ראי שעל הקיר כתב:
juror13 כתב:
violin כתב:
1. לא מבין את ההתלהבות מחולון, בכל כמה שנים יש קבוצה שמצליחה לפגוע בזרים טובים ולעקוץ במשחק בודד. ירושלים עם מוריס ואוסטין, חולון עם טאקר, גליל עם פארגו, חיפה עם דאנטה, הגיוני שזה יקרה. בסך הכל מכבי עם 10 גביעים רצוף. וזה המון.
2.שמיר יכול לעשות דאבל, מה שאף קבוצה לא עשתה חוץ ממכבי. היחיד שהיה קרוב זה שמיר . בסוף הוא הפסיד לספאחיה..
3. לא רואה את חולון ממשיכה בקצב הזה, מתי שהוא תהיה ירידת מתח. זה לא חולון של טאקר, אפילו לא קרוב.
אני דווקא רואה את מכבי תל אביב עם ירידת מתח, כמו בכל השנים האחרונות...עד עכשיו הלך להם לא רע אבל בישראל הם לא מרשימים כבר תקופה..
בליגה הפסידו 3 מתוך 4 משחקי בית האחרונים , בחצי הגמר ניצחו בקושי, בגמר הפסידו והם בוכים כמו ילדות בגן עם קוקיות
נוריס קול שהיה כזה חלש במשחק ודיאנדרה קיין שהחטיא זריקת עונשין מכריעה מעיזים לבכות על השיפוט...בהתקפה שלפני הסל של רייס היה להם 3 זריקות לסל
בפעם השלישית שהם לקחו ריבאונד התקפה הם סחטו פאול וקיין קלע רק 1 - רוצה לומר שזה היה להם בידיים אבל הם פשוט פישלו .
אז מה ? יקחו אחריות ? לא. מאשימים את השופטים.
אצל מכבי זו לא ירידת מתח, לדעתי, אלא יותר התרופפות משמעתית והתפרמות (יש מילה כזו?) של המסגרת הקבוצתית. וביחד הם ההתנהלות הבעייתית של ספאחיה והפסיביות (לפחות כלפי חוץ) של ההנהלה כרגע נראה שזה רק בכוון של ללכת ולהחמיר.
אני לא מורה ללשון אבל נראה לי שהפרמות היא המילה ולא התפרמות (כאילו נפרם )
גלן שחקן מצוין.
אבל להמר היום מה יקרה איתו עוד 3 חודשים זה הימור מסוכן.
גלן הוא כנראה שחקן שבאופן עקבי מצליח ליפול מנטאלית
ועכשיו אחרי החצי גמר והגמר המדהימים שלו , הוא צפוי ל3 חודשים של שחקנים שמרביצים ומטראשטקים אותו.
ולפעמים השופטים יגנו עליו ולפעמים לא.
מבחינת ההשפעה שלו על המשחק.
זה דבר שראיתי פה רק מדאנטה
זה לא אומר שהוא ודאנטה הכי טובים שהיו פה (לוקח שחקנים כמו פארקר שאראס סולומון וויציץ וכו לפניהם )
אבל מבחינת מה שהם עושים על המגרש זה פשוט לא יאמן.
כמעט כל מהלך התקפי של חולון תלוי בזה שההגנה מתרכזת ברייס (גם כשהוא לא קרוב לכדור)
גם בלי למסור אסיסטים , הוא משפר לחלוטין את השחקנים שלידו
והוא עוד מוסר אסיסטים אז בכלל יש לו השפעה מטורפת.
בהגנה איך אומרים , הוא לא תמיד תורם
הוא אפילו מין ג'ימס הארדן כזה שעקרונית לא מתעייף בדבר הזה שעושים בין התקפה להתקפה.
והימור לשנה הבאה
דנשה ורייס ביחד בקבוצה חדשה
לדעתי הפועל ירושלים