guyancho כתב:
הפסד שכולו מביתו של סםאחיה, עם דקות מאוד מיותרות לכהן ושגב, עם סדרת חינוך מיותרת לטיוס ברבע האחרון (שרמדיני פשוט הגחיך אותו פעם אחר פעם) וכן (לא מאמין שאני אומר את זה) צעט מדי דקות לקיין.
משחק שבו אחוזי העונשין עלו למכבי הרבה יותר מדי
לגמרי הפסד שרשום על ספאחיה. אמנם שוב היתה בעיה בהאסל והספרדים לקחו הרבה יותר מדי ריבאונד התקפה שהסתיימו בשלשות כואבות ובנוסף השחקנים גם החטיאו הרבה זריקות חופשיות כשבצד השני הספרדים שמו את כל הזריקות החשובות בסוף שעון עם יד בפנים, אבל בחייאת נוון, מה יש'ך מהשגב?!
מה זה היה הרעיון המטופש הזה לפתוח את המחצית עם הקפטן? מכבי שיחקו בהתקפה עם שניים וחצי שחקנים שמסוגלים לקנות סל - קול, ג'קסון והחצי הוא בולדן שבד"כ מתחבא בפינות, כאשר קיין ושגב הם נזק בהתקפה. אבל אם קיין לפחות תורם בהגנה אז שגב גם הרס בצד הזה של המגרש עם חוסר משמעת הגנתית - בפעם האחת הוא משום מה החליט ללחוץ על מוביל הכדור הספרדי בהתקפת מעבר וכשהשחקן שלו התמקם בצבע שאר השחקנים של מכבי נאלצו לבצע רוטציה שהשאירה שחקן חופשי לשלשה מהפינה ובגלל ששגב התבלבל ברוטציה לא היה מי שיקח ריבאונד ואאז"נ זה הסתיים בסל עם עבירה של שרמדיני. בפעם השנייה הוא שוב התרחק מהצבע שלא לצורך ולא חזר גם אחרי שהספרדים לקחו ריבאונד התקפה והם קלעו בניסיון השלישי.
ובהתקפה זה ידוע שהוא נגר אבל הדבר היחידי שהוא עושה טוב בליגה זה פיקנרול או חיתוכים לסל.. אז במקום לחסום כמו שצריך ולחתוך, הוא בכל פעם נתן "כאילו חסימות" שלא תורמות כלום ואז התמקם בצבע לקבל כדור שזה הדבר הכי מטומטם שהוא יכול לעשות כי אין לו אף מהלך פוסט והוא גם לא יודע למסור.
אני מאוד מקווה שהוא לא יראה יותר שניית משחק ביורוליג.
זה היה כנראה ההפסד המבאס והמיותר ביותר העונה, אפילו יותר מתצוגות הנפל בברצלונה ואתונה, כי אני חשבתי שמכבי שיחקו טוב מאוד במחצית הראשונה ורק השלשות החזיקו את הספרדים במשחק ושזה בדיוק המשחק לסיים בבלואו אאוט יפה שיתן טעם מתוק לסיבוב הראשון, ובמקום זאת מכבי נתנו חתיכת וולה לדלי ולדעתי הורידו משמעותית את הסיכויים שלהם לסיים בשמינייה הראשונה, במיוחד לאור זאת שלא רק שמחכים להם 9 משחקי חוץ בסיבוב השני אלא שגם מדובר ב-4 משחקים בספרד כאשר שלושת ניצחונות הבית על הספרדיות היו מינימליים.