סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 2:49 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רשמית כי לא צוין בטופס השיפוט. מעניין כי גם המקרה של מנהל הפועל לא צויין בטופס, אבל אחרי שערוץ מכבי ספורט שידר את המקרה 50 פעמים, התוב=ע העמיד את קורקי לדין והוא הורחק מ-3 פעמים.

עכשיו נשווה בין מקרה מקניל למקרה ספחיה:

התובע מבקש כי נלמד מהסרט באופן ברור ביותר כי ניתן לראות שהנאשם פורץ בריצת אמוק לכיוון השופט ואלמלא נבלם ע"י חבריו לקבוצה ברור לחלוטין כי היה תוקף את השופט".

המשפט המצוטט הוא מתוך הכרעת הדין בוועדת המשמעת של ג'רל מקניל, שחקן הקבוצה, שהורחק במשחק הגביע מול בני הרצליה.

במהלך הדיון של מקניל, הקרין התובע סרט וידאו כדי לתמוך את טענותיו. הגיוני, לגיטימי. אבל במערכת שנחשבת אובייקטיבית ופועלת על פי כללי הצדק, חזקה עליה להשתמש בצילומי הווידאו גם כשמדובר במקרים, למרבה התדהמה, שאינם קשורים בשום צורה להפועל תל אביב

האיש בתמונה מימין, התפרץ אתמול בצורה מביכה לעבר שופטי המשחק, קילל וניסה לתקוף את השופטים. אה, אולי הוא לא באמת ניסה לתקוף אותם, אבל במהלך הדיון אמר תובע איגוד הכדורסל ש"אם מחזיקים שחקן, זה ברור מה הוא ניסה לעשות". https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

ברור? כנראה רק כשמדובר בהפועל תל אביב. הפרשנות הופכת לעובדה, הדמיון הופך למציאות, הכל למען המטרה. הכל, למען השיטה. זו אגב לא הפעם הראשונה ש"שופטים לא שמעו קללות" מפיו של אותו מאמן.

שמיעה חלשה? לא קונה. אולי משהו יותר בכיוון של אכיפה בררנית (ומדובר במונח עדין). מה שבטוח, חוסר רצון להזיז את הגבינה ולהטריד את מנוחתם של אי אלו...

אז אם אתם ממשיכים לתהות, תזכרו שלא משנה מה קורה, רק אנחנו עומדים לדין

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 6:01 pm 
Junior

ספאחיה צולם מקלל ? יש תיעוד ? אם המקרה של עומר גרין מטיח כיסא בחוזקה באוהד חולון לא היה מתועד - כנראה שגם הוא לא היה עומד לדין. מה זה כנראה, בטוח.
דרך אגב תפסיק עם "זה רק אנחנו", הטענה שלכם צריכה להיות בדרך השלילה - "מדוע זה אף פעם לא מכבי"...

בנוסף אני רק אוסיף שאני פשוט לא יכול לקבל כל קובלנה ממועדון תל אביב או מקהל תל אביב, כל עוד אתם בעצמכם לא תנסו למגר את תופעת האלימות בקרב הקהל או הקבוצה שלכם.

לפי שאתם מנסים לחנך את שאר העולם בואו תתחילו ממכם ואז יהיה לכם קייס רציני יותר להתלונן...ביינתים מה שאתם עושים אחרי כל פרשייה כזו או אחרת, זה לגבות ולגבות ולתרץ ולתרץ, או כמו שאני אוהב לכתוב, לתת לאולטראס לנהל את המועדון ולהתרפס בפניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 6:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתה באמת השוות עכשיו בין ניסיון התקיפה הפיזית של מקניל לספאחיה שנכנס לתחומי המגרש? והרציונל שלך הוא שגם את ספאחיה מישהו החזיק? (בדרך החוצה מהמגרש)
מה אני אגיד לך, רק בשביל הצחוקים טוב שאתם בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 7:11 pm 
Junior

אלופי הפייסבוק בעוד פוסט.
הפעם זה לא בדף הרשמי אלא בעמוד של דובר המועדון איתי ברגר.

אבל שלא תטעו גם בעמוד הרשמי של ת"א הם בחרו לציין את זה רק ביותר קצר.

https://www.facebook.com/hapoelberger/posts/10212609542487096
ציטוט:
"התובע מבקש כי נלמד מהסרט באופן ברור ביותר כי ניתן לראות שהנאשם פורץ בריצת אמוק לכיוון השופט ואלמלא נבלם ע"י חבריו לקבוצה ברור לחלוטין כי היה תוקף את השופט".

המשפט המצוטט הוא מתוך הכרעת הדין בוועדת המשמעת של ג'רל מקניל, שחקן הקבוצה, שהורחק במשחק הגביע מול בני הרצליה.

במהלך הדיון של מקניל, הקרין התובע סרט וידאו כדי לתמוך את טענותיו. הגיוני, לגיטימי. אבל במערכת שנחשבת אובייקטיבית ופועלת על פי כללי הצדק, חזקה עליה להשתמש בצילומי הווידאו גם כשמדובר במקרים, למרבה התדהמה, שאינם קשורים בשום צורה להפועל תל אביב

האיש בתמונה מימין, התפרץ אתמול בצורה מביכה לעבר שופטי המשחק, קילל וניסה לתקוף את השופטים. אה, אולי הוא לא באמת ניסה לתקוף אותם, אבל במהלך הדיון אמר תובע איגוד הכדורסל ש"אם מחזיקים שחקן, זה ברור מה הוא ניסה לעשות".

ברור? כנראה רק כשמדובר בהפועל תל אביב. הפרשנות הופכת לעובדה, הדמיון הופך למציאות, הכל למען המטרה. הכל, למען השיטה. זו אגב לא הפעם הראשונה ש"שופטים לא שמעו קללות" מפיו של אותו מאמן.

שמיעה חלשה? לא קונה. אולי משהו יותר בכיוון של אכיפה בררנית (ומדובר במונח עדין). מה שבטוח, חוסר רצון להזיז את הגבינה ולהטריד את מנוחתם של אי אלו...

אז אם אתם ממשיכים לתהות, תזכרו שלא משנה מה קורה, רק אנחנו עומדים לדין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 7:16 pm 
Hall of Famer

"הודעת מועדון"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 7:23 pm 
Junior

צודקים, גם ירושלים היא קבוצה מיוחסת. ירושלים ומכבי לא תעמודנה לדין על המכות ביציע (או שגם את זה לא ראיתם?) כמו שירושלים לא עמדו לדין על השלט "גיא פניני מת"

וכן, רואים את מנהל מכבי מרחיק את ספחיה שמתפרץ כלפי השופטים אחרי שהורחק. לפי גזר הדין של מקניל הוא יכל לפגוע בשופטים.

נ"ב, ואם כבר אלימות, אני ממש שם לב שהנהלות מכבי וירושלים לא בדיוק גינו את האלימות של אוהדיהם ביציע. דרישות להנהלה יש רק מהנהלות של קבוצות אחרות. תמשיכו אתם להיות צבועים....

ולגבי השלט על פניני, הנהלת ירושלים גינתה? I DON"T THINK SO

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 7:26 pm 
Junior

ושהאיגוד יסביר מדוע מאמן שמקלל שופטים לא עומד לדין אבל קבוצה שהאוהדים שלה מקללים מאמן כושר עומדת לדין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:06 pm 
Junior

רק קבוצת הפועל ומכבי מיוחסות? מה עם המכות ביציעים של אוהדי חולון בארנה (אחד מתוך כמה שהיו העונה כמובן), הם לא הועמדו לדין על אף אחד מהמאורעות הללו...ורק השבוע התפרסמה כתבה ששני אוהדי חולון הורחקו מן המגרשים בעקבות מה שקרה....הם גם מיוחסים לדעתי!
אבל למה שתזכיר את זה אם אפשר לצייר את המציאות בצבעים שנוחים לך. בדיוק כמו ההנהלה שלך.

העניין עם "המכות" הוא סערה בכוס מים. אין פה את מי ואת מה לגנות. הגוש המעודד של מכבי שמנה בערך 100 אוהדים התמקם באולם 7, שברובו היה מכור לאוהדי הפועל ואלו באו לשבת במקומות שלהם, בדיוק כאשר אוהדי מכבי קיפלו ציוד עידוד. מה שהלהיט את הרוחות ובצדק - הם היו צריכים להמתין רגע. היה דחיפות שבעיקרם באו מאוהדי מכבי אני חייב לציין (הם היו "הרוב"), כולל שליפת צעיף של אחת הבחורות וזריקתו למגרש. היא הלכה לאסוף אותו אחרי זה. והמאבטחים עלו כדי לחצוץ ובעיקר כדי לזרז את קיפול הציוד של אוהדי מכבי. לרגע לא היה חשש שזה מתפתח למשהו גדול (ואת האמת שאם הגוש המעודד של הפועל היה יושב באולם ולא ביציע אני לא יודע מה היה יכול לקרות).

אני מתאר לעצמי שכעת תצא בהצהרות שאני לא אובייקטיבי אז אולי נמתין לתגובה לאוהד נוסף שצפה במחזה.
בגמר גביע (זוכר מה זה המעמד הזה דרך אגב?) בארנה בשנה שעברה כבר היה משהו גדול יותר וההנהלה שלנו ידעה לגנות יפה מאוד.

עוד אחד שהיה שם להרגיע את הרוחות הוא יואב גליצשטיין המאבטח שנפגע בחזיז.
זה ממש לא מתקרב למה שאתה חושב לעצמך. גם לא היה שם אף אוהד המזוהה עם ארגון האוהדים או משהו כזה. אני מבטיח לך. ברגע שיתפרסמו סרטונים של האוהדים שלנו רצים באמוק לעבר סדרנית אומללה אז נוכל להתחיל ולדבר על אלימות בקהל שלנו.
וגם אותך אני אשאל את השאלה שאני אוהב לשאול את אוהדי חולון, האם אתה מרגיש מאוים להגיע לארנה? להסתובב חופשי באזור או בחנייה?

אבל יאללה בוא נסית את הדיון על אוהדי הפועל האלימים. למרות שזה מחטיא את המטרה מהדיון שלך, לא? אם כבר ככה אז בוא תשנה כותרת. יש פה פוטנציאל ל9 עמודים.

נ.ב: ראיתי שהתעסקת כל כך בשלט המטופש שהונף אז כן- בקבוצה גינו את השלט שהונף לעבר פניני. מעניין מה יש לך להגיד עכשיו אחרי שכל הקייס שלך מתמוטט. ד"א גם אני מגנה אותו והייתי שמח אם היו מענישים את מי שהניפו אותו בגאון. אני גם מאשים את המשטרה שאישרה בכלל את ההכנסה שלו אבל זה לא תירוץ...אותה משטרה אישרה הנפת שלט "פניני לגז" על ידי האוהדים שלכם (במשחק כדורגל), אז אני כבר לא מצפה מהם לעשות את עבודתה ולעשות את המינימום של המינימום: לבחון מה כתוב בשלט שהם מאשרים להכניס. דרך אגב מר מתלונני - גם אתם לא עמדתם לדין על השלט הזה.
שלא תגיד שאני מחסיר: ראוי לציין שבמקרה של השלט הזה, הנהלות קבוצת הכדורגל וקבוצת הכדורסל שלכם הוציאו הודעת גינוי משותפת...חבל שהם לא עושים את זה בתדירות קצת יותר גבוהה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:08 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
ספאחיה צולם מקלל ? יש תיעוד ? אם המקרה של עומר גרין מטיח כיסא בחוזקה באוהד חולון לא היה מתועד - כנראה שגם הוא לא היה עומד לדין. מה זה כנראה, בטוח.
דרך אגב תפסיק עם "זה רק אנחנו", הטענה שלכם צריכה להיות בדרך השלילה - "מדוע זה אף פעם לא מכבי"...

בנוסף אני רק אוסיף שאני פשוט לא יכול לקבל כל קובלנה ממועדון תל אביב או מקהל תל אביב, כל עוד אתם בעצמכם לא תנסו למגר את תופעת האלימות בקרב הקהל או הקבוצה שלכם.

לפי שאתם מנסים לחנך את שאר העולם בואו תתחילו ממכם ואז יהיה לכם קייס רציני יותר להתלונן...ביינתים מה שאתם עושים אחרי כל פרשייה כזו או אחרת, זה לגבות ולגבות ולתרץ ולתרץ, או כמו שאני אוהב לכתוב, לתת לאולטראס לנהל את המועדון ולהתרפס בפניהם.

אנא פנה לסניף האופטיקה הקרוב למקום מגוריך
זה בסדר אצלכם עובדים עבריינים מרושעים בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:16 pm 
Junior

אם את הנהלת הפועל ירושלים מרכיבים עבריינים אז מעניין כיצד ניתן לכנות את אריה מנדל וידידיה רפופורט....וכמובן את המכר הקרוב והבכלל לא מפוקפק מר אורי ברנע, אחרי כל החוזים המזויפים שהגיש לאיגוד. הם צריכים אופטקינה לראות כמה "0" יש בצ'ק שהם רושמים חביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:39 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
אם את הנהלת הפועל ירושלים מרכיבים עבריינים אז מעניין כיצד ניתן לכנות את אריה מנדל וידידיה רפופורט....וכמובן את המכר הקרוב והבכלל לא מפוקפק מר אורי ברנע, אחרי כל החוזים המזויפים שהגיש לאיגוד. הם צריכים אופטקינה לראות כמה "0" יש בצ'ק שהם רושמים חביבי.

דיברתי על הנהלת מכבי אבל אצלכם היה פעם עבריין.
אגב מי זה אורי ברנע? ותאמין או לא גם ידידה לא חבר הנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:43 pm 
Junior

דובראש כתב:
מי זה אורי ברנע?

מתווך שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 8:44 pm 
מנהל פורום

זה שספחייה לא עומד לדין זאת שערורייה, וההשוואות עם מקניל אולי לא מדוייקות אבל בהחלט תומכת
את הקללות שלו אפשר לראות ולשמוע
מי שלא מאמין שיילך לכתבה של רועי כהן שעלתה לאתר בזמן המשחק עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 11:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ספאחיה חייב לעמוד לדין.
עם זאת ההשוואה בינו למקניל היא דמעות תנין. מקניל התפרץ אל השופט עד כדי כך שהשופט היה צריך לסגת ממנו אחורה והשחקנים האחרים תפסו אותו ברגע האחרון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:18 am 
Junior

עמי ברדה גם מנע מספחיה לגעת בשופט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:22 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את ספאחיה קרוב לשופט וגם לא מנסה לרוץ אליו. את מקניל ראיתי רץ לשופט ומגיע אליו ברמה כזו שהשופט ברח אחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:30 am 
Junior

כמו שהציעו כבר, לך תראה את הכתבה של רועי כהן שעלתה לאתר.

כמו כן מפנה אותך שוב לדברי הדיין בפס"ד של מקניל מה צריך להסיק ברגע שמשהו נתפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:44 am 
Hall of Famer

מאחר שראיתי בעיני את שני המקרים, לא מעניין אותי מה רועי כהן כותב ואפילו לא "מה צריך להסיק כשמישהו נתפס".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:53 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ספאחיה חייב לעמוד לדין.

בוודאי
יכול להיות שהוא לא צריך לקבל עונש חמור ( או בכלל עונש ) , אבל מאוד תמוה ( או שלא ) שככה מחליקים את זה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 2:15 am 
Sophomore

חוזר לרגע, רק כדי להעמיד דברים על דיוקם.
אדום88 כתב:

כינית את אריה מנדל עבריין, כשאין לך מושג מי האיש. כנ"ל ידידיה (שאינו חבר הנהלה). מנדל??? שמע אתה איש חולה, באמת, לכנות פנסיונר ואיש יקר שמשמש בהתנדבות כמנכ"ל כעבריין? למה? כנראה שנוח להסתתר מאחורי מקלדת.

אתה צריך להתבייש בעצמך.

ברגר, מטאפורית האח של...

עריכה: ואם כבר חזרתי, ברור שספאחיה לא ניסה לתקוף שופט. אם מי שהתייחס לזה כאן היה מסוגל להתייחס לגופו של עניין ולא לגופה של קבוצה, הכוונה הייתה להגחיך את טענותיו של תובע האיגוד.

המשך לילה נהדר למעורבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 2:28 am 
Hall of Famer

ואחרי שהגכחנו את טענותיו של תובע האיגוד, שכאמור ממילא דבריו אינם מעניינים אותי כי ראיתי את שני המקרים, בסופו של דבר האישו הוא ההשוואה המגוחכת אף יותר שעשה אחיך בין מקרה ספאחיה למקרה מקניל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 8:15 am 
Junior

אני דורש מהאדמנים כאן לדרוש הוכחה ממי שטען שאריה מנדל הוא עבריין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 10:17 am 
Junior

תדרוש מהם גם הוכחה שפניני מת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 10:43 am 
מנהל פורום

רק מת קולע מהשלוש בהתקפת מעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 10:46 am 
Junior

אני כבר כתבתי את אותה הודעה עם דרישה להוכחות להשתייכות של שמעון למאפיה, אבל חששתי שזה יכול לחזור לדיונים לגבי שוקי דקל והמנויים שלו למשחקי מכבי ואני כבר לא בשלב הזה בחיים שלי.

לגבי מנדל, אני לא אדמיניסטרטור בפורום ואין לי מושג אם הוא אי פעם עבר על החוק, אבל יש לו, כמו לידידיה רפפורט, פרצוף של בנאדם רגע לפני שהוא הולך להחתים אותך כערב לכל ההלוואות שהוא לקח, ולטוס לבלות את המשך החיים במקאו.

לנושא הת׳רד, אני עם ראי - ספאחיה היה חייב לעמוד לדין, אבל המקרה של מקניל נראה הרבה יותר חמור. מצד שני, צודק גם האח שאישומים על בסיס ״מה היה קורה אם לא היו מפרידים״ הן תמיד מגוחכות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: oren_80 ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה