סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: nba ליום ראשון ה21
הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2018 10:43 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
רבע שנפתח ביתרון נקודה לבוסטון נגמר ביתרון 19 לאורלנדו וכל זה קורה בבוסטון
ראיתי את הדקות האחרונות וחזוניה נראה מקסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: nba ליום ראשון ה21
הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2018 11:00 pm 
מנהל פורום

הגג של קים בירץ' עם כל הלב מהיורוליג לכוכב הNBA
סליחה בייתי חייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2018 11:10 pm 
Hall of Famer

נצחון מרשים של המג'יק.
גם 40 נק' של קיירי לא עזרו

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 21, 2018 11:13 pm 
מנהל פורום

103:95 לאורלנדו
40 לקיירי, קיירי קולע המון והקבוצה שלו מפסידה like in the old good days

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 12:31 am 
Hall of Famer

לא ראיתי הרבה את בוסטון אבל המעט שראיתי הראה לי בראון פאסיבי מאוד בהתקפה. הוא אמנם שחקן הגנה טוב מאוד אבל אמור להיות לו בשלב הזה תפקיד משמעותי יותר בהתקפה. קצת מאכזב.

אני חושב שפילי הצילה את בוסטון עם הבחירה ההיא. אני לא יודע אם התקרה של קיירי+הייוורד+טייטום+בראון = קונטנדרית אמיתית. הבחירה תאפשר להם לבחור כוכב נוסף או לעשות טרייד נוסף סטייל זה שהביא את קיירי לקבוצה וזה כבר אמור להספיק כדי להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 1:35 am 
Sophomore

מהמעט שראיתי את בראון בעבר, הוא דווקא כן הראה אסרטיביות מסוימת, אבל יותר כמסיים ופחות כשחקן יוצר. יצר הרבה מגע ולא חשש לסיים חזק, אבל לא ממש יצר מכדרור.

מבין קיירי, הייוורד, בראון וטייטום, היחיד שהוא שחקן יוצר אמיתי זה קיירי וגם הוא יוצר בעיקר לעצמו. כרגע יש להם את הורופורד כגבוה שיוצר לאחרים. לא ברור מה יהיה ביום שאחריו, ואני בספק אם בראון או טייטום בכלל מסוגלים להגיע לרמות ההתקפיות של כוכבים בליגה, קיירי או הייוורד לצורך העניין. בהחלט יש צל מסוים על הקבוצה הזו בנוגע לתקרה האפשרית. מה שכן, יש להם את סטיבנס שמתחיל להיראות כמו פופ החדש בשנתיים האחרונות, אחד שמוציא מים מהסלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 3:08 am 
Hall of Famer

הלייקרס מתכוננים לטרייד-דדליין:
רנדל עם 36 דקות
לארי נאנס 31 דקות
קלרקסון 37 דקות

כולם עם תצוגות נאות. קבוצה כמו וושינגטון או פורטלנד חייבת לנצל את ההזדמנות כדי לשדרג את עמדה מס׳ 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 11:26 am 
Senior

דטרויט עם הפסד נוסף, הפעם לנטס, נראים פשוט רע מאז הפציעה של רג'י גקסון, חסר שם עוד מישהו שייצר נקודות בצורה די נואשת;
טוביאס האריס הוא היחיד שנראה קצת כמו סקורר ואין ספק שהרבה יותר קשה לו כשההרכב לידו מוגבל, אבל מה שעוד יותר מאכזב אותי הוא ההגנה של דטרויט - מעין חוסר איזון מוזר בין יציאה גבוהה מדי לקלעים, שמאפשרת לגארדים של היריבה לחדור ולהגיע לצבע ממש ממש בקלות, לבין יציאה לא מספיק טובה לקלעים שמקבלים מבטים נוחים מ3.
דווקא דראמונד מאוד השתפר העונה בעזרה ובלהפריע לגארדים חודרים, אבל הוא מסתכך כל הזמן בעבירות - בעיקר מסיטואציות שבהן הוא יוצא לעזרה והגארד היריב מוריד כדור לגבוה החופשי בצבע ואז דראמונד חוזר אליו לא מספיק מהר ועוצר אותו בעבירה.
הנטס מצד שני נראים פשוט קבוצה הרבה יותר חביבה ומוצלחת מהמצופה - דינווידי אחלה שחקן, יש שם המון ווינגים ארוכים ואתלטיים ששומרים טוב מצד אחד וכאמור גם התגברו יפה מאוד על הבק-קורט של דטרויט בכדרור אתמול, דמארה קרול ורונדיי הוליס-ג'פרסון כאבטיפוס.
נראה שהם סוף סוף מתחילים להתאושש שם מאסון בילי קינג, ואם החבורה שיש שם כרגע לא מספיק מוכשרת בשביל ללכת רחוק בשנים הקרובות, אז הם לפחות יכולים להתנחם בזה שהרבה חבר'ה נראים כמו אחלה שחקנים משלימים שאפשר לקבל עליהם משהו בטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 11:40 am 
Sophomore

בדטרויט יש חולשה מאד גדולה בעמדה 2 - אייברי בראדלי פשוט צל של עצמו השנה בשני הצדדים של המגרש, וגם בעמדה שלוש אין יותר מדי.
בברוקלין מאד יפה לראות שגם כשדאנג'לו חזר, אמנם עדיין מוגבל, אבל דינווידי ממשיך לקבל קרדיט ובצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 1:57 pm 
מנהל פורום

דינווידי הוא אחד הסיפורים החשובים של העונה הזאת במנש
אחרי הפציעה של לין אמרו נו טוף יש את דיאנג'לו ואז גם דיאנג'לו נפצע והתחילו לדבר על עוד קבוצה ריקה כמעט לחלוטין וא בא דינווידי
כישרון גדול, הוא לא. אפילו מבנה הגוף שלו קצת שמנמן והמהלכים שלו קצת מגושמים, גם הקליעה לא יציבה
אבל וכאן בא האבל הגדול, הוא האיש של הקבוצה הזו, הוא מנהל את ההתקפות, הוא מזיז שחקנים בהגנה, הוא מפעיל את הגבוהים והקלעים
הוליס-ג'פרסון חייב לו לא מעט משחקים טובים
הוא מריץ התקפות מהירות בלי אף כדרור מיותר כצריך קצב מהיר, או מרדים את ההתקפה של הקבוצה ממול בכדרור אין סופי אם צריך קצב איטי
לאן הוא יכול להגיע? יש משהו אפרפר בנוכחות שלו על המגרש, לדעתי קצת מעל ג'ארט ג'ק זה המקום אליו הוא נע כעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 2:07 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
כישרון גדול, הוא לא. אפילו מבנה הגוף שלו קצת שמנמן והמהלכים שלו קצת מגושמים, גם הקליעה לא יציבה

מבנה גוף קצת שמנמן?
אולי אלו המדים השחורים אבל הוא נראה לי דווקא די זריז באחד-על-אחד.

ככלל, מה שמבטיח בברוקלין זו ההנהלה.
בחירה מצוינת של מאמן.
אסטרטגיה נכונה לסיטואציה הנוכחית.
עסקאות טובות יחסית.

מה שיש להם בסגל לאו דווקא מעורר תקוות גדולות אבל ההתנהלות היא נכונה וזה מה שחשוב.
אם ההנהלה תהיה טופ5 לא ירחק היום שבו גם הקבוצה תהיה.

קבצים מצורפים:
image.jpeg
image.jpeg [ 60.84 KiB | נצפה 10121 פעמים ]
חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 3:00 pm 
Junior

אופנה כזאת לשבח את מרקס על עבודתו בברוקלין, אבל עד עכשיו הוא לא ממש עשה הרבה. הטרייד של לופז-ראסל לא היה כזה שוס גדול גם כן. עם כל הכבוד לדווינדילידי ודווינידילדם הם עדיין הכי רחוקים שיש.

ג'יילן בראון צעיר יותר מבן סימונס, דונובן מיטצ'ל וקייל קוזמה רק להזכיר. לא מוצא פרמטר במשחק שלו שלא השתפר השנה.

טייטום לעומתו,ברור שנתקע בקיר [קורלציה יפה למתי שהפך לאבא..], אין לי הרבה חשש מסכנה עתידית שלא מדובר בשחקן יוצר. יש לו יכולות iso שלא באות לידי ביטוי והכדרור שלו הרבה יותר מפותח ממה שחשבתי.

חזוניה כל כך מקסים שאורלנדו לא הרימה את האופציה שלו שנה הבאה, קרי ויתרה עליו לאחר שלוש שנים כושלות. באסט מארץ הבאסטים. במשחק מול קליבלנד נתן לג'ף גרין לחגוג עליו בצורה מבישה ודרק רוז לקח לו ריבאונד הגנה - אין לו מ"ג של אגרסיביות, אינסינקטים או תחום התמחות שיעשה אותו אפילו רול פלייר סביר בליגה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 7:02 pm 
מנהל פורום

att
אתה צודק, המשקל שלו אפילו פחות מהממוצע 200 פאונדס ל "6 '6 זה רזה, לא יודע למה הייתה תחושה שהוא קצת אובר וויט

חתול
ההערה שלי על חזוניה הייתה לחלוטין הערת שוליים תוך כדי הצפיה במשחק ולא איזה ניתוח מושכל, לא ראיתי אותו משחק מאז שהיה בבצלונה ופתאום אני רואה אותו משחיל שלוש קליעות באלגנטיות, אז זורק הערה אווירה שזורקים בטריבונה בין חברים
מבחינתי שיארזו אותו מחר בפלורידה וטיסו אותו לאיזה קבוצת יורוליג או יורוקאפ, זה טריפל win
לשחקן, NBA ולכדורסל האירופי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 7:06 pm 
Hall of Famer

הספרס אמש בהפסד ביתי לפייסרס.
פרקר איבד את המקום בחמישייה אחרי מאה שנים. מורי הלא מרשים במיוחד עד כה לקח את התפקיד.
הספרס ללא קוואי, גיי ומאנו אמש מתקשים לקלוע. הם כעת הקבוצה ה28 בנק׳ למשחק עם 100 כאשר רק הקינגס וממפיס קולעים פחות. הם גם בתחתית הקצב משחק. משחקים די אולדסקול.
מצד שני נצחון די מרשים לפייסרס ללא טרנר במשחק בק טו בק במקום שהספרס עומדים על 19-2 עד אמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 7:33 pm 
מנהל פורום

הם כבר 7 משחקים בלעדיו מתוכם נצחו 4 והפסידו שלוש מתישהו בתחילת העונה שיחקו עוד 7 משחקים בלעדיו וגם אז ניצחו 4 והפסידו שלוש
נראה שסבוניס מחזיק יפה מאוד את העמדה שלו
57% נצחונות בלעדיו
51% נצחונות איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 8:11 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
אופנה כזאת לשבח את מרקס על עבודתו בברוקלין, אבל עד עכשיו הוא לא ממש עשה הרבה. הטרייד של לופז-ראסל לא היה כזה שוס גדול גם כן. עם כל הכבוד לדווינדילידי ודווינידילדם הם עדיין הכי רחוקים שיש.

ג'יילן בראון צעיר יותר מבן סימונס, דונובן מיטצ'ל וקייל קוזמה רק להזכיר. לא מוצא פרמטר במשחק שלו שלא השתפר השנה.

בנוגע לבראון - אני לא מבקר את ההתקדמות שלו. אני פשוט חושב שבוסטון יכולים לתת לו יותר מקום בהתקפה, יותר נגיעות, יותר ליזום. הוא צריך להשתפר וזו הדרך הכי טובה לעשות את זה.

בנוגע למרקס בברוקלין - הוא מתנהל בצורה מוצלחת יחסית בסיטואציה גרועה, אולי הכי גרועה שיש. אני לא חושב שאחד מהצעדים שלו היה הברקה יוצאת דופן אבל ההתנהלות הכללית נראית לי נכונה. הוא הולך על אפסייד, הוא מנסה לשקם קריירות של צעירים כשרוניים שאיבדו את דרכם (דינווידי, ראסל שאני חושב שיש לו עוד מה למכור ואוקאפור שהוא כנראה מקרה אבוד) והוא משתמש בקאפ כדי להשיג בחירות דראפט (לוורט בחירה מעניינת) וכאמור, בחירת המאמן נראית מוצלחת.
עוד מוקדם להעריך אותו, אין ספק שהמבחנים האמיתיים שלו לפניו אבל הסך הכל עד כה בהחלט חיובי.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' ינואר 22, 2018 11:47 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 8:44 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הם כבר 7 משחקים בלעדיו מתוכם נצחו 4 והפסידו שלוש מתישהו בתחילת העונה שיחקו עוד 7 משחקים בלעדיו וגם אז ניצחו 4 והפסידו שלוש
נראה שסבוניס מחזיק יפה מאוד את העמדה שלו
57% נצחונות בלעדיו
51% נצחונות איתו

טרנר קצת מאכזב. אולי הפציעות הרבות (בכלל עם היסטוריית פציעות שגרמה לו לרדת למקום ה10 בדרפט) העונה גרמו לו לא להכנס לקצב. אם כי הוא אחד החוסמים הטובים בליגה וסבוניס לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 10:43 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שאלו הפציעות יותר מכל דבר אחר. צריך לתת לו זמן להתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 22, 2018 11:40 pm 
Hall of Famer

טרנר, ואמרתי זאת בעבר, הוא לא באמת שחקן רך, אבל ההתקפה שלו בהחלט רכה וחסרת גיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 23, 2018 11:35 pm 
Junior

יוטה מפסידה לאטלנטה ולא רחוקה מלהתחיל לעשות טנקינג. המרחק שלה ממקום 8 במערב הוא חמישה משחקים והמרחק שלה ממקום 29 בליגה הוא חמישה משחקים.
לא יודע מה פייבורס שווה, אבל הוא מרוויח יותר ממה שהייתי רוצה לשלם לו. הוא וג'וג'ו הם שני אקספיירים שלא שווה להחזיק בקבוצה בבנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 12:00 am 
Hall of Famer

פייבורס מסיים חוזה. יושב על 12 העונה.
במצב של היום אין ביקוש לגבוהים ואולי הם יקבלו סיבוב שני עליו (שהם ישמחו לקבל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2018 2:24 am 
Hall of Famer

זה נכון מצד אחד שאין ביקוש רב לסנטרים ומצד שני הוא סנטר הגנתי מצוין ויכול לעזור מאוד לקאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה