סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 6:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרחקה לכל החיים? טוב מדי בשבילם. צריך לערוף את ראשם ולתקוע אותו על מוט כמו דאע"ש.
טוב שלא נסחפנו. סתם מקרה שעולה לי לראש, אייל ברקוביץ' כשחקן צעק "לך תזדיין" לשופט שהרחיק אותו ולא הורחק לכל החיים.
אה, רגע, ג'רל מקניל חוץ מזה שניסה לתקוף את השופט צעק לו "לך תזדיין". יחד עם נסיון התקיפה הפיזית, צריך להרחיק אותו לא רק לכל החיים אלא גם ל-afterlife.

בלי קשר ספאחיה צריך לעמוד לדין, אין לי מחלוקת עם זה. עכשיו אשאל אותך מה העונש הראוי לו בליגה שבה שחקן שאשכרה ניסה לתקוף שופט פיזית הורחק לשני משחקים (והקבוצה שלו, ואוהדיה פה, בטוחים שהוא קיבל עונש חמור מדי).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 8:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב שאתה לוקח את ההגזמות שלי ברצינות.
לא זוכר מה אייל ברקוביץ' עשה אי אז, אבל קללות של פאק יו ממש לא מקובלות כפי שאקווילביריום ניסה לטעון ובכדורגל על התבטאויות הרבה פחות בוטות מענישים מאמנים ושחקנים.
אין לי שום דעה מה העונש שספאחיה צריך לקבל, אבל בוודאי מצג שכל מאמן מקלל את השופטים ואין בעיה עם זה כפי שאקוויליבריום טען לא אמיתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 9:26 pm 
Junior

חוץ מהתחושה של השופט והפרשנות של הקריין בTV, אין שום הוכחה שמקניל ניסה לפגוע פיזית בשופט. הם היו במרחק 5 שמטר זה מזה שהוא נתפס ע"י דניאל איידן. כנ"ל בחצי גמר. ספאחיה התפרץ כלפי השופט. עמי עצר אותו. עכשיו אתה טוען שהוא לא ניסה לתקוף פיסית. על כן אני שוב אפנה לפס"ד מקניל. גם שם מקניל אמר שלא ניסה או חשב לפגוע פיסית בשופט. הדיין החליט שכיוון שנתפס, היתה לו כוונה. על זה אנחנו טוענים שהמקרים דומים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 14, 2018 9:37 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בכתבה בספורט 5 גילי כהן ממש לא מתחרט... מסתבר שלמאמנים מותר לקלל אותו:

"נבן ספאחיה יעמוד ביום חמישי על הקווים וינסה להוביל את מכבי ת"א לזכייה בגביע תשיעי ברציפות עם ניצחון ביד אליהו על הפועל חולון. לא מדובר בעניין של מה בכך שכן המאמן הקרואטי ניצל מהרחקה ממשחק הגמר, לאחר שהשופט גילי כהן, החליט לא לציין בדו"ח את ההתפרצות שלו כלפיו שהובילה לשתי עבירות טכניות במהלך המשחק מול מכבי אשדוד/באר טוביה. גם יומיים אחרי, כהן לא מתחרט על ההחלטה לא לציין את הקללות של המאמן.

"בתוך משחק כדורסל יש אמוציות", אמר כהן לערוץ הספורט, "אני פחות נלחץ מזה. התפקיד שלי הוא להביא את המשחק לסיומו בצורה הטובה ביותר. על פי היכרותי עם ספאחיה, גם מהעבר, ברוב הפעמים ההתנהגות שלו הייתה ג'נטלמנית ברמה הכי גבוהה שיש. אני לא קורא שפתיים. איך הייתי יכול לשמוע מה הוא אומר כשיש 11,000 צופים באולם? מן הסתם, לפי התנועות, הוא לא אמר לי שהוא אוהב אותי. לא חיפשתי את השפתיים ולא לשמוע אותו. חיפשתי לסיים את האירוע הכי מהר שאפשר"

עפ"י כהן, גם אם היה שומע את ספאחיה, לא היה מציין זאת בדו"ח: "לא שמעתי מה הוא צרח. ראיתי שהוא אומר 'פאק יו' בטלוויזיה. גם אם הייתה לי אפשרות לציין את זה בטופס, לא הייתי עושה את זה. מה שרציתי להשיג, השגתי. השגתי שקט. הוא נרגע והמשחק הסתיים. בנוסף, הורדתי את ההד התקשורתי. לא התעסקו בזה אחרי ההרחקה. בין שתי הטכניות חיכיתי, הסתכלתי בעין כדי לראות שיבואו לקחת אותו. לא חששתי שהוא יצור איתי מגע. אני שופט 30 שנה ואף פעם לא הרחקתי מאמן. הוא יודע עכשיו שמה שהוא עשה שווה הרחקה ו-22 אלף ש"ח קנס".

לסיום אמר השופט: "אם אני יוצר קשר עם מאמנים באופן שוטף, אף מאמן לא גומר משחק. כולם מקללים. הקשר עין היחיד שאני מייצר איתם זה כשאני רוצה להעביר להם מסר. המסרים שהם מעבירים הם אף פעם לא נינוחים. זו הסיבה שלא הרחקתי אותו בצורה ישירה, אלא שרקתי לו שתי טכניות. אני לא בא להעשיר קופה של אף אחד. לשופט תמיד יבואו בטענות. אני שלם עם הדרך ועם ההחלטה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 11:46 am 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
חוץ מהתחושה של השופט והפרשנות של הקריין בTV, אין שום הוכחה שמקניל ניסה לפגוע פיזית בשופט. הם היו במרחק 5 שמטר זה מזה שהוא נתפס ע"י דניאל איידן. כנ"ל בחצי גמר. ספאחיה התפרץ כלפי השופט. עמי עצר אותו. עכשיו אתה טוען שהוא לא ניסה לתקוף פיסית. על כן אני שוב אפנה לפס"ד מקניל. גם שם מקניל אמר שלא ניסה או חשב לפגוע פיסית בשופט. הדיין החליט שכיוון שנתפס, היתה לו כוונה. על זה אנחנו טוענים שהמקרים דומים.

נו אז יופי שאתם טוענים. תטענו את זה כלפי מישהו שלא ראה את שני האירועים.
אתם טוענים הרבה דברים. למשל שקבוצה צריכה לעמוד לדין על אחריות שילוחית כלפי מאמן - אבל לא כלפי שחקן... אז אתם טוענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 3:37 pm 
Junior

אנחנו שואלים ותוהים מדוע י-ם לא עומדת לדין על"שמי בכר מת" או השלט לדיא פניני. מדוע בהרצליה מותר לאוהדים לרדת למגרש אחרי תום המשחק. וזה שאת יען, לא מוציא אותך טוב....

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 3:44 pm 
Hall of Famer

לא, כי אתה יוצא נפלא פה.
לא ענית, נענשתם על אחריות שילוחית על מקניל? פעם שלישית אני שואל. כן או לא, פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 6:31 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא, כי אתה יוצא נפלא פה.
לא ענית, נענשתם על אחריות שילוחית על מקניל? פעם שלישית אני שואל. כן או לא, פשוט.

נראה לי שאתה יכול להפסיק לשאול..

לגבי הירידה של הקהל בהרצליה- אם אני לא טועה זה כבר לא קורה העונה, ואני מתנגד לזה, אבל אך ורק כדי למנוע איפא ואיפא מול יתר הקבוצות, כי אלימות או נזק זה אף פעם לא גרר בהרצליה, והסיבה היחידה שמונעים את זה בכדורסל בארץ היא שהקהל לא ישחט או ידרוס אף אחד.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 6:38 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לגבי הירידה של הקהל בהרצליה- אם אני לא טועה זה כבר לא קורה העונה
כי אין על מה לשמוח...המבצר כבר לא מבצר...מן הסתם שהקבוצה תשגשג המנהג יחזור ועדיין לא הבנתי איך מפריע למר סומו מאה זאטוטים יחד עם כמה קשישים שנכנסים לפרקט בהרצליה בסוף המשחק. אין פה שום איפה ואיפה אלא יש פה היגיון בריא.

קהלים גדולים כמו של הפועל, חולון, תל אביב ומכבי לא אמורים להיכנס לפרקט כי זה עלול לגרום מהומות. וזה כבר קרה בעבר...לא בארנה אלא במלחה. נעשנו על זה כהוגן כי אוהדים חמומי מוח לא אמורים להתקרב מרחק יריקה משחקני היריבה בעיקר באולם כל כך פצפון כמו מלחה ובעיקר עקב האיבה שיש בין אוהדי הפועל לאוהדי/שחקני מכבי (זה קרה רק בניצחונות על מכבי ואולי פעמים ספורות באירופה).

מנגד את מי זה מעניין בכלל מה עושים במגרשים שבנס ציונה או הרצליה כאשר גם ככה כמות הקהל שם לא אסטרונומית ומעולם מישהו מהקהלים הללו לא היה מעורב בשום תקרית אלימה. האם אדוני חושב שבאמת אוהד הרצלייני עלול להרים יד על מישהו? נו באמת

זה פשוט מגוחך לחשוב שה"קייטנה" שיורדת אחרי נצחונות של הרצליה לפרקט צריכה להיאסר רק כי לחוליגנים משער 1 בדרייב אין אסור לעשות את זה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 8:41 pm 
Sophomore

אדום88 כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לגבי הירידה של הקהל בהרצליה- אם אני לא טועה זה כבר לא קורה העונה
כ
זה פשוט מגוחך לחשוב שה"קייטנה" שיורדת אחרי נצחונות של הרצליה לפרקט צריכה להיאסר רק כי לחוליגנים משער 1 בדרייב אין אסור לעשות את זה גם.

תשמע אני לא יודע אם אתה מכיר את המושג שנקרא שוויון בפני החוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 8:43 pm 
Junior

דובראש כתב:
תשמע אני לא יודע אם אתה מכיר את המושג שנקרא שוויון בפני החוק
יש שיוויון, אתה לא תראה אף קהל גדול יורד לפרקט ושזה יניח את הדעת למישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 9:02 pm 
Junior

המנהג הפסיק לא בגלל חוסר הצלחה, אלא בגלל שהחל מסוף העונה שעברה הכרוז מקדיש כל עצירה במשחק בחמש הדקותה אחרונות שלו להודעות לקהל שאין לרדת למגרש עד שהוא לא מכריז שאפשר. ובדרך כלל הוא לא, או שהוא עושה את זה אחרי שכל השחקנים של היריבה יורדים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 1:54 pm 
Junior

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

יעמוד לדין, אולי אפילו על תקיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 2:36 pm 
Hall of Famer

לא יודע איפה ראית "על תקיפה", אבל מגיע לו בהחלט לעמוד לדין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 64 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], oren_80, shmueliki, עופר האדום ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: