סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 1:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 17 ליגת העל
הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין ספק בעיני שמודי מאור צריך להיות מוחלף.
אני מבין את ההחלטה של אורי אלון לא לשפוך עוד כסף על העונה הזה, אולי אפילו מתוך אמירה כלפי גיא הראל או הצוות המקצועי של 'תוציאו את עצמכם מהבוץ הזה בלי לקבל עוד הצלה כספית' ואולי סתם כי לא בא לו לבזבז עוד כסף על עונה כושלת, אבל כרגע מה שנוצר זה בעיקר אוירה של הרמת ידיים ולזרוק זין על המשך העונה.
אז נכון שבאמת יש עכשיו כמה חודשים מאוד מאוד לא קריטיים, אבל אם לא יתרחש איזה שינוי מסוים, זה ישדר לשחקנים שזה בסדר אם כבר לא אכפת להם מה יקרה, כי לאף אחד לא אכפת מה יקרה.

בגלל שגם ככה אי אפשר להחליף אחד מהזרים וכנראה גם לא מהישראלים, החלפת מאמן - שזה מצד אחד לא נכון להאשים אותו במצב הזה ומצד שני עושה עבודה נוראית בלהוציא את הקבוצה ממנו, היא הצד המתבקש היחיד בערך.
מודי אולי מבין כדורסל ואולי הוא בחור נחמד מאוד אחרי הכל, אבל בלנהל קבוצה הוא קלולס לחלוטין וזה כנראה מעבר לחוסר ניסיון.
השאלה העיקרית היא מי יבוא עכשיו לשלושה-ארבעה חודשים, כשכנראה כל מי שכן יסכים ירצה חוזה גם לעונה הבאה.
אז אלא אם כן איזה מאמן יתנדב לעשות שיבק ולהחזיר את עצמו לכותרות, זה משאיר כעיקרון שתי אפשרויות - הראשונה היא החתמה של מאמן זר שמאמינים בו ולתת לו את המפתחות לשנתיים וחצי, להבטיח לו שהוא יכול לפרק הכל ולבנות מחדש בקיץ ולראות מה הוא יכול להוציא מהעונה הזו. זה לא פתרון אידיאלי, בעיקר כי יש עכשיו הרבה פחות מועמדים ממה שיהיה בקיץ, אבל אם כן יש שם שמוכנים ללכת עליו (אלונסו או פראסוביץ' פנויים, למשל) זו יכולה להיות אפשרות מעניינת.

האפשרות השנייה וההרבה יותר ריאלית היא לשים את גורקה בעמדת המאמן הראשי, אולי בהצרחה כמו שאוריאל הציע כן כמה פעמים, אבל אני לא יודע כמה שינוי זה יביא.

בכל מקרה, אני מקווה שהשיקולים בנוגע לאפשרות הזו של החלפת מאמן לא כוללים את חוסר הרצון של אורי אלון למנות שלישי העונה אחרי שהוא צחק על מכבי בעונה שעברה, כי אני באמת רוצה להאמין שהאיש לא מתנהל כמו נער מתבגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:05 pm 
Hall of Famer

לא יביאו שום מאמן זר שאין לו מושג לגבי הליגה בישראל בסוף פברואר. המועמד ההגיוני היחידי זה קטש (לעונה וחצי נגיד) , אבל גם הוא טרוד עכשיו בנבחרת ישראל ולא באמת פנוי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:18 pm 
Hall of Famer

דווקא בעונה של 7300 מנויים ותקציב של יותר מ10 מיליון דולר ירושלים בקריסה .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:32 pm 
מנהל פורום

כן, כן בשביל פתחתי זה את הת'רד "הפועל ירושלים 17/18" כי יש משהו מאוד חשוב להציל מהעונה הזו, יותר חשוב מכל תואר. וזו מערכת היחסים בין הרוב הגדול של הקהל לבין הנהלה.
תארים באים, תארים הולכים אבל קבוצה עם קהל גדול ונאמן שמוכן לקנות כרטיסים ולנסוע עם הקבוצה למשחקי חוץ הוא הנכס בה הידיעה
הוא לא יילך לאיבוד לחלוטין לא משנה מה יקרה העונה אבל הוא יכול להנזק

תראו מה קרה...אנחנו באנו לחצי גמר הזה, מאוד לא פייבורטים לחצי הגמר, הראנו כדורסל מסריח כל העונה, הודחנו מאירופה באופן משפיל אבל עדיין הקהל שלנו היה הכי גדול ביד אליהו
זה בדיוק מה שצריך לשמר ואם מדיניות הבת יענה תמשך הנכס האדיר הזה שהוא היתרון של הפועל על שאר הליגה ייקבל ביס רציני

התגובות של מודי הם ביזיון, אני לא יודע אם לכעוס עליו או לרחם עליו
ניהול המשחק ברמה של אוהד ממוצע..."דייסון קולע הכי הרבה? אז ניתן לו הכי הרבה דקות.."
היו שבעה זרים, שחררו שני זרים אבל בפועל נשארנו עם שלושה זרים כי אחד עם ברך והשני עם גב ואחד מהשלושה הוא בכלל לבן אז איך אפשר לקרוא לו זר :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:42 pm 
Sophomore

אם כבר קורית עונה כזו, זה בעונה שהשיריון עדיין תקף בה לעונה הבאה. ירושלים יכולה גם להחמיץ פליייאוף (בתרחיש דימיוני שלא באמת יקרה, פשוט תיאורטית) ועדיין תשתתף עונה הבאה ביורוקאפ.
אם ההנהלה חושבת שאליפות הם לא יקחו וליגה הם לא ירדו, למה שישימו משהו על שאר העונה?

עונה הבאה יחתימו איזה כוכב nba מזדקן או מאמן יורוליג בירידה, והמנויים ימכרו כמו לחמניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:47 pm 
Hall of Famer

אכן , ובצדק. או שיחתימו כוכב ליגה מקומי . גם הולך.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:49 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
אכן , ובצדק. או שיחתימו כוכב ליגה מקומי . גם הולך.

אהבתי, לפחות יש משהו שגורם לך לסמאגנס גם העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:51 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את הבדיחה....... אבל למה שהחתמת "שמות גדולים" לא תביא להאצה ברכישת המנויים? נשמע לי הגיוני לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 1:57 pm 
Sophomore

אולי ייחסתי להודעה שלך יותר עוקצנות משבאמת התכוונת, אני התייחסתי לסעיף ״כוכב מקומי״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 2:01 pm 
Hall of Famer

גם "כוכב מקומי" יכול להעלות עניין ורמה , ראה דונטה סמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 4:31 pm 
Sophomore

תומר כתב:
בשולי המשחק של הפועל ת"א נגד גלבוע - מסתבר שאחרי המשחק היו כמה אוהדים תל אביביים שהשתוללו וזרקו מצית על הראש של מנהל גלבוע (בעל השם הפרדוכסלי "ארצי פרטי").
תגובת המועדון והאוהדים (מחק את המיותר):
1) הוא התגרה בנו (זקף אצבע משולשת!!!1)
2) גלבוע התחילו (לא נתנו לנו לתפעל את התופים)
3) יאללה יאללה, אפשר לחשוב, אז זרקו מצית
4) למה אנחנו? אנחנו לא יכולים לדאוג לכל העולם, אם הם עברו על החוק תגישו תלונה ושהמשטרה תטפל בזה.
5) מדובר במספר קטן של אוהדים שמוציאים שם רע לכל היתר. כקבוצה בבעלות האוהדים אנחנו לוקחחים אחריות על העניין ונדאג למגר את התופעה

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

ציטוט:
מנהל קבוצת גלבוע\גליל, ארצי פרטי, יעמוד לדין ביום חמישי בשעה 17:00 לאחר שבסיום המפגש מול האדומים מתל אביב ניגש לספסל הקבוצה וקרא מספר פעמים לכיוון האוהדים: “עופו הביתה!”, בתוספת תנועות ידיים שהלהיטו את האווירה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 4:35 pm 
Senior

הבנתי, אז זה 1 (האמת, זה היה ההימור שלי)

יש לי הרבה דברים להניח ולטעון אבל תרשה לי להסתפק בזה שגם אם כך עשה ובלי כל קשר למה שהוא אמר לאוהדי הפועל תל אביב, לא יכולה להיות בזה כל הצדקה להשלכת מצית לראשו של מי שלא יהיה.
הייתי רוצה להניח שלפחות בזה אנחנו לא חלוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 4:53 pm 
Sophomore

בזה אני מסכים. אין מקום לאלימות פיזית בשום נסיבות. רק צריך לציין שהמשפט "אוהדי הפועל זרקו מצית" הוא חסר היגיון. אם נזרק מצית אחד, אז זרק אותו אוהד אחד. לא אוהדים.
בכל אופן, גם לפי דו"ח השיפוט/משקיף, די ברור מי אשם בתקרית.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 4:57 pm 
Senior

לא קראתי את הדו"ח אבל כשמישהו זורק משהו על מישהו, לא צריך להיות ספק מי אחראי לזה (רמז, זה אף פעם לא מי שזרקו עליו)

ולמען הניטפוק - זרקו חפצים, אחד מהם (במקרה היה זה מצית) גם פגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 6:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע, אולי זה היה מצית כבד במיוחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 9:09 pm 
Junior

מסקנה מהמחזור הזה:

השיר יושב סופר את הדקות בסלון (הגירסה החולונית) להיט היסטרי. ובחולון הוא ממש לא מנחוס 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 9:17 pm 
Junior

יושב סופר את הדקות? עד עכשיו היו לכם שירים מקוריים שלא היה לאף אחד בכדורסל הישראלי..חבל...אבל תהנו..אכן לחן משגע, ורק הזמן יגיד בקשר לנאחס (למרות שאני לא מאמין בזה כי באליפות אשתקד, השירה ברבע ה3 הביאה לנו את הבריחה מחיפה ובעצם סתמה את הגולל על זהות האלופה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 10:15 pm 
Sophomore

אם אני מחפש את המקור של השיר הזה אני אעצור בהפועל ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 10:18 pm 
Junior

ערן כתב:
אם אני מחפש את המקורבשל השיר הזה אני אעצור בהפועל ירושלים?
תשמע - אני חושב שאפשר לשאול את זה על כל שיר באצטדיונים בארץ שלנו. ועדיין הפלא ופלא יש איזהשהו סטטוס קוו לא ברור שלכל קהל (גדול) יש את הרפרטואר הייחודי שלו. תנסה רגע לחשוב על השירים הגדולים שמזוהים עם כל קהל קהל בכדורגל ובכדורסל (אם אתה מעורה כמוני, יכול להיות שלא ואז אין לי מה לשלוח אותך למשימה הזו), כמה כפיליות יש? שלא נאמר על חזרה של מילים שזה בכלל לא קיים.

אין לי בעיה שתלעסו את זה כמה שאתם רוצים. אני לא חושב שמישהו רשם פטנט על הלחן. ואני גם לא יוצא בהצהרות שהפרתם כעת סטטוס קוו מקום המדינה, וכמובן שיהיה ברור שאינני מלין על גניבה או משהו כזה (למרות שה"יושב סופר דקות" כן שלנו ::yaz-yk: ומחלקת השיווק אפילו משתמשת בזה בשלטי חוצות, מיילים, רשתות חברתיות ועוד)
בסך הכל ציינתי שעד עכשיו נהגתם להשתמש בשירים ייחודים לכם בעולם הכדורסל...לפחות ממה שאני מכיר והייתי בהרבה משחקים מול חולון....ואני חושב שזה אחלה. תיקח את זה לאיזו "התנגחות" שאתה רוצה שתבוא בהמשך.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' פברואר 19, 2018 10:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 10:23 pm 
Sophomore

אני מדבר על עולם הכדורסל כולל ישראל בפרט. אתה משוכנע שהמקור הוא אצלכם? אם אבדוק זאת אגיע לכזאת מסקנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 10:23 pm 
Junior

ערן כתב:
אני מדבר על עולם הכדורסל כולל ישראל בפרט. אתה משוכנע שהמקור הוא אצלכם? אם אבדוק זאת אגיע לכזאת מסקנה?
אני עניתי לך למעלה על זה, ואתה לא תגרור אותי לדיון אווילי, סורי. בהצלחה בהמשך ומי ייתן ותשירו את השיר הזה בחגיגות הדאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 10:25 pm 
Sophomore

באמת שאין לי מושג, אבל אאמין למילה שלך כי אין לי כוח לבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 19, 2018 11:46 pm 
Sophomore

עד כמה שאני יודע, כאן בארץ,
מכבי חיפה רגל השתמשה בשיר הזה לפניכם.
בכדורסל המקומו אכן לא נתקלתי בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 20, 2018 2:17 pm 
Freshman

הלחן במקור הוא של קבוצת כדורגל מרוקאית.
לארץ הגיע לראשונה להפועל ירושלים סל ורק אז למכבי חיפה כדורגל.

אדום, מה לך כי תלין אם העונה האוהדים של הקבוצה שלך עשו שיר קונטרה לחולון עם "תגמר ראיתם בסלון"?

בקיצור, כמו שהאוזמן אומר בחמישיות (קלוז אפ), "בסוף, כולם מעתיקים מכולם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 99 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה