סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אני בסטייפלס
הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 10:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Rondo כתב:
אם מנסים לנגח את איינג' עם פאב מלו, בחירה מס' 22 לפני 6 שנים אז כנראה שהוא באמת עושה עבודה יוצאת מהכלל.

וטייטום הולך להיות חתיכת סופרטאר, רואים את זה בכל דבר שהוא עושה. מאז פירס לא היה לסלטיקס רוקי כזה מרשים.

הוא אמנם לא היה שם מאז שפירס נבחר, אבל כן מאז שנת 2003, וזה נשמע לי די הרבה זמן כדי לבחור רוקי בדאבל פיגרס+. בקיצור, באת לשבח ויצאת עם ביקורת בהפוך על הפוך.

ואני לא יודע לגבי עולם המושגים של אחרים, אבל מבחינתי סופרסטאר זה הגדרה לדובדבן על הקצפת של הליגה. הטופ של הטופ של הליגה. היתר הם אולסטארים, שכבודם במקומו מונח, אבל הם לא אלה שמנצחים אליפויות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 10:52 am 
Junior

Idansha אפשר להודות שניסית לעקוץ, אחרת ההערה סתם הופכת להיות לא קשורה והזויה מכיוון אחר.

אם אנחנו עושים עכשיו רגרסיה לבחירות דראפט בעבר. אז כבר כתבתי בעבר שהחלק ה"חלש" יחסית היחידי בגוף העבודה המפואר של איינג הוא הדראפט. אבל נראה שבשנים האחרונות הוא משתפר גם בזה ועדיין אפשר לזכור שהיו לו בעיקר בחירות נמוכות ובחלק מהבחירות הגבוהות הוא השתמש לטריידים. אז מ-2003 עד עכשיו אולי נשמע מרשים, רק למי שלא באמת זוכר את החומר.

מזכיר שהיה גם את דראפט 2004, והיה את אייברי בראדלי, אוליניק ומרקוס סמארט. ג'יילן בראון מסתמן כבחירה נהדרת וכמובן הדראפט האחרון שמבחינת בוסטון כן אפשר לשפוט אותו. היא תסיים אותו כמנצחת כך או כך.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:43 am 
Hall of Famer

שלא יובן לא נכון מההודעה שלי - אף אחד לא באמת מודד הצלחה בבחירה בדראפט רק בכמות השחקנים שבחרת וקולעים דאבל פיגרס בעונת הרוקי. גם עמרי כספי היה כזה בעונת הרוקי שלו.
הבחירות של איינג' בין 2003 ל-2007 הנחיתו אצלו את קווין גארנט וריי אלן. לא רע בכלל הייתי אומר.
הסיבה העיקרית למה איינג' לא בחר שחקנים עם דאבל פיגרס בעונת רוקי היא שברוב השנים הוא לא בחר בלוטרי אפילו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 11:53 am 
Junior

החתול יובב כתב:
Idansha אפשר להודות שניסית לעקוץ, אחרת ההערה סתם הופכת להיות לא קשורה והזויה מכיוון אחר.

אני יודע למה התכוונתי אז לא אודה במשהו אחר. הכוונה היא שאי אפשר להגיד שאיינג' גאון על הטרייד כי הוא קיבל טייטום (ובחירה), לפני שיודעים מה הוא נתן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 12:08 pm 
Junior

אם אתה חושב שדרגת שביעות הרצון של בוסטון מהטרייד תלויה בדרגת יכולת הצוות של הסיקרס לתכנת את הזריקה של פולץ מחדש.. אתה טועה. טועה, כי יש להם אחד קיירי אירווינג, יש להם אחד גייסון טייטום וכנראה יהיה להם עוד איזה אחד טוב בקנה בזכותו של קולאנגלו.

וכבר כתבתי, שפילי עושה טרייד כזה עם כנראה היריבה הכי גדולה שלה שנים קדימה. היא צריכה ממש לוודא שהיא לא חיזקה את הסלטיקס בדרגה מיותרת. גם אם פולץ עובר תכנות מוצלח, את השנת התפתחות הזאת הוא כבר די איבד והסלטיקס הרוויחו מזה שני שחקנים נהדרים והביאו תחליף הולם לעמדה שלו. כלומר ניצחו יותר עם אופציה חזקה להרבה יותר..

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2018 4:16 pm 
Hall of Famer

הטרייד הזה הוא כשלון מהדהד גם אם פולץ יתגלה כשחקן טוב.
צריך לשפוט את מה שידענו בעת ההחלטה:
1. סיכוי לא רע בכלל שפולץ היה מגיע לבחירה השלישית גם כך בלי צורך לוותר על נכסים עתידיים (אין לי ספק שאיינג׳ היה בוחר את טייטום - ידענו שהוא לא מעוניין בפולץ, אני לא יודע מה הלייקרס היו עושים).
2. זה לא היה מסוג הדראפטים שבהם הפער בין המקום הראשון לשאר הדראפט היה מובהק. כן, כמעט תמיד יש הייפ לשחקן כזה או אחר אבל אף אחד לא חשב שפולץ הוא שחקן ברמה אחרת לגמרי משאר השחקנים בדראפט. זה לא לברון ואפילו לא אנתוני דיוויס. אני בספק גדול אם פילי עצמה חשבה שהיא בוחרת סופרסטאר (שחקן טופ5 בליגה) לעתיד.
3. אתה לא נושא ונותן עם איינג׳. הוא ככל הנראה ה-GM הכי טוב בליגה. צריך להיזהר במיוחד כשעושים איתו עסקים ולכבד את היכולת שלו להעריך כשרון. אם הוא לא חשב שפולץ מוכשר כפי שאתה חושב, second guess yourself.
4. בוסטון הייתה יכולה להיות היריבה העיקרית של פילי. לא שעכשיו זה רלוונטי אבל לא בלתי סביר היה להניח שהקבוצות ייאבקו אחת בשנייה על המזרח בעוד מספר שנים - אני בספק אם ג״ס תשלח את מקגי ליוסטון כי היא תפגוש אותו בסיבוב... וזו דוגמא קלילה ואנקדוטלית. פילי יפגשו את הבחירה הגבוהה שנתנו לבוסטון בעשר השנים הקרובות. אתה לא מחזק את היריבה העיקרית שלך בפלייאוף באופן משמעותי.
4. פילי אפילו לא ראתה מקרוב את פולץ. הוא הגיע אליה ל״אימון״ שהיה יותר קבלת פנים, כשהעסקה כבר הייתה בדרך והיה ברור שהכל חתום.
5. אתה לא מוותר על בחירה גבוהה לא מוגנת. זה פשוט לא משהו ש-GM סביר יעשה, בטח לא כשהקבוצה שלו בבנייה מחדש. זה ככל הנראה הנכס הכי יקר בנ.ב.א. כיום ומשהו שיכול לשנות את הפרנצ׳ייז שלך ל-10 השנים הקרובות.
6. אלא אם אתה יהיר ו/או אידיוט, נקודת ההנחה בדראפט היא שיש לך סיכוי די גדול לטעות. אתה לא יכול לשים את כל הז׳יטונים שלך על שחקן אחד. ההעדפה צריכה להיות לקחת כמה שיותר הזדמנויות כאלו.
7. ואם במקרה פגעת בשתי הבחירות, האפסייד עלה. יש לך שני שחקנים מצוינים במקום שחקן מצוין אחד (כפי שאולי יהיה לבוסטון - טייטום ומי שזה לא יהיה בבחירה של הלייקרס/קינגס). אחרי החתימה של דוראנט בווריורס, נקודת ההנחה שקבוצות גדולות מתבססות על ביג3 היא ארכאית.
8. אתה בוחר לפי כשרון ולא לפי התאמה (כפי שמשתמע מהראיונות של אנשי פילי שהם עשו).
9. אם כבר לבחור לפי התאמה, הזריקה של פולץ (כפי שניתן להסיק מאחוזי העונשין שלו) היא בעייתית וסימונס נטול הקליעה כבר בקבוצה שלך.
10. אם כבר סימונס בקבוצה שלך והמאמן שלך מצהיר שהוא הולך לשחק pg, אתה לא צריך להתעקש לבחור אחד כזה בדראפט.
11. ההעדפה שלך כקבוצה בבנייה שהגדירה אליפות כמטרה שלה היא להסתכל על העתיד ולבנות אותו לאט-לאט. לא להאיץ תהליכים ולוותר על בחירות עתידיות בתמורה להווה. הרצון למכור את העתיד ולזרז תהליכים לא עובד בפועל ב-90% מהמקרים ואחראי לחלק גדול מהטעויות של GMים בליגה. למעשה, מידת הסבלנות, יכולת האיפוק והתכנון קדימה היא תכונה מרכזית בעיניי להצלחה במקצוע. BC תמיד היה חסר סבלנות, מלא באגו (תראו אותי, העברתי את הקבוצה תוך שנה אחת מקבוצת תחתית לקבוצת פלייאוף) ו-trigger happy. זה בדרך כלל לא עובד בטווח הקצר. בטווח הארוך, זה מתכון כמעט בטוח לכשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 12:12 pm 
מנהל פורום

כמה עולה כרטיס בימינו נורטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 12:15 pm 
Hall of Famer

או, שאלה מצוינת ומאד תלוי במי הקבוצה ונגד לי.
לייקרס - אוקלהומה - מינימום 75
קליפרס - אוקלהומה - מינומום 40
לייקרס - שרלוט - מינימום 35...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 12:19 pm 
מנהל פורום

כמעט כמו מחירי ליגת העל :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 07, 2018 6:26 pm 
Freshman

אני שילמתי כמעט 2000 שקל על 3 כרטיסים ליוסטון נגד גולדן סטייט. למעלה. וכמובן שהארדן דוראנט וכספי לא שיחקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: red, uriel17, אבימאל, סאבוניס, עופר האדום ו 114 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: