סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 4:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
ותכלס למכבי לא הגיע להיות בגמר וגם לא הגיע לה לנצח אותו.

בחצי הגמר הם שיחקו זוועה.אתמול הם השתפרו מאוד .אחלה משחק .שמיר לקח סיכון עם רוטציה קצרה יחסית .
יהיה מעניין לראות איך זה ישפיע על תל אביב ביורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מכבי שיחקה יותר טוב מחצי הגמר, אבל פחות טוב ובעיקר פחות חכם ופחות מאומן מחולון.
בכלל, חולון הראתה בשני המשחקים מול מכבי עליונות טקטית ומשמעתית מוחלטת. זה, יחד עם זה שמכבי נמצאת בתהליך הידרדרות שרק הולך וגובר, הסיבות שאני חושב שחולון פייבוריטית לדאבל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:17 pm 
Hall of Famer

* לא מומלץ להגיע למשחק על תואר מול הפועל חולון כשהמשחק צמוד אם כבר הגעת, עשה לעצמך טובה ואל תיתן לשחקן אמריקאי של חולון את הכדור בהתקפה האחרונה: סל נצחון של דיקסון 2 שניות לסוף, סל נצחון של טולברט על הבאזר וסל נצחון של רייס 1.6 שניות לסוף. סה"כ 3 תארים, וכולם הושגו כך.

*גלן רייס שיחק את כל 40 הדקות וקלע 28. מסוג הסטטיסטיקות של פעם.

* דן שמיר: 3 גביעים , עם 2 קבוצות שונות שאף אחת מהן לא מכבי. הראשון לעשות זאת. מולי קצורין השיג 2 גביעים מחוץ למכבי עם קבוצה אחת: גליל עליון (88,92).
* דן שמיר 2: דן שמיר השיג אמש את ניצחונו ה-6 בקריירה על מכבי ת"א ביד אליהו. עד היום הוא פגש במכבי ב-4 משחקים מכריעים כמאמן, ובכולם עשה למכבי חיים קשים : גמר הפיינל פור 2007, גמר הגביע 2008 (ניצח), גמר הגביע 2010 שלא היה קל לצהובים גם כן, ואתמול (ניצח). עם זאת, כעוזר מאמן הוא הפסיד למכבי בחצי גמר הפיינל פור האירופי ב-2014 בצורה מפתיעה מאוד, עם צסק"א.

* גיא פניני ניצח את מיקי ברקוביץ' ברצף נצחונות במפעל הגביע: 11 גביעים ב-11 ההופעות האחרונות שלו במפעל. למיקי היה 10/10 עד שהפועל ר"ג של 1984 העיפה אותו בחצי. עם זאת, לפניני יש עוד דרך ארוכה להשוות את שיא הנצ' הרצופים של מיקי בגמרים שעומד 13 כאלה.

* מכבי ת"א עד אתמול הפסידה בעידן שמעון מזרחי 3 גמרים גביע, כולם ביד אליהו, כולם להפועל י-ם וכולם עם צביקה שרף על הקווים. נבן ספאחיה הצטרף לצביקה אמש.

* הפועל חולון מנצחת את מכבי ביד אליהו בעונה אחת גם בליגה וגם בגביע. עד היום זה קרה רק פעם אחת בכדורסל הישראלי, בעונת 83/84. הפועל ר"ג ניצחה אז את מכבי 95:94 מסל על הבאזר של מוסקוביץ', ולאחר מכן ניצחה את מכבי גם בחצי הגמר (אך בתווך מכבי ניצחה אותה בליגה). הקבוצות נפגשו בגמר הפלייאוף שנגמר בנצ' צהוב 2:0.
* הפועל חולון כיום היא קבוצה שניצחה את מכבי ביד אליהו גם בגביע, גם בליגה הסדירה וגם בפלייאוף. אילו עוד קבוצות עשו זאת בכדורסל שלנו? הפועל י-ם, הפועל ר"ג, בני הרצליה/השרון.

*ב-12 העונות האחרונות מכבי הודחה/הפסידה תארים מקומיים 10 פעמים. 7 מהם היו ביד אליהו (חצי גמר גביע 2007, גמר גביע 2008, גמר פיינל פור 2008, גמר פיינל פור 2010, משחק 5 בחצי גמר פלייאוף 2015, חצי גמר פיינל פור 2017, גמר גביע 2018). אחד בעין שרה (גביע 2009), אחד ברוממה (גמר הפלייאוף 2013), אחד בארינה (חצי גמר פיינל פור 2016).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:41 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
בין מאי 1993 למאי 1994 מכבי לא החזיקה שום תואר.

ב1994 מכבי זכתה בגביע, אני לא יודע באיזה תאריך נערך המשחק, אבל אם הוא נערך לפני סוף העונה הרי שמכבי החזירה לעצמה לפחות תואר אחד לפני מאי 94.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:44 pm 
Hall of Famer

המשחק נערך באפריל 94 ולא במאי- תיקון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:24 pm 
Freshman

1. לא מבין את ההתלהבות מחולון, בכל כמה שנים יש קבוצה שמצליחה לפגוע בזרים טובים ולעקוץ במשחק בודד. ירושלים עם מוריס ואוסטין, חולון עם טאקר, גליל עם פארגו, חיפה עם דאנטה, הגיוני שזה יקרה. בסך הכל מכבי עם 10 גביעים רצוף. וזה המון.

2.שמיר יכול לעשות דאבל, מה שאף קבוצה לא עשתה חוץ ממכבי. היחיד שהיה קרוב זה שמיר . בסוף הוא הפסיד לספאחיה..

3. לא רואה את חולון ממשיכה בקצב הזה, מתי שהוא תהיה ירידת מתח. זה לא חולון של טאקר, אפילו לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:32 pm 
Hall of Famer

הליגה בתקופה של חולון עם טאקר הייתה יותר טובה, ובפרט מכבי וירושלים היו יותר טובות. חולון גם שיחקה עם 6 זרים באותה עונה, שהייתה למיטב זכרוני חסרת מגבלות זרים למעט החוק הרוסי (אז הוא עוד היה גם רוסי). חולון של העונה היא עם 4 זרים ולפעמים 3.
כשאתה שופט את חולון ומנסה לשער מה היא תעשה או לא תעשה, ומה הסיכויים שלה, אתה צריך להסתכל גם מול מה היא צריכה להתמודד. ירושלים נראית כמו שהיא נראית, וגם מכבי נראית כמו שהיא נראית. חולון עד עכשיו הראתה עליונות מוחלטת על מכבי מבחינה קבוצתית וטקטית, ניצחה אותה 2 מ-2, ומכבי עוד נמצאת בתהליך שלדעתי רק יוציא אותה יותר רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:37 pm 
Freshman

תכלס , חולון ההיא היתה קבוצה עצומה. חולון הזאת לא משהו..
העונה אי אפשר לדבר בכלל על סוף העונה, כי אי אפשר לדעת באיזה כושר תבוא כל קבוצה. אפילו ירושלים יכולה להתחבר עם מאמן אאחר. בטח כשהכל מוכרע במשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:38 pm 
Junior

כמה זמן לא היה פה שחקן כמו רייס? לא זכור לי שחקן עם סטטיסטיקות כאלה שמראה עליונות מוחלטת על כל דבר שניצב מולו. שחקן טופ יורוליג ביכולות שלו. עם זאת, אני די בטוח שהקריירה שלו לא תנסוק בעקבות העונה הזאת. הימור שלי - או שהוא יגיע לסין, או שיגיע לקבוצת מיד-לבל אירופאית שתחתוך אותו מהר כי מי באמת מסוגל להתמודד עם אדם כ"כ בעייתי מחוץ למגרש. הלוואי ואתבדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:40 pm 
Hall of Famer

ואני מהמר הימור מסוכן שהוא יישאר בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:41 pm 
Hall of Famer

היה הרכב מעניין של חולון בתשע הדקות האחרונות ( בהן לא היו חילופים כלל מצידם ) :
הולוואי , רייס , פניני , אלכסנדר ותומאס
סייז לא רגיל ( שלא עזר להם אמנם בריבאונד הגנה ) , אבל זה בהחלט הרכב שקשה מאוד לשמור עליו כאשר הם פשוט גדולים עליך פיזית במרבית העמדות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:41 pm 
Hall of Famer

violin כתב:
תכלס , חולון ההיא היתה קבוצה עצומה. חולון הזאת לא משהו..
העונה אי אפשר לדבר בכלל על סוף העונה, כי אי אפשר לדעת באיזה כושר תבוא כל קבוצה. אפילו ירושלים יכולה להתחבר עם מאמן אאחר. בטח כשהכל מוכרע במשחק אחד.

מסכים. ועדיין אם צריך להמר, בטח נוכח היריבות והמגמות שהן עוברות, אני מהמר עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:42 pm 
Hall of Famer

violin כתב:
1. לא מבין את ההתלהבות מחולון, בכל כמה שנים יש קבוצה שמצליחה לפגוע בזרים טובים ולעקוץ במשחק בודד. ירושלים עם מוריס ואוסטין, חולון עם טאקר, גליל עם פארגו, חיפה עם דאנטה, הגיוני שזה יקרה. בסך הכל מכבי עם 10 גביעים רצוף. וזה המון.

2.שמיר יכול לעשות דאבל, מה שאף קבוצה לא עשתה חוץ ממכבי.

הפועל ת"א 1969

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:26 pm 
Freshman

oren_80 כתב:
violin כתב:

2.שמיר יכול לעשות דאבל, מה שאף קבוצה לא עשתה חוץ ממכבי.

הפועל ת"א 1969

אתה אגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:30 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

אם דנשה נשאר, זה סנריו סביר בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:41 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אין שום סיכוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:45 pm 
Sophomore

ההימור שלי הוא שדן שמיר יחתום באיזו קבוצה באירופה ויקח אותו איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:51 pm 
Junior

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 84&lang=he
ציטוט:
2. טענות הקיפוח מוצדקות. תוך כדי המשחק היה ברור דבר אחד: גלן רייס ג'וניור מקבל ה-מ-ו-ן כבוד מהשופטים. יותר מאשר בעבר. תוך כדי המשחק, התחושה הכללית הייתה שהשופטים עשו עבודה טובה. אבל מבט מחודש על כמה מהרגעים המכריעים מציב את הביקורת הנוקבת של שחקני מכבי באור כזה שאפשר אולי לא להצדיק את המתקפה, אבל כן להבין אותה.
כמעט בכל השריקות הגבוליות שיכלו ללכת לכאן או לכאן – חולון יצאה נשכרת ומכבי יצאה מקופחת. כמעט כל חדירה של רייס לסל – הסתיימה בעבירה שנשרקה לזכותו. בהקשר הזה חייבים לציין: המשחק אמש היה קשה מאוד לשיפוט, וגלן רייס הוא שחקן שקשה מאוד לשיפוט. מדוע? כי הדרך היחידה לעצור את רייס היא, נקרא לזה "פיזיות בולטת מאוד" במקרה הטוב, או פשוט בעבירה במקרה הרע. כמעט בכל חדירה שלו לסל הוא נתקל במגע.

אז מה עושים? שורקים הכל? אי אפשר. אז שורקים את מה שנראה כמו עבירה. הבעיה, לטענת אנשי מכבי, היא שהשופטים אמש נקטו בגישת "אובר-קולינג" מובהקת. כלומר, שיפוט יתר כשזה נוגע לרייס, והתעלמות מהפיזיות שחולון הציגה בצד השני של המגרש. בחינה מחודשת של חלק מהשריקות מלמדת שלטיעון הזה יש ביסוס.

ועדיין, ההשתלחות חסרת התקדים של שחקני מכבי אינה במקומה. להגיד שהשיפוט לא היה טוב זה דבר אחד, אבל להטיח שמדובר בשלישיית רמאים זו כבר אופרה אחרת שעלולה לגרור העמדה לדין. ופייר ג'קסון, הכדורסל הישראלי הוא חרא? אתה משחק בקבוצה שהיא הנציגה הגדולה ביותר של הדבר הזה שאתה מכנה חרא. תראה קצת כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:53 pm 
Hall of Famer

אני חושש שהוא צודק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 5:05 pm 
Hall of Famer

כמה אובר-קולינג כבר יכול להיות כששורקים נגדך 20 עבירות במשחק ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 9:39 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

violin כתב:

2.שמיר יכול לעשות דאבל, מה שאף קבוצה לא עשתה חוץ ממכבי. היחיד שהיה קרוב זה שמיר . בסוף הוא הפסיד לספאחיה..

3. לא רואה את חולון ממשיכה בקצב הזה, מתי שהוא תהיה ירידת מתח. זה לא חולון של טאקר, אפילו לא קרוב.

אני דווקא רואה את מכבי תל אביב עם ירידת מתח, כמו בכל השנים האחרונות...עד עכשיו הלך להם לא רע אבל בישראל הם לא מרשימים כבר תקופה..
בליגה הפסידו 3 מתוך 4 משחקי בית האחרונים , בחצי הגמר ניצחו בקושי, בגמר הפסידו והם בוכים כמו ילדות בגן עם קוקיות
נוריס קול שהיה כזה חלש במשחק ודיאנדרה קיין שהחטיא זריקת עונשין מכריעה מעיזים לבכות על השיפוט...בהתקפה שלפני הסל של רייס היה להם 3 זריקות לסל
בפעם השלישית שהם לקחו ריבאונד התקפה הם סחטו פאול וקיין קלע רק 1 - רוצה לומר שזה היה להם בידיים אבל הם פשוט פישלו .
אז מה ? יקחו אחריות ? לא. מאשימים את השופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:44 pm 
Hall of Famer

אני לא נהנה לחבוט בלאומית, אבל זה כל כך מתבקש שאי אפשר אחרת

לאומית כתב:
כלומר, מדובר כאן בגנגסטר, זה מה שאנחנו מביאים, כאילו הוא השחקן היחיד בשוק ולא נפלטים עכשיו עשרות שחקנים מהמחנות וכאילו אין באירופה שחקנים פנויים (רק אתמול הוחתמו באקנר וג'ונסון בחיפה וגלבוע).

באופן לא מקרי, אף אחד לא נגע בבחורצ'יק (להזכיר, בחירה 35 בדראפט ובן של אולסטאר אנ בי איי ובעל תפקיד במיאמי שמעורב מאוד בקריירה של הבן) ב-3 שנים האחרונות וכך הוא נאלץ לשחק בליגות איזוטריות בארה"ב, בסלבדור (גם משם הוא עף) ובמקסיקו שמצפיה במשחקים שם זו ליגה ברמה של בליגה הלאומית אצלנו.

כלומר, הנה החתמה מהסוג האהוב על דן שמיר קרי כולם מטומטמים ורק אני יודע. ממש מאותה משפחה של ההחתמות של טראוויק ותומאס.

מקצועית, הוא בעמדה הנכונה, 2-3 אבל בשנים האחרונות הוא העלה במשקל בעין בלתי מזוינת ואיבד מהירות וחדות. הוא אף פעם לא היה בעל צעד ראשון מהיר, הקליעה שלו משלוש היא 30 אחוז בקושי, בחירת זריקות נוראית, הוא טוב במגרש פתוח ומנצל את היתרונות הפיזיים שלו בחדירה לסל. ריבאונדר טוב יחסית לעמדה, אל תצפו ממנו להגנה, זה לא הקטע שלו. הוא מן הסתם יתרום יותר מטראוויק ( וגם אלון ספיר היה תורם יותר) אבל בסך הכל גם כאן לא מדובר בלהיט גדול.

לסיכום, החתמה מגעילה, שוב מעלה את הצורך הדחוף במנהל מקצועי שימנע החתמות כאלה.

לאומית כתב:
הכדורסל שלו כן מוטל בספק. מאז המכללות הבחור לא שיחק בשום מסגרת רצינית למעט הדיליג שגם זו לא בדיוק מסגרת שמנבאת תמיד הצלחה באירופה. הקליעה שלו חשודה מאוד, שפת הגוף שלו לא טובה. הוא יחסית עם צעד ראשון לא מרשים.

אשר למבחר בשוק, אתה טועה. יש שחקנים ויש גם שחקנים באירופה שאפשר בקלות או עם טיפה מאמץ להוציא אותם, ממש לא בכסף גדול. סתם שני שמות שעולים לי, ארון האריסון וג'י פי פרינס. יש עוד. עד לאחרונה ניסו להוציא את לנדון מילבורן מקרמונה. הכל עדיף על ההחתמה ההזויה הזו. ומי שמנסה לחסוך כמה לירות בסוף משלם ביוקר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 12:31 am 
Junior

כנראה שטעיתי...

כמה דברים להגנתי:
1. זו ביי פר העונה הכי טובה שלו. אני ראיתי משחקים שלו ממקסיקו ומהפיליפינים, זה נראה אותו דבר אבל זה מקסיקו והפיליפינים. כל הקרדיט על כך להנהלה ולדן שמיר שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ומחוצה לו.
2. גם דן שמיר עצמו הודה שהוא לא ציפה שהוא יהיה עד כדי כך טוב.
3. האיש הוצע לאיזה 6 קבוצות בארץ כולל קבוצה בלאומית ואף אחת לא נגעה בו. ולא רק בגלל ההתנהגות, פשוט בגלל שהיה לו רזומה לא כזה מדהים, מספרים סבירים ולא יותר מזה בדיליג לצד עונות בהונדורס, פיליפינים ומקסיקו.

מבחינתי הוא הועלה לדרגת אלוהים לא משנה מה יקרה מעכשיו והלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 1:16 am 
Hall of Famer

juror13 כתב:
violin כתב:

אני דווקא רואה את מכבי תל אביב עם ירידת מתח, כמו בכל השנים האחרונות...עד עכשיו הלך להם לא רע אבל בישראל הם לא מרשימים כבר תקופה..
בליגה הפסידו 3 מתוך 4 משחקי בית האחרונים , בחצי הגמר ניצחו בקושי, בגמר הפסידו והם בוכים כמו ילדות בגן עם קוקיות
נוריס קול שהיה כזה חלש במשחק ודיאנדרה קיין שהחטיא זריקת עונשין מכריעה מעיזים לבכות על השיפוט...בהתקפה שלפני הסל של רייס היה להם 3 זריקות לסל
בפעם השלישית שהם לקחו ריבאונד התקפה הם סחטו פאול וקיין קלע רק 1 - רוצה לומר שזה היה להם בידיים אבל הם פשוט פישלו .

אצל מכבי זו לא ירידת מתח, לדעתי, אלא יותר התרופפות משמעתית והתפרמות (יש מילה כזו?) של המסגרת הקבוצתית. וביחד הם ההתנהלות הבעייתית של ספאחיה והפסיביות (לפחות כלפי חוץ) של ההנהלה כרגע נראה שזה רק בכוון של ללכת ולהחמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 9:25 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
juror13 כתב:
violin כתב:

אצל מכבי זו לא ירידת מתח, לדעתי, אלא יותר התרופפות משמעתית והתפרמות (יש מילה כזו?) של המסגרת הקבוצתית. וביחד הם ההתנהלות הבעייתית של ספאחיה והפסיביות (לפחות כלפי חוץ) של ההנהלה כרגע נראה שזה רק בכוון של ללכת ולהחמיר.

אני לא מורה ללשון אבל נראה לי שהפרמות היא המילה ולא התפרמות (כאילו נפרם )

גלן שחקן מצוין.
אבל להמר היום מה יקרה איתו עוד 3 חודשים זה הימור מסוכן.
גלן הוא כנראה שחקן שבאופן עקבי מצליח ליפול מנטאלית
ועכשיו אחרי החצי גמר והגמר המדהימים שלו , הוא צפוי ל3 חודשים של שחקנים שמרביצים ומטראשטקים אותו.
ולפעמים השופטים יגנו עליו ולפעמים לא.
מבחינת ההשפעה שלו על המשחק.
זה דבר שראיתי פה רק מדאנטה
זה לא אומר שהוא ודאנטה הכי טובים שהיו פה (לוקח שחקנים כמו פארקר שאראס סולומון וויציץ וכו לפניהם )
אבל מבחינת מה שהם עושים על המגרש זה פשוט לא יאמן.
כמעט כל מהלך התקפי של חולון תלוי בזה שההגנה מתרכזת ברייס (גם כשהוא לא קרוב לכדור)
גם בלי למסור אסיסטים , הוא משפר לחלוטין את השחקנים שלידו
והוא עוד מוסר אסיסטים אז בכלל יש לו השפעה מטורפת.

בהגנה איך אומרים , הוא לא תמיד תורם
הוא אפילו מין ג'ימס הארדן כזה שעקרונית לא מתעייף בדבר הזה שעושים בין התקפה להתקפה.

והימור לשנה הבאה
דנשה ורייס ביחד בקבוצה חדשה
לדעתי הפועל ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], RREEDDTT ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: