חוצפן חיובי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
תוסיף לזה את הפאול הב"ס של ג'קסון שנעשה בכוונה להיות מורחק.
לפני שאתה מתחיל לחזור על התיאוריה הזאת כעובדה מוגמרת שוב ושוב באובססיביות במשך החודשים הקרובים, רק נציין שג'קסון נראה המום ומופתע מכך שהעבירה הבלתי-ספורטיבית בכלל גררה הרחקה. בשניות לאחר שינוי השריקה לעבירה בלתי-ספורטיבית הוא נשאר על המגרש כרגיל, והיה אפשר לראות אומר אומר "וואו, וואו" עם מבט המום על הפנים אחרי שסימנו להרחקה והורו לו לצאת מהמשחק.
בהתחשב בכך שהחוק לפיו עבירה טכנית ועבירה ב"ס שווים הרחקה הוכנס לחוקה רק בקיץ האחרון (מי כמוך יודע זאת), ושככל הנראה בודדים השחקנים שמתעדכנים בסעיפים השונים לעדכוני החוקה של פיב"א, ובודדים גם המקרים שהחוק הזה יושם בפועל מתחילת העונה והיו יכול להגביר את המודעות של שחקנים לחוק הזה, אני נוטה לחשוד שהתגובה של ג'קסון היא לא חלק מהצגה משכנעת במיוחד, אלא שהוא פשוט לא ידע שהעבירה הבלתי-ספורטיבית תגרור הרחקה, ועל אחת כמה וכמה לא הורחק בכוונה.
אז אני אסייג ואגיד את זה ככה כדי לא להרגיז אף אחד: לא התעמקתי בתגובה של ג'קסון ואני לא יודע מה היה הצגה ומה לא. אני גם לא יודע מה הוא יודע או לא יודע על החוקה (ואם הוא לא יודע, אין לי אלא לחזור על משהו שכתבתי פעם בעניין בורות של שחקנים בחוקה שיכולה לעלות ביוקר ולפעמים מכריעה משחקים). אבל הפאול היה לגמרי רביבו מול דנמרק. הוא רץ אחרי השחקן במטרה לכסח אותו. זה היה פאול גס, מכוון, מתוכנן מראש. ואם מזה הוא היה מופתע, כלומר משינוי השריקה לב"ס, אז זו כן הצגה.
וכן, גם ההערה של הרסי נכונה. אם אף אחד לא העיר לג'קסון שהוא בסכנת הרחקה גם עם ב"ס, אז מה שאמרתי על בורות בחוקה תקף גם למאמנים. ואם כן העירו לו, אז אני חוזר להצהרה הראשונה שלי.
לגבי ה"בודדים השחקנים שמתעדכנים בסעיפים השונים", סלח לי, לא קונה את זה. למיטב ידיעתי לפני כל עונה גם בישראל וגם במקומות אחרים השופטים עושים לקבוצות, כולל לשחקנים, הרצאות על השינויים בחוקה. בטח על שינוי מרכזי ובעל השלכות כבדות כמו זה. אבל אתה יודע מה, אתן לג'קסון את הספק שהוא הבריז מהשיעור או הביא פתק מההורים.