החתול יובב כתב:
אם יש לך כישרונות כמו ג'רלס והולוואי ביד אתה הולך איתם, זה לא מלמד על מגמה או טרנד שפיספסתי. וגם גרלס לדעתי שמענו פעם פעמיים על אינטילגנציית הכדורסל שלו ויכולת הכדררת.
הלפרין? הוא אפילו איבד את הביטחון בעצמו. אותו היית מביא להציל את המשחק מול בריטניה ולא את הרכז שמוביל את הליגה באסיסטים?
השיפור של בראון והנרי הוא קודם כל השיפור שלהם כ"רכזים" ובעלי הבית. ג'ייקובן מתגלה כמריץ פיק אנד רול מעולה והשיפור של הנרי הוא בראש וראשונה כמפיץ וכזה שמצליח להזיז את הכדור למקומות הנכונים. עדיין כמנהל משחק בלבד בן שימול עדיף על שניהם.
זיו ושרון.. חשבתי שהנבחרת היא לא פלטפורמה לשיקום לפי דעתך. וזה היה בקיץ לפני שהם לקחו צעד או חצי צעד אחורה.
סקוורר חסר תועלת בנבחרת, הוא לא מביא משהו אקסטרא על מקל. בלאט מביא למשל קליעה מבחוץ ויכול להפוך תיאורטית משחק, אבי בן שימול כבר הוכיח אתמול שהוא מסוגל להדביק חמש פעולות התקפיות ברצף כדי להחזיר אותנו מפיגור. סקוורר יעשה לך את זה עם ההגנה שלו?
אין שום מגמה עולמית, יש היצע כישרון שלפעמים מושך לכאן ולפעמים מושך לשם. הקבוצות יכולות להמשיך לחפש את סטף הבא. חופרים על זה אבל זה הבל גמור. האנ. בי. איי מוצף ברכזים סטייל דאן, מוריי, רוזייר, סמארט, פייטון, לונזו ופוקס. אני לא רואה חוץ מטרה יאנג עוד פרוספקט של ה"מגמה העולמית" בפייפליין. אם יש לך הגנה נהדרת אתה תשחק, אם אתה גם מנהל את המשחק ברמה גבוהה תקבל חוזה של שמונה עשר מיליון גם אם אתה לא סטף קארי מחוץ לקשת.
במקומות הלא מצחיקים יודעים להתדיין ולהעריך שחקנים על מה שיש ולא רק לחפור בחיסרון, או לחפור בהפסד ליוון(או אפילו בהפסד לאסטוניה). לבן שימול יש יתרון גדול במשחק שמגיע לזיקוק מוחלט שלו השנה בגיל 33. תסתכל על אליהו, לימונד(איבד את החדירה לסל לגמריי), כדיר ואוחיון, מקל ברמת הנבחרת. מגיע לו קרדיט על זה. גם ביחס לעליבות של השאר, אבל לא רק. בדיוק כמו שצריך להשתפך על פניני והקליעה שלו מבחוץ שהשתפרה בערבות הקריירה.
תשמע, אם אתה לא שם לב שכמעט ולא רואים את הפליימייקרים של פעם, אין לנו על מה לדבר. זו מגמה ברורה בדיוק כמו היעלמותו של הסנטר הקלאסי לצורך העניין. לא סתם לונזו הגיע לליגה על טיקט של "רכז של פעם" (ולכן הוא גם באסט מהדהד עד כה).
באמת שאין לי כוח להתעכב על כל שטות שכתבת פה (לימונד איבד את החדירה לגמרי? נו באמת), אני רק אגיד שכל ההתייחסות שלך למקומות לא מצחיקים (על מה אתה מדבר?) שיודעים להעריך היא מגוחכת. לא ראיתי אף מקום בעולם שבו מאתרגים את השחקן המקומי כמו מדינת ישראל.
נ.ב. החמישיה ששיחקה עכשיו, עם שני ה"פליימייקרים" בלאט ובן שימול, נתנה כמה מדקות הכדורסל הכי עלובות שראיתי מנבחרת ישראל אי פעם.