סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 10:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2018 11:12 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
יופי, עכשיו תגיד איפה טעיתי...

טעית? אתה?! קשה לי להאמין שאורן רמז משהו כזה...

משמח לראות שמכבי זרקו עוד 20 מיליון דולר לזבל, אבל קצת קשה לדבר כשהקבוצה שלי נראית כל כך מזעזע. פעם שנייה העונה שאני רואה את ליאור אליהו זורק עונשין שפוגע רק בקרש. כלומר, בקרש בצד. איפה שאין טבעת. חתיכת טיפוס ביזארי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2018 11:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מתנצל על אווירת הנכאים המוטעית. למעשה מדובר בשחקנים מחוברים לוחמים ומחוייבים, הגנת ברזל, התקפה קבוצתית זורמת ברמה טלפתית, מאמן שולט ביד רמה, הנהלה אקטיבית ותומכת, ומגמת עלייה ברורה.

עכשיו רציני, השנה העוקץ גדול במיוחד דווקא בגלל איך שהקבוצה נראתה בתחילת העונה. כל מה שכתבתי למעלה היה נראה נכון אז... אבל כבר במשחק מול ברצלונה לפני,,, זה כבר נראה כמו לפני מיליון שנה אפשר היה להרגיש סימנים של סדקים בהאסל וברצון. וזה הלך ונהייה שיטפון, ולא היה צריך להיות גאון כדי לזהות את זה עוד בתחילתו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' מרץ 04, 2018 11:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2018 11:22 pm 
Junior

נוטים באופן מובהק לאולימפיאקוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2018 11:24 pm 
Hall of Famer

לגמרי.
למה לדכא סתם? למה רק שלילי?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך א' מרץ 04, 2018 11:25 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2018 11:24 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
טוב, בליגה העונה מכבי עם 5 נצ' מול 4 הפ'.
וואו.

כוונתך למאזנה הביתי של הקבוצה
וזה המקום לשאול - מהו המאזן הביתי הגרוע ביותר של מכבי בהיסטוריה ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 04, 2018 11:28 pm 
Hall of Famer

יש מצב שבסיבוב השלישי של שנה שעברה לבד מכבי הפסידה 4 בבית... לא בדקתי.
אבל השנה נראה שהסיבוב השלישי של שנה שעברה יתחיל כבר בסיבוב השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 12:50 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרצליה וחיפה 6 נצחונות, נסצי,אילת,נהריה,ראשון עם 7 (נהריה מול ראשון מחר , אחת מהן תישאר עם 7) ...מעניין בחלק התחתון של הטבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 1:07 am 
Hall of Famer

איזה עומק אדיר יש לחולון , פתאום הרוש וקליין ( שחקני 9-10 כשהקבוצה בהרכב מלא ) עולים ומשתלטים על המשחק .
רייס והולוואי קולעים ביחד רק 17 נקודות , והקבוצה עדיין מגיעה ל-105 ( עם 31 אסיסטים ) ...
27/33 ( 82% ! ) לשתיים זה נתון בלתי נתפס .

אולי אהיה מעט דרמטי , אבל פציעה אחת של "השחקן הלא נכון" ( רוברטס / האוול ) לתקופה משמעותית - ואיני בטוח שירושלים בכלל יגיעו לפלייאוף .
אליהו , אוחיון והלפרין הערב - מדד 0 , כולם ביחד וכל אחד לחוד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:32 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אם חולון ינצחו אצלם בבית את מכבי ואת ירושלים - המקום הראשון די בידיים שלהם .

זו הודעה שכתבתי לפני כחודש וחצי , ומספר כותבים הגיבו אליה די בפליאה ...

הרצליה ( או בגלגולה הקודם בני השרון ) סיימה הערב רצף של פאקינג 27 הפסדים בירושלים !

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 8:48 am 
Junior

בחולון היו 29 שלשות משותפות לשתי הקבוצות, שזה מקום שני בכל הזמנים. במקום הראשון 30 שלשות בין מכבי ת״א לרמה״ש בעונת 2004-2005.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 10:05 am 
Junior

ראיתי רק תקצירים, אבל שיבק ללא ספק נכנס לראש של אדריאן. השפת גוף שלו השתנתה לגמרי והוא יכול להעמיס את הרצליה על כתפיו להישארות.

ואם יורשה להתייחס לנס צי א) זילברשטיין התיישר מאז פתיחת עונה לחוצה שלו והוא מנהל יפה את הרוטציה של הקבוצה שעדיין הכי פחות מוכשרת בליגה ב) הקאמבק של קאליף וויט מפתיע ומשמח. 18 נקודות, בארבעה משחקים הראשונים שלו, כל זה ב 53 אחוזים מחוץ לקשת. גם שהאמברקס שלו עדיין תקוע למעלה והוא מתנועע בכבדות, הוא מצליח איכשהו למצוא מרווח בינו לבין השחקן היריב, כל זה בעזרת כל כך הרבה אינטילגנציה ושליטה בגוף. קלאסה. גם על רגל אחת הוא כל כך יותר טוב מרוב שחקני הקו האחורי הזרים בליגה.

עוד נקודה שלא מדויינת. עירוני נהריה. עכשיו שחצי ליגה בתחתית, היא הקבוצה היחידה שלא עשתה שינוי בפגרה. חיפה ואילת התחמשו בזר חמישי, נס צי בקאליף והרצליה נראית אחרת לגמרי. והם תקועים עם עמדת הפוינט גארד ושני זרים מיותרים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 10:20 am 
Sophomore

חייב להגיד שאני מת על הטבלה כרגע, ההבדל בין מקום שמיני למקום אחרון הוא משחק או שניים, ואנחנו כבר אחרי נקודת החצי. פסיכי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 10:23 am 
Hall of Famer

ולמעשה, כמו שכל הליגה שהיא לא חולון נראית, יש מצב חזק שלפחות אחת מהקבוצות האלה שכרגע "בסכנת ירידה" עוד תמצא את עצמה שני משחקים מאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 10:50 am 
Junior

מעניין שצמד המילים שעלה לי אחרי הניצחון אתמול זה ריקוד המכונה וזו גם היתה הכותרת באתר המנהלת.
כרגע הכל זורם ובכיף, שחקנים ממש נהנים ורואים את זה. 31 אסיסטים, לדעתי אחד מהגבוהים השנה.
גלן רייס במשחק סטייל דונטה סמית' על תקן הפוינט פורוורד, מייצר מצבים לאחרים (7 אסיסטים) פחות לחוץ על הזריקות של עצמו (רק 6 זריקות אתמול !) ואפילו שומר ! לא רוצה לפתוח פה לשטן אבל לפעמים זה נראה כאילו הוא מתבגר לנו מול העיניים.
כל שחקני הרוטציה תורמים והאמת שהדקות הטובות אתמול היו עם חמישיה של בלאט, הרוש, קולמן, תומאס וקליין, ברוטציה כל כך ארוכה תמיד יהיו שחקנים שרעבים.
שאתה מנצח ב-17 הפרש את אחת מהקבוצות הטובות בליגה שהיא ביום של 16 שלשות בכמעט 50 אחוז אז כנראה שהמצב טוב. רק שנישאר בריאים.

ולגבי התהיות על כמות הקהל, תגידו תודה למנהלת העלובה שהורסת את הכדורסל בארץ עם שעות הזויות ביום ראשון. שימו את המשחק הזה שעה קדימה באים בשקט עוד 1000 איש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 11:14 am 
Senior

ראיתי אתמול קטעים מכל המשחקים

אלוהים, כמה ש(רוב) השחקנים הישראלים עלובים, זה לא להאמין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 11:54 am 
Junior

החתול יובב כתב:
ראיתי רק תקצירים, אבל שיבק ללא ספק נכנס לראש של אדריאן. השפת גוף שלו השתנתה לגמרי והוא יכול להעמיס את הרצליה על כתפיו להישארות.

ואם יורשה להתייחס לנס צי א) זילברשטיין התיישר מאז פתיחת עונה לחוצה שלו והוא מנהל יפה את הרוטציה של הקבוצה שעדיין הכי פחות מוכשרת בליגה ב) הקאמבק של קאליף וויט מפתיע ומשמח. 18 נקודות, בארבעה משחקים הראשונים שלו, כל זה ב 53 אחוזים מחוץ לקשת. גם שהאמברקס שלו עדיין תקוע למעלה והוא מתנועע בכבדות, הוא מצליח איכשהו למצוא מרווח בינו לבין השחקן היריב, כל זה בעזרת כל כך הרבה אינטילגנציה ושליטה בגוף. קלאסה. גם על רגל אחת הוא כל כך יותר טוב מרוב שחקני הקו האחורי הזרים בליגה.

עוד נקודה שלא מדויינת. עירוני נהריה. עכשיו שחצי ליגה בתחתית, היא הקבוצה היחידה שלא עשתה שינוי בפגרה. חיפה ואילת התחמשו בזר חמישי, נס צי בקאליף והרצליה נראית אחרת לגמרי. והם תקועים עם עמדת הפוינט גארד ושני זרים מיותרים.

לגבי נהריה, דוגמא קלאסית למה אסור להיתקע עם רכז ישראלי כשחקן חמישיה. די מדהים אותי שלא עשו שם את השינוי עד עכשיו.
ראשון מנגד הלכה והחתימה את פול דלייני שאם הוא ב-70 אחוז כושר הוא יוביל אותם לפלייאוף וממקום טוב. הולך להיות מעניין ביום שלישי בנהריה ואם אני שמוליק ברנר אני לא לוקח צ'אנסים ומגיע למגרש עם רכב שכור. פרי לא צפוי במצבים האלה.

לגבי נס ציונה, טבעי שקאליף כבד ובעיקר זורק מחוץ לקשת. מעריך שככל שהליגה תתקדם הוא יילך וישתפר גם בקטע של מגע גופני. גם טו הולוואי אחרי פציעה הרבה יותר קלה היה חסר ביטחון בחדירה לסל לתקופה.
אני מעריך שקאליף ישחק בחולון בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 11:57 am 
Junior

על פי הסטטיסטיקה לא נראה שונה מכרגיל. בירושלים זוועה.
הישראלים של חולון היו טובים, דיברתולומיאו, לימונד, מנקו, דאוסן נתנו את המנות הרגילות. טל דן היה יעיל כולל שלוש משלוש מהעונשין. נמרוד לוי סוגר ספרות כפולות בפעם השביעית בשמונה משחקים האחרונים.

בלייזר וגינת לא שיחקו אתמול, זה לא שיש לך רמת כישרון פרוסה לרוחב מהסיבות הידועות.

גם יבול המתאזרחים השנה דל. בורדיון, וייס, וורץ(מאכזב קצת לאחרונה), סינגר והוניג ממשיכים להיראות רע. זאת לעומת שנים קודמות שהיו פה ושם מציאות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 12:08 pm 
Junior

נו ואיך הם הסתדרו שנה שעברה עם ניב פאקינג ברקוביץ?

ואיך הרצליה נראית יותר טובה למרות תום מעיין? אתה יכול להסתדר גם עם רכז ישראלי מינימלי אבל אז צריך לפגוע בשלושה זרים לפחות.

נאש לא נותן הרבה מעבר למה שנסטרנקו נותן וליווינגסטון תקוע מאחורי שני האסים. הם צריכים זר שלישי משמעותי באחת העמדות מסביבם. לא משנה בהכרח איזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 12:20 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
נו ואיך הם הסתדרו שנה שעברה עם ניב פאקינג ברקוביץ?

ואיך הרצליה נראית יותר טובה למרות תום מעיין? אתה יכול להסתדר גם עם רכז ישראלי מינימלי אבל אז צריך לפגוע בשלושה זרים לפחות.

נאש לא נותן הרבה מעבר למה שנסטרנקו נותן וליווינגסטון תקוע מאחורי שני האסים. הם צריכים זר שלישי משמעותי באחת העמדות מסביבם. לא משנה בהכרח איזו.

הסתדרו ממקום 6. לא להיט מה גם שהשינוי הגיע עם דרווין קיטשן.

לגבי הרצליה. עדיין יש שם את טוריאן גרין. מעיין לא לבד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 12:57 pm 
Sophomore

מכבי לא סתם נפלה מול נס ציונה, אלא היא נמצאת בהתרסקות טוטאלית - הן מבחינה מקצועית והן מבחינה חברתית. משחק הליגה הטוב האחרון של הקבוצה היה לפני למעלה משלושה חודשים בארנה ואילו משחק היורוליג הטוב האחרון היה לפני חודשיים וחצי נגד פנר (כשלפניו היו עוד כמה משחקים רעים). מאז אותו דצמבר, שגם הוא לא היה חודש טוב במיוחד עבור מכבי, הקבוצה הולכת ומתדרדרת ופשוט הולכת אחורה משבוע לשבוע.
אני לא יודע מי ראה את בסקוניה בשבועות האחרונים אבל זו קבוצה מלבל אחר לגמרי ממכבי ואני לא רואה סיכוי שמכבי תצליח להקדים אותה בסיום עונת היורוליג.
בליגה חולון עוד תפסיד ובהחלט יכול להיות שמכבי תסיים בסופו של דבר במקום הראשון, אבל עדיין לא סביר שהיא תגיע כפייבוריטית למשחק האליפות הצפוי מול חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 1:36 pm 
Junior

נחמד לראות את רייס ואת הולוואי, שני שחקנים שהמוח הישר מתייג כאגואיסטים, מסיימים עם כאלו נתוני אסיסטים נאים. באמת נראה שחולון עובדת ב 100% חיבור.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:04 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
איזה עומק אדיר יש לחולון , פתאום הרוש וקליין ( שחקני 9-10 כשהקבוצה בהרכב מלא ) עולים ומשתלטים על המשחק .
רייס והולוואי קולעים ביחד רק 17 נקודות , והקבוצה עדיין מגיעה ל-105 ( עם 31 אסיסטים ) ...
27/33 ( 82% ! ) לשתיים זה נתון בלתי נתפס .

אולי אהיה מעט דרמטי , אבל פציעה אחת של "השחקן הלא נכון" ( רוברטס / האוול ) לתקופה משמעותית - ואיני בטוח שירושלים בכלל יגיעו לפלייאוף .
אליהו , אוחיון והלפרין הערב - מדד 0 , כולם ביחד וכל אחד לחוד .

וכל זה בלי וולדן שיחזור לשחק באפריל.
הם בנו קבוצה עם 4 זרים ו6 ישראלים בכירים מתאימה כמו כפפה לחוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:08 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
oren_80 כתב:
טוב, בליגה העונה מכבי עם 5 נצ' מול 4 הפ'.
וואו.

כוונתך למאזנה הביתי של הקבוצה
וזה המקום לשאול - מהו המאזן הביתי הגרוע ביותר של מכבי בהיסטוריה ?

בעונה שעברה מכבי סיימה את העונה עם המאזן הביתי הגרוע ביותר ובכלל המאזן הגרוע ביותר שלה 15 הפסדים.8 מהם בבית.
נשאלת השאלה מי קבוצה יותר גרועה נכון להיום ירושלים או מכבי תא.
בתחתית חצי ליגה במאבק נגד הירידה.בקיצור הליגה פתוחה מכל הכיוונים :ps_ih:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:15 pm 
Hall of Famer

קודי (יובל) כתב:
מכבי לא סתם נפלה מול נס ציונה, אלא היא נמצאת בהתרסקות טוטאלית - הן מבחינה מקצועית והן מבחינה חברתית. משחק הליגה הטוב האחרון של הקבוצה היה לפני למעלה משלושה חודשים בארנה ואילו משחק היורוליג הטוב האחרון היה לפני חודשיים וחצי נגד פנר (כשלפניו היו עוד כמה משחקים רעים). מאז אותו דצמבר, שגם הוא לא היה חודש טוב במיוחד עבור מכבי, הקבוצה הולכת ומתדרדרת ופשוט הולכת אחורה משבוע לשבוע.
אני לא יודע מי ראה את בסקוניה בשבועות האחרונים אבל זו קבוצה מלבל אחר לגמרי ממכבי ואני לא רואה סיכוי שמכבי תצליח להקדים אותה בסיום עונת היורוליג.
בליגה חולון עוד תפסיד ובהחלט יכול להיות שמכבי תסיים בסופו של דבר במקום הראשון, אבל עדיין לא סביר שהיא תגיע כפייבוריטית למשחק האליפות הצפוי מול חולון.

גם חולון וגם מכבי לדעתי יכולות ליפול גם בחצי הגמר במיוחד אם יפגשו קבוצה כמו גליל למשל בפיינלפור.הכל פתוח גם לקבוצות היותר קטנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ראיתי את המשחק מול נ"צ, גם לא את זה מול צסקא ולמעשה אני לא זוכר מתי ראיתי משחק שלם של מכבי מלבד חצי וגמר הגביע.. כך שאני לא יכול לומר הרבה על השבר שיש כרגע בין המאמן והשחקנים, אבל ההנהלה חייבת להתעורר ולעשות מעשה.
לא חושב שהייתי מפטר עכשיו את ספאחיה (למרות שלא בטוח שגודס יעשה עבודה פחות טובה) כי זה נראה שלמרות מגרעותיו בניהול משחק (וניהול משברים) הבעיה היא קצת יותר בסגל השחקנים (למרות #2 שמפתה מאוד לחטוף את טרינקיירי כשהוא פנוי עכשיו... וכשחושבים על זה אני לא אתפלא אם הסירוב המתמשך של ההנהלה לבצע שינויים נובע מכך שמחכים שלספאחיה יימאס והוא יתפטר בעצמו).
הגביע הלך ואירופה תיגמר בקרוב (תוך 2-3 מחזורים כשויטוריה תעבור את מכבי או במחזור האחרון כשולנסיה תעבור אותה או במקום שמיני מזליקי וסוויפ מהדהד מול הרוסים). מכבי צריכים לעבור למוד של לנצח בליגה ולהתחיל לבנות לקראת העונה הבאה אם הם לא רוצים שלקהל באמת יימאס מהקבוצה (בכל מקרה נראה לי שזו השנה של חולון אבל בפיינל פור אי אפשר לדעת מה יהיה) ולשם כך הם צריכים להתחיל בלשחרר את נוריס קול.

נראה לי שלספאחיה ולשחקן עצמו נמאס אחד מהשני (ואני לא אתפלא אם גם לשאר השחקנים נמאס מהרכז שלא מוסר להם אלא אם הוא חייב) ואולי זה יעיר את ג'קסון שיבין שעכשיו המפתחות בלעדית בידיים שלו.
הייתי רץ עם ההרכב הזה כמה מחזורים ומתחיל לתת יותר דקות לישראלים (זוסמן ומשעור) ואם הספינה ממשיכה לשקוע אז הייתי מחתים זר שמיני ולא שולל שחרור של כל זר נוסף שעושה בעיות בחדר ההלבשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 43 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה