סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 12:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכבי ת"א והשופטים
הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:34 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שזה ראוי לת'רד נפרד בעקבות ההתבטאויות החריגות.

קול:

קול ניסה לפרגן לגלן רייס, אבל במהרה חזר להתייחס לשיפוט: "אני עדיין חושב שהשחקנים הכי טובים בישראל נמצאים במכבי ת"א. כששחקן אחד (רייס – ר.כ) הולך לקו 20 פעמים (הטעות במקור, רייס הלך לקו 14 פעמים – ר.כ) זה מתנות, זה לא אומר שהוא טוב יותר. הוא בהחלט אחד השחקנים הכי טובים בליגה, אבל כששחקן קולע כמעט חצי מהנקודות שלו מהקו זה פשוט שיפוט רע. הוא סקורר מאוד מוכשר, קלע הרבה זריקות קשות, אבל תסתכלו על הסטטיסטיקה, לא היתה לנו הזדמנות לראות כדורסל טוב כי השופטים השתלטו על הכל. לא נתנו לנו הזדמנות לשחק כדורסל תחרותי. הייתי פשוט רוצה שיתנו לנו השחקנים להכריע במשחק".

אם נשים את השיפוט בצד, מה הייתם יכולים לעשות אחרת כדי לנצח במשחק?
"אתה לא יכול לשים את זה בצד. זה גדול מדי. חולון קבוצה טובה, אנחנו שתי הקבוצות הכי טובות בישראל, אז למה לא לתת לנו לשחק? כל פעם שהתפתח מהלך טוב משהו הזוי קרה. כשהשופטים מנהלים ככה את המשחק זה לא כדורסל מקצועני".

איך היית מתאר את השיפוט בישראל לעומת ה-NBA?

"נוראי. נוראי, פשוט נוראי, נקודה. עכשיו כואב לנו, אבל נתגבר על זה".

קיין: "השופטים כאן נוראיים"
דיאנדרה קיין, שיצא אחרון מחדר ההלבשה, פתח במונולוג משלו. "אתם ראיתם הכל, זה היה מגוחך וזה ככה כל העונה בליגה הזאת. אנחנו חודרים לסל, עושים עלינו 10 עבירות ולא שורקים כלום, אבל רייס מקבל שלוש שריקות ברציפות, כולל על חסימה נקייה של טיוס. אנחנו לא יכולים לנצח שמונה אנשים, לא יכולנו לנצח עם השופטים האלה".

אתה עדיין עומד מאחורי הציוץ הקשה שלך?
"בוודאי. ראיתם את המשחק. רייס לבד הלך לקו כמעט יותר מכל הקבוצה שלנו. ועוד ברגעים קריטיים. זה משוגע, נוריס קול לוקח ריבאונד ומקבל מכה ברגל – לא שורקים. פייר ג'קסון חודר לסל ורייס עליו בכל הגוף – לא שורקים. זה מתסכל כי נלחמנו וזה ככה בכל משחק בליגה הזאת. השופטים כאן נוראיים, אני מרגיש בדיוק כמו שאר החברים שלי. אנחנו רק רוצים לשחק כדורסל. היה משחק נהדר, השופטים לא חייבים להכתיב את המשחק בצורה כזאת".

אם נדבר מקצועית, מה אתה יכול לספר על ההתרשמות שלך מרייס?
"הוא קיבל עזרה מהשופטים. 14 זריקות מהקו? אי אפשר לגעת בו. הוא עשה כמה זריקות משוגעות, אבל זה היה בולשיט, היינו חיים עם זה, אבל כל החרא עם השופטים? זה הבולשיט האמיתי".

אז כל ההפסד זה רק בגלל השופטים?
"לא, הם שיחקו, נלחמו, אבל בחייכם, במאני טיים שרקו לחובתנו ארבע עבירות רצופות, זה קשה. רייס חודר לסל ואלכס חוסם אותו ושורקים לו עבירה. נו באמת".

נראה לך שהיה משהו מתוכנן מצד השופטים?
"אנחנו לא יודעים. זה ככה בכל משחק בליגה הזאת. כאילו צריך שמישהו יהרוג אותנו כדי שנקבל שריקה לטובתנו".

שיחקת באילת, גם אז הרגשת שהשופטים בצד שלך ונגד מכבי ת"א?
"זה היה לפני שנתיים, אני מדבר על עכשיו. הם רימו, חד וחלק. היום רימו אותנו, אין מה להוסיף. וגם במשחק נגד אשדוד השופטים ירמו, זה תמיד אותו דבר".

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 68978.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א והשופטים
הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:38 am 
Junior

התבטאויות קשות אם כי חוץ מזאת של טיוס, אין פה באמת משהו שלא שמענו מהרבה קבוצות ושחקנים שמראיינים אותם חצי דקה אחרי הפסד בגמר גביע צמוד כל כך עם החלטות שיפוט שיש לקבל. מכבי צריכים להפסיק להתעסק בזה מהרגע הזה וטוב יהיה אם מישהו מההנהלה ישים לזה סוף.
אגב, זה לא קשור לזה שאני חושב שהטענות שלהם לא מופרכות בכלל. כמעט כל חדירה של רייס שלא נגמרה בסל, נשרקה לזכותו עבירה. לפחות שלוש מהן בחלק האחרון של הרבע האחרון. השופטים לחלוטין זרמו איתו לכל אורך הדרך ובמשחק שמוכרע בסל לפה סל לשם, זה מאוד קריטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:48 am 
Junior

יואב כתב:
התבטאויות קשות אם כי חוץ מזאת של טיוס, אין פה באמת משהו שלא שמענו מהרבה קבוצות ושחקנים שמראיינים אותם חצי דקה אחרי הפסד בגמר גביע צמוד כל כך עם החלטות שיפוט שיש לקבל. מכבי צריכים להפסיק להתעסק בזה מהרגע הזה וטוב יהיה אם מישהו מההנהלה ישים לזה סוף.
אגב, זה לא קשור לזה שאני חושב שהטענות שלהם לא מופרכות בכלל. כמעט כל חדירה של רייס שלא נגמרה בסל, נשרקה לזכותו עבירה. לפחות שלוש מהן בחלק האחרון של הרבע האחרון. השופטים לחלוטין זרמו איתו לכל אורך הדרך ובמשחק שמוכרע בסל לפה סל לשם, זה מאוד קריטי.

וגם שרקו לו עבירת תוקף קריטית במצב של 81:82, וגם לא שרקו לו את העבירה הדי ברורה בסל הניצחון.

אגב, אף אחד לא שאל את קול על השפעת ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:50 am 
Junior

אתה חושב שעבירת התוקף שנשרקה לו, לא הייתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:52 am 
Junior

יואב כתב:

אתה אמרת זרמו איתו. אז לא ממש זרמו. עבירת התוקף היתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:02 pm 
מנהל פורום

יואב כתב:
כמעט כל חדירה של רייס שלא נגמרה בסל, נשרקה לזכותו עבירה. לפחות שלוש מהן בחלק האחרון של הרבע האחרון.

יואב כתב:

אתה חושב שהעבירות שנשרקו לזכותו של רייס לא היו? עובדה שלא כתבת את זה. רק כתבת שששרקו עבירה בכל מהלך שלא היה סל.
אולי לא היה סל כי פשוט היה פאול והשופטים שרקו אותו? (אני מודה אגב שהייתה עבירה אחת של טיוס שלא נראיתה כמו פאול, אבל לא היה ממש הילוך חוזר מזווית ברורה יותר).

הייתה עבירת תוקף, והיו גם הרבה פאולים על רייס שמה לעשות... יודע איך לחדור חזק לסל, להשתמש בגוף ולהוציא פאול.
וכמובן כמו שלאומית כתב, אסור להתעלם מסל הניצחון שהיה בו פאול שלא נשרק. זה שרייס קלע זריקה ממש קשה למרות הפאול, לא אומר שלא הייתה שם טעות שיפוט שיכלה להכריע את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם אם רייס קיבל אקסטרה כבוד, השיפוט בסך הכל היה מצוין. ההשתלחות הפרועה הזו בשופטים היא עוד סימפטום לקריסה המשמעתית והקבוצתית של מכבי, בעונה שכרגע נראה שרק תלך ותידרדר עוד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:21 pm 
Junior

אבל איזה אקסטרה כבוד? כמה פאולים גבוליים נשרקו לטובתו לדעתך? כמה פאולים גבוליים לא נשרקו לטובתו לדעתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:23 pm 
Hall of Famer

בתור אוהד מכבי (אובייקטיבי לגמרי), גם לי הייתה תחושה שלמרות שאין ממש טעויות שיפוט גסות, השריקות הגבוליות הולכות יותר לכיוון חולון. אבל מכאן ועד לטענות של מכבי המרחק אדיר ובעיני אין שום מקום לטענות, בטח שלא בעוצמה כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:25 pm 
Hall of Famer

בוא נגיד שאני חושב שנשרקו לו פאולים גבוליים ברמה שלא נשרקו לאחרים. וזה עדיין לא משנה את דעתי שהשיפוט בסך הכל היה מצוין ולא זה מה שהכריע את המשחק, וההשתלחות חסרת הרסן הזו לא מוצדקת ונובעת יותר מהתהליך הרע שעובר על מכבי בחודשיים-חודשיים וחצי האחרונים.
זו גם הסיבה שאני חושב שמכבי עוד תמשיך ותידרדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 12:52 pm 
Junior

הפאולים הגבוליים שנשרקו לו נובעים מזה שהוא שחקן סופר דומיננטי שהולך לסל, יוזם וכמעט אף פעם לא מעביר את הכדור ונעמד בצד. זו גם הסיבה שיש לו 7 אס׳ ט-7 איב׳. ואני שואל שוב - נניח שמתוך 8 הפאולים שנשרקו לטובתו היו 2-3 גבוליים, אני אגב מסכים להנחה. כמה מתוך השריקות שלא נשרקו לו היו גבוליות? אף פעם לא הבנתי את הז׳אנר הזה של בכי על שופטים. ״רייס קיבל כבוד, אבל לא בגלל זה הפסדנו״. איך זה יכול להיות? המשחק נגמר ב-2 נק׳ הפרש עם כדור ביד של מכבי, איך יכול להיות שהיה פער באופן שבו שפטו את שתי הקבוצות אבל הוא לא הכריע את המשחק? או שפשוט לא היה פער כזה אבל שוב, רוח המועדון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:06 pm 
Hall of Famer

איך זה מסתדר? כי אני חושב שלמרות הכבוד שקיבל רייס, מכבי בכלל לא הייתה צריכה להגיע למצב של משחק שמוכרע על סל אחרון. היתרון העצום שלה בעומק ובריבאונד ההתקפה היה צריך להכריע את המשחק אם היא הייתה יותר חכמה ויותר ממשומעת. פאולים גבוליים וכבוד שמקבל שחקן הן לא איזה שריקות שערורייתיות מהסוג שראינו בעבר. לכן אני חושב שלא השיפוט הכריע את המשחק, אלא חוסר המשמעת וחוסר החוכמה של מכבי והתפקוד הלקוי של המאמן שלה לעומת חולון.

אגב, דיברנו על השחקנים והאגואים שהתנפחו יתר על המידה וחוסר הביקורת העצמית - שההשתלחות בשופטים היא שיא (זמני כנראה) של הסימפטומים להם - ועל ספאחיה שמאבד את האחיזה בקבוצה ולא מצליח לאמן אותה ועל ההתנהגות שלו והטעויות שהוא עושה.
ולא דיברנו כלל על ההנהלה.
כלפי חוץ לפחות נראה שההנהלה לא מתערבת ולא שמה סוף לחלק מהדברים שבהם הם כן יכולים וצריכים להתערב. נראה שאחרי הביקורת שהם קיבלו על ההתערבות המוגזמת בשנים הקודמות, הם מפחדים והלכו לקיצוניות השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
למה כולם משמיצים את מכבי על שהם משתלחים בשופטים ואף אחד לא אומר מילה על שהם הואילו בטובם לעלות לפודיום בהענקת הגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:18 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
איך זה מסתדר? כי אני חושב שלמרות הכבוד שקיבל רייס, מכבי בכלל לא הייתה צריכה להגיע למצב של משחק שמוכרע על סל אחרון. היתרון העצום שלה בעומק ובריבאונד ההתקפה היה צריך להכריע את המשחק אם היא הייתה יותר חכמה ויותר ממשומעת. פאולים גבוליים וכבוד שמקבל שחקן הן לא איזה שריקות שערורייתיות מהסוג שראינו בעבר. לכן אני חושב שלא השיפוט הכריע את המשחק, אלא חוסר המשמעת וחוסר החוכמה של מכבי והתפקוד הלקוי של המאמן שלה לעומת חולון.

הכל ברור ועדיין זו טענה שלא מחזיקה מים. אם השופטים העדיפו את חולון אז הם הכריעו את המשחק בדיוק כמו שהיכולת הדלה של מכבי הכריעה אותו, כי גם אם מכבי נראתה כמו שהיא נראתה ובכלל לא היתה אמורה להגיע למשחק צמוד, אם היו שופטים מושלמים, לשיטתך, מכבי היתה מנצחת. זו דרך די מביכה להתבכיין על שיפוט (מזכיר קצת את ״אני לא אוהב לדבר על שופטים, אבל...״ המוכר והאהוב) ובעיקר, בעיניי, לא נאמנה למציאות. ובגלל שתמיד יש לך רגישות לשאלות שנשארות פתוחות, אז אני מציק שוב: בתחושה שלך, כמה פאולים מתוך ה-8 שנשרקו לטובת רייס הם כאלה שלא היו צריכים להישרק וכמה פאולים נעשו עליו במהלך המשחק ולא נשרקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 1:33 pm 
Hall of Famer

לדעתי לפחות שלושה פאולים לא היו, או אולי אני אנסח את זה כמגעים שלא נשרקו לאחרים. אגב גם פאולים שלו לא נשרקו (למשל לפחות בפעם אחת שקיין חטף מסירה אליו וקיבל ממנו מרפק לגרון). מה שלא נשרק והיה צריך להישרק (כלומר מעבר למגע שלא נשרק לאחרים) היה בעיקר הפאול בהתקפה האחרונה, שממילא לא הכריע את המשחק.
ועדיין אני חושב שהשיפוט בסך הכל היה טוב, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך, והמשחק בסך הכל זרם בלי שערוריות ושריקות שחיממו אותו. ובתשובה לטיעונך, אפרופו טיעונים שלא מחזיקים מים, אני גם לא מאמין בשריקות בכל מיני מקומות במשחק ש"מכריעות משחקים", גם אם הם נגמרים בסוף צמוד, אלא אם כן אלה שריקות שמגיעות ממש לקראת הסוף כשאין זמן לתקן. בזה אולי מאמינים כאלה שטוענים ששריקה כמעט 6 דקות לסיום הכריעה אליפות פעם.
מכבי צריכה להסתכל בעיקר על עצמה, על חוסר החוכמה, ההתנהלות והטעויות שעשה המאמן שלה, כי אלה הסיבות העיקריות לזה שהלך הגביע הרבה יותר מהשופטים. זה שהיא לא עושה את זה ובוחרת להשתלח בשופטים, ולא מבקרת את עצמה ולומדת, זה סימן לקבוצה בהידרדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 3:30 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
קול: אבל כששחקן קולע כמעט חצי מהנקודות שלו מהקו זה פשוט שיפוט רע.

משפט הגיוני בסך הכל ...
בעיקר כשהוא מגיע משחקן שרק מזיק לקבוצתו , היה על המגרש כמעט כל הרבע האחרון - ותרם בו 0/5 מהשדה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:15 pm 
Sophomore

מסתמן: קיין, קול, ג'קסון וטיוס לדין
האיגוד דורש להענישם על ההתבטאויות. גם ספאחיה יוזמן

ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 4:24 pm 
Hall of Famer

בסדר גמור, מגיע להם.
השאלה היותר מעניינת אותי לפחות היא - מתי הם יוזמנו גם להנהלה שלהם. בכל מה שעובר על מכבי לאחרונה לא נשמע ציוץ מההנהלה. כנראה לקחו יותר מדי ברצינות את הביקורות עליהם בשנים הקודמות, ועברו לקיצוניות השנייה של לתת לעסק להתנהל מעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 5:09 pm 
Senior

בתור אקס אוהד של אקס קבוצה אני נאלץ להודות שמה שעובר לי בראש כשאני שומע את הטענות על השיפוט הוא "karma us a bitch".
אחחח כל הטענות שהיו לנו אז על "שופטים של מכבי". סוג של שמחה לאיד (בקטנטנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 8:31 pm 
Junior

שימו בצלחת אוהד בנק יהב, תערבבו אותו בערוץ מכבי, ומה קיבלנו ?

http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 03&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 9:03 pm 
Junior

ראובן כתב:
למה כולם משמיצים את מכבי על שהם משתלחים בשופטים ואף אחד לא אומר מילה על שהם הואילו בטובם לעלות לפודיום בהענקת הגביע.

כי אתה כותב בת׳רד הלא נכון. בת׳רד של המשחק תוכל לעיין ולראות שניטרתי את הנושא מקרוב.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 9:05 pm 
Junior

אני מציע לחוס על שחקני מכבי תל אביב. כל הנושא הזה של הגנה קצת חדש להם, ולא ברור להם עדיין איך עושים את זה באופן חוקי. הם לא רגילים לשמור, אז הם עושים עבירות ושורקים אותן. כשהם יתאמנו עוד כמה משחקים על לעבוד טוב ונכון בהגנה הם גם יתחילו לראות תוצאות וגם פחות שריקות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 9:56 pm 
Freshman

חייבים להבין את נבן ספחיייה, הוא התרגל מהגמר הקודם שלו בישראל שהשופטים איתו... כאשר יש שיפוט מאזן הוא מתלונן...

השנה הוא התחיל בחצי הגמר עם ״הפאק יו״ והמשיך בגמר עם הנפת ידיים על כל שריקה, ספי היה חנון ורחום ושלא כהרגלו לא שרק לו טכנית למרות שהזהיר אותו מספר פעמים

נערך לאחרונה על ידי ג'ו קופר בתאריך ו' פברואר 16, 2018 11:15 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:04 pm 
Hall of Famer

נבל ספחיה זה הגלגול המודרני של מקקי והגועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 16, 2018 11:14 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
נבל ספחיה זה הגלגול המודרני של מקקי והגועל?

טעות פרודינית, נערוך :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה