סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 4:43 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני כבר עניתי בשלילה. או יותר מדוייק - אם הייתי מגלה שכל ההגרלות היו כשרות לא הייתי נופל מהכיסא, אבל אם הייתי חייב להמר על כל הכסף שלי הייתי אומר שלפחות 1-2 הגרלות לאורך השנים סודרו, אבל כמו ששאלתי את לאומית (שעדיין לא ענה לי), מעניין להבין גם את עמדת הקונספירטורים היותר כבדים פה: אם היית מוכרח להמר על כל הכסף שלך - היית אומר שראש העיר חולון קיבל אתמול הנחיות איזה כדורים לשלוף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 5:15 pm 
Junior

אין לי מושג.
לא חסרים טריקים.
בכל ההגרלות היה מי שסובב וערבב, גם ברקת היה מעדיף את אשדוד על פני חולון מן הסתם. בסוף נראה שמערבבים אותנו והנתונים מדברים בעד עצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 5:23 pm 
Junior

אין שום משמעות למה שכתבת כרגע. איזה טריק יכול להבטיח את תוצאות ההגרלה בלי שהשולף יהיה בסוד העניינים? וכדי להבהיר את גישת ה״אין לי מושג, הנתונים מדברים בעד עצמם״ באה הסימולציה שלי: אתה חייב להמר על כל הכסף שלך האם ההגרלה אתמול היתה מכורה - מה ההימור שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 5:24 pm 
Junior

נקבע סדר המשחקים:

18:45 אשדוד – מכבי
21:15 הפועל – חולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 5:27 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אין שום משמעות למה שכתבת כרגע. איזה טריק יכול להבטיח את תוצאות ההגרלה בלי שהשולף יהיה בסוד העניינים? וכדי להבהיר את גישת ה״אין לי מושג, הנתונים מדברים בעד עצמם״ באה הסימולציה שלי: אתה חייב להמר על כל הכסף שלך האם ההגרלה אתמול היתה מכורה - מה ההימור שלך?

מאחר ואני לא רואה הבדל בין ההגרלה אתמול לזו של שנה שעברה או הגרלות משנים קודמות אז הייתי מהמר שגם זו מכורה. עניין של סטטיסטיקה והמוניטין של הגוף המארגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 5:42 pm 
Hall of Famer

אז אתה חושב שראש העיר שלכם מכר אותכם? או בעצם והינתן העובדה שיש מצב שכרגע הכושר של הפועל הוא הנמוך ביותר מכל האחרות (כולל אשדוד) , האם יכול להיות שההגרלה הייתה מכורה דווקא לטובתכם...?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 7:16 pm 
Hall of Famer

אין "לטובתכם"
האיגוד עושה מה שטוב לו בסופו של דבר
כל השאר זניח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 10, 2018 11:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל מה זה "האיגוד"? בסוף הכל מתנקז לבן אדם ששולף את הכדורים. תסבירו איך הקונספירציה מתקיימת בלי שהוא (ועוד עשרות כמוהו) יהיו שותפי סוד. ואחרי זה נמשיך לאיך אף אחד מאותם עשרות לא טעה אף פעם... ואיך זה אף אחד מהם, גם כאלה חסרי אינטרס או אפילו בעלי אינטרס הפוך, לא פוצץ את הקונספירציה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 12:50 am 
Sophomore

ראי, זה לא חייב להיות כל פעם, ואני לא מבין למה משתמשים בטיעון של "תסבירו איך נתנו לX להגריל" כדי להפריך את החשש מהתעסקות של האיגוד בהגרלות במשך השנים.

כל אדם עם יושרה יגיד שאין ספק שההגרלה בחולון כנראה הייתה הוגנת ולא הגניבו למוטי ששון כסף מתחת לשולחן.
גם זו שניר ברקת הגריל כנראה הייתה הוגנת, גם זו שקטש הגריל.

אני לא טוען בעצמי שמדובר במערכת שיטתית שמתנהלת באופן קבוע ומסובבת סביבה את כל אנשי הכדורסל, ובה מערכת השתקה יעילה ומשומנת שמסתירה את הדברים בצורה מופתית.

אני טוען שלדעתי במשך השנים האיגוד ניסו ככל שביכולתם למנוע מפגש של מכבי מול ירושלים לפני שלב הגמר, ואני חושד שהיו פעמים שההגרלה לא הייתה הוגנת, בשנים בהן לא היו ראשי בתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 9:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רק לגבי שיטת ראשי הבתים, אני אזכיר שוב (בלי להגן עליה כי זו שיטה מטופשת), שהמוטיבציה המקורית שלה היתה למצוא צ'ופר למחזיקת הגביע אחרי שנלקח הצ'ופר של כרטיס לאירופה, והיא הונהגה לפני שהפועל הגיעה למעמד של מס. 2. ראשי הבתים הראשונים היו מכבי והרצליה אאל"ט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 11, 2018 6:04 pm 
Hall of Famer

אתה בטוח שזה היה צ'ופר על אי הופעה באירופה? כי הרצליה למשל בעונת 95/96 אחרי הזכייה שלה בגביע שיחקה במחזיקות .
הפעם הראשונה שבה קבוצה לא הלכה למחזיקות למרות שזכיתה הייתה י-ם ב-97/98 שהלכה ליורוליג של פיב"א, משמע דחיפה למפעל בכיר יותר. ב-98/99 גליל, שהייתה הפינאליסטית בגמר עונה קודם לכן אחרי שהפסידה למכבי אכן לא הלכה כבר לספורטה אלא רק לקוראץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 12, 2018 11:39 am 
Sophomore

אף אחד לא אומר שאין שום חשיבות לזכייה בגביע למעט יוקרה.
כסף אין
הכנסות מכרטיסים אין
כרטיס לאירופה -לא רלבנטי כבר
בקיצור עדיף לזכות בגביע ווינר לפחות מקבלים כמה שקלים (או שלא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer

מכבי תל אביב, מופת לניהול כדורסל וארגון בכלל, הקבוצה היחידה שמאפשרת לכל דורש לקנות את הכרטיסים שלה לערב חצאי הגמר........ עושים שם עבודה ניהולית גדולה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 1:58 pm 
Junior

הם לא פרסמו על תחילת המכירה אפילו באתר הרשמי או בדף הפייסבוק הרשמי, עופר, אני לא חושב שזה מעניין אותם כל כך
כמו כן רועי כהן מצייץ בטוויטר שתוך 7 דקות אזלו כל ה-2200 הכרטיסים שהוקצו לאוהדי הפועל.

נהיה דבר שבשגרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 3:54 pm 
Freshman

היה פוש מהאפליקציה מוקדם יותר היום ופרסמו בפייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 4:00 pm 
Hall of Famer

פרסמו בפייסבוק לפני שעה..... אחרי ששתו להם חצי מהכרטיסים בהערכה גסה..... חובבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 4:30 pm 
Sophomore

קניתי כרטיסים של מכבי כי רק שם היה למכירה באולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 4:44 pm 
Hall of Famer

נראה שהיציע של מכבי יהיה צבעוני במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 16, 2018 4:48 pm 
Sophomore

יתנו לי להיכנס בצבעי הקבוצה או שאני צריך להחביא אותם בתיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 18, 2018 12:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
oren_80 כתב:
אתה בטוח שזה היה צ'ופר על אי הופעה באירופה? כי הרצליה למשל בעונת 95/96 אחרי הזכייה שלה בגביע שיחקה במחזיקות .
הפעם הראשונה שבה קבוצה לא הלכה למחזיקות למרות שזכיתה הייתה י-ם ב-97/98 שהלכה ליורוליג של פיב"א, משמע דחיפה למפעל בכיר יותר. ב-98/99 גליל, שהייתה הפינאליסטית בגמר עונה קודם לכן אחרי שהפסידה למכבי אכן לא הלכה כבר לספורטה אלא רק לקוראץ'.

סליחה על התגובה המאוחרת, אבל ככה זכרתי ואולי טעיתי. מעניין אם יש פרוטוקולים שמתעדים בדיוק את נסיבות ההחלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2018 1:31 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ראובן כתב:
יש כאן המון שאלות:

א. למה האינטרס לגמר מכבי/הפועל גדול יותר מדרבי בגמר (למשל).
ב. אם האינטרס הוא למפגש מכבי-הפועל, למה לא לסדר אותו בחצי הגמר, לאור זה שיש סיכוי סביר בהחלט שאחת מהשתיים תודח בחצי. עדיפה ציפור אחת ביד משתיים על העץ.
ג. אם זה האינטרס, איך זה מתיישב עם העובדה שהשתיים הללו לאו דווקא מקבלות את ההגרלות הקלות ביותר, מלבד המפגשים ביניהן.

והשאלה הגדולה באמת - איך זה שלאורך השנים עשרות אנשים שלפו כדורים והקונספירציה הנוראה עוד לא הודלפה בשום צורה? הרי כדי לקיים את הקונספירציה, כל אותם אנשים - כולל אנשים שלא מעולם הכדורסל שאין להם שום אינטרס להחזיק את הקונספירציה בסוד, ועד כדי אנשים שדווקא ישמחו לפוצץ קונספירציה כזו ככל שקיימת - היו צריכים להיות מתודרכים בדיוק מה הם צריכים לעשות ומה הם צריכים לשלוף. כלומר אין אפשרות שהם לא שותפי סוד. אין מצב שכולם כאלה שומרי סוד כשאין אינטרס לפחות לחלקם לשמור אותו, ולמעשה לחלקם יש כאמור אינטרס הפוך אפילו.

והתשובה הגדולה באמת היא שאם הם יחשפו את הקונספירציה של ההגרלה, תתאפשר הפרעה במרחב הזמן שתאפשר לאנשי הלטאה לפלוש מאורנוס ולכבוש את העולם, ולכן המוסד משכפל כפילים של סלבריטאים וראשי ערים ונפטר מהם מיד לאחר כל הגרלה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody ו 131 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה