סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 4:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 1:32 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אדום88 כתב:
ערן כתב:
אדום88 כתב:
"השנאה שלהם לחולון" / "היריבה השנואה מחולון" - יריבות חד צדדית שמקבלת קרדיט גדול בעיקר בפורום הזה. אני עם חולון גם באירופה ובוודאי שנגד מכבי.
אתה יכול להמשיך לפרשן את הפרשנות שלי עד מחר...אנחנו נראה מה קורה ביום ה'.

http://www.che.co.il/NewForum/phpBB2/vi ... =1&t=26481
את מי זה מעניין מה הצביעו 13 (!!) אוהדים בפורום שאף אחד כבר לא נכנס אליו ולא מייצג שום דבר חוץ מזקנים שאין להם פייסבוק (לשם כולם עברו, כמו בחולון) הצביעו...אבל יפה שאתה עוקב...

לא יודע, את מי זה מעניין אוהד אחד שמדבר בשמם של כלל האוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 3:26 am 
Hall of Famer

אני מניח שאף אחד לא מתווכח שמכבי ת"א על שבעת זריה וללא כל מגבלות - עדיפה על חולון בעלת שלושת הזרים . אבל זה לא רלוונטי עובדתית בתנאי הליגה שלנו.

דברים שחשוב לי לנסות לחדד בכל זאת בנושאים שהועלו כאן :
זה לא שחולון "בנויה טוב" לחוקי הליגה המקומית .
להיות עם 3 זרים ( בתקופה זו ) זה לא להיות בנוי טוב לחוק הרוסי ( על אף העובדה שהוא לא מגביל אותך כלל ) .
אפרופו דיונים על ההבדלים בתקציבים והמשמעות שלהם , אז אני מניח שעם עוד חצי מיליון דולר בתקציב היה מגיע לכאן תוך כדי העונה איזה גבוה זר במקום הצירוף של קליין ( למשל אפילו באקנר או אריק גריפין , מבלי ללכת למחוזות מפוצצים במיוחד ) , והיה מוחתם גם גארד כתחליף לוולדן - ואז עם 5 זרים ולצד עוד 5 ישראלים תורמים - בהחלט הייתה כאן קבוצה ברמה סופר גבוהה לכל הדעות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:28 am 
Sophomore

אני חושב שהרישום של רול/קיין ע״ח בולדן הוא בגדר החלטה רעה של הצוות המקצועי.

מכבי צריכה לנצל את הבעיות של חולון מתחת לסל והיא נשארת עם מצבת גבוהים בעייתית למדי (שלא לדבר על כך שלדעתי בולדן יכול היה לשמור על רייס לפרקים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:49 am 
Junior

נראה שמכבי מתאימה את עצמה להרכב של חולון, במקום לתת לחולון למצוא פתרונות לרכות שלה מתחת לסל. גם בעיני היה עדיף להושיב את רול לטובת בולדן.
איכשהו התחושה שלי היא שכמו בגמרים האחרונים נגד הפועל ב 2015 ו ב 2017 שהיתה ציפיה שיהיו משחקים צמודים והם לא היו, כך יהיה גם הפעם ומכבי תנצח ודי בקלות. ובאופן אישי, נראה לי שבגלל פניני אני מעדיף שמכבי תנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 8:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
אני חושב שהרישום של רול/קיין ע״ח בולדן הוא בגדר החלטה רעה של הצוות המקצועי.

מכבי צריכה לנצל את הבעיות של חולון מתחת לסל והיא נשארת עם מצבת גבוהים בעייתית למדי (שלא לדבר על כך שלדעתי בולדן יכול היה לשמור על רייס לפרקים).

בהחלט ספאחיה לוקח פה סיכון. לעלות למשחק על תואר עם קו קדמי של כהן, טיוס, תומאס ושגב זה לא משהו שהייתי עושה. שלושת הראשונים זה סבבה אבל אף אחד מהם לא מגן מספיק טוב ואני מפחד לדעת מה יקרה אם הם ייקלעו לבעיית עבירות ואז הקפטן לשעבר יאלץ לעלות לפרקט...
יש לי הרגשה שספאחיה היה מעדיף להשאיר אחד מבין קול או ג'קסון מחוץ לסגל אבל הוא חושש מההשלכות של מהלך כזה.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ה' פברואר 15, 2018 12:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 10:00 am 
Hall of Famer

אי הרישום של בולדן זה טעות נוראית של ספאחיה , היחיד שיכול להתמודד עם הפיזיות של רייס. הוא ישלם על זה בתואר הגביע לדעתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 10:07 am 
Sophomore

ספאחיה לא רק לוקח סיכון גדול אלא משחק לידיים של דן שמיר ומתאים את עצמו להרכב של חולון. בכך הוא מאבד את אחד היתרונות המרכזיים של מכבי מול חולון (הקו הקדמי) והופך את המשחק לתחרות ריצה וקליעה, שאני בכלל לא בטוח למי מהקבוצות יש יתרון בסוג כזה של משחק. במקום להחזיק קו קדמי שתמיד יש בו איום חסימה (טיוס / בולדן) יהיה קו קדמי רך וחלש. אני מניח שמשעור יקבל דקות בעמדה 4 ובכלל צפוי בגמר סמול בול לתפארת, עם הרבה סלים ובלי יותר מדי הגנות, שזה בדיוק סוג המשחק שדן שמיר חולם עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 10:17 am 
Sophomore

ומצד שני, ראינו איך הקו הקדמי האימתני של ירושלים עזר לה.
ספאחיה בחר אתלטיות על חשבון גובה ומאסה. הימור, אבל כזה שיכול דווקא מאוד להצליח ולשתק את חולוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 10:50 am 
Sophomore

ערן כתב:
ספאחיה בחר אתלטיות על חשבון גובה ומאסה. הימור, אבל כזה שיכול דווקא מאוד להצליח ולשתק את חולוניה.

לירושלים כמעט ואין קו קדמי, בטח כשהאוול עוד רחוק מכושר משחק, ולכן לא היה להם שום יתרון במקום הזה מול חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 11:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ערן כתב:

איך בדיוק הרישום של רול על חשבון בולדן הוא "בחירה באתלטיות"?

גם לדעתי טעות קשה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 11:49 am 
Hall of Famer

יכול רק להצטרף לתמיהה על ההחלטה להוציא את בולדן, אלא אם כן הוא סוחב איזו פציעה שלא דיווחו עליה אז אין בזה שום הגיון, מקווה מאוד בשביל ספאחיה שהוא לא יצטרך להתדרדר לשימוש בשגב ליותר מדקה-שתיים כי זה יכול לעלות לו בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 12:16 pm 
Hall of Famer

אם אם חשבנו שלחולון יתרון בעמדה 3 , ונחיתות ביתר העמדות
אז כעת היתרון של מכבי בעמדות 4-5 לא כה משמעותי במשחק נתון : טיוס , תומאס , כהן ( משעור ושגב ) אל מול תומאס , אלכסנדר , פניני ( וקליין ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 12:42 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
ספאחיה לא רק לוקח סיכון גדול אלא משחק לידיים של דן שמיר ומתאים את עצמו להרכב של חולון. בכך הוא מאבד את אחד היתרונות המרכזיים של מכבי מול חולון (הקו הקדמי) והופך את המשחק לתחרות ריצה וקליעה, שאני בכלל לא בטוח למי מהקבוצות יש יתרון בסוג כזה של משחק. במקום להחזיק קו קדמי שתמיד יש בו איום חסימה (טיוס / בולדן) יהיה קו קדמי רך וחלש. אני מניח שמשעור יקבל דקות בעמדה 4 ובכלל צפוי בגמר סמול בול לתפארת, עם הרבה סלים ובלי יותר מדי הגנות, שזה בדיוק סוג המשחק שדן שמיר חולם עליו.

שוכחים משום מה את תומאס, שיכול בכיף - בטח בליגה שלנו - לשחק 4, ואני לא חושב שלחולון יש תשובה לפיזיות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 1:25 pm 
Hall of Famer

ההחלטה לשים את בולדן על אזרחי יכולה לעלות למכבי במשחק כי הוא והפרח הם הריב הכי טובים ברבוצה ובולדן גם שחקן הגנה הכי טוב בקו הקדמי של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 3:19 pm 
Sophomore

מצד שני, במשחק הקודם של מכבי נגד חולון (אז, כזכור, ניצחו החולונים אחרי ששלטו לאורך כל המשחק) שני השחקנים שלא התלבשו היו פראחובסקי ורול. יכול להיות שספאחיה רצה לשנות קצת הפעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 5:12 pm 
Sophomore

פסטיבל ניחוסים בפול גז ביומיים האחרונים. מדברים על חולון כאילו כבר זכתה וזה רק עניין לעלות בשביל הפרוטוקול. איזה סיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 6:02 pm 
Junior

ערן כתב:
פסטיבל ניחוסים בפול גז ביומיים האחרונים. מדברים על חולון כאילו כבר זכתה וזה רק עניין לעלות בשביל הפרוטוקול. איזה סיוט

זה לא נגד חולון אלא נגד איש אחד: גלן רייס ג'וניור. נראה אם יצליח לעמוד תחת הלחץ באור הזרקורים.
אם הוא יקרוס חולון בבעיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 6:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם נכונה התזה שספאחיה העיף את בולדן מהסגל בגלל כעס על ביצועים רעים ו/או חוסר משמעת בחצי הגמר - אז כנראה שההתחרפנות של ספאחיה בחצי הגמר לא הייתה מקרית, אלא הגיעה לדרגה של "הולך ומאבד את זה".
והאמת, כמו שהקבוצה נראית והמגמה שהיא מראה לאורך העונה מראים את זה גם כן.

עם כל הכבוד יש משחקים שלא מתחילים אותם בסדרת חינוך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:06 pm 
Hall of Famer

לפי פיני גרשון, קול וקיין בספק. אחד היה בלילה בבית חולים, והשני עבר תאונת דרכים ופצוע ביד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:13 pm 
מנהל פורום

יש משחק על המקום השלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:27 pm 
Junior

רועי כהן ועמרי מנהיים מדווחים -
חולון סירבו למכבי החליף את הזרים ::yaz-yk:
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 67855.html
ציטוט:
דרמה במכבי ת"א לפני גמר הגביע הערב (חמישי, 21:00). גארד הצהובים, דיאנדרה קיין, נפגע בתאונת דרכים, אך צפוי לשחק הערב במעמד היוקרתי מול הפועל חולון. הצהובים ניסו להחליף את הרישום בסגל של קיין, שנפגע במרפק, אך הסגולים סרבו לכך. בנוסף, נוריס קול סובל ממחלה ואינו כשיר לחלוטין, אך גם צפוי לקחת חלק בהתמודדות.

ב-ynet האצבע המאשימה היא כלפי דנשה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 14,00.html
ציטוט:
דרמה מאחורי הקלעים בשעות שלפני גמר גביע המדינה בכדורסל. מכבי תל אביב ביקשה לשנות את הסגל למשחק ולרשום את ג'ונה בולדן בגלל העובדה שנוריס קול ודיאנדרה קיין אינם בכשירות מלאה, אבל דן שמיר סירב לאפשר לה לעשות זאת מטעם הפועל חולון.

דיאנדרה קיין נפצע היום (חמישי) בתאונת דרכים קלה (מכונית התנגשה בו מאחור) וידו התנפחה. הוא יקבל זריקה ויעלה לשחק. קול היה חולה ביממה החולפת ולא התאמן, אבל גם הוא ישחק.

מכבי תל אביב ביקשה לרשום במקום אחד משני הגארדים את ג'ונה בולדן שלא נרשם למשחק אתמול, אבל באיגוד הכדורסל הבהירו לאנשי המועדון שעל פי התקנון נדרשת הסכמת הקבוצה היריבה בשביל לבצע מהלך כזה בערב ההתמודדות. מאמן חולון, דן שמיר, סירב כאמור. מלבד בולדן, גם ארטיום פרחוסקי לא נכלל בסגל הצהובים לגמר.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' פברואר 15, 2018 7:45 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:40 pm 
Hall of Famer

גביע עם כוכבית 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה יעלה בגביע: סדרת החינוך של ספאחיה לבולדן
http://sites.one.co.il/Mobile/Article/1 ... 07520.html
דובי פיק עוד יזכה יום אחד בפוליצר, אני אומר לכם...
ציטוט:
לגבי בולדן, על פניו מדובר בהחלטה גורלית של אנשי הצוות המקצועי. מדובר הרי בפורוורד הפותח של הצהובים ביורוליג, כאשר הוא עלה בחמישייה בכל המשחקים העונה באירופה בהם היה כשיר, בלי יוצא מהכלל. בולדן הנייד למד להפעיל את הקבוצה נגד הגנה איזורית כשהוא עומד באיזור העונשין ומגלה יכולת מסירה משובחת. הוא משנה זריקות ונחשב לחוסם המשני הטוב ביותר אחרי אלכס טיוס, כמעט אפילו שווה אליו. ביורוליג בולדן עם 23 חסימות, לעומת 24 של המתאזרח ובליגה הישראלית שניהם רושמים עד כה 15 חסימות כ"א. מטרייה אווירית כנראה לא תהיה לצהובים, וחשוב להדגיש כי ככה אלכס טיוס חסם את דונטה סמית' והעניק לדייויד בלאט ומכבי טרבל ואליפות על מכבי חיפה. ככה גם רונלד רוברטס הבטיח להפועל ירושלים ניצחון על הפועל חולון, כאשר הדף זריקה של גלן רייס ג’וניור בשניות הסיום.

יחד עם זאת, חשוב להדגיש כי בולדן מעולם לא שיחק במשחק על תואר ולא היה ברמה הזאת בחייו. ד'שון תומאס, שנכנס על חשבונו לסגל, זכה בגביע הצרפתי עם נאנטר ובאליפות ה-ACB עם ברצלונה, וגם נבחר בדראפט על-ידי גרג פופוביץ', כך שיש לו עדיפות ברמת הניסיון, מה גם שמדובר בסקורר יציב לרוב, מכונת נקודות אנוכית שאינו מרבה למסור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 7:48 pm 
Freshman

שמע זה פשוט ענק. דמעות של צחוק, בחיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 15, 2018 8:14 pm 
Junior

A.b.c כתב:
שמע זה פשוט ענק. דמעות של צחוק, בחיי.
פורסם בתקשורת שאוהדי חולון נסעו אתמול לכותל, כנראה שבאמת מישהו שמע אותם שם למעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: