סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 9:25 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית כתב:
כנראה שטעיתי...

כמה דברים להגנתי:
1. זו ביי פר העונה הכי טובה שלו. אני ראיתי משחקים שלו ממקסיקו ומהפיליפינים, זה נראה אותו דבר אבל זה מקסיקו והפיליפינים. כל הקרדיט על כך להנהלה ולדן שמיר שנותנים לו לעשות מה שהוא רוצה על המגרש ומחוצה לו.
2. גם דן שמיר עצמו הודה שהוא לא ציפה שהוא יהיה עד כדי כך טוב.
3. האיש הוצע לאיזה 6 קבוצות בארץ כולל קבוצה בלאומית ואף אחת לא נגעה בו. ולא רק בגלל ההתנהגות, פשוט בגלל שהיה לו רזומה לא כזה מדהים, מספרים סבירים ולא יותר מזה בדיליג לצד עונות בהונדורס, פיליפינים ומקסיקו.

מבחינתי הוא הועלה לדרגת אלוהים לא משנה מה יקרה מעכשיו והלאה.

כנראה????
אחושלינג טעית ואתה צריך ללבוש שק ולצלוב את עצמך בכיכר העיר :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 1:55 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
juror13 כתב:
violin כתב:
1. לא מבין את ההתלהבות מחולון, בכל כמה שנים יש קבוצה שמצליחה לפגוע בזרים טובים ולעקוץ במשחק בודד. ירושלים עם מוריס ואוסטין, חולון עם טאקר, גליל עם פארגו, חיפה עם דאנטה, הגיוני שזה יקרה. בסך הכל מכבי עם 10 גביעים רצוף. וזה המון.

2.שמיר יכול לעשות דאבל, מה שאף קבוצה לא עשתה חוץ ממכבי. היחיד שהיה קרוב זה שמיר . בסוף הוא הפסיד לספאחיה..

3. לא רואה את חולון ממשיכה בקצב הזה, מתי שהוא תהיה ירידת מתח. זה לא חולון של טאקר, אפילו לא קרוב.

אני דווקא רואה את מכבי תל אביב עם ירידת מתח, כמו בכל השנים האחרונות...עד עכשיו הלך להם לא רע אבל בישראל הם לא מרשימים כבר תקופה..
בליגה הפסידו 3 מתוך 4 משחקי בית האחרונים , בחצי הגמר ניצחו בקושי, בגמר הפסידו והם בוכים כמו ילדות בגן עם קוקיות
נוריס קול שהיה כזה חלש במשחק ודיאנדרה קיין שהחטיא זריקת עונשין מכריעה מעיזים לבכות על השיפוט...בהתקפה שלפני הסל של רייס היה להם 3 זריקות לסל
בפעם השלישית שהם לקחו ריבאונד התקפה הם סחטו פאול וקיין קלע רק 1 - רוצה לומר שזה היה להם בידיים אבל הם פשוט פישלו .
אז מה ? יקחו אחריות ? לא. מאשימים את השופטים.

אצל מכבי זו לא ירידת מתח, לדעתי, אלא יותר התרופפות משמעתית והתפרמות (יש מילה כזו?) של המסגרת הקבוצתית. וביחד הם ההתנהלות הבעייתית של ספאחיה והפסיביות (לפחות כלפי חוץ) של ההנהלה כרגע נראה שזה רק בכוון של ללכת ולהחמיר.

והימור לשנה הבאה
דנשה ורייס ביחד בקבוצה חדשה
לדעתי הפועל ירושלים

כאילו אתם מחפשים סיבות לתקוע לאוהדי חולון אצבע בעין :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 1:57 pm 
Junior

N.T.K כתב:
והימור לשנה הבאה
לדעתי הפועל ירושלים
דן שמיר לא יביא לנו הצלחות באירופה
לשם אורי מכוון - זכייה ביורוקאפ או לפחות הגעה לגמר
אני מאמין שיבוא לפה רק מאמן זר ורצוי ברמת יורוליג כמו סימונה פיאניג'אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 5:30 pm 
Sophomore

דן שמיר הביא את ירושלים לרבע גמר יול''ב קאפ. למה אתה חושב שהוא לא יוכל לעשות טוב מזה אחרי תוספת של 10 שנות נסיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 5:41 pm 
Junior

בגלל השנה האירופאית הנוכחית של מחזיקת הגביע.

ועם אותו דנשה גם דשדשנו בליגה והגענו רק לשלב השני ביול"ב ב2008. אותו כישלון שהביא להתפטרותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 6:10 pm 
Sophomore

זה יכול להיות גם רמת שחקנים וכו. השאלה היא אם הכדורסל של שמיר לא מתאים לאירופה (כמו למשל הכדורסל חסר הסייז של פרנקו) או האם הוא בכלל לא מבין איך משחקים הכדורסל באירופה (שוב פרנקו). בשניהם לא נראה לי שזה המקרה הוא לא רק 10 שנים מנוסה יותר אלא בילה כמה מאותן שנים כעוזר של בלאט ומדינה בקבוצות שמשחקות לא מעט באירופה...

ד"א ״להגנתו״ של שמיר באספקט הזה לא היה ב 2008 כישלון ספציפי לאירופה, הקבוצה נבנתה לא טוב ולמעט הבלחות נראתה רע בכל המסגרות. כשאומרים מאמן שלא מתאים לאירופה הכוונה היא למישהו כמו פרנקו שגם כשהולכים לו ונהנית קבוצה טובה לשיטתו באירופה היא ניגפת כי היא פשוט לא מתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 6:32 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
N.T.K כתב:
והימור לשנה הבאה
לדעתי הפועל ירושלים
דן שמיר לא יביא לנו הצלחות באירופה
לשם אורי מכוון - זכייה ביורוקאפ או לפחות הגעה לגמר
אני מאמין שיבוא לפה רק מאמן זר ורצוי ברמת יורוליג כמו סימונה פיאניג'אני

לאור הכשלונות של סימונהפיאניג׳אני במילאנו, כולל הדחה מהגביע האיטלקי ברבע הגמר, יש סיכוי סביר שיחזור עונה הבאה לירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 10:11 pm 
Junior

הייתי שמח לשמוע מה מאפיין את ״הכדורסל של דן שמיר״. חלק טוענים שזה כדורסל שמבוסס על גבוהים דומיננטיים, אבל העונה אנחנו רואים שזה לא ככה. כדורסל ישראלי ״חכם/טיקיטקאי״, גם לא רואים את זה השנה. אז אולי היתרון של דו שמיר זה ורסטיליות דווקא?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 11:55 pm 
Hall of Famer

אני חושב שיש אפשרות ריאלית מאוד שחולון לא תהיה בפיינל פור.
מול קבוצה קצת יותר עמוקה אני לא בטוח שרייס יוכל לתת 40 דקות בערב בסדרה של הטוב מ-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 17, 2018 11:58 pm 
Junior

אבימאל כתב:
מול קבוצה קצת יותר עמוקה אני לא בטוח שרייס יוכל לתת 40 דקות בערב בסדרה של הטוב מ-5.

תן דוגמא לקבוצה קצת יותר עמוקה.
אגב, אם וולדן היה משחק רייס היה משחק 5-6 דקות פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 12:04 am 
Junior

אבימאל כתב:

אתה מדבר בסיסמאות, אנא הועיל בטובך לציין שם של קבוצה שחולון, עם יתרון ביתיות, לא עוברת בסגל הנוכחי בתוספת וולדן, בסדרה של הטוב מ-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 12:06 am 
Sophomore

אבימאל כתב:

חולון גם בלי וולדן קבוצה די עמוקה. הבעיה היא שדן שמיר לא סומך על המחליפים במשחקי הכרעה, מה לעשות. הוא לא המאמן הראשון שזה ככה אצלו.
ועדיין אני חושב שאם חולון רוצה לקחת דאבל העונה, היא חייבת להביא ביגמן בצבע. זה מתבקש לחלוטין.
אותו הטריק לא יעבוד פעמיים, ספאחייה לא ישאיר שוב את 2 הגבוהים שלו בחוץ כמו אידיוט. רייס חייב לקבל עזרה, ומישהו חייב לשמור בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 12:16 am 
Junior

ערן כתב:
אבימאל כתב:

חולון גם בלי וולדן קבוצה די עמוקה. הבעיה היא שדן שמיר לא סומך על המחליפים במשחקי הכרעה, מה לעשות. הוא לא המאמן הראשון שזה ככה אצלו.
ועדיין אני חושב שאם חולון רוצה לקחת דאבל העונה, היא חייבת להביא ביגמן בצבע. זה מתבקש לחלוטין.
אותו הטריק לא יעבוד פעמיים, ספאחייה לא ישאיר שוב את 2 הגבוהים שלו בחוץ כמו אידיוט. רייס חייב לקבל עזרה, ומישהו חייב לשמור בצבע.

בליגה בולדן שיחק. וגם פרחובסקי. וגם קול. וגם ג'קסון. וגם תומאס.
ותודה לאל שדן שמיר לא סמך על המחליפים. תמיר בלאט שיחק בגמר 06:45 דקות, אם היה משחק יותר מזה לא היה גביע, כנ"ל הרוש. הדבר היחיד זה שקליין יכל לקבל עוד כמה דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 12:19 am 
Sophomore

אני מסכים שההגנה של בלאט שערורייתית ולא מתאימה למעמדים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 12:21 am 
Hall of Famer

עוד לא ראינו שוולדן חוזר, ולא ראינו איך הוא חוזר.
איזה קבוצות עמוקות יותר מחולון? אילת, הפועל ת"א, אפילו הרצליה.
אם חולון תעלה לפיינל פור, הסיכויים שלה לקחת אליפות, טובים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 12:38 am 
Hall of Famer

לחולון 10 שחקנים רוטציה טובים ( אולי לא טובים מספיק למשחק גמר גביע מול מכבי ת"א , אבל בהחלט טובים מספיק לרמת הליגה )
לא מבין את הדיבורים על בעיות בעומק

בייחוד לעומת הקבוצות האחרות שצוינו כאן ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 11:05 am 
Hall of Famer

ראיתי אתמול את המשחק במלואו בשידור חוזר והישפוט היה מאוזן יחסית ,אולי שריקה-שניים גבוליים אבל ההתקפה של שחקני מכבי תא על השיפוט היא סתם בכיינות .

בשידור החוזר הייתי בטוח שגלן רייס יתמוטט מעייפות .40 דקות רצופות בכזו אינטנסיביות .גרסה חדשה של דונטה סמית :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 11:26 am 
Hall of Famer

גם אובדן ביתיות בפלייאוף הוא לא תרחיש דמיוני.
היא במרחק 4 הפסדים משם, ויש עוד סיבוב וחצי לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 11:27 am 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
ראיתי אתמול את המשחק במלואו בשידור חוזר והישפוט היה מאוזן יחסית ,אולי שריקה-שניים גבוליים אבל ההתקפה של שחקני מכבי תא על השיפוט היא סתם בכיינות .

בשידור החוזר הייתי בטוח שגלן רייס יתמוטט מעייפות .40 דקות רצופות בכזו אינטנסיביות .גרסה חדשה של דונטה סמית :mrgreen:

עלה לרשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 11:28 am 
Sophomore

גם ירידת ליגה אינה תרחיש דימיוני, היא רק צריכה להפסיד את כל המשחקים עד סוף העונה. לא תרחיש מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 2:01 pm 
Sophomore

אגב, זו פעם שניה שספאחיה קוטע למכבי רצף של זכיות בגביע. ב-2007 הוא קטע רצף של תשע זכיות רצופות והפעם רצף של "רק" שמונה זכיות רצופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 2:10 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
אבל דשון תומאס היה צריך להכניס את הכדור

הוא היה זורק אותו לסל... :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 2:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הגיוני...

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 4:30 pm 
Junior

באיחור מה אוסיף את 2 הסנט שלי.

היה מפגן עוצמה של הקהל שלנו, מילאנו לפחות חצי אולם ויכולנו למלא עוד 2000-3000 לפחות כי היתה דרישה אדירה.
לא האמנתי שאנחנו בכאלה מספרים, אנשים שלקחו טיסה במיוחד ממיאמי, לאס וגאס. אין לתאר.

היה גם מפגן עוצמה של הקבוצה שלנו. אמרו קבוצת ההתקפה הכי טובה בליגה והנה אנחנו משחקים מול הקבוצה השניה והשלישית בליגה ובלי שחקן ההגנה הכי טוב שלנו מורידים את ממוצע הספיגה שלנו ב-10.5 נקודות, אמרו קבוצה בלתי עצירה במגרש הפתוח אז הנה אנחנו באים מול מכבי בגמר וקולעים כולה 10 נקודות במתפרצות ועדיין אנחנו חזק במשחק ומנצחים, אמנם משחקים כדורסל לא הכי יפה אבל תכליתי, לא אחוזים מדהימים, לא יום קליעה משוגע, סתם קבוצת כדורסל עוצמתית עם כמה שחקנים טובים וכוכב על אחד.

על גלן רייס נאמר הכל אבל על טו הולוואי לא מספיק. משחק מדהים שלו, שלט בקצב לחלוטין ובמחצית השניה שיחק עם זריקה. סה"כ 37 דקות. גיא פניני זה שחקן שמראש היה ברור שתרומתו תימדד במאני טיים והנה הוא החזיר בגדול, ג'ו אלכסנדר היה בסדר, חנן קולמן שחקן רוטציה לגיטימי. לא קבוצה הכי מאומנת אבל אולי דווקא כן במובן הזה שהמאמן יודע שכל מה שהוא צריך זה בגדול לא להפריע. ואם כבר המאמן, יש לי ויכוח עם חבר מתחילת העונה לגבי תמיר בלאט, שנינו מסכימים שהוא צריך לשחק מחצית מכמות הדקות שהוא שיחק אבל בעוד החבר טוען ששמיר באמת מחזיק מבלאט אני טוען ששמיר עצמו חושב שבלאט הוא פח או לכל הפחות לא שחקן גדול והוא נמצא על המגרש מטעמי נפוטיזם/מחויבות למנטור. אז הנה הגיע הפיינל פור הזה ופתר את התהיה, בלאט שיחק פחות מ-7 דקות בגמר ואפילו מול בנק יהב שיחק רק 20 דקות שקולמן משחק יותר ממנו. בצוק העיתים שמיר חוזר לעצמו, אפשר היה לראות סימנים לכך גם במשחק הגביע מול ראשון וגם בליגה מול הפועל. ניהול המשחק שלו היה מצוין ואין לי ספק שלירידה בכמות הדקות של בלאט יש חלק גדול בכך שספגנו הרבה פחות נקודות.

הגביע הזה הזכיר לי את האליפות בעונת 2007-2008. גם אז שיחקנו נגד האנדרדוג אצלו באולם, גם אז הגענו במאזן חיובי מולו, גם אז הם ניסו להוציא אותנו משיווי משקל עם כל מיני מהלכים מסריחים לפני (עאלק שפעת/הרעלת קיבה לקול ותאונת דרכים מסתורית לקיין), גם בעונה ההיא הם לא כיבדו את טקס הענקת הגביע מול דן שמיר.

מכבי באו לעונה הזו במטרה להחזיר את ההגמוניה בליגה לא פחות מאשר פיינל 8 ביורוליג. באנו ותקענו להם מסמר בגלגל, וואחד מסמר. פברואר עומד להסתיים והם בפיגור 0:3 מולינו העונה. הולך להיות משחק ב-17 למארס בחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 18, 2018 5:17 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
באיחור מה אוסיף את 2 הסנט שלי.

היה מפגן עוצמה של הקהל שלנו, מילאנו לפחות חצי אולם ויכולנו למלא עוד 2000-3000 לפחות כי היתה דרישה אדירה.
לא האמנתי שאנחנו בכאלה מספרים, אנשים שלקחו טיסה במיוחד ממיאמי, לאס וגאס. אין לתאר.

היה גם מפגן עוצמה של הקבוצה שלנו. אמרו קבוצת ההתקפה הכי טובה בליגה והנה אנחנו משחקים מול הקבוצה השניה והשלישית בליגה ובלי שחקן ההגנה הכי טוב שלנו מורידים את ממוצע הספיגה שלנו ב-10.5 נקודות, אמרו קבוצה בלתי עצירה במגרש הפתוח אז הנה אנחנו באים מול מכבי בגמר וקולעים כולה 10 נקודות במתפרצות ועדיין אנחנו חזק במשחק ומנצחים, אמנם משחקים כדורסל לא הכי יפה אבל תכליתי, לא אחוזים מדהימים, לא יום קליעה משוגע, סתם קבוצת כדורסל עוצמתית עם כמה שחקנים טובים וכוכב על אחד.

על גלן רייס נאמר הכל אבל על טו הולוואי לא מספיק. משחק מדהים שלו, שלט בקצב לחלוטין ובמחצית השניה שיחק עם זריקה. סה"כ 37 דקות. גיא פניני זה שחקן שמראש היה ברור שתרומתו תימדד במאני טיים והנה הוא החזיר בגדול, ג'ו אלכסנדר היה בסדר, חנן קולמן שחקן רוטציה לגיטימי. לא קבוצה הכי מאומנת אבל אולי דווקא כן במובן הזה שהמאמן יודע שכל מה שהוא צריך זה בגדול לא להפריע. ואם כבר המאמן, יש לי ויכוח עם חבר מתחילת העונה לגבי תמיר בלאט, שנינו מסכימים שהוא צריך לשחק מחצית מכמות הדקות שהוא שיחק אבל בעוד החבר טוען ששמיר באמת מחזיק מבלאט אני טוען ששמיר עצמו חושב שבלאט הוא פח או לכל הפחות לא שחקן גדול והוא נמצא על המגרש מטעמי נפוטיזם/מחויבות למנטור. אז הנה הגיע הפיינל פור הזה ופתר את התהיה, בלאט שיחק פחות מ-7 דקות בגמר ואפילו מול בנק יהב שיחק רק 20 דקות שקולמן משחק יותר ממנו. בצוק העיתים שמיר חוזר לעצמו, אפשר היה לראות סימנים לכך גם במשחק הגביע מול ראשון וגם בליגה מול הפועל. ניהול המשחק שלו היה מצוין ואין לי ספק שלירידה בכמות הדקות של בלאט יש חלק גדול בכך שספגנו הרבה פחות נקודות.

הגביע הזה הזכיר לי את האליפות בעונת 2007-2008. גם אז שיחקנו נגד האנדרדוג אצלו באולם, גם אז הגענו במאזן חיובי מולו, גם אז הם ניסו להוציא אותנו משיווי משקל עם כל מיני מהלכים מסריחים לפני (עאלק שפעת/הרעלת קיבה לקול ותאונת דרכים מסתורית לקיין), גם בעונה ההיא הם לא כיבדו את טקס הענקת הגביע מול דן שמיר.

מכבי באו לעונה הזו במטרה להחזיר את ההגמוניה בליגה לא פחות מאשר פיינל 8 ביורוליג. באנו ותקענו להם מסמר בגלגל, וואחד מסמר. פברואר עומד להסתיים והם בפיגור 0:3 מולינו העונה. הולך להיות משחק ב-17 למארס בחולון.

לבן את ענייני תמיר בלאט מול משתמש הפורום shamir שקורא כאן באדיקות כבר עשור ומעולם לא כתב הודעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], itay2, מכבי רעננה זל ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: