סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 8:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 11, 2018 10:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
טוף, יש עוד איזה חודש לפלייאוף, זמן טוב להסתכל ולנסות להגיע לכמה תובנות.

מזרח:
1. טורונטו - זכו באור מההפקר. בוסטון עם הפציעה של הייוורד, וקליבלנד עם הפציעה של תומאס והחלפה של חצי מהסגל והמעבר של לברון... בתחזית לעונה דיברתי על מקומות 1-3. אני עדיין חושב שבגמר מזרח, גם עם יתרון ביתיות, הם עדיין פחות פייבוריטים מבוסטון או קליבלנד. ואם לומר את האמת, לקליבלנד אפילו עדיף לפגוש אותם בחצי גמר מאשר את בוסטון.
2. בוסטון - עוד לא אמרו נואש על מקום ראשון אבל יהיה קשה להדביק 3 משחקים פער.
3. קליבלנד - אכזבת העונה. רוב מאמני הליגה (וכן, גם דיוויד בלאט) היו גומרים את העונה מזמן עם כזה מאזן. לא ברור לי למה הקאבס החליטו להשאיר את לו, אולי כי אין אלטרנטיבה מספיק טובה בחוץ. בכל אופן, אחרי פתיחה טובה אחרי הטרייד הגדול, הם חזרו לסורם לאחרונה עם לא מעט הפסדים.
4. אינדיאנה ופילי - הפתעות העונה. אינדי עם אולדיפו ופילי עם אמביד את סימונס נותנות שתיהן עונה מרעננת עם שחקנים רעבים שרוצים לנצח. אני חושב שפילי יכולה גם להפתיע בפלייאוף ולנצח נגד הביתיות או לגרור לסדרה צמודה. אינדי לעומת זאת תתקשה מול כל יריבה שלא תבוא.
5. מילווקי - גם כן במאכזבות. ג'ייסון קיד הלך הביתה ובצדק. סגל כזה אמור להצליח יותר. מילה רעה גם על הג'נרל מנג'ר שבנה סגל לא מאוזן בשיט ומחסור אדיר בגבוהים.
6. דטרויט - היו לוזרים ונשארו לוזרים. לא מצליח להבין איך הבעלים ממשיך להחזיק את ון גאנדי.
7. שארלוט - המזל נאחס של דוייט הגיע לצפון קרוליינה. חסר להם בעיקר מוציא לפועל נוסף לקמבה ווקר. כן חשבתי שהניסיון שלהם והותק של הסגל היה אמור לקחת אותם רחוק יותר.

מערב:
1. יוסטון וגולדן ייאבקו עד הסוף על הביתיות. אני חושב שזה הרבה יותר קריטי ליוסטון מאשר לגולדן סטייט.
2. פורטלנד - לא חושב שמישהו דמיין בשלב הזה של העונה שהם יתמקמו במקום 3. דיברו על אוקלהומה עם הביג ת'רי. דיברו על סן אנטוניו עם קוואי. אולי מינסוטה עם באטלר-קא"ט-וויגינס-טיג. ובסוף, קבוצה שסובבת סביב קו אחורי עם שני סקוררים קטלניים היא זו שעוקפת את כולם.
3. ניו אורלינס - לא חושב שמישהו דמיין גם אחרי הפציעה של בוגי שהפליקאנס יעשו כזו ריצה. אנתוני דיוויס בכושר הטוב בקריירה, לדעתי כבר עקף את לברון בנקודה הזאת במירוץ ה-MVP ושני רק אחרי הזוכה הוודאי, ג'יימס הארדן.
4. אוקלהומה - אחרי הרבה ג'עג'ועים ופתיחה חלשה, מצאו איכשהו את הפורמה שלהם. כרמלו זז הצידה, וראס וג'ורג' יותר לקחו פיקוד. מה יהיה בפלייאוף? שאלה טובה, אבל בהנחה שהם לא נופלים למקומות 7-8, יש להם סיכוי לא רע לעבור סיבוב.
5. מינסוטה - לאורך העונה הלך להם די טוב, אבל הפציעה של באטלר הוציאה להם את הרוח מהמפרשים. דיבורים על כך שיחזור אולי לפלייאוף. ועדיין, הייתה תחושה שמשהו שם לא בהכרח מתחבר. בעיקר וויגינס שהתחיל בתור בחירה מס' 1 והפרנצ'ייז של הקבוצה ופתאום הגיע קא"ט, ופתאום הגיע באטלר והוא כבר השתנמך להיות כינור שלישי. לא יפיל אותי מהכיסא אם הוא יבקש טרייד בקיץ.
6. סן אנטוניו - אם לא יקרה משהו דרמטי מאוד, נראה שאנחנו הולכים לחזות בעונה הראשונה מזה כ-20 שנה שהספרס לא יגיעו ל-50 נצחונות. כרגע הם עוד בסכנת הישארות בכלל בפלייאוף. קוואי אמור לחזור ביום חמישי. בין השורות נראה שהיה איזשהו משבר בינו לבין המועדון, והם כנראה פתרו את זה לאחרונה.
7. קליפרס-דנבר-יוטה - לא שמישהי מהן תדגדג את גולדן או יוסטון, אבל מבין שלושתן הייתי רוצה לראות את דנבר או יוטה. דנבר בגלל הקבוצה וסגנון המשחק ההתקפי. יוטה בשביל מיצ'ל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 11, 2018 10:47 pm 
Hall of Famer

טבלת הטנקינג נכון להיום:
18 נצחונות - ממפיס
19 נצחונות - פיניקס
20 נצחונות - אורלנדו, אטלנטה
21 נצחונות - ברוקלין, דאלאס, סקרמנטו
22 נצחונות - שיקגו

צפוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 12:01 pm 
Senior

אפשר כבר לדבר על סדרות שהיינו רוצים לראות?
האמת שקצת עצוב לי לומר על כמה מעט כאלו הצלחתי לחשוב, אבל במזרח פילדלפיה מול קליבלנד יכולה להיות סדרה מאוד מסקרנת, הייתי מאוד שמח לראות את אמביד מנסה להיכנס ללופ של טראש-טוק עם לברון ולראות מה ההשלכות של דבר כזה על היכולת של לברון, בעצם גם על אמביד.

במערב זה בעיקר גולדן סטייט מול אוקלוהומה - מרגיש לי שהדם הרע בין ווסטברוק לג"ס מעט התקרר והת'אנדר גם לא נראים מאיימים כמו בתסריטים החיוביים בסופו של דבר, למרות תקופה באמצע העונה שבה היה נראה שאולי זה מתחבר טוב (עד הפציעה של רוברסון), אבל בכל זאת - זו סדרה שיכולה להביא המון עניין.
חוץ מזה, שוב לא יותר מדי - ניו אורלינס מול מינסוטה יהי מעניין אם זה יתפתח לדו-קרב של טאונס וחדגבה, ס"א מול יוסטון היה נחמד בעונה שעברה, אבל מרגיש לי שקצת מיצינו את המצ'אפ הזה.
הבטן של הליגה נחלשה, זו המסקנה העיקרית שלי מהסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 7:15 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
טוף, יש עוד איזה חודש לפלייאוף, זמן טוב להסתכל ולנסות להגיע לכמה תובנות.

מערב:

2. פורטלנד - לא חושב שמישהו דמיין בשלב הזה של העונה שהם יתמקמו במקום 3. דיברו על אוקלהומה עם הביג ת'רי. דיברו על סן אנטוניו עם קוואי. אולי מינסוטה עם באטלר-קא"ט-וויגינס-טיג. ובסוף, קבוצה שסובבת סביב קו אחורי עם שני סקוררים קטלניים היא זו שעוקפת את כולם.

לא מדויק. בת'רד ההימורים לקראת תחילת העונה קיופיפלו הימר עליהם כמקום שני וגמר מערב. הוא אמור להיות מאוכזב מהביצועים שלהם כרגע.

קיופיפלו כתב:
מערב:
גולדן סטייט
פורטלנד
יוטה
דנבר
סאן אנטוניו
יוסטון
אוקייסי
? מינסוטה, לייקרס, קינגס או קליפרס

מזרח (למי איכפת?)
בוסטון
מיאמי
שארלוט
וושינגטון
קליבלנד
טורונטו
אטלנטה
דטרויט

MVP
סטף המכשף

שחקן ההגנה
דרים און גרין

רוקי
לונזו בול

מאמן
טרי סטוטס

גמרים אזוריים
גולדן סטייט נגד פורטלנד
קליבלנד נגד טורונטו

גמר הNBA
גולדן סטייט נגד קליבלנד

אלופה
גולדן סטייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 9:07 pm 
Hall of Famer

נו בדיוק. הוא דמיין לילארד במקום השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 1:35 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
טבלת הטנקינג נכון להיום:
18 נצחונות - ממפיס
19 נצחונות - פיניקס
20 נצחונות - אורלנדו, אטלנטה
21 נצחונות - ברוקלין, דאלאס, סקרמנטו
22 נצחונות - שיקגו

צפוף.

כבוד לממפיס שלא ניצחו מאז שהטנקינג הפך לפופולרי, גם אחרי שהפך לפחות פופולארי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 2:01 am 
Hall of Famer

הם בעיקר לא ניצחו כי הם באמת קבוצה חלשה, שלאחרונה מובלת בידי רוקי שאפילו לא נמצא בדיון על רוקי העונה (דלון ברוקס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 4:17 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הם בעיקר לא ניצחו כי הם באמת קבוצה חלשה, שלאחרונה מובלת בידי רוקי שאפילו לא נמצא בדיון על רוקי העונה (דלון ברוקס)

אם היא מובלת ע״י ברוקס, זה רק אומר כמה העונה של גאסול מזעזעת ולא מובן מדוע הם לא העבירו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 4:56 pm 
Sophomore

במקרה שסאן אנטוניו והקליפרס יישארו בחוץ, כל הבית הצפון מערבי יהיה בפלייאוף. מתי דבר כזה קרה לאחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 14, 2018 7:17 pm 
Junior

קודם כל אין הרבה שנים להשוואה כי רק מ-2004 יש 3 בתים של 5 קבוצות בכל דיויז'ן (מזרח ומערב). לפני זה היו רק 2 בכל דיויז'ן. אבל כן היה מקרה שתיארת - ב-2006 כל קבוצות הבית המרכזי (אינדיאנה, קליבלנד, שיקאגו, מילווקי ודטרויט) היו בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 2:37 am 
מנהל פורום

כרגע שתי המדורגות שלוש בשתי הקונפרנסים מפתיעות מאוד
אינדי (שיש להם אוהד אחד לפחות בפורום) ופורטלנד
מפה לשם קליי תומפסון שבועיים בחוץ מה שדי נועץ את הרוקטס במקום הראשון בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 2:53 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
כרגע שתי המדורגות שלוש בשתי הקונפרנסים מפתיעות מאוד
אינדי (שיש להם אוהד אחד לפחות בפורום) ופורטלנד
מפה לשם קליי תומפסון שבועיים בחוץ מה שדי נועץ את הרוקטס במקום הראשון בליגה

אינדיאנה זה מדהים. פלייאוף אף אחד לא נתן להם, אז יתרון ביתיות? פאק מקמילן צריך לקבל את הפרס לא חשוב של מאמן העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 9:57 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אינדי (שיש להם אוהד אחד לפחות בפורום)

לא מאמין.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 11:07 am 
Sophomore

בעיניי אינדיאנה מסמלת את ההפך מ"התהליך". ההוכחה שלפעמים דווקא יותר טוב לעשות טרייד על הכוכב שלך תמורת "סתם" שחקנים טובים שמרכיבים קבוצה יותר מאוזנת, רעבה וחיובית.
לא חושב שהם קונטנדרים כבר אבל יש להם חמישיה מאוזנת, צעירה שעוד משתפרת, עם חיזוק בעמדות 2-3 הם יהיו גם קונטנדרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 12:38 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
uriel17 כתב:
אינדי (שיש להם אוהד אחד לפחות בפורום)

לא מאמין.

אתה מאוד שקט יחסית למה שהם עושים הכונה. מג'מאל טינסלי עשית יותר רעש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 2:06 pm 
Junior

זה שקבוצת בטן(שכולם רצים להיות פרעושים בזנב) מאומנת, יחסית נקייה מפציעות, מגיעה למקום כזה (אותו דבר לגבי פורטלנד) לא צריך לגרום לנו לשקר לעצמנו ולרשום שהם שחקן אחד מלהיות קונטנדרית. אולי שחקן אחד מלהיות פרטנדרית.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 2:09 pm 
Junior

אני מתחיל להבין למה וואלאס לא העביר את גאסול. לדעתי הם בונים על ריצה שנה הבאה. קונלי יחזור, יבחרו את השחקן הכי readymade, גאסול ואולי בטעות ידוגו בחוכמה שחקנים משלימים שקבוצות הזנב מורעבות ה-assets ישחררו. עם בריאות טובה קבוצה כזו יכולה לחזור לפלייאוף.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 5:22 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
אני מתחיל להבין למה וואלאס לא העביר את גאסול. לדעתי הם בונים על ריצה שנה הבאה. קונלי יחזור, יבחרו את השחקן הכי readymade, גאסול ואולי בטעות ידוגו בחוכמה שחקנים משלימים שקבוצות הזנב מורעבות ה-assets ישחררו. עם בריאות טובה קבוצה כזו יכולה לחזור לפלייאוף.

אפשרי.
אבל כך עוד סנריו - גאסול עובר לקאבס עבור הבחירה של הנטס.
לממפיס יש את בחירות 1 ו5. אחלה התחלה מחדש לא?
אני הייתי גם מעביר את קונלי ובכלל מתחיל מחדש אבל אף אחד לא ייגע בקונלי עם החוזה הגדול שלו בגיל 30 אחרי פציעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 5:43 pm 
Junior

עד לפני חודשיים הייתי מסכים איתך.

עכשיו נמאס לי מהזנב ומהפרעושים, הטנקים, ההתמכרות לבחירות דראפט והשימוש המילה multiple assets. כולם בריבלדינג..כולם מפחדים לעשות טעויות. לולא הערבוב של אלטמן גם הטרייד דידליין עוקר מעניין. לא מספיק לליגה הפציעות, האופי המרנין של לברון ודוראנט וכו, חצי מהליגה בטנקינג ולנו אין מה לראות.

בהקשר הזה, וואלאס הוא אמנם כלומניק, אבל עדיין כולם שוכחים שקונלי לא ממש שיחק והמערב חלש משמעותית. תסריט ממש ריאלי שהם יכולים לחזור לחצי גמר מערב שנה הבאה. אם יבחרו נכון.. אם ידוגו שחקנים משלימים נורמליים ואם יהיו בריאים.

וגילברט בחיים לא יעביר את הבחירה של הנטס עבור מארק גאסול - במיוחד עכשיו אחרי שמאיזייה יצא לו כלום ושום דבר, במיוחד עכשיו שהיא מסתמנת גבוהה. אם כי, אני חוזר לעצמי אין שום ביטחון שהשחקנים 1-2 יהיו טובים משמעותית מ6-7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 6:08 pm 
מנהל פורום

מקורותי בניו אינגלנד מסרו לי שבמשחק הבא אחד מחברי הפורום הולך לעלות חמישיה בסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 6:42 pm 
מנהל פורום

תמיד כשמישהו אומר "מקורותי ..." אני מדמיין מקורות של ציפורים מפוזרים בכיסים של הדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 6:59 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שיבוסלה כבר עלה בחמישייה אמש. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 9:20 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
עד לפני חודשיים הייתי מסכים איתך.

עכשיו נמאס לי מהזנב ומהפרעושים, הטנקים, ההתמכרות לבחירות דראפט והשימוש המילה multiple assets. כולם בריבלדינג..כולם מפחדים לעשות טעויות. לולא הערבוב של אלטמן גם הטרייד דידליין עוקר מעניין. לא מספיק לליגה הפציעות, האופי המרנין של לברון ודוראנט וכו, חצי מהליגה בטנקינג ולנו אין מה לראות.

בהקשר הזה, וואלאס הוא אמנם כלומניק, אבל עדיין כולם שוכחים שקונלי לא ממש שיחק והמערב חלש משמעותית. תסריט ממש ריאלי שהם יכולים לחזור לחצי גמר מערב שנה הבאה. אם יבחרו נכון.. אם ידוגו שחקנים משלימים נורמליים ואם יהיו בריאים.

וגילברט בחיים לא יעביר את הבחירה של הנטס עבור מארק גאסול - במיוחד עכשיו אחרי שמאיזייה יצא לו כלום ושום דבר, במיוחד עכשיו שהיא מסתמנת גבוהה. אם כי, אני חוזר לעצמי אין שום ביטחון שהשחקנים 1-2 יהיו טובים משמעותית מ6-7.

ייתכן שהוא לא היה מעביר אבל הלוחמים תמיד אוכלים חצץ מול גאסול.
הגודל שלו מפריע להם. לאב למשל לא ממש מטריד אותם. גאסול בחור גדול עם יד טובה וללוחמים אין מישהו שיעצור אותו. אפילו לא גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 15, 2018 10:21 pm 
Hall of Famer

yoya כתב:
בעיניי אינדיאנה מסמלת את ההפך מ"התהליך". ההוכחה שלפעמים דווקא יותר טוב לעשות טרייד על הכוכב שלך תמורת "סתם" שחקנים טובים שמרכיבים קבוצה יותר מאוזנת, רעבה וחיובית.
לא חושב שהם קונטנדרים כבר אבל יש להם חמישיה מאוזנת, צעירה שעוד משתפרת, עם חיזוק בעמדות 2-3 הם יהיו גם קונטנדרים

כדי להגיע לפלייאוף ולהיות קבוצה נחמדה, לא צריך את ״התהליך״. כדי לקחת אליפות/שושלת אליפויות, זו הדרך הטובה ביותר. ואם סם הינקי היה נשאר בפילי, אני מניח שהיית רואה את זה יותר בבירור. דמיין את פילי עם באטלר + אמביד + סימונס + כסף פנוי כדי לקלוט את לברון/ג׳ורג׳ בקיץ + שתי בחירות לא מוגנות בדראפטים הבאים. פסיכי לגמרי ואפשרות סבירה בהינתן שהוא בפרונט.

אפשר היה לעשות הרבה דברים יצירתיים עם הנכסים של פילי - קיירי, ג׳ורג׳ ובאטלר היו on the move (היה ניתן ליצור קבוצה עם קיירי, באטלר, אמביד וסימונס למשל) והיה גם אפשר להמשיך ולבחור בדראפט - כך או כך, לולא הפאשלות המביכות של קולאנג׳לו, המצב של פילי לא היה של קבוצה טובה פלוס אך מוגבלת שתלויה בהתפתחות של אמביד וסימונס אלא של קונטנדרית לפחות לחמש השנים הבאות. בשביל זה שווה לעשות ״תהליך״.

מעבר לזה, קרו באינדי כמה דברים:
1. היה להם נכס שלפילי לא היה בתחילת דרכו של הינקי (עם כל הכבוד לג׳רו הולידיי) - את פול ג׳ורג׳.
2. דיפו הפך בקיץ אחד משחקן בינוני למדי שמגרד מבחוץ את הטופ15 לעמדה שלו לאולסטאר (עם פוטנציאל להיות סופרסטאר). הוא צעיר כך שניתן היה לצפות לקפיצה אבל מה שהוא עשה זה נדיר למדי, אין הרבה מקרים כאלו. ועדיין, הם צריכים לא מעט כדי להפוך לקונטנדרים. לפחות כוכב אחד נוסף, לדעתי שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 16, 2018 12:32 am 
Junior

המשחקים הקרובים של המתחרות במערב:
פורטלנד, 41-26: קליבלנד, דטרויט, קליפרס, יוסטון, בוסטון אוקייסי, פליקנס
אוקייסי, 41-29: קליפרס, טורונטו, בוסטון, מיאמי, פורטלנד, סאס, דנבר
פליקנס, 39-28: סאס, יוסטון, בוסטון, דאלאס, אינדי, לייקרס
מיני, 40-29: סאס, יוסטון, קליפרס, ניקס, פילי, ממפיס, הוקס, דאלאס
קליפרס, 37-29: יוסטון, אוקייסי, פורטלנד, מיני, באקס, אינדי, טורונטו, באקס
יוטה, 38-30: פיניקס, סקרמנטו, אטלנטה, דאלאס, סאס, גס, בוסטון, ממפיס
סאס, 38-30: פליקנס, מיני, גס, וושינגטון, יוטה, באקס, וושינגטון, אוקייסי
דנבר, 37-31: דטרויט, ממפיס, מיאמי, בולס, וושינגטון, פילי, טורונו, אוקייסי, כולם למעט הראשון בחוץ

המון משחקים מעניינים, כמעט כל יום משחק בין שתי קבוצות במאבק: היום סאס-פליקנס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: רלפי ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה