סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קולג' 2017-18
הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 3:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
Att כתב:
אתה חושב שאם קבוצה אחרת הייתה בוחרת את אחד הבאסטים של פיניקס, הוא היה מתפתח לשחקן מצוין?

לדעתי השאלה היותר מעניינת היא השאלה ההפוכה - כמה מבין השחקנים הבינוניים ( ומטה ) הרבים שהספרס הפכו לשחקני רוטציה סופר לגיטמיים , היו מגיעים לביצועים הנ"ל גם בקבוצות ( "ממוצעות" לצורך העניין ) אחרות ?

זה שפופ מסוגל להפיק מהם המון, זה בגלל שהוא מאמן מצוין שבונה מערכת שמסוגלת להוציא מהשחקנים הבינוניים שלו תפוקה יפה. אפשר להגיד את אותו הדבר על סטיבנס ועל קרלייל ועל ספולסטרה וכל מאמן טוב בליגה. השאלה אם השחקנים האלו ממשיכים להיות שחקני רוטציה סופר לגיטימיים ותורמים גם לאחר שעזבו את הספרס... עד כמה שאני זוכר, אין המון שחקנים כאלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 3:04 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
מכיוון שלא ניתן להוכיח את זה יש פה דיעה שאין הבדל בין המועדונים אושר ההבדל לא משמעותי למרות שבבירור יש קבוצות טובות יותר.
הספרס כל שנה משחררים לליגה שחקנים שהיו כלום לפני הספרס. פיניקס לעומת זאת....אבל היי...בוקר אחלה שחקן. אז זה אומר שפיניקס מועדון טוב. :D

תזכיר לי בבקשה לא לנהל איתך דיונים יותר. אני תמיד יוצא בהרגשה שזה בכלל לא משנה מה כתבתי, בסוף אתה תגיד איזה משהו דבילי ותחשוב שאתה צודק ויודע הכל. אני לא בטוח שיש לך בכלל אפשרות אחרת במערכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 3:53 am 
Hall of Famer

תכתוב בלוג ואל תיתן אופציה לתגובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 12:02 pm 
Junior

לדובראש.. אני פשוט מחפש יום אחרי משחקים מלאים שיפציעו ביו טיוב מספר שעות לאחר סיום המשחק. למשל בחיפוש קל יהיה לך את המשחק של פלורידה מול מיזורי מהלילה. משחק נהדר.

חוץ מקולשוב ניתן לצפות שם בג'יילן האדסון שנראה לי תפור על לקרוע רשתות באירופה, ג'ורדן בארנט ממיזורי שגם נראה כמועמד ראוי ללכת באותה דרך וכריס צ'יוזה שנתן להם את הנצחון הלילה. שחקן שאני אוהב אבל אני עדיין סקפטי לגבי התאמה למשחק באירופה ואשמח לחוות דעתכם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 5:29 pm 
Hall of Famer

יאנג קיבל טיפול אמש. שמירה אישית לוחצת כל המגרש עם הפנים אליו ולא לכדור. עדיין קלע 29. איבד לא מעט. מקווה לראות אותו במשחק עוד חודש.
NC ניצחה את דיוק עם בגלי הדי מרשים. יורצבן האוזבקי טורקי(טורקיה כאילו לוקחת כל כשרון מהאיזור והופכת אותו לטורקי?) שם 16 עם תשע ריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 11:24 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
לדובראש.. אני פשוט מחפש יום אחרי משחקים מלאים שיפציעו ביו טיוב מספר שעות לאחר סיום המשחק. למשל בחיפוש קל יהיה לך את המשחק של פלורידה מול מיזורי מהלילה. משחק נהדר.

חוץ מקולשוב ניתן לצפות שם בג'יילן האדסון שנראה לי תפור על לקרוע רשתות באירופה, ג'ורדן בארנט ממיזורי שגם נראה כמועמד ראוי ללכת באותה דרך וכריס צ'יוזה שנתן להם את הנצחון הלילה. שחקן שאני אוהב אבל אני עדיין סקפטי לגבי התאמה למשחק באירופה ואשמח לחוות דעתכם.

בקיצור לחכות למרץ???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2018 5:07 pm 
Hall of Famer

יאנג שם 48 על osu אמש עם שמונה אסיסטים אבל איבד 7 כדורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 7:48 am 
Hall of Famer

הערב יאנג מול קנזס זרק רק תדע פעמים וסיים עם 26 ו9 אסיסטים. חושב שיש סיכוי טוב שהוא נבחר מקום ראשון. כמובן תלוי בקבוצה שתקבל בחירה ראשונה.
אמש הלכתי לצפות בבמבה. קולע שלשות. מוריד כדורים מהתקרה של האולם. חוסם. לא סתם הוא כנראה בחירה טופ 5-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 8:19 pm 
Sophomore

את אייטון ופורטר יצא למישהו לראות? במוק שאני רואה אייטון נמצא בבחירה הראשונה כבר חודש, אולי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 8:35 pm 
Hall of Famer

פורטר פצוע ולא ישחק העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2018 1:29 pm 
Junior

ראיתי מחצית מהניצחון של פלורידה על ביילור אתמול, לא משהו מסעיר מידי. משחק סולידי לקולשוב ששומר פלוס מינוס על ממוצעים של 14.5 נקודות ושבעה ריבאונדים סביב אותם אחוזים. רוב הנקודות באו מקליעות מבחוץ שחרור מהיר + טווח יפה + שחרור תוך כדי תנועה על חסימות מסוג הדברים שאין לאף שחקן ישראלי כיום בארץ. ריבאונדר טוב. בהגנה עובד יותר עם הראש מאשר עם הרגליים, שהן על הצד האיטי.

לגבי היטמעות בליגה ובמשחק האירופאי בכלל - הוא ימוקסם בהתקפה בקבוצות עם רכז טוב ובקבוצות שיבנו בשבילו תרגילים. בארץ הסיכויים לזה פוחתים(מחלת הכדררת של רכזינ ארצנו וקלעים טהורים לא ממש פורחים כאן) מצד שני, אחרי שנה שלמה של שמירה על מוטציות אתלטיות בכדורסל המכללות.. אולי קטש יכול להמר איתו בארבע.

כריס צ'יוזה אבל הוא הסיפור האמיתי בפלורידה. חכם, מנהיג, שחקן הגנה טוב.. ברם גמד. באותם מידות כמו רודריגז החיפאי שהוא בוגר של מכללת מיאמי, אבל האינטילגנציית כדורסל שלו גבוהה שבעתיים.

ג'רן גקסון ממריא למקום ארבע במוק של nbadraftnet. דונציץ ובמבה נופלים למקומות 6-7.

טרה יאנג במשחק רע אתמול בהפסד של אוקלהומה לאלבמה. 17 נקודות באחוזים רעים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2018 2:36 pm 
Sophomore

יואי כתב:
את אייטון ופורטר יצא למישהו לראות? במוק שאני רואה אייטון נמצא בבחירה הראשונה כבר חודש, אולי יותר.

מצטרף לשאלה לגבי אייטון. הוא כזה מוכשר? לפי סירטונים שראיתי ביוטיוב נראה שהוא שברירי משהו וכמו הרבה סנטרים אחרים בגודל שלו שהגיעו לליגה - הברכיים לא יחזיקו מעמד באינטנסיביות של הNBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 28, 2018 10:19 pm 
Hall of Famer

הטיפול שמקבל ייאנג די היסטרי. טראפים בחצי של שני שחקנים. בנבא יש יותר כשרון וספייסינג. קבוצות לא יכולות לעשות דבר כזה ללא עונש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קולג' 201
הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:35 am 
Junior

והנה עוד פוסט עדכון על פלורידה וקולשוב..אני יודע שלא יכולתם לחכות.

המשחק האחרון מאתמול בלילה - מול ג'ורג'יה לא מאריות ה-sec הסתיים רע במיוחד עבור פלורידה

https://www.youtube.com/watch?v=qhS1oe4OHo0

וקולשוב בפוסט גיים נראה אבל

https://www.youtube.com/watch?v=iNuoT4vr1Pg

כריס צ'יוזה כמובן מאז שרייריתי עליו, התאדה לגמריי. 1-14 מהשדה כמדומני מול ג'ורג'יה. ג'יילן האדסון התחיל את השנה בחירת סיבוב שני ובקצב הזה יגמור בהפועל אילת.

קולשוב היה השחקן הכי טוב של פלורידה,אבל הוא לא היה יכול לשחקן עם השם הכי מגניב במכללות. יאנטה שנה הבאה בטוח אצל בית הלחמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:45 am 
Hall of Famer

ורק כי זה מעניין יחסית, הסתכלתי על הגיים לוג של הסנסציה שהיא טריי יאנג.
אז במשחק האחרון הוא 0-9 מהשלוש.
בשני המשחקים האחרונים הוא 1-17 מהשלוש.
בארבעת המשחקים האחרונים הוא 7-41 מהשלוש.
אוקלהומה כמובן הפסידה בכל ארבעת המשחקים האלה.

הלך הקסם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:47 am 
Junior

יש לי חושים חדים - אתה נגדו מאז שהשוו אותו לסטף.

איפה זה פוגש אותך התובנה הזאת שלי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:48 am 
Hall of Famer

קבוצות למדו אותו. בקולג׳ מתאמנים בניגוד לנבא והכשרון שלידו מאפשר לקבוצות לבוא לעזור עליו ולהשאיר אחרים חופשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:51 am 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
יש לי חושים חדים - אתה נגדו מאז שהשוו אותו לסטף.

איפה זה פוגש אותך התובנה הזאת שלי ?

האמת, אני קרוע. אני לא יודע אם אני אוהב אותו בגלל זה או שונא אותו בגלל זה.
אבל ברור לי שגם לסטף, יום אחד עוד 3-4 (או, אני מקווה 6-7) שנים יהיה תחליף. זה קרה לי עם רג'י מילר שעדיין עודדתי בגמר מול הלייקרס ורציתי שיקח את המזרח עד שהוא פרש... זה קרה לי עם קובי לפחות עד הפציעה הזאת עם האכילס שדי גמרה אותו. ויום אחד זה יקרה לי עם סטף. מה לעשות, אני מזדקן בעוד כוכבי הליגה נעשים צעירים יותר ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 2:07 am 
Sophomore

לא מפתיע אותי האחוזים והיכולת הלא טובה של יאנג לאחרונה. ראיתי שני משחקים שלו ששידרו בערוץ של וואן והקבוצות היריבות דפקו עליו דאבל טים וטראפים ששחקן בגילו לא רגיל אליהם. בנבא כבר ילמדו אותו איך לשחק נגד זה. נראה לי שהוא תפור לקבוצה כמו אורלנדו אחרי הטרייד על פייטון ואחרי שפאקינג די ג'יי אוגסטין הוא הרכז הפותח שם היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:48 am 
Hall of Famer

לא רק שילמדו אותו, הוא ישחק ליד קלעים טובים יותר ויהיה יותר קשה לטרפ אותו. אגב מלבד הקליעה שלו, הוא מוסר טוב ומסיים לא מעט משחקים עם הרבה אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 10, 2018 1:26 pm 
Sophomore

דור סער משחקת באוניברסיטת מיין, זו עונתה הראשונה שם.
לפני כשבוע זכתה ברוקי השנה בקונפרנס ומיין זכו לראשונה אחרי הרבה זמן בתואר העונה הרגילה, שהקנה להן את הזכות לארח את גמר הטורניר של הקונפרנס.
למה זה חשוב?
כי אתמול היה גמר הטורניר - המנצחת בו עולה לטורניר המרכזי - ומיין, אחרי מחצית צמודה, ברחו ליתרון דו ספרתי, ניצחו 74-65 ועלו לראשונה מאז 2004 לריקוד הגדול.

סער (רכזת, 1.65 מ') שיחקה 37 דקות, ירדה עם החמישייה לקול תשואות הקהל כשהניצחון הובטח וסיימה את המשחק עם 3 נק', 5 ריב', 3 אס', 4 חט'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 11, 2018 3:42 am 
Hall of Famer

סליחה על הבורות
מהי המסגרת ? עד כמה זה קונפרנס/דיוויז'ן משמעותי ? ונניח מה זה צופה לגבי המשך הקריירה שלה בארץ/מעבר לים ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 11, 2018 9:04 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
סליחה על הבורות
מהי המסגרת ? עד כמה זה קונפרנס/דיוויז'ן משמעותי ? ונניח מה זה צופה לגבי המשך הקריירה שלה בארץ/מעבר לים ?

המסגרת היא אוני' יחסית קטנה בקונפרנס שלא נחשב חזק בשנים האחרונות, ועדיין מיין לא הצליחו ב14 השנים האחרונות לעלות לטורניר. ברוטציה שלהן 6.5 שחקניות, סער אחת מהן על אף היותה רוקי.
להיות רוקי השנה ולעזור לקבוצה שלך לעלות לטורניר זה אחלה חשיפה, ואם תצליח לעמוד בסטנדרטים האלה (והקבוצה תשיג עוד שחקניות רוטציה טובות) יש פה ארבע שנים מוצלחות ברמה ההשיגית, שזה לא מובן מאליו בדרך כלל, בטח לא לישראלים, בטח ובטח לא לישראליות.

לגבי המשך הקריירה, היא כבר עכשיו יכולה לתרום לקבוצת ליגת על ממוצעת, אני מניח שהמטרה היא לשחק גם באירופה, וזה אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 11, 2018 11:28 am 
Hall of Famer

נדייק קצת יותר. זה לא שהקונפרנס של מיין לא נחשב חזק בשנים האחרונות, הוא מעולם לא נחשב חזק.
אם אתה רוצה השוואה - אז הקונפרנסים של טנסי או זה של דיוק ולואיוויל (נשים שניה את קונטיקט, הקבוצה הכי טובה בכדורסל מכללות הנשים ביי פאר בצד, זה סיפור מסובך ולא קשור בכלל לכדורסל נשים) הם בהשוואה ליגת העל, אז הקונפרנס של מיין הוא ליגה א' בערך. אחד הקונפרנסים החלשים ביותר. כמעט תמיד מגיעה רק קבוצה אחת ממנו ובדר"כ היא תדורג במקומות האחרונים של הטורניר - 15 או 16 והמשמעות היא לעוף מיד בסיבוב הראשון. אני מניח שזה בדיוק יהיה הגורל של מיין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 11, 2018 11:51 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
נדייק קצת יותר. זה לא שהקונפרנס של מיין לא נחשב חזק בשנים האחרונות, הוא מעולם לא נחשב חזק.
אם אתה רוצה השוואה - אז הקונפרנסים של טנסי או זה של דיוק ולואיוויל (נשים שניה את קונטיקט, הקבוצה הכי טובה בכדורסל מכללות הנשים ביי פאר בצד, זה סיפור מסובך ולא קשור בכלל לכדורסל נשים) הם בהשוואה ליגת העל, אז הקונפרנס של מיין הוא ליגה א' בערך. אחד הקונפרנסים החלשים ביותר. כמעט תמיד מגיעה רק קבוצה אחת ממנו ובדר"כ היא תדורג במקומות האחרונים של הטורניר - 15 או 16 והמשמעות היא לעוף מיד בסיבוב הראשון. אני מניח שזה בדיוק יהיה הגורל של מיין.

רוב הסיכויים שזה אכן יהיה הגורל של מיין; במשחקים מול מדורגות גבוה (דיוק, מיסיסיפי סטייט) מוקדם יותר העונה, ההפסדים היו בהפרשים גבוהים כשהיריבה משחקת דקות רבות עם המחליפות.
מקבל את האמירה על מעבר לשנים האחרונות, פשוט לא עקבתי לפני כן.
אוסיף רק שיכול להיות שינוי נקודתי במצב הזה - אם שלוש שחקניות אמריקאיות נפלאות באותו גיל יחליטו שהן רוצות לשחק ליד המשפחה שלהן באוני' הרטפורד, ומיין יגייסו שלוש אירופאיות מובילות בנות 20, פתאום יהיו שתי קבוצות לא רעות בקונפרנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה