סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 7:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ערן, אתה ממשיך להתעקש לא להבין את המשמעות של הדיבור על חוסר המשמעות של משחקי הליגה. אין כאן שום יהירות, אלא רק ביקורת על השיטה המעוותת שבה הכדורסל בארץ ובאירופה מנוהל כרגע. גם אם שמים את עניין אירופה בצד, הפועל ירושלים תהיה בפלייאוף וחוץ ממכבי וחולון אין שום קבוצה אחרת שהביתיות אמורה להכריע סדרה מולה. לכן, כל עוד הפועל לא נכנסת לאיזשהו כדור שלג של הפסדים רצופים, כל משחקי הליגה שלה (כמו גם של חולון) הם חסרי משמעות כמעט לחלוטין. מה יהיר וגועלי בלהצביע על העובדה הפשוטה הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:06 pm 
Junior

כל הכבוד, גדול אתה ואצילי עלה והצלח בדרכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:14 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ערן, אתה ממשיך להתעקש לא להבין את המשמעות של הדיבור על חוסר המשמעות של משחקי הליגה. אין כאן שום יהירות, אלא רק ביקורת על השיטה המעוותת שבה הכדורסל בארץ ובאירופה מנוהל כרגע. גם אם שמים את עניין אירופה בצד, הפועל ירושלים תהיה בפלייאוף וחוץ ממכבי וחולון אין שום קבוצה אחרת שהביתיות אמורה להכריע סדרה מולה. לכן, כל עוד הפועל לא נכנסת לאיזשהו כדור שלג של הפסדים רצופים, כל משחקי הליגה שלה (כמו גם של חולון) הם חסרי משמעות כמעט לחלוטין. מה יהיר וגועלי בלהצביע על העובדה הפשוטה הזו?

אתה זוכר ששמעת דיבור כמו "הליגה לא מעניינת מעבירים את הזמן" כאשר להפועל ירושלים לא היה שיריון באירופה? אני לא זוכר. אם היה, הוא לא היה משמעותי כל כך, או שאותי הוא לא עצבן כל כך.

תהיה כנה עם עצמך בבקשה, אם הפסד ברבע הגמר היה שם את הפועל ירושלים אחרי 3 קבוצות לפחות (תלוי במיקום בו סיימה) בעדיפות להשתתפות במפעל שהיא כרגע משוריינת בו, האם עדיין היית חושב שהליגה לא משנה? לא הייתה לך בעיה לקחת את הסיכון שהפועל ירושלים תסיים מקום שישי ותעוף מול מקום שלישי?

ב2 העונות האחרונות שלה ירושלים עברה את הרבע הגמר בסדרת הטוב מ5 שיכלה ללכת לכאן או לכאן. וזה עוד כשסיימה במקום גבוה בליגה.
אני לא חושב שיש לאוהדים את הפריוולגיה להיות רגועים שהיא תעבור בקלילות סדרה נגד הביתיות, כאשר אנו ניצבים מול נתון כזה.
אבל אפשר להיות רגועים בכל זאת, כי יש שריון, וגם הדחה ברבע הגמר לא מסכנת את ה"עונה המשמעותית" כדברי האוהד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:34 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
arie כתב:
אתה מתייחס ברצינות לליגה? ברגע שאירופה נגמרה, העונה המשמעותית של הפועל נגמרה אפשר להעביר את הזמן עד סוף העונה ולנסות להנות כמה שיותר, גם ככה אפשר לקחת פה אליפות עם חנוכי ואפשר גם להפסיד בחצי הגמר, התוצאה של שני הדברים זהה.

אני חייב להגיד שאני שומע את הדיבור מהסוג הזה מאוהדי ירושלים רבים, וממעט מאוד אוהדי מכבי אם בכלל.
לדעתי הוא גם מגעיל ויהיר בצורה מטורפת.

ועדיין למרות הדרמה (המדומה) הפועל מביאה 6,572 צופים בממוצע למשחקי הליגה שלה , יותר מכל קבוצה בליגה (כולל מכבי). אז כנראה שהם כן חושבים שיש איזושהי חשיבות לליגה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:35 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ערן כתב:
arie כתב:
אתה מתייחס ברצינות לליגה? ברגע שאירופה נגמרה, העונה המשמעותית של הפועל נגמרה אפשר להעביר את הזמן עד סוף העונה ולנסות להנות כמה שיותר, גם ככה אפשר לקחת פה אליפות עם חנוכי ואפשר גם להפסיד בחצי הגמר, התוצאה של שני הדברים זהה.

אני חייב להגיד שאני שומע את הדיבור מהסוג הזה מאוהדי ירושלים רבים, וממעט מאוד אוהדי מכבי אם בכלל.
לדעתי הוא גם מגעיל ויהיר בצורה מטורפת.

ועדיין למרות הדרמה (המדומה) הפועל מביאה 6,572 צופים בממוצע למשחקי הליגה שלה , יותר מכל קבוצה בליגה (כולל מכבי). אז כנראה שהם כן חושבים שיש איזושהי חשיבות לליגה.

אולי ה2000 מנויים שבוחרים לא להגיע, הם אלה שגם כותבים את הדברים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:37 pm 
Hall of Famer

אולי. אבל זה בטח מראה שהרמיזות שלך לפיהן הקהל של הפועל חושב שהליגה לא משמעותית ולא מעניינת ללא ממש נכונות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 3:44 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אולי. אבל זה בטח מראה שהרמיזות שלך לפיהן הקהל של הפועל חושב שהליגה לא משמעותית ולא מעניינת ללא ממש נכונות.

לא כתבתי לגבי כל הקהל בכללותו, הקפדתי לציין ספציפית את האוהדים שמדברים כך ולהחריג את האחרים. אם בטעות יצא לי להכליל באחת מהודעותיי, זו אינה כוונתי.

וכן לצורך העניין חשבתי לכתוב באחת מהודעותיי ש6000+ אוהדים של ירושלים שמגיעים למשחקים, כנראה לא דוגלים בשימת פס על הליגה כמו אלה שכותבים שצריך לעשות זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 4:10 pm 
Hall of Famer

אני בוודאי לא אחד מאלה , למרות שאני מנוי , ולמרות שאני לא הולך ליותר מדי משחקים (קטע של מרחק , יש הרבה מאוד מנויים של הפועל שגרים באיזור המרכז).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 4:11 pm 
Junior

ערן כתב:
נביא בעירו כתב:

אתה זוכר ששמעת דיבור כמו "הליגה לא מעניינת מעבירים את הזמן" כאשר להפועל ירושלים לא היה שיריון באירופה? אני לא זוכר. אם היה, הוא לא היה משמעותי כל כך, או שאותי הוא לא עצבן כל כך.

תהיה כנה עם עצמך בבקשה, אם הפסד ברבע הגמר היה שם את הפועל ירושלים אחרי 3 קבוצות לפחות (תלוי במיקום בו סיימה) בעדיפות להשתתפות במפעל שהיא כרגע משוריינת בו, האם עדיין היית חושב שהליגה לא משנה? לא הייתה לך בעיה לקחת את הסיכון שהפועל ירושלים תסיים מקום שישי ותעוף מול מקום שלישי?

ב2 העונות האחרונות שלה ירושלים עברה את הרבע הגמר בסדרת הטוב מ5 שיכלה ללכת לכאן או לכאן. וזה עוד כשסיימה במקום גבוה בליגה.
אני לא חושב שיש לאוהדים את הפריוולגיה להיות רגועים שהיא תעבור בקלילות סדרה נגד הביתיות, כאשר אנו ניצבים מול נתון כזה.
אבל אפשר להיות רגועים בכל זאת, כי יש שריון, וגם הדחה ברבע הגמר לא מסכנת את ה"עונה המשמעותית" כדברי האוהד

אתה ממשיך לא להבין. השריון של מכבי ביורוליג, של הפועל ביורוקאפ והעובדה שחצי הגמר והגמר מוכרעים במשחק אחד, ביחד יוצרים מצב שבו הרבה מאוד ממשחקי הליגה הופכים לחסרי משמעות כמעט לחלוטין. אתה יכול לטעון שזה יהיר וגועלי להגיד את זה, אבל באותה מידה אני יכול לטעון שזה אנטישמי ומיזוגני להגיד שלג׳ו אלכסנדר יש קליעה טובה מחצי מרחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 4:14 pm 
Hall of Famer

אבל עדיין יש משמעות לסיים בין 4 המקומות הראשונים כדי להנות מיתרון ביתיות בסדרת רבע הגמר , ובמקום הראשון כדי לקבוע את מיקום הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 5:08 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
ערן כתב:
נביא בעירו כתב:

אתה ממשיך לא להבין. השריון של מכבי ביורוליג, של הפועל ביורוקאפ והעובדה שחצי הגמר והגמר מוכרעים במשחק אחד, ביחד יוצרים מצב שבו הרבה מאוד ממשחקי הליגה הופכים לחסרי משמעות כמעט לחלוטין. אתה יכול לטעון שזה יהיר וגועלי להגיד את זה, אבל באותה מידה אני יכול לטעון שזה אנטישמי ומיזוגני להגיד שלג׳ו אלכסנדר יש קליעה טובה מחצי מרחק...

לפי ההיגיון שלך אז שום משחק לא חשוב ולשום משחק אין משמעות.
גם לא למשחקי הגביע. גם לא לפלייאוף ולא לפיינל פור.
כי מה זה משנה? גם ככה התצלחה מקומית לא משפיעה על המפעלים האירופאיים.
אז בשביל מה בכלל לבוא או לראות משחקים?
מבחינתי כאוהד, כל הפסד הוא כואב...ומבחינתי כל משחק הוא מלחמה שצריך לנצח, לא משנה מה החשיבות.
הגישה הזאת של "על הזין שלי ההפסד הזה הליגה גם ככה לא משנה" היא גישה שהייתה שמורה בעבר בעיקר לאוהדי מכבי...חבל שזה מתחיל להתפשט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 8:39 pm 
Junior

Krembo2 כתב:
נביא בעירו כתב:

לפי ההיגיון שלך אז שום משחק לא חשוב ולשום משחק אין משמעות.
גם לא למשחקי הגביע. גם לא לפלייאוף ולא לפיינל פור.
כי מה זה משנה? גם ככה התצלחה מקומית לא משפיעה על המפעלים האירופאיים.
אז בשביל מה בכלל לבוא או לראות משחקים?
מבחינתי כאוהד, כל הפסד הוא כואב...ומבחינתי כל משחק הוא מלחמה שצריך לנצח, לא משנה מה החשיבות.
הגישה הזאת של "על הזין שלי ההפסד הזה הליגה גם ככה לא משנה" היא גישה שהייתה שמורה בעבר בעיקר לאוהדי מכבי...חבל שזה מתחיל להתפשט.

לעומתך, ערן מבין אותי יותר טוב מהפסיכולוג שלי.

בשום מקום לא אמרתי שהמפעל האירופי הוא היחיד שחשוב ואפילו לא שהוא יותר חשוב מהמפעלים המקומיים - תואר זה תואר, וזכייה בתארים זה משהו מאוד משמח באופן כללי (״חשוב״ בכל מקרה זו מילה קצת חזקה...). אז זה מקסים שמבחינתך כל משחק הוא מלחמה שצריך לנצח אבל בעיניי, יהיר וגועלי שכמוני, חלק גדול מההתרגשות סביב משחק קשורה בזה שיש לו איזשהי השפעה על הסיכויים לזכות בתואר או להיכנס לפלייאוף או להישאר בליגה וזה לא נכון לגבי חלק גדול ממשחקי הליגה של הקבוצה שאני אוהד. אני גם לא אומר שהפסדים הם על הזין שלי, או קורא לקבוצה שלי לא לשים על הליגה או כל שאר השטויות שנאמרו פה, אני פשוט אומר שזה מבאס להגיע למשחק שהפסד או נצחון בו לא ממש מעלים או מורידים. אגב, להגיד שהגישה של ״על הזין שלי הפסד ליגה״ היא גישה מכביסטית זה כבר סתם לא להבין על מה אתה מדבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 137 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll, uriel17, אלון ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה