סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 4:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מה Wojאמר. ואם הבעלים שלך אומר לך להביא את הקבוצה לפלייאוף, אתה מבצע את זה.
וחוצמזה לא הכל זה טנקינג. הם מנסים לבנות מבלי לעשות טנקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 4:55 am 
Hall of Famer

ואן גאנדי הוא לא רק מאמן, נדמה לי שהוא גם הנשיא לענייני כדורסל. אם הבעלים שלך אומר לך להגיע לפלייאוף ויהי מה, אתה מסביר לו את ההשלכות לשנים הקרובות. כזכור, גם פורוחוב רצה לקחת אליפות ודחק בבילי קינג. ראינו לאיפה זה הוביל את הנטס.

אי אפשר לזרז הישג אמיתי בנ.ב.א., ללא תגית מחיר.
מה שעגום אפילו יותר זה שב-90% מהפעמים אתה משלם את המחיר ארוך הטווח, בלי לקבל את הפרס קצר הטווח.

קשה לדעת איך הטרייד ישפיע על הפיסטונס בתקופה הקרובה אבל ההערכה של stavs שהפיסטונס לא חזקים יותר כרגע משהיו לפני הטרייד היא כלל לא מופרכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 6:51 am 
Hall of Famer

נו אז אמר לו. והוא אומר לו שתוק אני הבוס.
בכל מקרה לפיסטונס שני אולסטארים (דרמונד העונה ובלייק כמובן ברמה של אולסטאר). זה לא מעט.
לפרק דבר כזה זה שטות. טרייד או בחירה טובה ואתה צריך את עצמך לקבוצה של חמישים.
אי אפשר כל הזמן לפרק קבוצות לטנקינג כי הם באמצע הליגה.
תראו את טורונטו. מצאה את לאורי וזה שיפר אותה מלא.
דטרויט נואשת לקהל ולשחקן גדול. פרי איינגט גדול לא בדיוק בא לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 11:23 am 
Hall of Famer

דרך אגב, היום בדיוק במשחק הראשון בלי בלייק גריפין גלינרי חזר. מעניין מה עבר שם בקיץ אצל הקליפרס. האם מישהו חשב שהסגל הזה שווה מאבק על אליפות? מה הוא עישן שם? האם מישהו חשב שהסגל הזה שווה פלייאוף וזאת המטרה? אז למה הוא מפרק את הכול כשהמטרה בהחלט בהישג יד? התנהלות לגמרי מזוגזגת ולא ברורה. וטובי האריס הוא לא ממש משהו להתחיל איתו. לפרטים אפשר לפנות גם למילווקי, גם לאורלנדו וגם לדטרויט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 1:01 pm 
Senior

יואי כתב:
סטבס, למה הרצון של הקליפרס לבנות מחדש, ובעיקר לא להיות תלויים בבריאות של גריפין, הוא לא מובן?

הרצון לבנייה מחדש הוא מובן, אבל זה מה שהם עושים? כי אם כן, הטרייד הזה הוא לא כל-כך מוצלח כטרייד של בנייה מחדש.
בחירת דראפט זה אחלה, טוביאס אחלה שחקן בעיני, אבל אני מסכים עם עמוס שהוא לא שחקן לבנות סביבו תהליך כזה ובטווח של השנה הקרובה הוא ובראדלי לא 'יעזרו' להם להפסיד ממש.
ומה בראדלי עושה שם? הם מתכננים לחדש לו חוזה? כי אז, שוב, הם לא ממש הולכים לריבילדינג ככה, אלא לשמירה על הרמה. אם הם לא יחדשו לו חוזה, אז הם השכירו אותו לחצי עונה כדי לשמור אותם עם רגל בפנים-רגל בחוץ ביחס לפלייאוף.

כן יש את הספקולציה שהם מנסים ללכת על לברון, ואז הטרייד הזה מצד אחד שומר אותם תחרותיים (לדעתי לא ברמה שתמשוך את לברון לשם, אבל ניחא) ומצד שני עוזר להם להיפטר מהחוזה של גריפין למקרה שהם לא יצליחו להנחית שם את לברון ואז הליכה לבנייה מחדש תהיה קלה יותר.
כלומר, קשה לומר איזו מטרה בדיוק הטרייד הזה משרת, אבל אני כן חושב שיש להם אופציות עדיין ואם הם אכן ילכו לריבילדינג - יש להם עכשיו 3-4 נכסים לא רעים לתת לקבוצות שמוכנות להמיר כשרונות צעירים/בחירות דראפט כדי להשתפר כאן ועכשיו וחוזה אחד פחות להתקע איתו בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 2:16 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
בכל מקרה לפיסטונס שני אולסטארים (דרמונד העונה ובלייק כמובן ברמה של אולסטאר). זה לא מעט.

לטורונטו כבר היה את לאורי. הם העיפו את קולאנג׳לו ומצאו GM טוב במקומו.
אני לא חושב שדטרויט צריכים היו לפרק את הקבוצה. אני חושב שהם עשו צעדים מדודים כדי לשפר אותה ואישית הייתי מעדיף שימשיכו בתהליך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 6:29 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:

לטורונטו כבר היה את לאורי. הם העיפו את קולאנג׳לו ומצאו GM טוב במקומו.
אני לא חושב שדטרויט צריכים היו לפרק את הקבוצה. אני חושב שהם עשו צעדים מדודים כדי לשפר אותה ואישית הייתי מעדיף שימשיכו בתהליך הזה.

לאורי הגיע מקבוצה אחרת.
והם כל הזמן משפרים. איבקה. צעירים מדרפט.
עמוס לב כתב:
דרך אגב, היום בדיוק במשחק הראשון בלי בלייק גריפין גלינרי חזר. מעניין מה עבר שם בקיץ אצל הקליפרס. האם מישהו חשב שהסגל הזה שווה מאבק על אליפות? מה הוא עישן שם? האם מישהו חשב שהסגל הזה שווה פלייאוף וזאת המטרה? אז למה הוא מפרק את הכול כשהמטרה בהחלט בהישג יד? התנהלות לגמרי מזוגזגת ולא ברורה. וטובי האריס הוא לא ממש משהו להתחיל איתו. לפרטים אפשר לפנות גם למילווקי, גם לאורלנדו וגם לדטרויט.

הריס שחקן רע בכלל. חלק גדול מהעונה השם שלו עלה כאולסטאר פוטנציאלי.
כולה בן 25. חוזה לא גדול לעוד עונה.
אני לא חושב שמישהו חשב שזה סגל לאליפות אבל זה 29 קבוצות חושבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2018 10:22 pm 
Hall of Famer

אני דווקא מסמפט את האריס, אבל הוא לא מתאים להיות כוכב של קבוצה. בתור כינור שלישי הוא יכול להיות סבבה לגמרי.

ואני מסכים עם סטריאני - לא כל בנייה זה טנקינג. לא חייבים לאמלל את הקהל שלך במשך שנים על גבי שנים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 12:46 am 
Hall of Famer

אגב. אני לא טוען שאני אוהב את הטרייד הזה לפיסטונס.
אני רק כתבתי את מה שאני שומע מפרשנים והם מסבירים את ההגיון מאחורי דטרויט ולמה הם הלכו על גריפין.

אישית אני לא אוהב את הדיל לפיסטונס כי גריפין בגיל 31-32 יעשה פאקינג 36-39 מיליון לעונה. אצלי זה סכום שנותנים רק לקרי/לברון/דורנט סטייל אוף פלייר. ובטח לא לשחקן פציע מאד.

אבל אני מבין את הרציונל של דטריוט. לא כל קבוצה צריכה להביא בולדוזר ולהרוס הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 1:19 am 
Junior

לא צריך להרוס את הכל, אבל כל טרייד צריך להימדד בהאם השלם החדש טוב יותר מהשלם הישן, והאם החלקים בו שווים יותר מהתשלום עליהם.
לגבי חלק א', לא יודע, בעיקר תלוי בכמה זמן בלייק יהיה בריא, ומה הסיכוי שלו להיפצע בפלייאוף.
לגבי חלק ב', אני לא חושב שהוא שווה 37 מ' דולר לעונה, גם לא בעשרים משחקים בעונה שבהם הוא ממש בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 1:55 am 
Hall of Famer

לא מבין מה הקשר בין ״להרוס הכל״ לבין המצב של דטרויט.
דטרויט, להבדיל מהקליפרס, לא היו בצומת דרכים משמעותי שבו אין ברירה אלא להחליט ללכת ימינה או שמאלה.
השחקנים המובילים שלהם צעירים יחסית ורובם חתומים לזמן מספק.
דראמונד והאריס שניהם התקדמו השנה, ג׳קסון קצת חזר לעצמו, אייברי בראדלי אמנם אכזב עד כה (כנראה פצוע) אבל זה רק אומר שיש סיכוי להחתים אותו או שחקן אחר בקיץ על חוזה סביר. על פניו, לא הייתה דחיפות כלשהי לביצוע המהלך.
ולכן, אני לא מבין את ההתייחסות לבניה מחדש כאופציה (ואני בדרך כלל הראשון להציע את האופציה הזו) או כשאיזושהי נקודת בסיס לבחינת נכונות המהלך.

הפיסטונס פשוט הימרו, כאשר יש שני משתנים עיקריים בהימור הזה - הבריאות של גריפין וכמה הוא יזדקן בחינניות, בהתחשב בכך שחלק לא מבוטל מהמשחק שלו נשען על אתלטיות.
הבעיה שלי עם ההימור הזה היא שאני לא מבין את האפסייד. יכול להיות שבעוד שנה-שנתיים, דטרויט יצליחו להשיג כוכב נוסף והתמונה תשתנה, אף פעם אי אפשר לדעת, אבל הסיכוי לכך הוא נמוך וכרגע זו קבוצה בינונית מאוד עם קו קדמי מוצלח, במקרה הממש טוב הפליקנס לפני הפציעה של בוגי, גרסת המזרח. עם כל הערכתי לגריפין, זה לא אפסייד מלהיב מספיק בעיניי כדי להתחייב לכזה חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 3:46 am 
Hall of Famer

ושוב יש עוד אספקט שלא מעניין את האוהד הממוצע אבל כן את הכלים וזה קהל. יש אולם חדש נוצץ והוא חצי מלא. גריפין ימשוך קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 3:51 am 
Hall of Famer

זה דטרויט, האולם יישאר ריק למדי (גם אם גריפין יביא כמה מאות בהתחלה).
והנה העניין - גם בלוס אנג'לס, עיר עם הרבה יותר כסף - העובדה היא שיש יותר קהל בלייקרס העלובים מאשר בקליפרס, עם כל הכבוד לגריפין (ואפילו עם כל הכבוד לפול שנה שעברה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 4:17 am 
Hall of Famer

אני חושב שזו חשיבה הפוכה. אם תבנה קבוצה מצליחה - הקהל יגיע.

זמן מה אחרי שכתבתי את זה הלכתי לבדוק נתונים. מסתבר שזה אפילו יותר מובהק ממה שחשבתי.
ב-2004, למשל, הפיסטונס היו במקום הראשון בנוכחות בכל הליגה. גם בשנתיים לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 4:54 am 
Hall of Famer

ואז התרחשה לה שנת 2008....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 5:06 am 
Hall of Famer

יאפ. הטרייד של צ׳ונסי חיסל את הקבוצה שהייתה ומאז הפיסטונס לא התאוששו.

הקהל שלהם יגיע, כמו כל קהל, כשיהיה מוצר טוב ו/או תקווה מוחשית לעתיד טוב יותר.

כל הניסיונות לערב שיווק בתוך החלטות כדורסל הם אומללים וכמעט תמיד חוזרים אליך כבומרנג מוחלט, לא רק בצד של הכדורסל אלא גם במדדים השיווקיים.

הדוגמא הכי בולטת שאני זוכר מהשנים האחרונות זה את קולאנג׳לו נותן ללארי פילדס חוזה מופרך כדי למנוע מהניקס להשיג את סטיב נאש הגמור (על רגליו האחרונות) ולהחתים אותו על חוזה גדול למספר שנים, רק בגלל שהוא קנדי.
סטיב נאש הלך ללייקרס אאל״ט וטורונטו נתקעו עם החוזה הלא סביר של פילדס למספר שנים.
בטח יש עוד לא מעט דוגמאות כאלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 6:50 am 
Hall of Famer

לא התכוונתי לטרייד של צ'ונסי.
התכוונתי לכך שדטרויט העיר, הפכה להיות עיר רפאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 8:26 am 
Hall of Famer

Att כתב:

הקהל שלהם יגיע, כמו כל קהל, כשיהיה מוצר טוב ו/או תקווה מוחשית לעתיד טוב יותר.

כל הניסיונות לערב שיווק בתוך החלטות כדורסל הם אומללים וכמעט תמיד חוזרים אליך כבומרנג מוחלט, לא רק בצד של הכדורסל אלא גם במדדים השיווקיים.

הדוגמא הכי בולטת שאני זוכר מהשנים האחרונות זה את קולאנג׳לו נותן ללארי פילדס חוזה מופרך כדי למנוע מהניקס להשיג את סטיב נאש הגמור (על רגליו האחרונות) ולהחתים אותו על חוזה גדול למספר שנים, רק בגלל שהוא קנדי.
סטיב נאש הלך ללייקרס אאל״ט וטורונטו נתקעו עם החוזה הלא סביר של פילדס למספר שנים.
בטח יש עוד לא מעט דוגמאות כאלו...

זה לא שיווק. זה כסף. זה עסק. הקבוצה צריכה למכור כרטיסים.
וחוצמזה מה הקשר שיווק? גריפין שחקן טופ 20 בליגה כנראה. אנשים באים לראות כוכב. הימין של בדאנקים שלו כמעט מאחוריו.

האולם החדש נמצא חמישים קילומטר מהישן. תחשבו כמה אוהדים עכשיו פשוט לא באים בגלל מרחק. זה נמצא בעיר תחתית של דטרויט. למזלי לא יצא לי להיות שם אבל יש סיכוי שגם פקקים שם חרבנה.
בקיצור זה לא תמיד רק קבוצה טובה. ברור שאם לברון יישחק שם מחר אז האולם יהיה מלא, אבל הזזה של קבוצה חמישים קילומטר תשפיע לפחות בהתחלה עד שקהל חדש ייכנס וגריפין יעזור זה בטוח.
משחקים מתחילים ב6-7 בערב. זה לצאת בארבע מאיזור אובורן הילס בשביל להגיע. לא הרבה יעשו את זה. הם צריכים לבנות בסיס קהל חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 10:29 am 
Senior

בדטרויט אאל"ט התאוריה הזו של קבוצה טובה=הרבה קהל בכלל פחות עובדת, כי היא במשך שנים הייתה מהמובילות במילוי האולם בליגה, כולל בשנים שבין הבד בויז ל2004 שהיו חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 7:53 pm 
Hall of Famer

אני לא מכיר מקרוב את המצב הכלכלי-דמוגרפי של דטרויט ויכול להיות שהזזת המגרש היה צעד נוראי מבחינתם...
כך או כך, הדרך להביא קהל היא לא על ידי צעדים קצרי מועד שיש להם סיכוי סביר לחזור אליך כבומרנג אלא על ידי בניית קבוצת כדורסל מצוינת.
אני לוקח את מה שסטריאני כתב ״ברור שאם לברון יישחק שם מחר אז האולם יהיה מלא״ ואומר - אוקיי, אז תביאו את לברון הבא. או כוכבים אחרים שיסקרנו. אני מתאר לעצמי שבמיניסוטה יש יותר קהל מאז שטאונס ו-וויגינס הגיעו או בפילי מאז שאמביד וסימונס התחילו לשתף פעולה (ביחס לימים המופלאים שבהם איגי היה הכוכב המרכזי והימים האפילו פחות מופלאים של ג׳רו הולידיי/טרנר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2018 8:03 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני לא מכיר מקרוב את המצב הכלכלי-דמוגרפי של דטרויט ויכול להיות שהזזת המגרש היה צעד נוראי מבחינתם...
כך או כך, הדרך להביא קהל היא לא על ידי צעדים קצרי מועד שיש להם סיכוי סביר לחזור אליך כבומרנג אלא על ידי בניית קבוצת כדורסל מצוינת.
אני לוקח את מה שסטריאני כתב ״ברור שאם לברון יישחק שם מחר אז האולם יהיה מלא״ ואומר - אוקיי, אז תביאו את לברון הבא. או כוכבים אחרים שיסקרנו. אני מתאר לעצמי שבמיניסוטה יש יותר קהל מאז שטאונס ו-וויגינס הגיעו או בפילי מאז שאמביד וסימונס התחילו לשתף פעולה (ביחס לימים המופלאים שבהם איגי היה הכוכב המרכזי והימים האפילו פחות מופלאים של ג׳רו הולידיי/טרנר).

אהה רק להביא את לברון הבא. למה לא אמרת להם היכן למצוא אותו?
הם מביאים כוכב. אולי לא שווה 36 מיליון דולר אבל הוא כוכב. הוא שחקן שמביא יותר אנשים למגרש מאשר האריס (שהוא באמת שחקן טוב שהיו דיבורים עליו בתחילת העונה המצויינת שלהם שהוא אולסטאר).
השמות שזרקת הם כוכבים. גריפין גם כוכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 5:56 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:

אהה רק להביא את לברון הבא. למה לא אמרת להם היכן למצוא אותו?
הם מביאים כוכב. אולי לא שווה 36 מיליון דולר אבל הוא כוכב. הוא שחקן שמביא יותר אנשים למגרש מאשר האריס (שהוא באמת שחקן טוב שהיו דיבורים עליו בתחילת העונה המצויינת שלהם שהוא אולסטאר).
השמות שזרקת הם כוכבים. גריפין גם כוכב.

השחקנים שזרקתי הם כוכבים צעירים. כוכבים צעירים מעוררים תקווה ותקווה זה כח שיווקי חזק.

כשיש לך שחקן כמו קרל אנתוני טאונס אז אתה יכול לראות איך הוא הולך איתך 10 שנים קדימה ולאיפה אתה יכול להגיע. עם גריפין ההתלהבות היא לא כזו, בעיניי. אני בספק אם אוהדי הפיסטונס אומרים לעצמם שהנה הם הולכים על אליפות והם גם לא כל כך יכולים לדמיין את זה קורה בעתיד.

שלא תבין לא נכון, גריפין שחקן נהדר. הוא אחד הטובים בעמדה שלו ומתישהו, ברגע מסוים בקריירה שלו, הוא נראה כמו סופרסטאר. השאלה היא האם שנה או שנתיים טובות שלו, שבהן הוא עדיין סביר להניח ייפצע לא מעט, שוות את החוזה שלו בגיל מתקדם יותר. אני בספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 10:32 am 
Junior

נורטון כתב:

כבר לא לגמרי עיר רפאים, תהליך ארוך אמנם אבל ההתאוששות החלה:
https://www.themarker.com/markerweek/1.4495038

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 12:33 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

התגובה הראשונית של בלייק כשהודיעו לו על המעבר מלוס אנג'לס:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 4:52 pm 
Hall of Famer

מאדים כתב:
נורטון כתב:

כבר לא לגמרי עיר רפאים, תהליך ארוך אמנם אבל ההתאוששות החלה:
https://www.themarker.com/markerweek/1.4495038

התאוששות זה נכון כי מהמקום הכי נמוך ניתן רק לעלות אבל זו עיר שעדיין שנות אור מערים אחרות מבחינת ביקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה