנים אם סתם ככה היו נפגשים ברחוב, אבל אם במקרה של הראשון זה בגלל שהוא איש מבוגר ומכובד וזה לא נהוג בחברה מתורבתת (כאילו מחוץ למגרשי ספורט) אז במקרה של השני זה כי אותו אדם היה מפחד שרגב יפרק לו את הצורה.

אחרי שראיתי את חלק מהטיפוסים שמאכלסים את יציע השרופים של הפועל הבנתי את מי העלובים האלה מזכירים לי... מיניונים, רק שבמקום גוף צהוב ומשקפיים עבים הפרוטוטייפ שלהם הוא יואב אמיר - שמנמנים, שעירים ועם פה ג'ורה אבל פחדנים שחבל על הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 8:20 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:

מעניין. אתה יכול להזכיר לי מתי היה אותו משחק במלחה שתיארת?

אם זה נכון ולרגב היה את אותן תגובות בדיוק ואותו איבוד עשתונות גם כשמוני היה בחיים (כלומר ללא הנסיבות יוצאות הדופן של קללות על הטרגדיה של מוני) זה קצת סוגר את הדיון התיאוריטי שהולך כאן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 8:58 am 
Junior

לא מזמן צויין עשור לפוגרום. ספאחיה מאמן וגודס עוזר.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/563/514.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 9:38 am 
Hall of Famer

ציטוט:
האוהדים המקומיים פרצו למגרש והחלו להכות את שחקני מכבי ת"א על הפרקט

פחחחחחח :lol:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 11:33 am 
Sophomore

כן אה?
לא יכול להיות שאוהדי ירושליים הנאורים יעשו דברים כאלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2018 12:08 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
כן אה?
לא יכול להיות שאוהדי ירושליים הנאורים יעשו דברים כאלה...

כבר מזמן ברור למי שקורא כאן שלעופר האדום אין שום בעיה עם אלימות. הבעיה שלו היא עם אלימות של אוהדי חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה