אדום88 כתב:
דניאל כתב:
עצוב מה שנהיה מהישראלים של ירושלים. הלפרין עוד הראה משהו בתחילת השנה אבל נראה גמור עכשיו. טימור קיבל אשראי אינסופי ונתן משחק לא רע, אבל גם המון שטויות ובאופן כללי יש הרגשה שזו ההזדמנות האחרונה שלו. אליהו זה פשוט עצוב. שחקן גמור לגמרי, למרות שמבחינה פיזית הוא נראה בסדר. מצב מאד מדאיג גם לקראת השנה הבאה.
עצוב זה לא כי הכתובת הייתה על הקיר (לגבי יוגב, אליהו והלפרין). 3 ישראלים שדי היה ידוע שהתפוקה מהם תהיה מוגבלת אבל בסיוטים הכי גדולים שלנו לא ידענו עד כמה זה יהיה קטסטרופה.
יותם זה יותם. גם אם יהיה קטסטרופה לחלוטין הוא עדיין ה'מאמי' של הארנה, אבל אני מקווה בשבילו שזו עונת פרישה (הרי הקיץ נגמר החוזה שלו), והוא יישאר לתפקיד מקצועי במועדון.
יוגי - אני חושב שהוא הכי מאכזב בפער ניכר: אשים פה את הסטטיסטיקה העונתית שלו - 23 דקות בממוצע, 5 נקודות, 55.3% מהצבע, 33.3% מחוץ לקשת, 2.8 אסיסטים.
פשוט נורא. שוד לאור היום לכסף של אורי אלון...
ליאור אליהו - ברגע שיש לך בעיה בשריר החשק שום דבר לא יעזור. השחקן גמור ואינני יודע מה הולכים לעשות עם החוזה האסטרונומי שלו לעונת 18\\19, אבל אני מקווה שיש לזה פיתרון.
טימור והוואל גם לא מבריקים אך צריכים להישאר פה ולדעתי גם יישארו.
למרות שהכתובת הייתה על הקיר ההתדרדרות בחלק מהמקרים הרבה יותר דרמטית ממה שחשבו ומצד שני ההתפתחות של טימור הרבה יותר איטית.
זה גם מוביל לבעייה רצינית באיך שירושלים מנהלת את הסגל הישראלי שלה. אחרי כמה שנים של סגל טוב אבל צר להחריד שהתבסס על שלושה שחקנים בלבד (טימור, הלפרין ואליהו) ירושלים זכתה בלוטו עם ההבאה של הוואל. בקיץ הייתי בטוח שהעמדה שתתחזק בישראלי בכיר היא עמדה 3 גם בגלל החוסר המשמעותי בקבוצה וגם בגלל ההיצע הגדול יחסית (דאוסון, משעור, שמחון, בלייזר ועוד).
ניהול נכון היה צריך להביא למצב שיש 4-5 ישראלים בכירים בכל רגע נכון. דווקא יותם הוא לא הבעייה, כולם יודעים שהוא לקראת הסוף. אבל חוץ ממנו יש סימני שאלה משמעותיים על השאר, ואכזבה ביחס לציפיות:
- אוחיון הגיע הרבה יותר מהר ממה שחשבו לחלק היורד של הקריירה. הבעייה היא שהחתימו אותו ל-3 שנים. אני באמת לא מבין למה הוא היה הרכש הישראלי המוביל ולא אחד מהסמול פורוורדים שציינתי למעלה.
- בר טימור לא התקדם כבר 3 שנים. פעם הוא היה הבטחה גם ברמה של הנבחרת, כרגע הוא בספק גדול מאד גם מבחינת הרמה שהפועל מכוונת אליה
- אליהו הוא אכזבה עצומה מבחינתי - לא התרשמתי שהגיל פגע לו באתלטיות, בעיה בשריר החשק מיד הייתה לו, אבל השחקן שאנחנו רואים השנה הוא צל חיוור מאד של מה שראינו ממנו בירושלים בשנים הקודמות. זה בעייה רצינית כי במקום אחד הישראלים המובילים, שאמור תיאורטית להיות פקטור גם באירופה, קיבלנו שחקן שכנראה נצטרך להיפרד ממנו בקיץ
- הוואל נראה הכי מבטיח בגלל העמדה, הגיל והיכולת אבל השנה יש יותר מדי סימני שאלה - רעשים על התנהגות, פציעות רבות ודיבורים על חוזה ביורוליג.
זה אומר שכרגע יש 0 ישראלים בטוחים לשנה הבאה, ובגלל ההיצע הנמוך שיש אני לא רואה איך בשנה הבאה יצליחו לבנות סגל ישראלי חזק.