סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 4:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 17/18
הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:16 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא משנה איך תיגמר העונה בירושלים יעשו ניקוי אורוות רציני גם בגזרת הזרים וגם הישראלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:17 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
לא משנה איך תיגמר העונה בירושלים יעשו ניקוי אורוות רציני גם בגזרת הזרים וגם הישראלים.

למה? מדוע? ספר על כך לעופר האדום והוא יגיד לך כמה הלפרין ענק וכמה האוול מטורף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:19 pm 
Hall of Famer

נכון , איך פספסנו את המתאזרח ההוא מנהריה שאפילו שכחתי את השם שלו בגלל שהוא כל כך מככב בזמן האחרון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:37 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
נכון , איך פספסנו את המתאזרח ההוא מנהריה שאפילו שכחתי את השם שלו בגלל שהוא כל כך מככב בזמן האחרון.

מה עם האוול, עדיין הישראלי הכי טוב בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:52 pm 
Hall of Famer

אחד מה2-3 הכי טובים. יותר טוב מאלכסנדר , אם זו השאלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:58 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:
אחד מה2-3 הכי טובים.

אני אגיד זאת בקצרה: למכבי לקח 4-5 שנים להבין את "אשליית סילבן לנדסברג" (לא מתאים מקצועית לרמה האירופית בה משחקים, חדל אישים, צ'וקר, חסר רוח לחימה כישראלי, לא שומר)

אני מקווה בשביל ים שייקח להם פחות מכך להבין את "אשליית האוול.."(לא מתאים מקצועית לרמה האירופית בה משחקים, חדל אישים, צ'וקר, חסר רוח לחימה כישראלי, לא שומר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 2:59 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

האוול?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 3:00 pm 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
ועדיין לא הבנתי מה "המקרה הקיצוני" כל כך שבו כן מפטרים מאמן, אחרי שהוא לעג למכבי שעברה מקרים קיצוניים הרבה יותר.

אני מסכים ואמשיך קצת את הקו הזה
קשה להתכחש לרקורד של האיש ולהישגים שלו בעולם המדע המעשי ועולם העסקים והדעת נותנת שעם הכישורים האלה הוא אמור להיות יו"ר מעולה לקבוצת כדורסל
ואז אתה שומע/קורא את הראיון הזה שכולו מלא חוסר מודעות, הכחשה והדחקה ואתה אומר איך בן אדם שלא מסוגל לקרוא לכישלונות בשמם (לא כדי לייסר את עצמו אלא כדי ללמוד ולהמשיך הלאה) מצליח שלוש הצלחות עיסקיות ברציפות בלי אף כישלון באמצע וגם את הקבוצה שרכש הביא לשתי אליפויות תוך ארבע עונות
מזל?
למה אני קורא הכחשה והדחקה?
למנות את קטש אחרי אוסף כישלונות מפואר בגיזרת קבוצות דוגמת הפועל ירושלים זה להדחיק את העבר
לטעון שקטש בא בגלל שהוא בשל יותר ובוגר יותר ומסוגל להגיע ללב השחקנים, אחרי שראית שדווקא רס"ר משמעת פריק קונטרול הביא לך את העונה הגדולה בתולדות המועדון (בתחרות עם 2004) זה סוג של הכחשה
דווקא לגבי הזה שהעונה חריגה וחייבה משהו שהוא לא עשה בארבע עונות הקודמות, אני מסכים איתו. יש משהו בכישלון של העונה שלא היה בכישלונות של העונות הקודמות
אבל הביקורת על פיטורי המאמנים של מכבי, לא הייתה הוגנת, המצב שם היה יותר גרוע אפילו מהמצב של הפועל העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 3:01 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
עופר האדום כתב:

האוול?

לא , סטו דאגלאס שאליבא ההוא היה צריך להיות המחליף של יותם או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 3:02 pm 
Hall of Famer

ג'רוד אברם כתב:
עופר האדום כתב:
אחד מה2-3 הכי טובים.

אני אגיד זאת בקצרה: למכבי לקח 4-5 שנים להבין את "אשליית סילבן לנדסברג" (לא מתאים מקצועית לרמה האירופית בה משחקים, חדל אישים, צ'וקר, חסר רוח לחימה כישראלי, לא שומר)

אני מקווה בשביל ים שייקח להם פחות מכך להבין את "אשליית האוול.."(לא מתאים מקצועית לרמה האירופית בה משחקים, חדל אישים, צ'וקר, חסר רוח לחימה כישראלי, לא שומר)

לך תתווכח עם 60 אנשי הכדורסל שדירגו את האוול ראשון בדירוג השנתי של האוול בקיץ (שכחתי שאתה דירגת את סטו דאגלאס ראשון, טעות שלי).

אגב , מה זאת אומרת "חסר רוח לחימה כישראלי"? במשחקי הנבחרת הוא לא הראה "רוח לחימה כישראלי" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 3:06 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

כן אה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:14 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ועדיין לא הבנתי מה "המקרה הקיצוני" כל כך שבו כן מפטרים מאמן, אחרי שהוא לעג למכבי שעברה מקרים קיצוניים הרבה יותר.

עזוב זה non-issue. ברור שהוא טעה בלעג למכבי (ויש הבדלים גם לטובתו, אבל כל הדיון לגבי מי פיטר יותר מאמנים יותר מהר מגיע למחוזות הפאתטיות). ברור שהוא חטא בהיבריס אחרי האליפות של שנה שעברה וכמו שקרה לדני פדרמן אחרי 2014 האמין בטעות שהכל רק בזכות מהלכי הנהלה חכמים.

כמו שכתבתי מעלייך נראה (מקווה) שהוא הפיק לקחים ולכן מתבטא אחרת. תתקדם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:14 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

ואתה מבסס את זה על עונותיו בנהריה והפועל ת"א כן? כי הרי כבר השווינו שבכל הנוגע להאוול של הפועל ירושלים, אלכסנדר שם אותו בכיס הקטן.
הייתי ממליץ לכם לעשות טרייד בין האוול שיש לכם עכשיו לזה שהיה בנהריה, אולי יציל לכם את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:17 pm 
Hall of Famer

נהריה , הפועל ת"א, הפועל של שנה שעברה והנבחרת. ובדעה שלי גם תומכים אותם 60 אנשי כדורסל שדירגו אותו ראשון בדירוג של וואלה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:22 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
נהריה , הפועל ת"א, הפועל של שנה שעברה והנבחרת. ובדעה שלי גם תומכים אותם 60 אנשי כדורסל שדירגו אותו ראשון בדירוג של וואלה בקיץ.

אני מבין שדירוג וואלה זה גביע ווינר החדש?
אני רק מקווה שתחדשו את החוזה עם האוול, הישראלי הטוב בליגה, כמה שיותר מהר, ולכמה עונות. אם מכבי גונבים לכם אותו, אתם תגנבו לנו את אלכסנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:24 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:

אין לך דעה משלך? מה דעתך, הוא בין ה-2-3, הוא היום טוב יותר מאלכסנדר? (ד"א,תשובה: בחיים לא..)

הכל בסוף גם עניין של קארמה וסבלנות..

לי"ם לא היה סבלנות ועל כן נפלו עם רוזפלט במקום ג'ייק כהן שנה שעברה..

וכתוצאה מחוסר סבלנות זה , נאלצו לבצע את המהלך "חסר הקארמה" עם האוול בליבת העונה שעברה, וזאת במקום לקבל את אלכסנדר בחצי מחיר וביכולת מלאה

ולא את האוול במעל למחיר מלא ובחצי יכולת ..(ובכרס מלאה..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:27 pm 
Hall of Famer

ודאי שיש לי דיעה משלי , רק תמיד נחמד שהיא נתמכת על ידי אנשים אחרים.

והמהלך "חסר הקארמה" של שנה שעברה הביא לנו אליפות , אז אני מניח שזה שווה גם את ה"כרס" של העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 4:54 pm 
Junior

עופר האדום כתב:

אני בטוח שאותם 60 אנשי כדורסל, לו היו מבקשים מהם לדרג שוב היום, היו מדרגים אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 5:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האוול עדיין מהשחקנים הישראלים הטובים בליגה, אבל בטח לא הכי טוב וספק גם אם ב-3-4 הטובים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 5:31 pm 
Junior

לשאלת ״מי יותר גרועה״ - מכבי או הפועל, אני חושב שיש רק תשובה אחת: הפועל. בהרבה. מכבי נמצאת בתקופה מאוד רעה, בואכה ההתפרקויות משובבות הנפש של השנים הקודמות. גם הפועל נמצאת במצב דומה מבחינה מנטאלית, אבל למשוואה הזאת צריך להוסיף את העובדה שהשחקנים של הפועל גרועים מאוד בכדורסל. למכבי יש עדיין שורה של שחקנים שכל קבוצה בליגה, כולל הפועל וחולון, יכולה רק לחלום עליהם. ג׳קסון לדוגמה, משחק אנטי כדורסל כבר כמה שבועות, אבל בתחילת העונה הוא הוכיח שהוא יכול לעבור כל שומר באירופה באחד על אחד, והוא גארד שאין בחולון ובירושלים. וזה נכון, ברמה כזו או אחרת, גם לחלק גדול משאר שחקני הסגל של מכבי. להפועל ירושלים אין שום שחקן בסגל שמכבי או חולון היו מחליפות עם המקבילה שלו בסגל שלהן, וזה אומר שבתסריט שקטש וספאחיה (או המחליף שלו) מצליחים לייצב איכשהו את הקבוצות שלהן ולגרום להן לשחק כדורסל פחות או יותר סביר, מכבי חוזרת להיות פייבוריטית לאליפות אבל הפועל נשארת מאחוריה וגם מאחורי חולון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 5:33 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
לשאלת ״מי יותר גרועה״ - מכבי או הפועל, אני חושב שיש רק תשובה אחת: הפועל. בהרבה. מכבי נמצאת בתקופה מאוד רעה, בואכה ההתפרקויות משובבות הנפש של השנים הקודמות. גם הפועל נמצאת במצב דומה מבחינה מנטאלית, אבל למשוואה הזאת צריך להוסיף את העובדה שהשחקנים של הפועל גרועים מאוד בכדורסל. למכבי יש עדיין שורה של שחקנים שכל קבוצה בליגה, כולל הפועל וחולון, יכולה רק לחלום עליהם. ג׳קסון לדוגמה, משחק אנטי כדורסל כבר כמה שבועות, אבל בתחילת העונה הוא הוכיח שהוא יכול לעבור כל שומר באירופה באחד על אחד, והוא גארד שאין בחולון ובירושלים. וזה נכון, ברמה כזו או אחרת, גם לחלק גדול משאר שחקני הסגל של מכבי. להפועל ירושלים אין שום שחקן בסגל שמכבי או חולון היו מחליפות עם המקבילה שלו בסגל שלהן, וזה אומר שבתסריט שקטש וספאחיה (או המחליף שלו) מצליחים לייצב איכשהו את הקבוצות שלהן ולגרום להן לשחק כדורסל פחות או יותר סביר, מכבי חוזרת להיות פייבוריטית לאליפות אבל הפועל נשארת מאחוריה וגם מאחורי חולון...

+1

כמו כן, אני מפציר בפני כותבי הפורום להימנע מהשתלחויות מתבקשות כביכול בקטש אחרי ההפסדים הצפויים עלינו לטובה, פשוט כי הוא לא קוסם ואין לו באמת עם מה לעבוד. הישראלים של ירושלים בכושרם הנוכחי הם מתחת לרמה של הישראלי הממוצע בליגה והזרים על אחת כמה וכמה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 6:11 pm 
Hall of Famer

ג'רוד אברם כתב:

אני לא מסכים איתך. ריצ'ארד האוול הוא שחקן ברמה של זר בקבוצה ישראלית (כלומר יכול לשחק בכל קבוצה שלא קוראים לה מכבי או ירושלים). כמה ישראלים כאלו אתה מכיר? בהינתן החוק הרוסי האוול הוא יתרון. בעונה שעברה הוואל לא היה טוב בירושלים, חייבים להגיד את זה. אבל הוא אפשר לשחק עם 3 זרים בקו האחורי וזה הביא אליפות. אני מסכים איתך שלאירופה הוא לא מספיק טוב. גם בירושלים הסכימו איתך, בשביל זה החתימו בתחילת העונה את אומיץ'. באירופה הוואל מספיק טוב בשביל לתת 10-15 דקות כמחליף לגבוה הדומיננטי (ולא, אני לא מדבר על אומיץ'). דרך אגב, חסר רוח לחימה כישראלי מתיישר היטב עם כל שאר הסגל הישראלי של ירושלים.
מצד שני, מי שדרג את ריצ'ארד האוול מעל אלכס טיוס בכל דירוג שהוא הייתי אומר שיש לו קצת בעיה בהכרת השחקנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 05, 2018 9:17 pm 
Junior

בפרפרזה על הקדנציה הראשונה של קטש בבירה, אפשר לקבוע בקלות שהבעיה של ירושלים עכשיו היא שהכשלון של החצי הראשון של העונה מקרין על החצי השני של העונה. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 12:35 pm 
Hall of Famer

כל הזרים של ירושלים מסיימים חוזה לעונה הקורבה.יש לקבוצה אופציה על דייסון.
בגזרת הישראלים טימור ואליהו עם חוזה מובטח לעונה הבאה.לקבוצה יש אופציה על אוחיון והוואל.הלפרין מסיים חוזה בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 06, 2018 1:27 pm 
Junior

מניין הבאת את העובדה כי על אוחיון ישנה רק "אופציה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: