סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 3:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אגב, אני לא מבין למה כשרייס התחיל את התנועה לא בא עוד שחקן לעזור לקיין. היה ברור שהוא הולך לסל. היה צריך לבוא עוד שחקן עוד לפני שהוא עולה לזריקה, שיוציא עוד מסירה. שמישהו אחר ינסה לנצח ושתעבור עוד שנייה או שתיים עד שהכדור יגיע אליו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה עוד שקיין פצוע אנוש מהתאונה הבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:46 am 
Junior

ערן כתב:
לאומית ידידינו?

אכן לאומית ידידך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 2:32 am 
Hall of Famer

שמיר לקח הימור ולא השתמש בספסל . הצליח לו , אבל אני חושב שאלו שחקנים שכן ניתן להפיק מהם משהו גם במשחק שכזה , בפרט למשל שמנגד שגב שיחק 9 דקות ( לא חושב שקליין למשל לא יכול להסתדר מולו ישירות ) .
אגב , אפשר גם להרוויח דקות מנוחה לחלק מהשחקנים הפותחים עם נזק מינימלי - בעזרת עבירות מכוונות במקרה הצורך על קיין ושגב למשל . בשביל להשיג כמה דקות מנוחה לרייס - אני חושב שזה יעיל מאוד .

אני אמשיך להתפלא על כל משחק חשוב במסגרת המקומית בו מלבישים את נוריס קול - כל הסלים שלו הם לייאפים במתפרצות ( שזה בהחלט תוספת מבורכת שלו לקבוצה - גם ברמת היורוליג כמובן ) , אבל מה זה אומר על היכולת שלו בהתקפת המסודרת אם הוא מסיים עם 5/15 מהשדה ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 2:34 am 
Junior

אם חולון חכמים הם דואגים לשמור על החמישיה/שישיה שלהם בצמר גפן שלא יפצעו, גם במחיר של הפסד פה ושם בליגה. בסופו של הליגה תוכרע בעוד ארבעה חודשים ואם הם מגיעים לשם בריאים ושלמים הם בקלות יכולים לקחת השנה אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:35 am 
Hall of Famer

פאול במהלך האחרון ?!
https://www.instagram.com/p/BfO4uA_FvES/

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:58 am 
Hall of Famer

נראה שכן. טיוס דוחף אותו.
והאירוניה פה היא שאם טיוס לא דוחף אותו, רייס נופל ישר לתוך החסימה שלו. בפועל מה שקרה הוא שהדחיפה הרחיקה את רייס מטיוס והוא יכל לקלוע מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 8:39 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
והאירוניה פה היא שאם טיוס לא דוחף אותו, רייס נופל ישר לתוך החסימה שלו. בפועל מה שקרה הוא שהדחיפה הרחיקה את רייס מטיוס והוא יכל לקלוע מעליו.

גם לי זנ נראה כמו דחיפה, רק שיותר משהיא הרחיקה את רייס מהיד של טיוס היא הרחיקה אותו מהיד של קיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 9:08 am 
Hall of Famer

מנחם כתב:
אם חולון חכמים הם דואגים לשמור על החמישיה/שישיה שלהם בצמר גפן שלא יפצעו, גם במחיר של הפסד פה ושם בליגה. בסופו של הליגה תוכרע בעוד ארבעה חודשים ואם הם מגיעים לשם בריאים ושלמים הם בקלות יכולים לקחת השנה אליפות.

זה נקרא שהם לקחו בקלות את הגביע אתמול....?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 9:11 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

רייס נכנס מראש לעשות פייד אווי, ולדעתי הוא לא נדחף אלא שלח ברך קדימה. מהלך מתוכנן עד הרגע האחרון.
הטעות הגדולה של מכבי הייתה חמש שניות לפני כן, כשקיין לא נצמד לרייס מראש כדי למנוע ממנו את הכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:05 am 
Hall of Famer

נראה שטיוס דוחף אותו בחזה. לא קשור ברך לא ברך. לא יודע מה טיוס חשב, זה גם הרחיק את רייס וגם גרם לטיוס לקפוץ באיחור לחסימה.
ולמנוע ממנו את הכדור זה קשה מאד, יש לרייס יתרון פיזי עצום גם על אחד כמו קיין. אבל אחרי שרייס הוריד שעון שהתחיל את התנועה היה חייב לבוא דאבל טים של הגבוה השני, נדמה לי ג׳ייק כהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:08 am 
Sophomore

סתם פרט טריוויה חסר משמעות, כל התארים של חולון נלקחו בסל ניצחון, ושלושתם עם שלושה שדרנים שונים.

יורם ארבל
עמית הורסקי
וניב רסקין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:13 am 
Hall of Famer

1. הקלות שבה רייס קיבל את הכדור במהלך האחרון היתה הזויה.
2. אחוזי העונשין של חולון אתמול היו מדהימים. ווינרים אמיתיים. אגב, גם של מכבי. כל מיני עלובים בקבוצות אחרות שמרוויחים הון ומנגרים מהעונשין ואומרים עליהם ש"כבר אין מה לעשות" יכולים ללמוד מטיוס ששיפר בצורה מדהימה את העונשין שלו בשלב מתקדם מאוד בקריירה.
3. צריך להביא בחשבון שהמהלך האחרון של חולון לא יצא מפסק זמן, כך שהקרדיט, החיובי והשלילי, למה שקרה על המגרש שייך לשחקנים.
4. אם לא קונסים את התחת של טיוס "רמאות באנדרסטייטמנט" בכמה עשרות אלפי דולרים טובים, אפשר לסגור כאן את הבאסטה.
5. עם כל הכישרון מדהים לראות את חוכמת המשחק של רייס, התזמון המדוייק שבו הוא התחיל את התנועה לסל האחרון היה מדהים. אחרי הסל השעון הראה בדיוק את ההפרש שהיה בין השעונים בתחילת ההתקפה.
6. תגידו הרבה דברים על חולון, מאומנת אל תגידו. לדעתי ברבע האחרון היו אפס אסיסטים. כל המהלכים היו אופן. לא צריך מאמן בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:22 am 
Sophomore

אבימאל כתב:
2. אחוזי העונשין של חולון אתמול היו מדהימים. ווינרים אמיתיים. אגב, גם של מכבי. כל מיני עלובים בקבוצות אחרות שמרוויחים הון ומנגרים מהעונשין ואומרים עליהם ש"כבר אין מה לעשות" יכולים ללמוד מטיוס ששיפר בצורה מדהימה את העונשין שלו בשלב מתקדם מאוד בקריירה.
3. צריך להביא בחשבון שהמהלך האחרון של חולון לא יצא מפסק זמן, כך שהקרדיט, החיובי והשלילי, למה שקרה על המגרש שייך לשחקנים.
4. אם לא קונסים את התחת של טיוס "רמאות באנדרסטייטמנט" בכמה עשרות אלפי דולרים טובים, אפשר לסגור כאן את הבאסטה.
5. עם כל הכישרון מדהים לראות את חוכמת המשחק של רייס, התזמון המדוייק שבו הוא התחיל את התנועה לסל האחרון היה מדהים. אחרי הסל השעון הראה בדיוק את ההפרש שהיה בין השעונים בתחילת ההתקפה.
6. תגידו הרבה דברים על חולון, מאומנת אל תגידו. לדעתי ברבע האחרון היו אפס אסיסטים. כל המהלכים היו אופן. לא צריך מאמן בשביל זה.

צריך להיות מאמן כדי לתת לשחקנים לעשות את זה ולא להפריע להם.
במיוחד במעמד כזה, ובמיוחד מאמן כמו דן שמיר שאי אפשר להגיד שאין לו תרגילים או כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:23 am 
Hall of Famer

מאומנת נגיד גם נגיד... גם להתמיד באופן כשהוא הולך טוב צריך אימון ומשמעת של שחקנים. מה גם שלדעתי אתה טועה באמירה שלך. לפחות שני סלים של תומס ושלשה של פניני באו מאסיסטים ותנועה, וזה רק מהזכרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:32 am 
Junior

ערן כתב:
אבימאל כתב:

צריך להיות מאמן כדי לתת לשחקנים לעשות את זה ולא להפריע להם.
במיוחד במעמד כזה, ובמיוחד מאמן כמו דן שמיר שאי אפשר להגיד שאין לו תרגילים או כדורסל.

או ש'תה נותן לי גב או שלא.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 10:34 am 
Sophomore

.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:40 am 
מנהל פורום

דעתי הצנועה בתור צופה נייטרלי -
אחרי צפייה חוזרת בדק' האחרונות, מכבי ת"א יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. הטענות של טיוס הן כנראה בעיקר על המהלך בו ניראה שהוא חוסם נקי, כדקה וחצי לסיום, אבל רייס נפל בצורה תיאטרלית וקיבל את השריקה. לעומת זאת, בסל הניצחון, אם רייס לא היה קולע, ומכבי היו בסוף מנצחים איכשהו את המשחק, אז היינו מדברים פה במשך שנים על השערורייה ועל השופטים שגנבו מחולון גביע, כי היה פאול ברור של טיוס. רק בגלל שהוא קלע (וחולון ניצחו) לא דיברו על זה בכלל. לא רק שזה מתאזן אם טעויות שיפוט כאלה ואחרות שהיו במהלכים קודמים, אלא עולה עליהן.
לגבי הטענות של שחקני מכבי בכללי, כל הדיבור של "הוא הלך מלא לקו וזה לא פייר..." זה מגוחך. הוא נכנס חזק לסל וקיבל שריקות וזה שאולי התרגלו שבמשחקים אחרים יש שיפוט חלש ולא שורקים כל פאול כזה, אז זה לא אומר שאם כן שורקים אז פתאום השופטים "רמאים". מילא אם במכבי גם היה שחקן שהיה חודר ככה לסל על 2-3 שומרים ולא שורקים לו.

ולסיכום, המהלך האחרון... אוי ואבוי... אם אני נותן לקבוצת ילדים א' מחוזית שלי לאלתר לבד מהלך לזריקה מהוצאת חוץ, הם מגיעים לזריקה הרבה יותר טובה. מעבר לכך שג'קסון לא צריך להוציא, שזה דיי ברור מאליו, אם כבר עושים מהלך כל כך פשוט בין שניים כדי לשחרר את רול (ולא משהו קצת יותר מורכב שיקשה על ההגנה) אז לפחות שרול היה בא מבפנים החוצה ואז טיפה מקשה על החילוף בהגנה. ככה חילוף פשוט של חולון מנע מרול לקבל את הכדור ישר וגם לא הייתה שום אופציה שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:53 am 
Hall of Famer

אבל זו לא הטענה של מכבי. הטענה היא שרייס קיבל שריקות בקלות על מגעים ששחקנים אחרים לא קיבלו.
יש בזה אמת, ועדיין עדיף שישתקו. בסך הכל היה שיפוט מצוין ולא בגלל זה מכבי הפסידה. היא הפסידה בגלל שהיא פחות חכמה ופחות ממושמעת, וזה רק הולך ומחריף ככל שהעונה מתקדמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:54 am 
Junior

צריך להדגיש, כי בגלל התגובות האומללות של שחקני מכבי זה הופך להיות סיפור מרכזי, שהשיפוט אתמול היה סבבה לגמרי. לא ״השופטים קיפחו את מכבי אבל זה לא מה שהכריע את המשחק״ המסורתי, אלא פשוט שיפוט סבבה לגמרי. שום שריקה שערורייתית שתיחרט בזיכרון, שום ניסיון לגנוב את ההצגה עם איזה טכנית הפגנתית. על ה2-3 פאולים הגבוליים ששרקו לטובת רייס היו לפחות 3 פאולים שאפשר היה בקלות לשרוק ולא נשרקו. אבל כנראה שאי אפשר לנצח את רוח המועדון...

באופן אישי, גיליתי הרבה דברים על עצמי במהלך המשחק. קודם כל, היה כיף לראות משחק על תואר ברמה גבוהה, עם אווירה טובה ובלי האימה שהפול הולכת להתבזות. זה לא קרה הרבה שנים וזה שינוי מרענן. זה המשיך עם ההלם ומשבר הזהות כשהבנתי שאני נוטה קלות לכיוון מכבי. אחרי זה נרגעתי, כי הבנתי שאני בסך הכל מסמפט את חולון ושכל המכביזם המאוחר הזה הוא נטו בגלל פניני, אבל אז הגיע השוק האמיתי: מתוך כל 15 השחקנים בסגל של מכבי לראשונה אי פעם אין אפילו שחקן אחד שאני באמת שונא וזה, רבותיי, כבר אומר דרשני!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:25 pm 
Hall of Famer

קצת טריוויה (אורן 80 - אייכה?)
כעת נפתחת חצי שנה שבה מכבי לא מחזיקה באף תואר (גביע ווינר לא נחשב).
מתי לאחרונה היתה תקופה כזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:33 pm 
Freshman

אני חושב שגם ב2009. חולון היתה אלופה ומחזיקת גביע עד חודש מאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:36 pm 
Hall of Famer

חצי נכון.
אכן כשחולון זכו באליפות, הם נישלו את מכבי מהתואר היחידי שלהם.
מחזיקת הגביע היתה הפועל ירושלים.
בשנה שלאחר מכן הגביע עבר לחולון, ורק בסוף העונה כשמכבי זכתה באליפות (על חיפה) היא החזירה לעצמה תואר כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:49 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
קצת טריוויה (אורן 80 - אייכה?)
כעת נפתחת חצי שנה שבה מכבי לא מחזיקה באף תואר (גביע ווינר לא נחשב).
מתי לאחרונה היתה תקופה כזאת?

בין יוני 1969 למאי 1970 מכבי לא החזיקה שום תואר.
בין מאי 1993 למאי 1994 מכבי לא החזיקה שום תואר.
בין מאי 2008 למאי 2009 מכבי לא החזיקה באף תואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:56 pm 
Hall of Famer

ירון25 כתב:
חולון ניצחו גם את הפועל ירושלים וגם את מכבי בשלושה ימים.
על זה מגיע שאפו.
מדברים על פניני, הוא לא פגע שנתיים במכבי.. עושים לו יחצ חבלז.
מדברים על השופטים, היה אחלה שיפוט, אבל אני שואל איפה כל השנים היו השופטים? שכחתם מה היה עם סמי בכר?
חוץ מזה נראה לי שאם היו מרחיקים את ספחיה גודס היה מנצח את המשחק, הוא מנהל את המשחק לא פחות טוב ממנו, לא שאני מת עליו

מה שיפה שהיא עשתה את זה עם 3 זרים בלבד.שוולדן יחזור באפריל היא תהיה יותר מאוזנת וחזקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: