סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 1:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עכשיו ראיתי. איזה שחקן מלוכלך. אם לא מעמידים אותו לדין על סמך הצילום אפשר לסגור את בית הדין. זה שהוא לא הורחק זה כבר שערוריה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 4:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז ירושלים מנצחת בשיניים קבוצה מהמקום השביעי, עם תקציב חמישית ממנה, שגמרה את המשחק בלי שני זרים וישראלי מוביל. מזל שהבאנו את קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 7:59 am 
Hall of Famer

"גמרה את המשחק בלי שני זרים".... איזה דמגוג. אגב, למה לא כתבת שלירושלים יש רק 3 ישראלים?

ועוד אגב, הקבוצה מהמקום השביעי לא ניצחה בנוקיה לפני כמה שבועות?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:27 am 
Hall of Famer

זה מדד זה?

יהיה מעניין לראות מה יעשו עם הבעיטה של דייסון. אני מהמר שאפילו דיבור בתקשורת לא נראה, שלא לדבר על משהו משמעתי באיגוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:40 am 
Junior

אני שותף להערכה הזו, אבל צריך להיות כנים ולהודות שלא היו ממש תקדימים לענישה על דבר דומה בארץ. המקרה שזה הכי מזכיר זה הבעיטה שדריימונד גרין נתן לאדאמס ואפילו בnba, שלוקחת הרבה יותר ברצינות את עניין הענישה על מהלכים לא ספורטיביים, לא טיפלו בזה במקרה הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:06 am 
Hall of Famer

בכדורסל אני באמת לא זוכר תקדימים כאלה, של ענישה על סמך צילומי טלויזיה - לפחות לא של שחקן. אבל כמדומני המנהל של הפועל שזרק כיסא על אוהדי חולון נענש על סמך צילומים.
בכדורגל היו כמה תקדימים כאלה (בן חיים ורייכרט זה שני מקרים שאני זוכר).
נראה לי ששחקן שפירק רגל של יריב בבעיטה מכוונת זה מקום טוב להתחיל.

אבל עוד יותר מדהים מההתעלמות ברמה המשמעתית (ואני יודע שזה עוד מוקדם, פשוט לא שמענו ציוץ בנושא) זה השתיקה התקשורתית בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:21 am 
Junior

רק מראה לכם כמה חשוב שהצוות המשדר של המשחק יזהה את הדברים בזמן אמת. שלשום רסקין חפר שעות על עניין הטעות של אי הרחקת תומאס. אתמול זילברשטיין לא דיבר על זה בשידור ועכשיו זה כאילו לא קרה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:34 am 
Junior

זילברשטיין יושן בשידור, זה לא חדש. רסקין גם מנמנם אבל שקורה משהו חריג הוא חד ומסוגל לעלות הילוך. הסדציה של זילברשטיין לעומת זאת כרונית.

מי שאמורים לעשות רעש אלה אנשי הגליל. בית הלחמי בכלל מוזר השנה, בעיקר בראיונות סטייל רמי הדר (הזר הרביעי לא פוגע.. לא יודע למה.. תשאלי אותו) גם להם יש אחריות.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:39 am 
מנהל פורום

לא ראיתי את השידור, אבל הייתי די קרוב לאירוע זה היה נראה כאילו הוא עומד ליפול מההתנגשות ושולח רגל בשביל לאזן את עצמו מהנפילה, אם יש איזה סרטון שמראה רק את זה אשמח להציץ
בתחושה שלי (שוב, לא ראיתי את השידור אלא המשחק עצמו) נראה שהשיפוט מתחת לסל של הפועל נטה חסד להפועל והיו כמה עבירות של רוברטס על ליידי שלא נשרקו
בכל מקרה עוד משחק רע, שהדבר הטוב היחיד שראיתי היה שיפור במשחק ההתקפה העומד
הרבה יותר תנועה ממה שהיינו רגילים
בכלל קטש סמכותי יותר, והבית זונות על הספסל נגמר בשעה טובה
לוקאס מזעזע
ברטי נכנס לואקום של יוגב, טוב לנו וטוב לו
שבוע הבא חולון, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:44 am 
Hall of Famer

זה נמצא בתקציר באתר ערוץ הספורט (שלמרות שזה נראה בבירור, גם הם לא מתייחסים במילה לנושא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:46 am 
מנהל פורום

לינק לסרטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:48 am 
Hall of Famer

תיכנס לידיעה על המשחק, התקציר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:02 am 
Hall of Famer

ראיתי את המהלך עכשיו 3 פעמים, ממש לא נראה לי בעיטה מכוונת.
דייסון נמצא בתנופה ושולח רגל לייצב את עצמו, יכול להיות שהוא עושה את זה בצורה קצת אגרסיבית כדי לנער מעליו את סקוורר.
לא נראה לי כמו סיכול ממוקד.
גם היה שופט מאוד קרוב לאירוע שלא ראה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:05 am 
Junior

בנוסף, פה זה המקום היחידי שמדברים על זה.
אין סיכוי שזה יגיע לערכאות כלשהן ללא ידיעה תקשורתית / תלונה של גלבוע-גליל.

ואני לא חושב שאחד מהדברים שציינתי יקרה, כי זה באמת לא כה ברור כפי שציינתם פה.

במידה וזה היה כל כך נחרץ ספק אם לא היו משוחחים על זה בתקשורת וספק אם הנהלת גלבוע/גליל לא היו משתוללים מכעס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:09 am 
Junior

תדמיין את פניני עושה את זה לקינסי בשבוע הבא וגומר לו את הברך ותגיד לי כמה התנועה הזו היתה חיונית לדייסון כדי לייצב את עצמו.

מצד שני, עצם העובדה שיש אנשים שיכולים לחשוב שמדובר באיזשהו המשך טבעי של התנועה (וזה לא רק אוהדי הפועל, אלא גם זילברשטיין ואלי סהר, כשהם צופים בהילוך החוזר), הופכת את העונש לדייסון לעניין בלתי אפשרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:31 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עכשיו ראיתי. איזה שחקן מלוכלך. אם לא מעמידים אותו לדין על סמך הצילום אפשר לסגור את בית הדין. זה שהוא לא הורחק זה כבר שערוריה.

איזו היסחפות. סלח לי, אבל תגבוה מתלהמת ברמת טוקבק.
ראיתי את המהלך כמה פעמים, גבולי מאד, נראה שהוא שלח את הרגל בלי המון שליטה וכדי לייצב את עצמו. ייתכן גם שהוא ניסה לבעוט, אבל זה בטח לא מובהק.
אולי העבודה שאף אחד לא מעלה את הטענה הזו - לא בשידור, לא התקשורת אחרי המשחק ובעיקר לא הגליל היא כי כולם מבינים או מניחים שזה היה תוך כדי משחק ולא בצורה מכוונת.

לעניין המשחק, היו רגעים ברבע השלישי שפשוט היה מביך לראות את הפועל. קבוצה מוגבלת, שחקנים בלי אנרגיה, לא נראה שיש שום שיטה של מאמן כשבסוף מה שגומר את המשחק זה שלשה של דייסון על הראש של שחקן. בשביל זה הביאו את קטש?
עצוב מה שנהיה מהישראלים של ירושלים. הלפרין עוד הראה משהו בתחילת השנה אבל נראה גמור עכשיו. טימור קיבל אשראי אינסופי ונתן משחק לא רע, אבל גם המון שטויות ובאופן כללי יש הרגשה שזו ההזדמנות האחרונה שלו. אליהו זה פשוט עצוב. שחקן גמור לגמרי, למרות שמבחינה פיזית הוא נראה בסדר. מצב מאד מדאיג גם לקראת השנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:49 am 
Junior

דניאל כתב:
עצוב מה שנהיה מהישראלים של ירושלים. הלפרין עוד הראה משהו בתחילת השנה אבל נראה גמור עכשיו. טימור קיבל אשראי אינסופי ונתן משחק לא רע, אבל גם המון שטויות ובאופן כללי יש הרגשה שזו ההזדמנות האחרונה שלו. אליהו זה פשוט עצוב. שחקן גמור לגמרי, למרות שמבחינה פיזית הוא נראה בסדר. מצב מאד מדאיג גם לקראת השנה הבאה.

עצוב זה לא כי הכתובת הייתה על הקיר (לגבי יוגב, אליהו והלפרין). 3 ישראלים שדי היה ידוע שהתפוקה מהם תהיה מוגבלת אבל בסיוטים הכי גדולים שלנו לא ידענו עד כמה זה יהיה קטסטרופה.

יותם זה יותם. גם אם יהיה קטסטרופה לחלוטין הוא עדיין ה'מאמי' של הארנה, אבל אני מקווה בשבילו שזו עונת פרישה (הרי הקיץ נגמר החוזה שלו), והוא יישאר לתפקיד מקצועי במועדון.
יוגי - אני חושב שהוא הכי מאכזב בפער ניכר: אשים פה את הסטטיסטיקה העונתית שלו - 23 דקות בממוצע, 5 נקודות, 55.3% מהצבע, 33.3% מחוץ לקשת, 2.8 אסיסטים.
פשוט נורא. שוד לאור היום לכסף של אורי אלון...
ליאור אליהו - ברגע שיש לך בעיה בשריר החשק שום דבר לא יעזור. השחקן גמור ואינני יודע מה הולכים לעשות עם החוזה האסטרונומי שלו לעונת 18\\19, אבל אני מקווה שיש לזה פיתרון.

טימור והוואל גם לא מבריקים אך צריכים להישאר פה ולדעתי גם יישארו.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' מרץ 19, 2018 11:52 am, נערך 6 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:49 am 
מנהל פורום

דניאל
לא מסכים עם הציור הקודר שלך
אני כן רואה שיפור אצל קטש, כמו שאמרתי הרבה יותר תנועה בהתקפה והספסל הפסיק להראות כמו כיתה טיפולית
עם מאור היית כבר בתהומות של תבוסה משפילה ביד אליהו ועוד הפסד לגלבוע, חותם
יותם קיבל 3 מבטים פנויים לשלוש, נכון זה לא נכנס אבל זה אומר שמשהו עובד בתוכנית המשחק
המבחן של קטש יהיה בפלייאוף בעיקר סידרת רבע הגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:12 pm 
Junior

גם אני רואה שיפור ניכר, אבל זה עדיין מאוד רחוק מאוד מלהיראות כמו קבוצת כדורסל טובה. ברור שאם קינסי חוזר לכושר זה סיפור אחר, אבל לפני שמחליפים בקבוצה הזו 5-6 שחקנים אני לא רואה סיכוי למשהו שהוא יותר ממקרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:37 pm 
Junior

ערוץ הספורט העלה עכשיו לאתר כתבה על הפציעה של סקוורר והתמקדות בתנועה של דייסון, רק בלי לדבר על זה ישירות.

הזוי שמישהו חושב שהתנועה של דייסון הייתה על מנת לייצב את עצמו. זה גם מתעלם מההקשר של רצף אירועים על גבול האלימים שקדמו למהלך הזה. אני מהמהלך הראשון קלטתי שדייסון בעט בו אבל הייתי בטוח שזה לרגל הנגדית. בהילוך חוזר רואים שהבעיטה בהחלט תרמה לקיפול של הרגל ויש לה כמה אחוזים בפציעה.

היציבות של דייסון לא הייתה מוטלת בספק עם הרגל השמאלית, את הימנית הוא שלח בשביל לנקום/להחזיר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:45 pm 
Junior

סקוורר גמר את העונה, אגב.

בנושא אחר, העבודה של הכתבלב רועי גלסטון נושאת פרות. מי מדבר בכלל על איך מכבי, קבוצה עם פי 6 או פי 7 תקציב מחולון מפסידה לה 4 פעמים כולל תואר פעם אחת. מי מדבר על דיאנדרה קיין (שור מועד ופרחח ידוע) וג'קסון האלימים. כולם מדברים על כמה אוהדים שמקללים, ואפילו על אוהד מסוים שדקה ו-54 שניות לסיום הרבע השלישי ירק (את זה, בניגוד להרחקה של תומאס, עובד דווקא ראה) מאחורי הספסל.
לפחות אם לא על הפרקט אז בתקשורת הם עושים לנו בית ספר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:48 pm 
Junior

במקרה הייתי במשחק ונכון שאני כרגע מתעלם מכל הרקע של הסיפור, אבל עם היחס של הקהל לאליהו, אין לו שום סיכוי לחסור להפגין רמת משחק ראויה לשמה. כל החטאה מלווה בציקצוקים וגל של חוסר שביעות רצון ברמה שגומרת בטחון של כל שחקן, בטח מישהו כמו אליהו שמראש לא בדיוק סמל ליציבות מנטלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 12:50 pm 
Junior

אדום88 כתב:
דניאל כתב:

עצוב זה לא כי הכתובת הייתה על הקיר (לגבי יוגב, אליהו והלפרין). 3 ישראלים שדי היה ידוע שהתפוקה מהם תהיה מוגבלת אבל בסיוטים הכי גדולים שלנו לא ידענו עד כמה זה יהיה קטסטרופה.

יותם זה יותם. גם אם יהיה קטסטרופה לחלוטין הוא עדיין ה'מאמי' של הארנה, אבל אני מקווה בשבילו שזו עונת פרישה (הרי הקיץ נגמר החוזה שלו), והוא יישאר לתפקיד מקצועי במועדון.
יוגי - אני חושב שהוא הכי מאכזב בפער ניכר: אשים פה את הסטטיסטיקה העונתית שלו - 23 דקות בממוצע, 5 נקודות, 55.3% מהצבע, 33.3% מחוץ לקשת, 2.8 אסיסטים.
פשוט נורא. שוד לאור היום לכסף של אורי אלון...
ליאור אליהו - ברגע שיש לך בעיה בשריר החשק שום דבר לא יעזור. השחקן גמור ואינני יודע מה הולכים לעשות עם החוזה האסטרונומי שלו לעונת 18\\19, אבל אני מקווה שיש לזה פיתרון.

טימור והוואל גם לא מבריקים אך צריכים להישאר פה ולדעתי גם יישארו.

למרות שהכתובת הייתה על הקיר ההתדרדרות בחלק מהמקרים הרבה יותר דרמטית ממה שחשבו ומצד שני ההתפתחות של טימור הרבה יותר איטית.
זה גם מוביל לבעייה רצינית באיך שירושלים מנהלת את הסגל הישראלי שלה. אחרי כמה שנים של סגל טוב אבל צר להחריד שהתבסס על שלושה שחקנים בלבד (טימור, הלפרין ואליהו) ירושלים זכתה בלוטו עם ההבאה של הוואל. בקיץ הייתי בטוח שהעמדה שתתחזק בישראלי בכיר היא עמדה 3 גם בגלל החוסר המשמעותי בקבוצה וגם בגלל ההיצע הגדול יחסית (דאוסון, משעור, שמחון, בלייזר ועוד).
ניהול נכון היה צריך להביא למצב שיש 4-5 ישראלים בכירים בכל רגע נכון. דווקא יותם הוא לא הבעייה, כולם יודעים שהוא לקראת הסוף. אבל חוץ ממנו יש סימני שאלה משמעותיים על השאר, ואכזבה ביחס לציפיות:
- אוחיון הגיע הרבה יותר מהר ממה שחשבו לחלק היורד של הקריירה. הבעייה היא שהחתימו אותו ל-3 שנים. אני באמת לא מבין למה הוא היה הרכש הישראלי המוביל ולא אחד מהסמול פורוורדים שציינתי למעלה.
- בר טימור לא התקדם כבר 3 שנים. פעם הוא היה הבטחה גם ברמה של הנבחרת, כרגע הוא בספק גדול מאד גם מבחינת הרמה שהפועל מכוונת אליה
- אליהו הוא אכזבה עצומה מבחינתי - לא התרשמתי שהגיל פגע לו באתלטיות, בעיה בשריר החשק מיד הייתה לו, אבל השחקן שאנחנו רואים השנה הוא צל חיוור מאד של מה שראינו ממנו בירושלים בשנים הקודמות. זה בעייה רצינית כי במקום אחד הישראלים המובילים, שאמור תיאורטית להיות פקטור גם באירופה, קיבלנו שחקן שכנראה נצטרך להיפרד ממנו בקיץ
- הוואל נראה הכי מבטיח בגלל העמדה, הגיל והיכולת אבל השנה יש יותר מדי סימני שאלה - רעשים על התנהגות, פציעות רבות ודיבורים על חוזה ביורוליג.

זה אומר שכרגע יש 0 ישראלים בטוחים לשנה הבאה, ובגלל ההיצע הנמוך שיש אני לא רואה איך בשנה הבאה יצליחו לבנות סגל ישראלי חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 1:34 pm 
Hall of Famer

בר טימור ישאר לדעתי באלף אחוז , וגם יוגב לדעתי. ליאור , אלא אם כן ייתן סוף עונה הירואית, יפרוש לדעתי או יילך להפועל ת"א כזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 2:00 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
בר טימור ישאר לדעתי באלף אחוז , וגם יוגב לדעתי. ליאור , אלא אם כן ייתן סוף עונה הירואית, יפרוש לדעתי או יילך להפועל ת"א כזה.

יוגב לא ישאר כנראה אבל עוד חזון למועד
סוף סוף קינזי חזר לעצמו בשני צידיהמגרש.לפחות אצל קטש יש תרגילים בהתקפה אמנם הרבה פיקאנדרול אבל גם זה משהו.
הוואל כנראה יהיה כשיר מול חולון במוצש.

היום משחקי הפיילפור של התחתית :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: