סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 2:06 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
RREEDDTT. כתב:
הוואל כנראה יהיה כשיר מול חולון במוצש.
זו בשורה חשובה, בלתי נסבל לראות את רם אליאספור הנגר.

תעודת עניות למועדון ששואף לזכות ביורוקאפ ששחקן כזה גרוע משחק בו, אפילו בתור שחקן 11 ברוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 2:09 pm 
Hall of Famer

זו אכן בשורה חשובה , רק היא לא אמינה בשיט.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 3:00 pm 
Hall of Famer

אם הרצליה מפסידה הערב (ואם ציונה מנצחת בנהריה), היא חוזרת אל מתחת לקו האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 3:29 pm 
Junior

אבימאל כתב:
אם הרצליה מפסידה הערב (ואם ציונה מנצחת בנהריה), היא חוזרת אל מתחת לקו האדום.

נו ו..?

יש עוד 13 משחקים עד לרגע שבו מוכרזת היורדת. כרגע אי אפשר לנבא מה יהיה ובוודאי שלא על סמך מיקום כזה או אחר בחודש מרץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:33 pm 
מנהל פורום

Shiver כתב:
לא ראו כלום על ספאחיה במנהלת?

הנה סרטון של התקרית. נראה כמו כלום ושום דבר.
לא היה שום עימות משמעותי שדורש התערבות משמעתית.

https://www.mako.co.il/Sports-basketbal ... 2074266934

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:39 pm 
Junior

ספאחיה משום מה נראה פתאום סב לאחור ורץ באמוק מהמנהרה לכיוון אותו אוהד אבל זה בטח כי הוא נזכר ששכח להגיד לאותו אוהד שהוא אהב את הבדיחה עם הטישו.

בחור רגוע וג'נטלמן סך הכל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:43 pm 
Sophomore

גם בערוץ של מכבי ורועי כהן מפרסמים את צילומי האבטחה - http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75321.html

לא התרגשתי ככה מאז הפרק האחרון של פאודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:45 pm 
Sophomore

לאומית כתב:
ספאחיה משום מה נראה פתאום סב לאחור ורץ באמוק מהמנהרה לכיוון אותו אוהד אבל זה בטח כי הוא נזכר ששכח להגיד לאותו אוהד שהוא אהב את הבדיחה עם הטישו.

בחור רגוע וג'נטלמן סך הכל....

צודק , מגיע לו עונש מוות , תוך כדי כמובן יריקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא ראיתי "תנועות מאיימות" או נסיון לעלות ליציע או משהו, אבל מה יש לספאחיה בכלל לרוץ אליו?
לא יאומן איזה חמום מוח נהייה ממנו. וגם מאמן לא ממש טוב. וגם, כמו שכתבתי קודם, מה הוא חושב שהוא משיג בזה? יקבל את זה פי 10 במשחק הבא בחולון.
העונה הזו בין כה אבודה, שיישאר עד סוף העונה ויאכל את הקבוצה שבישל. אחר כך, אם החוזה מאפשר בעלות סבירה - הביתה ומהר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:52 pm 
Sophomore

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

במכתב שהעביר לנפתלי גושן, כתב טל אור כי: “קראתי את דו”ח השיפוט ודו”ח המשקיף של המשחק שבנדון, המדברים בעד עצמם והנוגעים בין היתר, לאירועים חריגים, אלימים וחמורים שאירעו במשחק כדלקמן – מצד יו”ר קבוצת הפועל חולון איתן לנציאנו, אשר ברבע השלישי למשחק, לאחר שריקה לעבירה לחובת קבוצתו ‘נעמד מתחת לסל והתחיל למחות בצורה קולית ובתנועות ידיים בוטות ומאיימות כלפי צוות השיפוט’. כאשר ‘הפועל גררה התלהטות של הקהל’ וכי למרות שהתבקש לעזוב את המקום ע”י המשקיף ושופטי המשחק, ‘נשאר בתחומי המגרש’”.

עוד הוסיף: “מצד אוהדי הפועל חולון – במהלך פסק זמן ברבע השלישי, אוהדים שעמדו מאחורי ספסל קבוצת מכבי ת”א ‘ירק לעבר ספסל מכבי ת”א’, תוך ששוטרים הוזעקו למקום על מנת ‘להשליט לסדר’. מצד אוהדי הפועל חולון ושחקני מכבי ת”א – ‘לקראת סיום שלב הארכת המשחק, נעמד אוהד הפועל חולון בסמיכות קו האורך לאחר שכדור המשחק יצא לכיוון מושבו. האוהד ושחקני מכבי ת”א (דיאנדרה קיין ופייר ג’קסון) התעמתו ולאחר התערבות כוח האבטחה המשחק חודש’. בעניין זה ציין המשקיף ‘נוצר מגע בין שני אוהדי חולון שישבו סמוך לפרקט לבין שחקני מכבי ת”א’”.

אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:57 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לא ראיתי "תנועות מאיימות" או נסיון לעלות ליציע או משהו, אבל מה יש לספאחיה בכלל לרוץ אליו?
לא יאומן איזה חמום מוח נהייה ממנו. וגם מאמן לא ממש טוב. וגם, כמו שכתבתי קודם, מה הוא חושב שהוא משיג בזה? יקבל את זה פי 10 במשחק הבא בחולון.
העונה הזו בין כה אבודה, שיישאר עד סוף העונה ויאכל את הקבוצה שבישל. אחר כך, אם החוזה מאפשר בעלות סבירה - הביתה ומהר.

ספחיה עצבני , אין ספק , וגם אני לא סובל אותו כמאמן ומנהל משחק , אבל להגיד הוא בישל את הקבוצה? רחוק מהאמת. הישראלים הוחתמו מבלי בכלל שהוא מכיר אותם , הוא העדיף שחקן אחר ע"פ קול , והתחנן לחיזוק והושב ריקם , נניח ובתום העונה יעזוב , זה ישנה משהו?
ניקולה יחתים עוד מכר קרואטי (פראסוביץ'?) הנהלת מכבי תמשיך לתת תקציב של תחתית יורוקאפ , והמאמן הבא יישאר לחטוף את הריקושטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 5:57 pm 
Junior

לא היו שום יריקות. הבנתי שעברו על כל שניה בסרטון הזה. המשקיף יצטרך להוכיח איך הוא הצליח לראות את זה ממרחק כמה עשרות מטרים.

ולגבי ספחיה, לא עונש מוות ולא הרחקה. חס וחלילה. שימשיך לעמוד על הקווים ולשעשע אותנו עם הראיונות בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:08 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ספחיה עצבני , אין ספק , וגם אני לא סובל אותו כמאמן ומנהל משחק , אבל להגיד הוא בישל את הקבוצה? רחוק מהאמת. הישראלים הוחתמו מבלי בכלל שהוא מכיר אותם , הוא העדיף שחקן אחר ע"פ קול , והתחנן לחיזוק והושב ריקם , נניח ובתום העונה יעזוב , זה ישנה משהו?
ניקולה יחתים עוד מכר קרואטי (פראסוביץ'?) הנהלת מכבי תמשיך לתת תקציב של תחתית יורוקאפ , והמאמן הבא יישאר לחטוף את הריקושטים.

20 מיליון דולר ואפילו פחות מזה זה לא תחתית יורוקאפ. השנה זה פחות כי צריך לאזן את ה-30 מיליון מהעונה הקודמת, אבל זה סדר הגודל של תקציב בשנה רגילה במכבי.
ואם אני לא טועה ספאחיה עצמו אמר בתחילת העונה שהקבוצה נבנתה על ידו, או לפחות בשיתופו.
והוא מעבר לעצבני. הוא חסר שליטה עצמית ומבייש את הרקורד שלו, ככל שיש לו. הוא נלעג בהגיון המעוות שלו ומאשים את כולם בחדלון שלו. הוא כמו מוריניו רק עם רקורד פחות מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:20 pm 
Junior

צפיתי בסרטון בספורט 5.
זה מזכיר את הדרייב אין שמה היציע מאחורי הסל הוא גם כן סמוך למנהרת השחקנים.

השוטרים היו חייבים לחצוץ בין הקהל של חולון למנהרת השחקנים...לא הגיוני שהליצן הזה אוהד חולון מסובב את הראש שלו 180 מעלות לתוך המנהרה ו"מברך" את מי שהוא רוצה.

זה סתם יוצר מהומות. תמיד שאנחנו מגיעים לדרייב אין יש שם כוח אבטחה (בממשק בין היציע למנהרת השחקנים). ובצדק...אף אחד לא צריך לדחוף את הראש שלו לתוך מנהרת השחקנים ולהצית בכוונה מהומות. אפשר לקלל ולעודד 40 דקות בזמן המשחק, מנהרת השחקנים צריכה להיות סטרילית

דרך אגב ספאחיה כן רץ באמוק להתעמת עם הליצן החולוני אבל זה נראה פחות בקטע אלים ממה שנטען

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:36 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Equilibrium כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

20 מיליון דולר ואפילו פחות מזה זה לא תחתית יורוקאפ. השנה זה פחות כי צריך לאזן את ה-30 מיליון מהעונה הקודמת, אבל זה סדר הגודל של תקציב בשנה רגילה במכבי.
ואם אני לא טועה ספאחיה עצמו אמר בתחילת העונה שהקבוצה נבנתה על ידו, או לפחות בשיתופו.
והוא מעבר לעצבני. הוא חסר שליטה עצמית ומבייש את הרקורד שלו, ככל שיש לו. הוא נלעג בהגיון המעוות שלו ומאשים את כולם בחדלון שלו. הוא כמו מוריניו רק עם רקורד פחות מרשים.

אין לנו וויכוח על ספחיה , אני חותם על המשפט האחרון שלך , אבל לא אני ולא אתה יודעים מה בדיוק התקציב של מכבי (אשמח לגלות שאני טועה) ובעיקר , מה הוא תקציב השחקנים , לא הייתי קונה את כל מה שספחיה אומר בנושא החתמות השחקנים , הוא מיישר קו עם ההנהלה , וברור שהוא היה שותף בבחירת הזרים , אבל לגבי הישראלים? ספחיה בכלל יודע מי זה משעור? מי זה זוסמן? על אחת כמה וכמה מי זה שגב? אם אינני טועה טיוס הוחתם לפני ספחיה , ולפחות ממקור אחד קראתי שהוא לא רצה את קול , אז יש פה הרבה גוונים של אפור , רק שום דבר לא סקסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:42 pm 
Sophomore

בחזרה למחזור , אמש שצפיתי במשחק של ירושליים מול גליל , היתה שם איזו התקוטטות קלה , אני כבר לא זוכר מי עם מי (נדמה לי הריסון ורוברטס) , מאד דומה למה שהיה בין אלכסנדר ותומאס , רק שפה החליטו שלא יהיה טכנית לשני הצדדים , ופשוט הניחו לזה
חבל לי שגם במשחק מול חולון למכבי שהוא משחק ייצרי במלוא מובן המילה , לא השתמשו בהגיון הזה , בכלל , כל הנושא של כמויות הטכניות , כמויות העבירות בלתי ספורטיביות , ההרחקות בעקבות זה - פשוט מוציאים את כל האמוציות מהמשחק , היום בשביל ששחקן לא יחטוף טכנית , הוא צריך להיות מינימום אוטיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:51 pm 
Junior

שמעתי את התזה. ועדיין טכנית פה, טכנית שם, זריקות עונשין, נשימה עמוקה ואולי דייסון היה מתגבר על עצמו ורגל הימין הקופצנית שלו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 6:55 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
שמעתי את התזה. ועדיין טכנית פה, טכנית שם, זריקות עונשין, נשימה עמוקה ואולי דייסון היה מתגבר על עצמו ורגל הימין הקופצנית שלו.

"הרגל המייצבת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 7:32 pm 
Junior

אתה אקויליבריום, אתה אמור להבין בזה. ואם כבר ענייני איזון - משעשעים לא פחות מאוהדי הפועל שמאוד אמפתיים כלפי הצורך של דייסון לייצב את עצמו בעזרת בעיטה ברגל של סקוורר, הם כמה מאוהדי מכבי שרק לא מזמן דרשו שמקניל יוענש על סמך מה שהוא היה עושה אם לא היו תופסים אותו, אבל הרבה פחות מתרגשים מהריצה של ספאחיה לעבר אוהד חולון.

ומילה אחרונה על ספאחיה: משוגע בעיניי איך דוקא בנאדם שאשכרה יש נגדו עדויות על ביצוע של פשעי מלחמה ושמראה פעם אחרי פעם שיש לו בעיה קשה של שליטה בעצבים הרופפים שלו, זוכה פה כבר קדנציה שנייה לתדמית הג׳נטלמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 7:50 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
אתה אקויליבריום, אתה אמור להבין בזה. ואם כבר ענייני איזון - משעשעים לא פחות מאוהדי הפועל שמאוד אמפתיים כלפי הצורך של דייסון לייצב את עצמו בעזרת בעיטה ברגל של סקוורר, הם כמה מאוהדי מכבי שרק לא מזמן דרשו שמקניל יוענש על סמך מה שהוא היה עושה אם לא היו תופסים אותו, אבל הרבה פחות מתרגשים מהריצה של ספאחיה לעבר אוהד חולון.

ומילה אחרונה על ספאחיה: משוגע בעיניי איך דוקא בנאדם שאשכרה יש נגדו עדויות על ביצוע של פשעי מלחמה ושמראה פעם אחרי פעם שיש לו בעיה קשה של שליטה בעצבים הרופפים שלו, זוכה פה כבר קדנציה שנייה לתדמית הג׳נטלמן...

https://sports.walla.co.il/item/1746852

אכן. מה שיפה שגם היום, כמו אז, הוא ממשיך להתעלל באזרחים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:26 pm 
מנהל פורום

זה הזמן לחשוף את פועלו ושיטותיו של מזרחי כחוקר מצח.

מעניין לעניין באותו בניין. גם אחרי ההסברים המלומדים שלא לומר המשעשעים של הנביא אני לא משוכנע שמדובר בבעיטה. אחרי הכל מהות העבירה שיחזקאל ביצע הייתה כניסה למסלול הריצה של דייסון לסל. אז זה בסדר לשבת בכורסא לנשנש בוטנים אמריקאים ולהגיד מה הבעיה לשמור על שתי רגליים על הקרקע. זה בסדר אבל לא משכנע אותי
אבל אם התקרית תשכנע את הפועל לא להשאיר אותו בעונה הבאה.
דיינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:29 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Equilibrium כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אין לנו וויכוח על ספחיה , אני חותם על המשפט האחרון שלך , אבל לא אני ולא אתה יודעים מה בדיוק התקציב של מכבי (אשמח לגלות שאני טועה) ובעיקר , מה הוא תקציב השחקנים , לא הייתי קונה את כל מה שספחיה אומר בנושא החתמות השחקנים , הוא מיישר קו עם ההנהלה , וברור שהוא היה שותף בבחירת הזרים , אבל לגבי הישראלים? ספחיה בכלל יודע מי זה משעור? מי זה זוסמן? על אחת כמה וכמה מי זה שגב? אם אינני טועה טיוס הוחתם לפני ספחיה , ולפחות ממקור אחד קראתי שהוא לא רצה את קול , אז יש פה הרבה גוונים של אפור , רק שום דבר לא סקסי.

הישראלים זה הבעייה שלך? רמתם ידועה, חייבים אותם בגלל החוק הישראלי אז הם ישנם, ובמכבי בסך הכל אספו את הישראלים הטובים ביותר עד כמה שזה עצוב שאלה הטובים ביותר. ספאחיה ירום הודו לא היה בוחר טובים יותר, כי אין.
הבסיס לקבוצה כמו בכל קבוצה בדור הזה שאין בו ישראלים - הם הזרים. ובזה יש לספאחיה חלק גדול על פי עדותו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:35 pm 
Junior

אז גם מזרחי וגם ספאחיה היו במשטרה צבאית, ממש אחוות ג׳ובניקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:52 pm 
Junior

uriel17 כתב:
זה הזמן לחשוף את פועלו ושיטותיו של מזרחי כחוקר מצח.

מעניין לעניין באותו בניין. גם אחרי ההסברים המלומדים שלא לומר המשעשעים של הנביא אני לא משוכנע שמדובר בבעיטה. אחרי הכל מהות העבירה שיחזקאל ביצע הייתה כניסה למסלול הריצה של דייסון לסל. אז זה בסדר לשבת בכורסא לנשנש בוטנים אמריקאים ולהגיד מה הבעיה לשמור על שתי רגליים על הקרקע. זה בסדר אבל לא משכנע אותי
אבל אם התקרית תשכנע את הפועל לא להשאיר אותו בעונה הבאה.
דיינו

עוד דבר שמחזק את זה שמלבד הפורום פה, אף אחד לא מדבר על זה. לא חושב שאנשי התקשורת היו מתעלמים מלעשות מטעמים על חשבונו של דייסון ולו היה את הספק הקל ביותר......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 9:31 pm 
Junior

דניאל כתב:
אני באמת לא מבין למה הוא היה הרכש הישראלי המוביל ולא אחד מהסמול פורוורדים שציינתי למעלה.

אהה, זה דיי ברור. זה בגלל שהוא פוינט גארד.

@ראובן_בוא_לפה

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: