סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל ירושלים 17/18
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 3:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הלך הרוח גם בין האוהדים וגם בשופרים חצי רשמיים של הקבוצה (רועי כהן, נעם שרפלר וכו)
העונה מתה, בעונה הבאה נעשה "מכבי" ונבנה מחדש קבוצה צעירה ורעבה ובלה בלה בלה

זה אופן חשיבה ירוד, ילדותי מה שמכונה בפילוסופיה של התפתחות החשיבה השלב האנלוגי ..."להם קרה משהו דומה, הם עשו ככה אז גם אני אעשה ככה" זה נחות וזה ירוד
שלא לדבר הגברת הדימוי של "מכבי 2"

יש המון מה לעשות עכשיו לא אחר כך ולא מחר כך.
ליאור צריך להגיע לאימונים אישיים מעבר לאימונים הקבוצתיים ואם הוא לא רוצה קנסות וסנקציות
ריצ' חייב משטר תזונה עם ביקורת של הקבוצה
מודי צריך לקחת צעד אחורה וגורקה צעד קדימה עכשיו לא מחר
לבנות חמישיה פותחת שתדע שלא משנה מה, היא פותחת, לקבוע את המחליפים והדקות (שיטת לאסו) והיא תהיה הבסיס במשך המשחק יהיו שינויים קלים לפי התפתחות המשחק דגש על קלים
הסקאוטינג לקיץ צריך להתחיל עכשיו, על כל עמדה רשימת מועמדים, מצבם החוזי העלות המשוערת זרים/ישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 16/17
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 3:52 pm 
Hall of Famer

אוריאל, הפועל ירושלים 16/17 זכתה באליפות ואי אפשר לבנות אותה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:07 pm 
Sophomore

פגעת בול אוריאל. צריך להתכונן לעונה הבאה, אבל אופן החשיבה שמתיר לעצמו לזלזל בבוטות במה שנשאר מהעונה הוא חשיבה לא מקצוענית בעליל.

לגבי הישראלים של שנה הבאה, אני חושב שהפועל צריכה לשים לעצמה רף גבוה- דאוסון, רוצ'סטי, אלכסנדר, קולשוב וכמובן החתמה מחדש של האוול. לפחות שלושה מתוך אלה חייבים להיות בהפועל שנה הבאה. אליהו גמר את הסוס, הלפרין סביר להניח שיפרוש. צריך לעשות חושבים לגבי טימור ואוחיון. לשניהם יש חוזה לשנה הבאה, אבל לפחות אחד מהם צריך ללכת. אפשרות סבירה לישראלי רביעי-חמישי ברוטציה זה שמחון. אבל אסור להתפשר על שחקנים לא בשלים. את בלייזר למשל לא הייתי רוצה לראות כרגע בהפועל, הוא עדיין לא ברמה של שחקן יורוקאפ לגיטימי. גם נמרוד לוי למשל תהיה בחירה בעייתית. צריך ללכת על הטופ שיש.

בזרים גם צריך לחשוב. היחיד שהייתי שוקל להשאיר זה דייסון, אבל כזר רביעי-חמישי ברוטציה, לא כשחקן מוביל. בגדול האסטרטגיה של הימור על שחקנים עם ניסיון שערך השוק שלהם בינוני זה הכיוון, כמו שהיה עם ג'רלס, קינזי ודייסון, אבל גם זר אחד או שניים צעירים בקו עלייה יכול להיות טוב, בטח אם הולכים על שישה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:10 pm 
Hall of Famer

עקרונית יש סבירות אף שהעונה הבאה תהיה פחות טובה
אליהו , הלפרין ואוחיון מתבגרים בעוד שנה ( באם הם נשארים בקבוצה , ואם לא כלל לא פשוט לאתר מחליפים ראויים לשתי המסגרות )
האוול וטימור עושה רושם כבר הגיעו לשיאם , ולא צפויים להתפתח עוד בתוך המועדון
מבחינת זרים בכלל לא ברור אפילו אם יש שם אחד שיישאר - ובהצלחה עם הבאה במקביל של 5-6 זרים חדשים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:11 pm 
Junior

יואי ידידי התעלמת מחובת שני שחקנים מתחת לגיל 24
קולשוב תופס אבל אני בספק אם יחתום בישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:18 pm 
Sophomore

למה לא לרשום שני שחקני נוער? או להביא ישראלי שישי צעיר נוסח אליאספור? אם יש לך חמישה ישראלים בכירים הזהות של השניים הנוספים זניחה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 17/18
הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:47 pm 
Sophomore

אתה צודק, באמת יותר קל לבנות תכניות לעונה הבאה מהבטן במקום לדרוש חשיבה מקצוענית יותר קודם כל העונה,הנה גם אני הלכתי לשם. אני לוקח את הדברים שלי בחזרה. מה שכן, אני לא חושב שהמחשבות על עונה הבאה קשורות לרצון לחקות את מכבי, אלא יותר עניין של רצון ללמוד מהטעויות בבניית הסגל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 4:56 pm 
מנהל פורום

ברור שזה לא בא מהרצון להיות מכבי 2, מה שאני טוען שהפאסיביות לגבי העונה הזו וההמתנה לקיץ הקרוב, קשורה לזה שזה "הצליח" והנטייה היא לחשוב שאם זה הצליח לאחד זה יצליח גם לי
חשיבה אנלוגית, תינוק רואה גבר בוגר אומר אבא, למה? כי כל הגברים הבוגרים נראים לו דומים לאבא
המקרה שלנו לא דומה למקרה של מכבי והגישה של מכבי לא הוכחה כהצלחה עדיין
1. עובדים אצלנו שחקנים שלא מפיקים את המיטב שלהם, האירגון צריך לדאות להוציא מהם את המיטב דרך שיחות ודרך צעדים משמעתיים
2. האיש שאמור להוציא את המיטב מהשחקנים, אבוד ומלא בעצמו, יואיל נא ויפנה את מקומו
3. הבנייה בקיץ הייתה אילתור אחד גדול? נא לקחת חברת סקאוטינג חיצונית ולהטיל עליה בניית קבוצה כי GM אין כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2018 5:21 pm 
Sophomore

זהו, שאני בספק לגבי התועלת שבסנקציות על אליהו, ואני לא בטוח שזה חכם להיות קשים מדי עם האוול בדיוק כשמנסים להחתים אותו על חוזה חדש. אני הייתי הולך יותר על אסטרטגיה של עידוד- במקרה של ליאור לדבר על איך הוא רוצה שהעונה הזו תזכר, ובמקרה של האוול לדרבן אותו למקצוענות, דברים שיכולים לגרום להערכה ואווירה חיובית, לא לכסאח שאני לא רואה בו תועלת כרגע.

ואם כבר אווירה חיובית, אז צריך לדרוש יותר ממודי, וקודם כל ליישב את היחסים עם הלפרין.

שילוב של דרישה למקצוענות עם ניסיון לשפר את האווירה. זה מה שרלוונטי במציאות הקיימת לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 9:59 am 
Junior

דבר שמאוד משעשע אותי הוא הדיבור (לפחות לפי הכתוב בוואלה) שכל הזרים יעזבו חוץ מדייסון, הנזק הראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 10:43 am 
Freshman

חשוב מאוד להביא מאמן זר עם נסיון, רצוי כמה שיותר מוקדם, לתת לו יד חופשית בבניית הסגל (פראסוביץ' עדיין פנוי?). לדאוג שיהיה תחליף ראוי לליאור ויותם, שזה אומר החתמת ישראלי בכיר אחד בקו האחורי (רוצ'סטי? אולי אפילו דאוסן) ובעמדה 3-4 לנסות להחתים את השחקן הכי מתאים, אפילו איזה וורקמן כזה. פרט ל2 ההחתמות החיוניות האלה לא הייתי מתפרע בגזרת הישראלים, אלא אם כן, שוב, יש על המדף מתאזרח שהוא שובר שוויון בליגה הישראלית ויכול לתרום גם ביורוקאפ.

זרים - הייתי מעיף את כולם. אומר שלום לדייסון באיחור של עונה שלמה, אולי משאיר את רוברטס בתור גבוה רביעי-חמישי ברוטציה, תלוי במצב הרפואי שלו. שם דגש על קו קדמי אתלטי שמתאים לכדורסל של היום, בלי אומיצ'ים ואוסטין דיים למיניהם, דיברתי בזמנו על פרנק אלגר מקובאן שנותן עונה מעולה וכנראה כבר לא ישאר באיזור חיוג שלנו לקראת הקיץ, אבל כן, עם עבודת סקאוטינג רצינית אפשר למצוא שחקנים טובים בסגנון שלו שיודעים לחסום, לקחת ריבאונד, לשנות זריקות, לרוץ את המגרש ואשכרה גם לסיים כמו שצריך מתחת לסל. בנוסף ל2 גבוהים אתלטים שיודעים לשמור (דרו גורדון בסביבה?), לחפש סטרץ' 4 שיוכל לפתוח את המשחק ויאיים מחוץ לקשת. מסתובבים כאלה בערימות ברחבי אירופה וארה"ב.
בעמדות 3-4 חייב לחפש שחקנים וורסטילים שיוכלו לתת גמישות בכל מיני הרכבים. קני גבריאל למשל, לא פוגע בכלום כבר כמה עונות בפאו, שחקן שיכול לתרום ברמות האלה בתור זר רביעי ברוטציה. מה עם הוליס תומפסון? מאכזב לגמרי העונה, מאמין שיקבל הצעות מקבוצות תחתית ביורוליג אבל לא חושב שהוא יעד כל כך מופרך. אלה סתם שחקנים שעולים לי תוך כדי כתיבה לראש. לא בדקתי חוזים וכאלה אבל זה הסגנון שאני מדמיין בעונה הבאה.
בעמדות 1-2 חייבת להיות הררכיה ברורה, לנסות להביא את הרכז הכי דומה לרכז שיש בשוק, אחד כזה שיוכל להוביל כדור (מה שדייסון למשל לא מסוגל) ולקלוע משלוש ולנהל משחק כמו שצריך. לצידו גאנר מוכשר שיקבל כדורים בשלבים מאוחרים של ההתקפה ולא יצטרך לתקוע את שעון ה24 מהשניה הרביעית שלו.
בסופו של דבר, הרבה תלוי במאמן. ראינו העונה כמה זה חשוב. יכול להיות שעם מינוי אחר בקיץ היינו מבסוטים עד השמיים בשלב הזה של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 10:53 am 
Junior

זה כן אני כתב:
דבר שמאוד משעשע אותי הוא הדיבור (לפחות לפי הכתוב בוואלה) שכל הזרים יעזבו חוץ מדייסון, הנזק הראשי.

הם רק מעלים השערות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 11:33 am 
Senior

אבל זו נעשתה קצת השערת קונצנזוס שכל האתרים מדברים עליה שאני אישית מתחיל לחשוש שיש דברים בגו.
לא שדייסון הוא כזה אסון, אבל אני גם חושב שזו טעות פשוט להחליט שמשאירים אותו ולבנות קו אחורי סביב זה, השערה של דייסון צריכה להיות מאוד תלויה בגארדים שמביאים סביבו.
האמת שאם הולכים על רוצ'סטי למשל, אז דייסון ועוד גארד אחראי עם סייז טוב ששומר טוב יכול להיות ציוות מוצלח לידו, איזה מישהו סטייל ריי מקאלום כזה (שאני משער שלא רלוונטי להפועל, אבל כאבטיפוס).

והייתי שמח לראות העונה קצת יותר הליכה על שחקנים שעשו עונות טובות ברמת היורוקאפ/ליגת האלופות ולא רק שחקנים שכשלו ביורוליג. ריימאר מורגן למשל יכול להיות החתמה נהדרת, למרות שהוא לא סטרץ' פור. כריסטיאן איינגה/דומיניק סאטון כמחליף לקינזי. קצת יצירתיות.
וזה אפילו בלי לדבר על שחקנים צעירים במגמת עלייה שעוד לא הגיעו לראדאר של הגדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 11:48 am 
Freshman

מסכים, אם כי השחקנים שציינתי הם לא סוסים מתים כמו פרפרוגלו לדוגמא. שחקנים בגיל נוח (תומפסון לדעתי 26-27) שיש להם עוד הרבה מה לתת ככה שיש הבדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 11:50 am 
Senior

אה, זה לא היה כנגד מה שאמרת, אני מסכים כמעט לחלוטין עם ההודעה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:04 pm 
מנהל פורום

זה בסדר לחשוב על עונה הבאה, אבל זה חוסר אחריות לסגור את העונה ובטח לתת הרגשה לשחקנים שהם גמורים במועדון
אסור לתקשר "אנחנו עוד נשוב ובגדול וכל מי שפישל היום ישלם מחר..." זה בשביל לצאת גבר עם האוהדים והתקשורת ולא דרך לנהל אירגון שיש לו יעדים של לנצח כל שבוע

כן יואי, עדיף לנהל ניהול של חשיבה חיובית במקום ענישה ומשמעת, אבל המקרה של אליהו חריג, העונשין, המחוייבות בהגנה, העזרה לגבוה השני בהגנה. וזה נמשך כבר עונה וחצי. שחקן כזה צריך לקבל זימון לאימונים אישיים מעבר לאימונים קבוצתיים ויקבל מהם שחרור רק אחרי שהוא מתייצב על שיפור קבוע ובטח לא לקבל פטור מאימונים של הקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 12:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני לגמרי רואה את ליאור אליהו מתייצב לאימונים אישיים בזמנו האישי יחד עם השחקנים שהוקפצו ממחלקת הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 1:12 pm 
Junior

לא שיותר מידי אכפת לי מהקבוצות הגדולות, אבל אתם לפחות לגבי הסגל הישראלי "עורמים" שמות בלי מחשבה איך זה יתחבר אחר כך.

עוז בלייזר(שכבר נכתב שירושלים רוצה אותו בטרייד כבר השנה) הוא שחקן רך וחסר מושג במשחק העומד(אם היה מתרומם סופסוף לארבעים אחוז מחוץ לקשת..). מנטלית נראה כמו האבטיפוס לשחקן ישראלי שעושה מספרים בקבוצות קטנות ויתאדה תחת הלחץ בגדולות.

דאוסן שחקן שצריך את הכדור ביד, שחקן שיפרח בקבוצה שמשחקת מהר, תעמיד אותו לשני רכזים מכורי כדררת וזריקות מארבע(דייסון) הוא לא מספיק חכם כדי לאתר שטח פנוי ולחיות מהשאריות.

קולשוב הוא סימן שאלה. קודם כל, לדעתי הוא מעל הממוצע בכל מה שקשור לאינטיליגנציה והליכה נגד הזרם, לכן אני מנחש ומקווה שהוא יותר מידי חכם מכדי לנחות ישר במערבלי הלחץ של מכבי ת"א והפועל ירושלים. גם הבחירות שלו עד עכשיו מוכיחות שהוא לא חושש להיות עדיין בן 23 שמבקש דמי כיס מההורים כך שלא בטוח שעוד כמה עשרות אלפי דולרים יפתו אותו. הוא קלע טהור, קלע שעדיין מסתמך על מערך התקפי שמשתף את הכדור. כריס צ'יוזה אחראי להרבה מהנקודות שלו בפלורידה. מהמעט שאני מכיר את רוצ'סטי, דייסון ועוד רכז "כמו ג'רלס" זה די יעלים אותו, או לפחות ידרוש ממנו תקופת הסתגלות ארוכה שמועדונים כאלה לא נותנים לשחקנים.

שמחון מנטלית וכשחקן אוף דה בול נראה הכי מתאים לקבוצה גדולה.

נמרוד לוי בתור החתמה והשאלה לעוד עונת התחשלות. 2.08 עם מוטת ידיים - יש לו את מימדי הגוף שלגינת, משעור ובלייזר אין. יש לו כבר עכשיו ארבעים אחוז מחוץ לקשת. נראה לי ההשקעה הכי "ברורה" לשחקן שבעתיד יוכל לתרום גם באירופה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 2:44 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
אני לגמרי רואה את ליאור אליהו מתייצב לאימונים אישיים בזמנו האישי יחד עם השחקנים שהוקפצו ממחלקת הנוער.

בכיף, שלא יבוא, יקנס, יזומן וחוזר חלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 3:56 pm 
Sophomore

ירושליים צריכה לערבב מחדש את הקלפים הישראלים שלה , בר טימור ואוחיון יושבים על אותה עמדה , ליאור כבר חסר אנרגיות לחלוטין ועל יותם לא סומכים , האוול הוא היחיד שנותן לירושליים איזה שהוא ייתרון בחוק הרוסי.
לא הייתי הולך על "סטארים" בעניי עצמם (דאוסון) או כאלו שאינם יכולים לתרום מהספסל (טיילר) , הייתי הולך על כאלו ללא פחד , כאלו שיכולים לעלות , לעשות הגנה , לנשוך ולהעיר את הקבוצה , יעני כן לשחקנים כמו שוכמן , וורקמן אפילו נמרוד לוי.
לגבי הזרים , אין בכלל היסוס , לא משאיר אף אחד , גם לא דייסון שאין לך מושג איך הוא יתעורר בבוקר ועל איזה צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 3:58 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
sir charles כתב:

בכיף, שלא יבוא, יקנס, יזומן וחוזר חלילה

מה יעזרו לו אימונים אישיים? , אתה ראית איך שוהא שינה את סגנון ההטחה בעונשין? אם על זה עובדים באופן פרטני , לא תודה.
אם אין לו חוזה לעונה הבאה , אין פה שאלה בכלל , העונה הזאת מתה , אם יש לו , אז לא תהיה ברירה לירושליים אלא להשתחרר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 4:00 pm 
Junior

אכן לליאור אליהו חוזה גם לעונה הבאה...לא רואה איך משתחררים מזה לאחר שלפי הפרסומים הוא מרוויח כ-450,000$ לעונה. מי ישלם לו את זה?

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' פברואר 14, 2018 4:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 4:01 pm 
מנהל פורום

מי לא סומך על יותם? מודי?
לא יודע מי בקבוצה עבד איתו על העונשין אבל צריך למצוא מאמן אישי טוב יותר.
אם אתה מתפשר וזורם עם ליאור כמו שהוא אתה אומר למעשה שאתה חסר אחריות ובטח מחוייבות למועדון. למה שקהל יבוא למשחק נגד נס ציונה אם לקבוצה לא איכפת מהעונה?
יציעים שוממים אפטיות אפילו לזמן מוגבל של עד סוף העונה, ישאירו פצע גדול ביחסים בין האוהדים להנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 4:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
החתול יובב כתב:
לא שיותר מידי אכפת לי מהקבוצות הגדולות, אבל אתם לפחות לגבי הסגל הישראלי "עורמים" שמות בלי מחשבה איך זה יתחבר אחר כך.

עוז בלייזר(שכבר נכתב שירושלים רוצה אותו בטרייד כבר השנה) הוא שחקן רך וחסר מושג במשחק העומד(אם היה מתרומם סופסוף לארבעים אחוז מחוץ לקשת..). מנטלית נראה כמו האבטיפוס לשחקן ישראלי שעושה מספרים בקבוצות קטנות ויתאדה תחת הלחץ בגדולות.

דאוסן שחקן שצריך את הכדור ביד, שחקן שיפרח בקבוצה שמשחקת מהר, תעמיד אותו לשני רכזים מכורי כדררת וזריקות מארבע(דייסון) הוא לא מספיק חכם כדי לאתר שטח פנוי ולחיות מהשאריות.

קולשוב הוא סימן שאלה. קודם כל, לדעתי הוא מעל הממוצע בכל מה שקשור לאינטיליגנציה והליכה נגד הזרם, לכן אני מנחש ומקווה שהוא יותר מידי חכם מכדי לנחות ישר במערבלי הלחץ של מכבי ת"א והפועל ירושלים. גם הבחירות שלו עד עכשיו מוכיחות שהוא לא חושש להיות עדיין בן 23 שמבקש דמי כיס מההורים כך שלא בטוח שעוד כמה עשרות אלפי דולרים יפתו אותו. הוא קלע טהור, קלע שעדיין מסתמך על מערך התקפי שמשתף את הכדור. כריס צ'יוזה אחראי להרבה מהנקודות שלו בפלורידה. מהמעט שאני מכיר את רוצ'סטי, דייסון ועוד רכז "כמו ג'רלס" זה די יעלים אותו, או לפחות ידרוש ממנו תקופת הסתגלות ארוכה שמועדונים כאלה לא נותנים לשחקנים.

שמחון מנטלית וכשחקן אוף דה בול נראה הכי מתאים לקבוצה גדולה.

נמרוד לוי בתור החתמה והשאלה לעוד עונת התחשלות. 2.08 עם מוטת ידיים - יש לו את מימדי הגוף שלגינת, משעור ובלייזר אין. יש לו כבר עכשיו ארבעים אחוז מחוץ לקשת. נראה לי ההשקעה הכי "ברורה" לשחקן שבעתיד יוכל לתרום גם באירופה.

נמרוד לוי למיטב זכרוני שייך למכבי, ומשחק באשדוד כמושאל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 4:29 pm 
Junior

נמרוד לוי שייך למכבי ת״א. הושאל לאשדוד לעונה אחת. הבעיה שאני בספק אם הוא מעוניין לשחק בהיכל מנורה...
מכבי יכולים להכריח אותו, אך אני לא יודע עד כמה זה בריא לשני הצדדים.

בכל אופן סיכויים נמוכים שהוא יגיע להפועל. אני מהמר על המשך קדנציה תחת מאמן שאוהב צעירים ומפרגן לצעירים.

לדעתי אין מנוס מבלייזר לעמדה מספר 4. מסיים חוזה בחיפה ובנוסף אני חושב שהוא ירצה.
עוד שחקן צעיר שלדעתי צריך להביא לפה זה כמובן תמיר בלאט. הייתי אומר גם חואקין שוכמן אבל הוא טיפה בוסרי עדיין וגם תחת חוזה עד קיץ 2020 בגלבוע\גליל.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' פברואר 14, 2018 4:37 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה