חלק מהקבוצות אמנם שיחקו רק 51 משחקים, אבל יש גם קבוצות ששיחקו 56. ולמרות שאולי היה עדיף שאחכה עוד יומיים, נדמה לי שהגיע הזמן.
והנה הת'רד מהשליש הראשון:
http://www.salnews.com/forum/viewtopic. ... 9F#p619817MVP: ג'יימס הארדן (נותר מהשליש הראשון).
כן, הוא נפצע ונעדר מאיזה עשרה משחקים. אבל יוסטון נראית כמו אחת משתי הקבוצות הטובות בליגה, ובמשחקים בינה לבין האלופה היא אפילו נראית טוב יותר. הארדן עצמו עושה דברים חסרי תקדים, כולל משחק של 60 נקודות וניהול משחק מופתי. הוא ופול למדו להשתלב היטב ב 15 הדקות שהם משחקים ביחד כל משחק. הוא עושה הכל על המגרש, והוא אפילו מלך הסלים של הליגה כרגע
2. קיירי
3. סטף
4. אלדרידג'.
שחקן ההגנה של הליגה: דריימונד גרין (היה קלינט קאפלה).
גם השנה, חלק גדול מהכוח של הווריורס הוא בעובדה ששני הפורוורדים המעולים שלה. גרין ודוראנט הם גם שחקני הגנה נפלאים. האמת היא שאני פשוט לא יודע למי לתת אם לא לו. יש הרבה קבוצות מתואמות יותר או פחות בהגנה, אבל יש מעט מאד שחקנים שיכולים לשנות משחק דרך ההגנה. וכשקאווי לא משחק, וטוני אלן זקן, דריימונד גרין הוא סוג של ברירת מחדל.
2. הורפורד
3. פול ג'ורג'
4. באטלר
השחקן השישי: לו ווליאמס (נותר)
והאמת היא שאם יש תואר אחד שהוא סגור וחתום, זה זה. לו ווליאמס נותן עונת קריירה כולל משחקים של 50 נקודות וקריאה לגיטימית להיכלל באולסטאר. פתח רק 14 משחקים, אבל ברור לגמרי שהוא השחקן הטוב ביותר בקליפרס, בטח היום כשבלייק גריפין כבר לא שם.
השחקן המשתפר: ויקטור אולדיפו (נותר).
מי עוד? המנהיג הבלתי מעורער של קבוצת פלייאוף לגיטימית שהיתה אמורה להיות חרא של קבוצה אחרי שהמנהיג שלה במשך שנים (פול ג'ורג') הלך.
רוקי השנה: בן סימונס (עדיין)
האמת היא שהתלבטתי רבות בינו לבין דונובן מיצ'ל שנראה כמו סופסטאר עתידי והוא כבר היום שחקן של 20 נקודות למשחק. ועם זאת, קשה להשתחרר מההרגשה שיוטה משחקת מעולה במשחקים האחרונים דווקא כשמיצ'ל לוקח צעד או שניים אחורה. בכל מקרה, זה הולך להיות פוטו פיניש בין השניים.
2. מיצ'ל
3. טייטום
4. קוזמה
5. מרקנן
מאמן השנה: ברד סטיבנס (היה דאנטוני)
והנה העניין, בוסטון מנצחת למרות מכת פציעות, והיא ממשיכה להיות הקבוצה הטובה במזרח. ואף יותר מכך - נדמה שלראשונה יש תחושה שהיא קבוצה טובה יותר מקליבלנד ושהיא באמת יכולה לעשות את זה.
2 (צמוד) דאנטוני
3. דווין קייסי
4. פופוביץ'
חמישיית השנה:
אלדרידג' (כן, כן, סופטרידג'!!!)
לברון
יאניס
הארדן
סטף - שנראה מדהים מאז חזר מהפציעה, ומבחינתי טוב יותר עדיין מקיירי (שגם בלעדיו בוסטון מנצחת המון)
חמישיית עונה שניה:
אמביד
דוראנט
דרוזן
אולדיפו
קיירי
חמישיית עונה שלישית:
הורפורד
אנתוני דייויס
פול ג'ורג'.
באטלר
לילארד
וכן, זה אומר שבחרתי בפול ג'ורג' מעל ווסטברוק, ונדמה לי שיש לכך הרבה הצדקות. בעיקר בעובדה שפול ג'ורג' משחק היטב בשני צדי המגרש, וווסטברוק רק באחד. למרות זאת, יש בהחלט מצב שאם ימשיך כך, ווסטברוק יחזור לחמישיות גם השנה.
חמישיית הגנה ראשונה:
הורפורד, דריימונד, ג'ורג', באטלר, רוביו
חמישיית הגנה שניה:
קפלה, קייל אנדרסון, יאניס, סמארט, כריס פול
חמישיית רוקיז ראשונה:
מרקאנן, קוזמה, טייטום, מיצ'ל, סימונס
חמשיית רוקיז שניה:
אדביו, דילון ברוקס, בוגדנוביץ', סמית' ג'וניור, לונזו בול (האמת ... בקושי וכסוג של ברירת מחדל).
תופעת השנה: פציעות, אלא מה. זה התחיל בגורדון הייוורד, ובינתיים גם קאזינס, קוואי, קאזינס, לאב, וול, וויטרס, בברלי ופורזינגיס. לפחות הם ובטח גם שכחתי כמה שאו שגמרו את העונה או שכמעט גמרו אותה. וחוץ מזה, גם שחקנים אחרים היו פצועים הרבה כולל סטף, קיירי, הארדן ועוד רבים וטובים.
אז הפעם קצר מהרגלי כי אני עובר דירה, אבל דונו.