סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 2:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 9:42 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מיכאל כתב:
Krembo2 כתב:
oren_80 כתב:
יותר מפארקר לטעמך?

האמת, מבחינת כישרון התקפי, בהחלט כן.
יותר מגוון, יותר חזק, בלתי עציר בפוסט, מומחה בסחיטת עבירות, צעד ראשון קטלני.
פארקר אמנם היה קלעי טוב יותר (או לפחות יציב הרבה יותר) ועם משחק מיד ריינג' הרבה יותר מלוטש, אבל זהו פחות או יותר.

כמכלול קצת יותר קשה לי לקבוע, בעיקר כי על הזין של רייס לעשות הגנה (למרות שיש לו את כל הנתונים הפיזיים להיות אחלה שומר),
אבל מבחינת כישרון נטו, אני מאמין שהוא עולה על פארקר

אז תרשה לי לגחך - לא קרוב לפארקר וגם לא לשאראס או וויל סולומון

זר ליגה מעולה, אבל לטעמי לא טוב יותר מזרים מעולים כמו דונטה סמית, פי ג׳יי טאקר ולי ניילון למשל (ואני מניח שאם אנסה, אמצא עוד כמה).

איך אתה בוחן מי שחקן יותר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 9:51 pm 
Sophomore

לפי מראה עיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 11:04 pm 
Hall of Famer

השאלה על מה מסתכלים. על היכולת ההתקפית והפוטנציאל? אז רייס באמת ברמה מאד מאד גבוהה.
אבל פוטנציאל זה דבר אחד והסיבה מדוע הוא בהפועל חולון היא דבר אחר לגמרי. מעבר לכל הכישרון ההתקפי לרייס יש בחירת זריקות מזעזעות, הגנה רוב הזמן לא קיימת, הרבה רגעים במשחק שהפיוז לא קיים וכמובן ההתנהלות הכללית הלא כל כך מקצועית וזה אפילו לא מגיע לאנדרסטייטמנט.
אם צריך לבחור שחקן לקבוצה שלך לא חושב שיש אחד שבכלל היה מתלבט בין פארקר לבין רייס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 11:07 pm 
Hall of Famer

גם בין דונטה לבין רייס.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 11:16 pm 
Hall of Famer

בסוף שחקן בסדר הגודל הזה נמדד באופן משמעותי גם על פי התוצאות של הקבוצה - כי הוא קובע לאן היא תלך , הוא ולא אחר .
אז בליגה זה באמת אחלה בינתיים , אבל הקמפיין האירופי חלש מאוד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 11:22 pm 
Junior

shmueliki כתב:
בסוף שחקן בסדר הגודל הזה נמדד באופן משמעותי גם על פי התוצאות של הקבוצה - כי הוא קובע לאן היא תלך , הוא ולא אחר .
אז בליגה זה באמת אחלה בינתיים , אבל הקמפיין האירופי חלש מאוד .

בהחלט. הוא יימדד לפי התוצאות. יחד עם זאת בחלק מהקמפיין האירופאי הוא לא היה ושם נכשלנו בלי קשר אליו אלא בגלל מאמן זחוח שבנה קבוצה בלי סנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 11:30 pm 
Hall of Famer

גם דונטה לשם השוואה הגיע רחוק יותר עם חיפה ביורוקאפ מאשר בשנתיים שלו בירושלים ( וזה במובן מסוים לגנותו ) ...
הוא השיג מדד ממוצע של יותר מ-20 בשלוש עונות יורוקאפ - וזה בהחלט מרשים פרסונלית .
אפשר להגיד שגם ה"צוותים המסייעים" מסביבו , והמאמן ( פרנקו ) לא היו מי יודע מה לרמה הזו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 11:37 pm 
Sophomore

מיכאל כתב:
Krembo2 כתב:
oren_80 כתב:
יותר מפארקר לטעמך?

האמת, מבחינת כישרון התקפי, בהחלט כן.
יותר מגוון, יותר חזק, בלתי עציר בפוסט, מומחה בסחיטת עבירות, צעד ראשון קטלני.
פארקר אמנם היה קלעי טוב יותר (או לפחות יציב הרבה יותר) ועם משחק מיד ריינג' הרבה יותר מלוטש, אבל זהו פחות או יותר.

כמכלול קצת יותר קשה לי לקבוע, בעיקר כי על הזין של רייס לעשות הגנה (למרות שיש לו את כל הנתונים הפיזיים להיות אחלה שומר),
אבל מבחינת כישרון נטו, אני מאמין שהוא עולה על פארקר

אז תרשה לי לגחך - לא קרוב לפארקר וגם לא לשאראס או וויל סולומון

זר ליגה מעולה, אבל לטעמי לא טוב יותר מזרים מעולים כמו דונטה סמית, פי ג׳יי טאקר ולי ניילון למשל (ואני מניח שאם אנסה, אמצא עוד כמה).

רשאי לגחך.
אחרי שתסיים, שים לב למה שכתבתי...
לא אמרתי שהוא שחקן טוב יותר. התייחסתי ליכולת והכישרון ההתקפי בלבד. מהבחינה הזאת, אין לי ספק שהוא המוכשר ביותר שהיה פה כבר הרבה מאוד זמן.
איזה שחקן אפילו התקרב למספרים שלו בקבוצת צמרת בליגה? (או בכלל)

כשחקן שלם? לא צריך ללכת רחוק...גם את קלייבורן אני לוקח לפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 12:22 am 
Sophomore

שוכחים משהו "קטן", רייס משחק בקבוצה טיפ טיפה טיפהל'ה ענייה יותר מהקבוצות בהן שיחקו דונטה סמית' וכל החבר'ה של מכבי שמשווים אותם אליו.
כמה מיליוני דולרים טובים הבדל, לא בשמיים.
ואם זה לגנותו ואומר שהוא שחקן כדורסל פחות טוב בהתבסס על העובדה הזו, אחלה. אני חושב שמה שעומד לגנותו של רייס זה לא היכולת שלו, כי המספרים שלו טובים בכל תחום מכל השחקנים שצוינו כאן, ובאופן משמעותי, לא בקצת. אני מסתכל על הבגרות שלו וקבלת ההחלטות שלו, שעדיין לא שם ברמה הגבוהה.

אני מאוד בספק שהראש שלו שם כדי להצליח ברגעי ההכרעה, כשקבוצות באות להרביץ ולנשוך. אני צופה עצבנות יתר שלו והתחרפנות במשחקי הכרעה עם איזה הרחקה עסיסית מהשופט, והפסד של חולון. אולי כבר ביום שני נראה את זה.

כמובן שאם רייס יוביל את חולון לזכייה בתארים אז גם בפורום יסתכלו עליו אחרת, אבל זה עוד רחוק. יש לו עוד מה להוכיח ולא משנה כמה המספרים שלו טובים.

דונטה סמית' לקח כאן 2 אליפויות והיום רואים אותו כתופעה שעברה כאן, אבל שוכחים שלפני האליפות הראשונה התייחסו הרבה לבעיות משמעת שלו ודיברו עליו באופן דומה לרייס. אני חושב שסמית' הוא אי של שפיות ליד רייס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:56 am 
Junior

היום מכבי מארחת את ראשל"צ בהיכל מנורה, קיין ופראחובסקי לא נרשמו, אבל מה שיותר קריטי זו העובדה שסיגרס בספק בגלל מחלה, לא התאמן כל השבוע.

גם איתו אני לא רואה את ראשון מנצחת את מכבי, אבל בלעדיו, בכלל לא חושב שיש על מה לדבר למעט 15 וצפונה למכבי.

במקביל נס ציונה תשחק מול אשדוד שמבחינת נסטי, כל ניצחון קריטי למאבקי ההישרדות. נראה מה יהיה, משחק מסקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 2:32 am 
Hall of Famer

ערן כתב:
שוכחים משהו "קטן", רייס משחק בקבוצה טיפ טיפה טיפהל'ה ענייה יותר מהקבוצות בהן שיחקו דונטה סמית' וכל החבר'ה של מכבי שמשווים אותם אליו.כמה מיליוני דולרים טובים הבדל, לא בשמיים.

דונטה סמית' לקח כאן 2 אליפויות והיום רואים אותו כתופעה שעברה כאן, אבל שוכחים שלפני האליפות הראשונה התייחסו הרבה לבעיות משמעת שלו ודיברו עליו באופן דומה לרייס. אני חושב שסמית' הוא אי של שפיות ליד רייס.

חולון הנוכחית פחות עשירה או איכותית מחיפה של דונטה ?
לא כה מובהק

נזכיר שכידוע הוא היה כפסע מאליפות שלישית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 8:36 am 
Hall of Famer

אדום88 כתב:
במקביל נס ציונה תשחק מול אשדוד שמבחינת נסטי, כל ניצחון קריטי למאבקי ההישרדות. נראה מה יהיה, משחק מסקרן.

בפורמה שהרצליה נכנסה אליה, נראה שהיא בדרך לצאת ממאבקי התחתית (מי יודע, אולי אפילו עוד תגיע לפלייאוף העליון בטעות).
תכלס ציונה מוצאת את עצמה עם חיפה שם למטה.
ציונה עומדת לשחק מול 3 הגדולות כאשר חיפה עם שלושה משחקי בית שהיא אמורה לנצח (נהריה, הפועל ת"א ואילת).
ניצחון על אשדוד ייתן לה שבועיים מעל הקו האדום, להערכתי, השבועיים האחרונים העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 9:36 am 
Sophomore

אבימאל כתב:
אדום88 כתב:

ציונה עומדת לשחק מול 3 הגדולות כאשר חיפה עם שלושה משחקי בית שהיא אמורה לנצח (נהריה, הפועל ת"א ואילת)..

באמת שאני לא מצליח להבין איך אפשר להגיד על חיפה על איזשהו משחק שהיא אמורה לנצח...
סבירות הרבה יותר גבוהה שהיא תפסיד את כל ה3 מאשר תנצח אותם. מאמין שתצא מהרצף הזה עם ניצחון 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 10:17 am 
Sophomore

Krembo2 כתב:
אבימאל כתב:
אדום88 כתב:

ציונה עומדת לשחק מול 3 הגדולות כאשר חיפה עם שלושה משחקי בית שהיא אמורה לנצח (נהריה, הפועל ת"א ואילת)..

באמת שאני לא מצליח להבין איך אפשר להגיד על חיפה על איזשהו משחק שהיא אמורה לנצח...
סבירות הרבה יותר גבוהה שהיא תפסיד את כל ה3 מאשר תנצח אותם. מאמין שתצא מהרצף הזה עם ניצחון 1

אין בליגה הזו כמעט משחקים בטוחים של הפסד או ניצחון
Todo possible nada seguro

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 12:17 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
אדום88 כתב:

בפורמה שהרצליה נכנסה אליה, נראה שהיא בדרך לצאת ממאבקי התחתית (מי יודע, אולי אפילו עוד תגיע לפלייאוף העליון בטעות).
ציונה עומדת לשחק מול 3 הגדולות כאשר חיפה עם שלושה משחקי בית שהיא אמורה לנצח (נהריה, הפועל ת"א ואילת).
ניצחון על אשדוד ייתן לה שבועיים מעל הקו האדום, להערכתי, השבועיים האחרונים העונה.

אני לא יודע למה אתה חושב שחיפה פחות גרועה מנס ציונה או פייבוריטית לנצח איזשהו משחק בליגה כרגע.
אגב, אם לא הסל המשוגע של באומן אי שם במחזור השלישי נגד נס ציונה שכפה הארכה, חיפה היום מרחק שלושה וחצי משחקים מנס ציונה, כלומר 99% בלאומית.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:03 pm 
Sophomore

סיוט אם מכבי רחובות עולה וחיפה יורדת.
מאוד מקווה שאיכשהו הרצליה או אילת ירדו, וב"ש גליל או ה.חיפה יעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:18 pm 
Hall of Famer

אני מהמר שבארשבע תחליף את נצ בסיום העונה.
מה יהיה עם קינזי....אחריי הבעיות גב ...נקע בקרסול ואתמול דלקת בעין.בירושלים למרות הכל מאמינים שהוא יהיה כשיר לגביע בעוד שבוע.
מה קורה עם וולדן בחולון יהיה כשיר למשחקי הגביע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:18 pm 
Junior

מה הסיוט הגדול? אנחנו עד כדי כך נרקוטיים לעוד 800 איש בממוצע? שגם נבלעים באולם הגדול ולא מורגשים?

הרצליה מועדון שנותן הזדמנויות לשחקנים צעירים, אילת גם מנסים להתחיל לפתח משהו כזה(עבו ובריסקר שבטח יצטרף שנה הבאה בחוזים ארוכים). מה יש לחיפה להציע? בעלים עם חשיבה ארוכת טווח בעיקר על החור של הגרוש, לייבש את ארצי ולטפח את בורדיון, לייבש את קופרברג? לחשוב כל שנה בעיקר על השיפוצים באמצע שיצילו אותם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:19 pm 
Sophomore

ע"פ התקשורת זה תלוי בשחקן ובאיך הוא ירגיש.
בכל מקרה אם חולון תנצח או תפסיד לא יהיה קשור בוולדן לדעתי, אלא באיך הקבוצה תגיע. אם תבוא במצב רוח הגנתי נדיר המשחק שלה, אם תבוא להתבטל בהגנה כמו רוב הזמן, ירושלים תיקח את זה.
מבחינה התקפית חולון טובה משמעותית מירושלים, עם וולדן ובלי וולדן.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ב' פברואר 05, 2018 1:24 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:22 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
מה הסיוט הגדול? אנחנו עד כדי כך נרקוטיים לעוד 800 איש בממוצע? שגם נבלעים באולם הגדול ולא מורגשים?

הרצליה מועדון שנותן הזדמנויות לשחקנים צעירים, אילת גם מנסים להתחיל לפתח משהו כזה(עבו ובריסקר שבטח יצטרף שנה הבאה בחוזים ארוכים). מה יש לחיפה להציע? בעלים עם חשיבה ארוכת טווח בעיקר על החור של הגרוש, לייבש את ארצי ולטפח את בורדיון, לייבש את קופרברג? לחשוב כל שנה בעיקר על השיפוצים באמצע שיצילו אותם.

שום דבר אישי נגד הרצליה, אני מעדיף קבוצות עם כמה שיותר קהל בליגה, או לחלופין שם מהכדורגל עם פוטנציאל למשוך קהל (כמו למשל הפועל חיפה).
אם רחובות או קריית אתא עולות במקום הרצליה אז לא קרה כלום בעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:55 pm 
Junior

shmueliki כתב:
https://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.5786543

ראיון בהחלט מעניין עם "המנהל המקצועי" של נס ציונה , בעברו סוכן שחקנים
הקישור לסיינפלד נהדר ...

היה איתי באיזושהי מסגרת נערים או נוער אם אני לא טועה. בהרצליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:56 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:

אילת בדרך להביא את פרדריק בורדיון ולשחרר את עבו..
בשנה שעברה החתימו את דניאל דנינו לשלוש שנים. מישהו זוכר?
היה שם גם איזה צעיר בשם ספיר שכבר לא שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 2:30 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
הרצליה מועדון שנותן הזדמנויות לשחקנים צעירים, אילת גם מנסים להתחיל לפתח משהו כזה(עבו ובריסקר שבטח יצטרף שנה הבאה בחוזים ארוכים).

בדיוק הפוך לגבי אילת
אם כבר אז הם מפתחים כ"מסורת" מדיניות כלשהי לגבי ישראלים - הרי שהיא להתבסס על שחקנים מבוגרים יחסית ( למשל השנה - ארבעת הישראלים הבכירים שלהם בני 28 ומעלה ) .
בשנים קודמות היו שם גם ( לצד אפיק ניסים ) כדיר , חנן קולמן , רותבארט ושלומי הרוש .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 3:00 pm 
Junior

בורדיון זה כי הם צריכים איזה בק אפ ישראלי זול לעמדות 2-3. וקשה לי לחשוב על אלטרנטיבות.

שנה שעברה היה שם קטש והיו גם שרון ומנקו וספיר [שקיבל הזדמנויות ונכשל]. לאמסלם הייתה כזכור התנגדות לקבוצת הקולג' שקטש זמם להרים אבל ההתנגדות שלו ל-one and done הוחלפה באיזושהי תכנית אלטרנטיבית של החתמת כשרונות מהדרג השני לחוזה ארוך טווח - זה הכי טוב שהם יכולים לעשות בהינתן שלא כל אחד רוצה לרדת לשם ושאין להם מחלקת נוער סטייל גלבוע/גליל. מה האסטרטגיה של מכבי חיפה ?

חוצמזה להשוות את ההשקעה של אילת לזאת של חיפה. השקיעו בזר חמישי, השקיעו בשמחון, שמו מאה אלף דולר לחצי עונה על גריפין. מה רוזן עושה ? חוץ מלבזבז זמן ולחסוך כסף?

אין לי מושג לגבי דנינו - אבל זה שאיפסנו מישהו בלאומית והוא לא מתקדם זה לא חטא של המועדון. זה שארצי נשלח לשם, עשה מספרים לזיכרוני בעפולה, עשה שיפור בקיץ ובסוף רואה את בורדיון משחק זה חטא של מועדון. אלון ספיר שהוא שליש מהכישרון של ארצי קיבל יותר הזדמנויות ממנו שנה שעברה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 5:17 pm 
מנהל פורום

ערן כתב:
סיוט אם מכבי רחובות עולה וחיפה יורדת.
מאוד מקווה שאיכשהו הרצליה או אילת ירדו, וב"ש גליל או ה.חיפה יעלו.

למה כזה סיוט?
אגב, אומנם רחובות מובילים את הליגה הלאומית, אבל תכל'ס לא באמת נחשבים פייבוריטים לעלייה. קריית-גת וב"ש עדיין הרבה יותר מסוכנות על הנייר, ואפילו קריית אתא ואולי ר"ג, אם ימצאו זר גבוה טוב.
ואם הם כן לוקחים אליפות, אז לא בטוח בכלל שיעלו. יש להם בכלל אולם שעומד בתקנים של ליגת העל? או שהם ישחקו ביבנה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80, מכבי רעננה זל ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה