סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 17/18
הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 5:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה צודק. גם ערן מסכים איתך.
עכשיו יש לך משהו תורם להגיד בנוגע למצב הנוכחי והשיריון במפעלי יורוליג לעומת השיטה הנהוגה בליגת האלופות של פיב"א, או שיש לך עוד הוכחות לכך שפיב"א ניסו לשריין קבוצות דבר שמאד מקדם אותנו כמובן?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 5:21 pm 
Junior

לא, כי אני טוחן מים ברגע ושאתה והוא מתעלמים מניסיונות העבר ומציגים תמונה דמגוגית של המציאות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 5:35 pm 
Senior

העניין הוא שהוא בוחר בקפידה מה מפריע לו ומה לא - בהתחלה מה שיפה בליגת האלופות זה שכולם שם רק על בסיס הישגים ספורטיביים... אבל פיבא הציעו לקבוצות שיריון וזה לא הצליח? זה לא משנה כי מה שחשוב זה מה קורה בפועל, ובפועל כל הקבוצות בליגת האלופות על בסיס הישגים ספורטיביים בלבד... אבל בעצם יש קבוצות שלא - ויש קבוצות שכבר סיכמו איתם לעונה הבאה? אה בסדר, אבל זה מתוך ווילד קארד, ווילד קארד זה בסדר, העיקר מלכתחילה היה שלא חותמים על חוזים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 5:47 pm 
Junior

על פי ההגדרה של טרול בויקפידה הוא כנראה לא ממש טרול
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7 ... 7%A0%D7%98)

עם זאת, יש משהו מייגע במישהו שתמיד יצטרך לענות את התשובה האחרונה ולכל טענה שיעלו נגדו תמיד יביא הסבר אד הוק שיראה למה הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:37 pm 
Sophomore

stavs כתב:
העניין הוא שהוא בוחר בקפידה מה מפריע לו ומה לא - בהתחלה מה שיפה בליגת האלופות זה שכולם שם רק על בסיס הישגים ספורטיביים... אבל פיבא הציעו לקבוצות שיריון וזה לא הצליח? זה לא משנה כי מה שחשוב זה מה קורה בפועל, ובפועל כל הקבוצות בליגת האלופות על בסיס הישגים ספורטיביים בלבד... אבל בעצם יש קבוצות שלא - ויש קבוצות שכבר סיכמו איתם לעונה הבאה? אה בסדר, אבל זה מתוך ווילד קארד, ווילד קארד זה בסדר, העיקר מלכתחילה היה שלא חותמים על חוזים...

לא ראיתי שיש קבוצות שסיכמו איתן שישתתפו בעונה הבאה ללא קשר להישגיהן בליגה המקומית, אם יש לך סימוכין לנתון שהבאת, אשמח לראות ולהיווכח. אם זה אכן נכון, דעתי תשתנה לגבי המפעל.

ולגבי טענות אנשים אחרים לגביי צורת הדיון שלי, והביקורות הנמשכות כלפיי, זה שאני מבקש מאנשים סימוכין לא אומר שאני חושב שיש בעיה עם הנתון, רק שהוא נתון שלא שמעתי ושאני רוצה לראות במו עיני את המקור שלו.
רק אם אני מציין משהו מעבר לכך, אתם יכולים להניח הנחות לגביי. זה הבסיס של ניהול שיחה. מספיק עם האד הומינם.
מי שלא יכול להתדיין בצורה בוגרת, לא חייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:45 pm 
Senior

https://sportando.basketball/en/italy/s ... eason.html
הבעלים של וירטוס הודיע שהם ישחקו בליגת האלופות בעונה הבאה, פיבא פנו אליהם - הם אמרו שכן, נראה אם יהיה צורך בווילד-קארד או שהם יצליחו להרוויח את המקום דרך הליגה, אבל בכל מקרה יכולים להתחשב בהם כקבוצה שתשחק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:51 pm 
Junior

נזכיר שכרגע וירטוס במקום ה8 בליגה האיטלקית

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מרץ 13, 2018 6:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:53 pm 
Sophomore

stavs כתב:
https://sportando.basketball/en/italy/serie-a/267615/virtus-bologna-owner-zanetti-says-they-will-play-in-champions-league-next-season.html
הבעלים של וירטוס הודיע שהם ישחקו בליגת האלופות בעונה הבאה, פיבא פנו אליהם - הם אמרו שכן, נראה אם יהיה צורך בווילד-קארד או שהם יצליחו להרוויח את המקום דרך הליגה, אבל בכל מקרה יכולים להתחשב בהם כקבוצה שתשחק שם.

אם זה אחד משלושת הווילדקארדים המצוינים בתקנון, זה בסדר. לא אידאלי, מאכזב קצת, הייתי מעדיף שהמפעל יתנהל גם ללא ווילדקארדים, אבל עדיין אין שום דרך או אפשרות להשוות את זה למפעל פרטי שחותם על חוזים רב שנתיים עם קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:57 pm 
Junior

וזה בדיוק מה ועכשיו אתה בדיוק מוכיח את מה שכתבתי קודם:

עם זאת, יש משהו מייגע במישהו שתמיד יצטרך לענות את התשובה האחרונה ולכל טענה שיעלו נגדו תמיד יביא הסבר אד הוק שיראה למה הוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:58 pm 
Sophomore

ראוי להביא את תגובת המפעל לדברים:

https://sportando.basketball/en/cups/ch ... eague.html

Basketball Champions League CEO, Patrick Comninos, confirmed that they are interested in having Virtus Bologna in the competition from next season.
Comninos was in Italy to attend the game between Virtus and Olimpia Milano.

“Massimo Zanetti (the owner) has a plan to bring Virtus Bologna back to top levels in Serie A and Europe. We’d love to have Virtus Bologna in Basketball Champions League. Wild card? All is possibile in this world. Let’s see if they qualify on the court or we will decide what we can do. We prefer sports criteria based on results but we also have a wild card system. We hope we can finalize our cooperation” Comninos said, as reported by the most important local newspaper from Bologna.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 6:59 pm 
Sophomore

מנחם, יש לך דרך לתרום לדיון חוץ מההשמצות הבלתי פוסקות שלך? למשל להוכיח לי שהמפעל של ג'ורדי עדיף מבחינה ספורטיבית על ליגת האלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:08 pm 
Junior

אשמח רק שתבהיר על איזה השמצות בלתי פוסקות אתה מדבר? או בלשונך ואני מצטט:
״זה שאני מבקש מאנשים סימוכין לא אומר שאני חושב שיש בעיה עם הנתון, רק שהוא נתון שלא שמעתי ושאני רוצה לראות במו עיני את המקור שלו״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:11 pm 
Sophomore

זה שטענת שאני מביא הסבר אד הוק שמראה למה אני צודק (צודק? אנחנו דיברנו כאן על מישהו שצודק ומישהו שטועה?) ואז השתמשת בהודעה בה כתבתי את דעתי לגבי המידע שקיבלתי, שאני עושה זאת שוב.

הסבר לי, אם לדעתך אני מנסה להוכיח שאני צודק, במה אתה חושב שאני טועה?
כי את הנתונים לגבי הווילד קארדים קיבלנו כבר אתמול, האם אתה טוען ששלושת הווילדקארדים הופכים את המפעל למפעל לא ספורטיבי? אני באמת מנסה להבין את הטענה שלך.

אשמח אם יבוא משתמש אחד שישטח את טיעוניו באופן מקיף כדי שאוכל להתייחס אליהן, ולא ינסה להתקיל, כאילו אלה טוקבקים בוואלה.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך ג' מרץ 13, 2018 7:14 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:14 pm 
Senior

ערן כתב:

Basketball Champions League CEO, Patrick Comninos, confirmed that they are interested in having Virtus Bologna in the competition from next season.

“Massimo Zanetti (the owner) has a plan to bring Virtus Bologna back to top levels in Serie A and Europe. We’d love to have Virtus Bologna in Basketball Champions League. Wild card? All is possibile in this world. Let’s see if they qualify on the court or we will decide what we can do. We prefer sports criteria based on results but we also have a wild card system. We hope we can finalize our cooperation” Comninos said, as reported by the most important local newspaper from Bologna.

שזו תגובה שבעיני לפחות לגמרי מאשרת את מה שזאנטי אומר - וירטוס תשחק במפעל בעונה הבאה, פיבא מעוניינת בכך והקבוצה מעוניינת בכך, האם הם יקבלו ווילד קארד בשביל זה? תלוי אם הם יצטרכו, אולי במקרה הם יצליחו גם להשיג לעצמם מקום דרך הליגה ואז לא יהיה צורך.
הוא כאילו משאיר פה קצוות פתוחים עם הwe will decide what we can do, אבל בינינו זה נראה כמו אישור די רשמי לדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:16 pm 
Sophomore

stavs כתב:
ערן כתב:

שזו תגובה שבעיני לפחות לגמרי מאשרת את מה שזאנטי אומר - וירטוס תשחק במפעל בעונה הבאה, פיבא מעוניינת בכך והקבוצה מעוניינת בכך, האם הם יקבלו ווילד קארד בשביל זה? תלוי אם הם יצטרכו, אולי במקרה הם יצליחו גם להשיג לעצמם מקום דרך הליגה ואז לא יהיה צורך.
הוא כאילו משאיר פה קצוות פתוחים עם הwe will decide what we can do, אבל בינינו זה נראה כמו אישור די רשמי לדברים.

יש להם את הווילד קארד, אז הם כבר החליטו על קבוצה שהם רוצים שתשתתף. הייתי מעדיף שלמפעל לא יהיה ווילדקארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:17 pm 
Junior

ערן כתב:
אשמח אם יבוא משתמש אחד שישטח את טיעוניו באופן מקיף כדי שאוכל להתייחס אליהן, ולא ינסה להתקיל, כאילו אלה טוקבקים בוואלה.

אתה מתחמק מלהתייחס לסוגיה שמטרת העל של המפעל הזה הייתה להיות יורוליג 2, רק עם תקציבי עתק, מה שיקרה אני מניח עוד כמה שנים, אחרי שפשוט יציעו יותר קאש ממה שהציעו בשנת 2015.

פיבא עוד לא אמרו את המילה האחרונה, אי אפשר לשרוד כל כך הרבה עם קבוצות כל כך מעפנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:19 pm 
Sophomore

אני לא מתעלם, אני אומר שזה לא רלוונטי כרגע, ואין לדעת מה יהיה. כרגע ההעפלה היא ע"פ הישגים ספורטיביים. אין שום תירוץ לקבוצה שבוחרת להשתריין במפעל על חוזה רב שנתי, כשיש לה אלטרנטיבה ספורטיבית.
כבר כעת המפעל הזה ברמה של היורוקאפ לפחות, אם לא יותר מזה. וזה בלי הצורך לחתום על חוזים ולשריין. אולי לא יצטרכו להגיע למצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:23 pm 
Junior

הלוואי וזה יהיה נכון, אתה נאיבי.
לצערנו יש ברגע שהיורוליג הפך למועדון סגור...אלא אם כן תיתן לכל קבוצה בליגה הישראלית בעלים בדמותו של נאסר אל-ח'ליפי לעצמה, ואז מה אכפת לנו, כל שחקן ירצה לבוא לפה.

ושלא תביא לא נכון - אני בעד ששתי הקבוצות לא יהיו משוריינות אולם בעסקת חבילה (אלא אם מאיימים בהעפה מהליגה ואז אעדיף להישאר בליגה)

לגבי ההשוואה ליורוקאפ אני אפילו לא אגיב כי זה עוד ניסיון הטרלה שלך

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מרץ 13, 2018 7:25 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:25 pm 
Sophomore

עניתי לניסיון ההטרלה שלך עצמך, שכחת כנראה להוסיף "לדעתי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:28 pm 
Junior

זניט,קאזאן,אולם,קובאן,ריטאס,באיירן,דרושפאקה,אלבה, בשנה שעברה גם מלאגה וולנסיה, גלאטסראיי,חימקי.
בימים הטובים שלנו גם אנחנו היינו זכאים להיכנס לרשימה של הקבוצות המכובדות - היום לא מגיע לנו להיכנס לעשייריה של היורופקאפ :?.
תעשה לי ולעצמך טובה, אין מה להשוות, אבל יפה שאתה מנסה להסיט את הדיון לנושא אחר לחלוטין, כדי לא להיות מובך בנושא הראשון שאנחנו כבר דנים בו בסביבות ה4\5 עמודים.

נ.ב
אני חושב שהעונה חולון הייתה מגיעה רחוק מאיתנו ביורוקאפ- לא יודע איך נכשלתם כל כך בפיב"א. חבל שהעונה לא התחילה עם הכושר של הקבוצה מחודש פברואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:32 pm 
Sophomore

זו עדיין דעתך, השמות לא אומרים כלום. גם בצ'מפיונס יש שמות, וגם אלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:34 pm 
Junior

אם השמות לא אומרים כלום אז ביום נתון גם נס ציונה מנצחת את צסק"א מוסקבה
אני מניח שזו האנלוגיה שלך בקביעת תקן איכות של מפעל על פני משנהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 7:37 pm 
Sophomore

לא לא, אבל אפשר לערוך השוואה ולראות מאיזה ליגות הגיעה כל קבוצה, באיזה מקום היא סיימה בליגה שלה בעונה שעברה, לשקלל את זה עם דירוג הליגות של ESPN או כל דירוג ליגות אחר אמין, וכך להגיע לתוצאה ממשית.
בינתיים לזרוק שמות זה סתם להביע דעה. שנינו עשינו זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 8:00 pm 
Junior

קשקוש בלבוש, לא נראה לי שאתה בכלל מאמין במה שאתה יורה פה לאוויר...
כל ילדון שמבין קצת בכדורסל (לא צריך להיות פריק כמו אוריאל) יסתכל במבט חטוף על שני המפעלים ויגיד מה יותר שווה. לא צריך את העזרה של ESPN ולא אף פונקציה מתמטית. זה די פשוט ולא צריך ללכת סחור-סחור רק כדי להיראות "חכם".

אם אתה מודד קבוצה כמו שטענת שאתה מודד, אז כנראה שהפועל ירושלים איכותית יותר ממכבי תל אביב, תקף לשלוש השנים האחרונות

בחלום אולי. אפילו אם אני אשן ממש חזק אני לא אצליח לחלום על זה האמת שאני חושב על זה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ג' מרץ 13, 2018 8:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 13, 2018 8:02 pm 
Sophomore

כך מודדים קבוצות באופן ספורטיבי ידידי, בהסתמכות על הישגים ספורטיביים.
אני יודע שבהיות קבוצתך משוריינת במפעל פרטי, אינך מבין את הקונספט הזה, אך אני בטוח שיש אוהדי הפועל ירושלים שעדיין לא שכחו שבספורט ההישגים הספורטיביים הם שקובעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: