סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 10:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 12:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כאן כתבה על יו"ר הסוכנות הישראלי הזועם:

https://sports.walla.co.il/item/3138091

איזה הסבר יכול להיות שהיורוליג מאפשר החתמה של שחקן שהושעה על בדיקת סמים? יש לזה תקדימים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 12:28 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע לגבי סיבות ותקדימים, אבל נראה שלפחות במקרה של ווימס נעשה כאן צדק. ווימס היה קורבן לטריק מלוכלך שעשה לו מועדון שלא חפץ בשירותיו ולא רצה לשלם לו את החוזה ואני שמח שהבנאדם מצליח להמשיך להתפרנס בכמה שנים שעוד נשארו לקריירה שלו. אין טענה של אף אחד לשימוש בחומרים מגבירי ביצוע ולמעשה, אם ווימס אכן השתמש בחומרים מגבירי ביצוע, התביעה הפוטנציאלית היחידה שאני רואה היא תביעה שלו את הדילר שלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 12:50 pm 
מנהל פורום

לא יודע אם צדק, אבל אם אכן היורוליג מבטא באישור שלו להחתמה ביקורת על הצעד של מכבי, אז אפשר לתהות למה הם נתנו לזה לעבור מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היורוליג לא מבטא כלום חוץ מהעלמת עין של כל ענף הכדורסל. ווימס שיחק לפני זה בליגה הסינית, אנג'אי וגייטס שנתפסו בפועל משחקים באירופה בלי שום בעייה. אתה חושב שאיכפת להם מה"צדק כלפי מכבי" (או הרצליה או נהריה)? זיבי, תסלח לי.
אם כבר השאלה היא - אם יש כאן כזה חוסר צדק משווע, איך ווימס לא תבע את מכבי ב-BAT והוציא מהם את המיץ.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' פברואר 25, 2018 1:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:12 pm 
מנהל פורום

העובדה שגם גייטס וגם אנג'אי נמצאו מסוממים ועדיין משחקים באיטליה, רומזת שלא מדובר מה שמכבי עשתה, אלא לאי אכיפה אולי בגלל שאין תקנון ברור...
כנראה שהתקנון אפקטיבי יותר בספורט אישי, טניס, אתלטיקה, שחייה ופחות בספורט קבוצתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:19 pm 
Hall of Famer

דווקא יש תקנון anti-doping ברור מאד ואפשר למצוא אותו באתר פיב"א. רק שכנראה פיב"א ו-WADA מתעלמות מהתקנון שלהם עצמם.

אפרופו ווימס וחוסר הצדק המשווע, למיטב זכרוני סיפורו קורע הלב על ילדו בן ה-3 שממתין לו בודד גלמוד וערירי בשדה התעופה - התגלה כסיפורי סבתא על גלגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:42 pm 
מנהל פורום

חיכתה לו שם גם סבתא עם כסא גלגלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:46 pm 
Junior

ממתין לתגובתו של בוזי.

כל מה שדובר על הטריק המלוכלך של מכבי תל אביב התברר כאמת. זה מצטייר כאילו שיש שת"פ אסור בינה לבין הסוכנות למניעת סימום בישראל, כאשר הסוכנות יודעת שהדוחות שלה שווים לסמרטוט מחוץ לגבולות הארץ, ומכבי תל אביב משתמשת בשירותיהם תוך ידיעה שהגילוי ישמש את צרכיה הכלכליים והספורטיביים בלבד ולא יזיקו באמת בטווח הארוך לשחקן. אין כמעט ספק שיש כסף מאחורי הקלעים שמשמן את כל המערכת, כולל במקרה דנן את ווימס (אולי ראי, זו הסיבה שהוא לא תבע את מכבי תל אביב ב BAT).

אם הסוכנות לא יודעת שככה מתייחסים לעבודה שלה מחוץ לגבולות הארץ, ובכן, הם סתם אידיוטים שימושיים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:50 pm 
Junior

ועוד דבר - אני חושב שהסוכנות צריכה להחליט שהיא פשוט מפסיקה לבצע בדיקות בכדורסל, אם זה היחס העולמי, ומדיניות הבדיקות שלהם כבר ממזמן הוכתמה פה.

אגב, מאוד מעניין לראות האם יש שחקנים שנתפסו בבדיקות סמים מקבילות בסוכניות שבמדינות אחרות ושיחקו בישראל, למרות שהיה כנגדם רישום של עונש הרחקה. והאם NADO אכפה את העניין הזה או שאיגוד הכדורסל היה אמור לבדוק ולאכוף.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:55 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
ממתין לתגובתו של בוזי.

כל מה שדובר על הטריק המלוכלך של מכבי תל אביב התברר כאמת. זה מצטייר כאילו שיש שת"פ אסור בינה לבין הסוכנות למניעת סימום בישראל, כאשר הסוכנות יודעת שהדוחות שלה שווים לסמרטוט מחוץ לגבולות הארץ, ומכבי תל אביב משתמשת בשירותיהם תוך ידיעה שהגילוי ישמש את צרכיה הכלכליים והספורטיביים בלבד ולא יזיקו באמת בטווח הארוך לשחקן. אין כמעט ספק שיש כסף מאחורי הקלעים שמשמן את כל המערכת, כולל במקרה דנן את ווימס (אולי ראי, זו הסיבה שהוא לא תבע את מכבי תל אביב ב BAT).

אם הסוכנות לא יודעת שככה מתייחסים לעבודה שלה מחוץ לגבולות הארץ, ובכן, הם סתם אידיוטים שימושיים.

גם אנג'אי וגייטס היו תרגילים מלוכלכים של מכבי?

ולא הבנתי את ההגיון בסיבתיות לאי התביעה של ווימס. BAT הוא לא גוף ישראלי, הוא טריבונל הבוררות העולמי של פיב"א. אם בישראל הכל היה משחק (שלא לדבר על "כסף שמשמן את המערכת") אז מה ל-BAT ולזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:55 pm 
מנהל פורום

אולי אם הסוכנות הישראלית הייתה מתנהלת קצת יותר מסודר מבאסטה בשוק, אז היו סופרים אותה.
גם בזמנו בסיפור עם ראד וסימס ההתנהלות שלהם הייתה שכונתית לגמרי וגם מקרים נוספים המתוארים פה בכתבה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 89,00.html

לא פלא שאף אחד לא מתייחס לזה מחוץ לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 1:56 pm 
מנהל פורום

הרסי הוקינס כתב:
ועוד דבר - אני חושב שהסוכנות צריכה להחליט שהיא פשוט מפסיקה לבצע בדיקות בכדורסל, אם זה היחס העולמי, ומדיניות הבדיקות שלהם כבר ממזמן הוכתמה פה.

אגב, מאוד מעניין לראות האם יש שחקנים שנתפסו בבדיקות סמים מקבילות בסוכניות שבמדינות אחרות ושיחקו בישראל, למרות שהיה כנגדם רישום של עונש הרחקה. והאם NADO אכפה את העניין הזה או שאיגוד הכדורסל היה אמור לבדוק ולאכוף.

למה שהם מיוזמתם יפסיקו משהו שאני מניח שהם מקבלים עליו כסף ורק כך יש שם כמה בעלי תפקיד שמקבלים משכורת שמנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:05 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
גם אנג'אי וגייטס היו תרגילים מלוכלכים של מכבי?

לא, אבל בשני המקרים הללו הבדיקות בוצעו אחרי משחקים, למורת רוחן של הקבוצות ובניגוד לתועלת שהם היו אמורים לחולל עבור הקבוצות. זאת בניגוד לבדיקות שעשו לווימס וראד באופן חריג מאוד במהלך אימון ובהתאם לצרכים המקצועיים של הקבוצה באותו הזמן. כמו כן הבדיקות שעשו להם היו בטיימינג שהצטייר בזמנו כאילו "הינה הבדיקות של ראד ווימס לא היו מיוחדות ואנחנו מתחילים בתהליך מבוקר ומסודר למיגור הנגע", אבל זו כבר רק תחושה לא מבוססת שלי.

ראי שעל הקיר כתב:
ולא הבנתי את ההגיון בסיבתיות לאי התביעה של ווימס. BAT הוא לא גוף ישראלי, הוא טריבונל הבוררות העולמי של פיב"א. אם בישראל הכל היה משחק (שלא לדבר על "כסף שמשמן את המערכת") אז מה ל-BAT ולזה?

הכסף שימן את המערכת מהצד של ווימס. אני רומז שזה מרגיש שמכבי תל אביב נתנה לו פיצוי (או שוחד) ראוי שיהיה משתלם ככה שלא ישלמו לו את כל המשכורת שנחסכה אבל גם שיהיה מספיק מפתה שיגרום לו שלא לטרוח ולהתחיל להיכנס לתביעות והתנגשויות עם הקבוצה במנגנון בין לאומי.

אני לא מבין בהסתייגויות משפטיות וכל זה אבל אני מניח שדיי בקלות אפשר לקשר בין הזהות האמיתית שלי לשם המשתמש שלי בפורום, אז לצורך העניין אני מוסיף פה שכל קשר בין מה שאני כותב פה למציאות הוא מקרי בהחלט, הכל בגדר הלכאורה וכנראה שזה הכל קשקוש ביצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:06 pm 
Junior

ודים כתב:
הרסי הוקינס כתב:

למה שהם מיוזמתם יפסיקו משהו שאני מניח שהם מקבלים עליו כסף ורק כך יש שם כמה בעלי תפקיד שמקבלים משכורת שמנה?

אתיקה מקצועית, יושרה, מקצוענות... וזה לא שהייתי מצפה לזה מכל אחד או מכל גוף. אבל גוף שתפקידו למנוע סימום בספורט - אלו בערך הדברים היחידים שאתה מצפה ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:10 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
הכסף שימן את המערכת מהצד של ווימס. אני רומז שזה מרגיש שמכבי תל אביב נתנה לו פיצוי (או שוחד) ראוי שיהיה משתלם ככה שלא ישלמו לו את כל המשכורת שנחסכה אבל גם שיהיה מספיק מפתה שיגרום לו שלא לטרוח ולהתחיל להיכנס לתביעות והתנגשויות עם הקבוצה במנגנון בין לאומי.

אני לא מבין בהסתייגויות משפטיות וכל זה אבל אני מניח שדיי בקלות אפשר לקשר בין הזהות האמיתית שלי לשם המשתמש שלי בפורום, אז לצורך העניין אני מוסיף פה שכל קשר בין מה שאני כותב פה למציאות הוא מקרי בהחלט, הכל בגדר הלכאורה וכנראה שזה הכל קשקוש ביצים.

אם מכבי "שימנה" את ווימס אז למה הוא טרח ללכת ולהשחיר אותה בתקשורת כולל סיפור, שהתברר אח"כ כבדוי, על ילד בן 3 שמחכה לבד שעות בשדה תעופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:16 pm 
Junior

להט הרגע. להזכירך הוא התבטא ככה מיד אחרי הבדיקות או יום אחרי. השימון לפי הקונספירציה שלי הגיע רק לאחר מכן. בזמן אמת, כדי באמת לגורם לו להשתחרר מהקבוצה ללא צורך בשילום יר החוזה המייצג לא היה יכול להצטייר מול ווימס כמיצג שווא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:22 pm 
Hall of Famer

רק שאם הוא קיבל פיצוי נמוך ממשכורתו, נראה לי הגיוני שזה עדיין לא ממש משתלם לו. אם יש פה כזה חוסר צדק משווע, הוא יכל להוציא הרבה יותר (כולל פיצוי ענק על עגמת נפש, פגיעה בשמו הטוב, פגיעה בכושר השתכרותו בעתיד, you name it) בתביעה ב-BAT, שלפחות לפי המקטרגים אמורה להיות open and shut - מקרה ברור מאליו.

בקיצור, תיאוריה שלא מחזיקה מים (או בדיקת שתן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:34 pm 
Junior

מה בדיוק היה אמור להיות הקייס שלו ב BAT? הוא באמת לא עמד בדרישות כל הבודקים, ולמה שה BAT ילך איתו ולא עם הבודקים בסופו של דבר? מי אמר שהסיטואציה כל כך פשוטה? אולי הוא התייעץ עם עורכי דין שאמרו לו שזה לא יהיה כל כך פשוט?

ואולי בכלל הייתה פה המלצה של הסוכן שלו שאמר לו לא להיכנס לשיט הזה, ושהוא כבר ימצא לו אחלה חוזה בסין. הרי פה יש גם אינטרס של סוכן שגוזר את הרווחים שלו מעסקאות ומתהליך מול BAT אין לו איך להרוויח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:39 pm 
Hall of Famer

אה, אז זה לא כל כך ברור, חוסר הצדק המשווע? כי חשבתי שכן.
הקייס שלו ב-BAT הוא בדיוק מה שאומרים תומכי הקונספירציה, שהבדיקה מראש מוכתמת ונעשתה שלא כדין, במטרה ברורה לפסול אותו ויהי מה. אם זה כל כך ברור, הרי מדובר בכל מה שפירטתי קודם. על זה הוא היה מקבל פיצוי ענק. מדובר פה, על פי התיאוריה, בקונספירציה של הקבוצה עם רשות אנטי-דופינג שמביאה לפגיעה אנושה בשמו הטוב ויכולה גם לגמור לו את הקריירה.
אבל אם זה בעצם לא כל כך משווע ולא כל כך ברור, אז I rest my case.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:47 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הקייס שלו ב-BAT הוא בדיוק מה שאומרים תומכי הקונספירציה, שהבדיקה מראש מוכתמת ונעשתה שלא כדין, במטרה ברורה לפסול אותו ויהי מה. אם זה כל כך ברור, הרי מדובר בכל מה שפירטתי קודם. על זה הוא היה מקבל פיצוי ענק. מדובר פה, על פי התיאוריה, בקונספירציה של הקבוצה עם רשות אנטי-דופינג שמביאה לפגיעה אנושה בשמו הטוב ויכולה גם לגמור לו את הקריירה.

יש כאן פוטנציאל לחוסר צדק משווע. אתה באמת לא רואה את זה ככה? אם ווימס היה יושב עכשיו 4 שנים ביציע, זה היה אחושרמוטה חוסר צדק משווע.

לגופו של, יש כאן כמה נקודות שאולי לא יעמדו במבחן המשפטי בנושא הזה כמשהו שניתן לקבל בגינו פיצויים, אבל אני בטוח שהם לא מספיק ברורים לאדם מן הישוב:
- יש כאן אכיפה סלקטיבית, אני מקווה מאוד שאין כאן ויכוח. מצד שני, אולי מותר לבצע אכיפה סלקטיבית? ולמה שווימס ידע?
- יש כאן פרוטוקול בדיקה שאולי יכול להיחשב כלא הוגן - ראה 7-8 המבחנות והעיכוב עד השעות הקטנות של הלילה. אבל, מי אמר שאסור? אולי מותר להם לעכב שחקנים לבצע גם 2000 מבחנות למשך חודש? אני לא מספיק בקיא בנהלים, ולמה שווימס יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 2:50 pm 
מנהל פורום

טוב, אחרי קריאת הכתבה בויינט, נראה שהסיפור הוא לא "עולם הכדורסל המושחת שמתעלם מהועדה הישראלית" אלא "הועדה הישראלית שכולם מצפצפים עליה". סיפור ווימס די עשוי להמחיש למה זה המצב, למרות הקיטורים של אנשי הועדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 3:10 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

יש כאן פוטנציאל לחוסר צדק משווע. אתה באמת לא רואה את זה ככה? אם ווימס היה יושב עכשיו 4 שנים ביציע, זה היה אחושרמוטה חוסר צדק משווע.

לגופו של, יש כאן כמה נקודות שאולי לא יעמדו במבחן המשפטי בנושא הזה כמשהו שניתן לקבל בגינו פיצויים, אבל אני בטוח שהם לא מספיק ברורים לאדם מן הישוב:
- יש כאן אכיפה סלקטיבית, אני מקווה מאוד שאין כאן ויכוח. מצד שני, אולי מותר לבצע אכיפה סלקטיבית? ולמה שווימס ידע?
- יש כאן פרוטוקול בדיקה שאולי יכול להיחשב כלא הוגן - ראה 7-8 המבחנות והעיכוב עד השעות הקטנות של הלילה. אבל, מי אמר שאסור? אולי מותר להם לעכב שחקנים לבצע גם 2000 מבחנות למשך חודש? אני לא מספיק בקיא בנהלים, ולמה שווימס יהיה?

אני לא מבין למה זה היה חוסר צדק משווע אם ווימס היה יושב עכשיו 4 שנים בחוץ. יש בדיקות סמים, למיטב זכרוני היו לא מעט עדויות של שחקנים שגם נאלצו לתת כמה וכמה מבחנות ולחכות זמן ארוך עד ששוחררו, אז למה שווימס יקבל פטור?

לגבי האכיפה הסלקטיבית, אני לא מבין מה הבעיה, אם לקבוצה יש מידע ששחקן מסוים משתמש בסמים, מה היא צריכה לעשות? להזמין בדיקות לכל הקבוצה כדי למנוע מראית עין? להשעות אותו בלי הוכחות רשמיות? להיפך, לווימס וראד ניתנה הזדמנות להוכיח את חפותם, ראד הוכיח אותה וקיבל את כל החוזה שלו במלואו, ווימס הלך הביתה ונשא בתוצאות. לא פוטנציאל לחוסר צדק ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 4:05 pm 
Junior

rony כתב:
אני לא מבין למה זה היה חוסר צדק משווע אם ווימס היה יושב עכשיו 4 שנים בחוץ. יש בדיקות סמים, למיטב זכרוני היו לא מעט עדויות של שחקנים שגם נאלצו לתת כמה וכמה מבחנות ולחכות זמן ארוך עד ששוחררו, אז למה שווימס יקבל פטור?

חוסר הצדק הוא בעצם ביצוע הבדיקה המוזמנת מתוך אינטרס כלכלי ומקצועי של הקבוצה, ולא בגלל מחשבה שסם כזה או אחר פוגע בביצועים של השחקן. זה חסר צדק אם הבדיקה בוצעה (ובוצעה כפי שבוצעה) רק כדי להיפטר מהצורך לשלם פיצויים לשחקן שבפועל היה צורך לפטר בהליך רגיל.

העובדה בשטח היא גם שהבדיקה כפי שהיא בוצעה לא הייתה תקפה מבחינת נהלים וחוקיות, כי עובדתית הענישה והתוצאות שלה לא מיושמות.

ציטוט:
לגבי האכיפה הסלקטיבית, אני לא מבין מה הבעיה, אם לקבוצה יש מידע ששחקן מסוים משתמש בסמים, מה היא צריכה לעשות? להזמין בדיקות לכל הקבוצה כדי למנוע מראית עין? להשעות אותו בלי הוכחות רשמיות? להיפך, לווימס וראד ניתנה הזדמנות להוכיח את חפותם, ראד הוכיח אותה וקיבל את כל החוזה שלו במלואו, ווימס הלך הביתה ונשא בתוצאות. לא פוטנציאל לחוסר צדק ולא נעליים.
[/quote]

אם הקבוצה יודעת שהשחקן משתמש בסמים... נובמת. אתה באמת חושב שהקבוצה לא יודעת טוב מאוד מתי בדיוק ובאיזה סמים משתמשים כל השחקנים בה? מכבי תל אביב תמיד יודעת, פשוט מתי שזה נוח לה ומשתלם לה היא גם משתמשת בידיעה הזו כדי לזמבר שחקנים, כפי שראינו היטב. אני פשוט מסרב להאמין שבמועדון כזה יכול מישהו מסגל השחקנים להעלים את העובדה שהוא השתמש במריחואנה. הרי נקודת המוצא של מכבי תל אביב צריכה להיות שכל השחקנים שלה מעשנים גראס מדי פעם, כי פשוט ככה זה בכדורסל הישראלי. הקייס של ווימס יכול פוטנציאלית להיות שמכבי תל אביב ידעה על עוד שחקנים לאורך 50 שנותיה שהשתמשו בסמים ולהם לא הזמינו במיוחד בדיקה כשזה התאים מקצועית וכלכלית לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 4:34 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:

העובדה בשטח היא גם שהבדיקה כפי שהיא בוצעה לא הייתה תקפה מבחינת נהלים וחוקיות, כי עובדתית הענישה והתוצאות שלה לא מיושמות.

העובדה בשטח היא שהסקת המסקנות שלך לוקה בחסר ואני עדין פה, כי העובדה בשטח היא שגם שני שחקנים שאשכרה נתפסו - כלומר, אשכרה נלקחו מהם דגימות שהכילו ממצא חיובי מיד אחרי משחק - ממשיכים לשחק. כלומר זה לא קשור בכלום ושום דבר לדרך שבה בוצעה הבדיקה של וימס (שאגב, אם קוראים שוב את התקדימים שבוזי הביא, לא הייתה בה על פניו שום בעייה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2018 4:39 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הרסי הוקינס כתב:

העובדה בשטח היא שהסקת המסקנות שלך לוקה בחסר ואני עדין פה, כי העובדה בשטח היא שגם שני שחקנים שאשכרה נתפסו - כלומר, אשכרה נלקחו מהם דגימות שהכילו ממצא חיובי מיד אחרי משחק - ממשיכים לשחק. כלומר זה לא קשור בכלום ושום דבר לדרך שבה בוצעה הבדיקה של וימס (שאגב, אם קוראים שוב את התקדימים שבוזי הביא, לא הייתה בה על פניו שום בעייה).

ומי אמר שמכירים בממצאים החיוביים שלהם?
אם מכירים מקצועית בתהליך הבדיקה של ווימס ומתעלמים מזה שהוא כשל בה, זה הרבה יותר חמור מצד WADA מאשר מצב שבו יש לה איזה סיבה מוצדקת להתעלם או לא לתקף/לאשר את נהלי הבדיקה של INADO. להתעלמות מתוצאות רישמיות ומוכרות לא יכול להיות שום תירוץ קביל, בעוד לסיבה של אי תיקוף/אישור שיטות הבדיקה של INADO או חריגה שלהם מפרוטוקול הדגימה של WADA יכול להיות הסבר מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה