סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

בית הדין לערעורים
יזכה 0%  0%  [ 0 ]
יקל 19%  19%  [ 3 ]
יותיר על כנו 56%  56%  [ 9 ]
יחמיר 25%  25%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 16
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:42 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אשתך זו לא הוכחה לכך שאינך גזען, כפי שהעובדה שהיטלר הציל חבר יהודי ששירת איתו במלחמת העולם הראשונה לא מלמדת על כך שהוא לא היה אנטישמי. התבטאות גזענית מאידך גיסא, כן יכולה ללמד על זה. לא במאה אחוז, אבל יכולה ללמד על קווי אופי גזעניים.
ולא, אתה יכול להיות רגוע, לא השוויתי אותך להיטלר.

לגביי הטייסים - יש המונים שחולקים עליך. כולל כאלה ששירתו כטייסים. כנראה שכן יש בסיס לטענה הזאת, גם אם היא לא מתיישבת לך באזור נוח. כנראה שכמו במקרה של אלאור, הכל תלוי בשאלה מבעד לאיזה משקפיים אתה רואה את המציאות.

ואני לא צריך להביא הוכחה לכך שאני לא מטומטם שעה שזה פשוט לא נכון. באותה מידה אני יכול לטעון שאתה סכיזופרן. אז אנא ממך, הבא נחסוך את הצורך להוכיח משהו האחד לשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 8:47 pm 
Hall of Famer

אל תביא הוכחה, אני ממש לא צריך כזאת.
זאת הנחה שאני מניח כרגע, בדיוק כפי שאתה מניח שאני גזען.

לא מבין איך לקרוא לאזריה (ושמצידי היתה נכונה גם לו היו קוראים לו רבינוביץ') ערס זה גזעני. המעשה שלו היה ערסי במובהק.

ולגבי הטייסים. אני מסכים שהדברים אינם שחור ולבן, בדיוק כפי שהכיבוש אינו שחור ולבן. ועדיין, הם עשו דברים תחת הנחיות ואידיאולוגיה כזאת או אחרת (מוצדקת או לא) - או במילים אחרות - ערסים חמומי מוח, הם לא. מקסימום (ואני לא אומר שכך אני חושב) - רוצחים קרי לב. אבל זה כבר נושא אחר לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 9:01 pm 
Junior

נורטון כתב:
אל תביא הוכחה, אני ממש לא צריך כזאת.
זאת הנחה שאני מניח כרגע, בדיוק כפי שאתה מניח שאני גזען.

לא מבין איך לקרוא לאזריה (ושמצידי היתה נכונה גם לו היו קוראים לו רבינוביץ') ערס זה גזעני. המעשה שלו היה ערסי במובהק.

ולגבי הטייסים. אני מסכים שהדברים אינם שחור ולבן, בדיוק כפי שהכיבוש אינו שחור ולבן. ועדיין, הם עשו דברים תחת הנחיות ואידיאולוגיה כזאת או אחרת (מוצדקת או לא) - או במילים אחרות - ערסים חמומי מוח, הם לא. מקסימום (ואני לא אומר שכך אני חושב) - רוצחים קרי לב. אבל זה כבר נושא אחר לגמרי.

שוב, בוא נימנע מהכפשות ומהצורך להוכיח משהו אחד לשני. סה"כ, תאמין או לא, אני מעריך את דעותייך במקרים רבים.

ערס זו דרך חיים שלמה, שמתבטאת בהתנהגות יומיומית דוחה. נניח והמעשה שהוא עשה הוא ערסי, זה לא מלמד שהוא בהכרח מתנהג ככה כל הזמן, בטח כשמנגד יש עדויות אופי כל כך חיוביות לגביו.
ולא סתם מצאתי צורך להתעכב על המילה הזאת. אני רואה שרבים (בלי להיכנס למוצאם, "כמובן") מגדירים אותו ואת משפחתו כערסים, בבונים וכו'. קל מאוד לתייג אותו, כבחור מזרחי מרמלה, כערס. לא ראיתי שאת האנס ארז אפרתי מישהו בזמנו כינה ערס. נהפוך הוא, כתבות אופי רבות נעשו עליו בניסיון להבין כיצד "אחד מטובי בחורינו" עשה כזה דבר. כנ"ל הסיקור התקשורתי שקיבלה פרשת אייל גולן (שנשחט מכל כיוון) והקטינות לעומת הסיקור המאוד אוהד ומכיל שקיבל ברלד כשנטען לגביו שהטריד או אנס מישהי.

ובעיניי, להפציץ אוכלוסיית אזרחים מהאוויר, גם אם זה נעשה בהוראת מפקדים, זו בריונות מהסוג הכי נלוז שאפשר (הרי אותם טייסים נלחמו על הזכות להיות טייסי קרב כשהם יודעים בדיוק במה כרוך הדבר). כמה כיף להיות שם למעלה וללחוץ על כפתור שברגע אחד משמיד משפחות שלמות ולדעת שאין סיכוי שמישהו יכול לגעת בך. אז מה ההבדל בדיוק בין בריונות לערסיזם? וגם אם נזרום עם עולם ההגדרות שלך, האם טוב פסיכופת קר לב שמחסל אזרחים מערס שסה"כ חורר גולגולת של מי שבא לרצוח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 9:16 pm 
Hall of Famer

או, שאלה טובה.
יורם שקולניק הוא אידיאולוג (מצטער, לא היה משהו באזריה שגרם לי לחשוב שהוא אידיאולוג), ועדיין סביר להניח שהוא נבזה יותר (או לכל הפחות באותה מידה) מאזריה. ברוך גולדשטיין כנראה היה גם חמום מוח וגם אידיאולוג, והוא בוודאי שפל מאזריה (שכאמור, בסופו של דבר, הרג מחבל). גם המחבל עצמו אגב, הוא אידיאולוג (אולי חמום מוח, אין לי מושג, אולי לא) - וגם הוא בוודאי שפל יותר מאשר אזריה.
רוב הרוצחים הגדולים בהיסטוריה הם אידיאולוגים והם שפלים מאזריה בכמה קני מידה (בעיניי, בכלל אידליאסטים, כמעט לא משנה מאיזה צד של המפה, ובתנאי שהם דוגמטיים וחסרי גמישות, הם חבורה של מפגרים שטוב לעולם בלעדיהם).

בקצור, לא על זה דיברתי. אזריה הרג לא בגלל שהוא אידיאולוג אלא בגלל שהוא ערס (ואם תרצה, אז עזוב את המילה ערס - "חמום מוח" גם טוב). וזה כל מה שדיברתי עליו. האם מגיע לחמום מוח, פרס בדמות מאות אלפי שקלים? אתמהה, אבל אצלי התשובה המובהקת היא לא. הוא אדיוט חמום מוח שקיבל עונש קטן וזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 9:28 pm 
Junior

מצטער, אני לא ממש מבין את ההבדל (וגם לא רואה את הצורך לעשות את ההבחנה הזאת) בין סתם חמום מוח לבין "אידאולוג" שגם הוא חמום מוח וחצי. וגם חמום מוח הוא לא בהכרח ערס. הוא פשוט חמום מוח.
ושוב, אני עדיין לא מוציא מכלל אפשרות שאלאור באמת פעל מתוך אינסטינקט הנובע מחשש אמיתי. קביעה משפטית (אמת משפטית במילים אחרות) לא תמיד חופפת את האמת כהווייתה.

ומגיע לו את הכסף בגלל שנעשה לו, לדעת התורמים שהיא גם דעתי, עוול על עצם העמדתו לדין פלילי (שנסתיימה בעונש מאסר).

אגב, אני חוזר שוב על השאלה שלי - אם אתה יוצא חוצץ נגד המעשה של אלאור, כיצד זה מתיישב עם המסקנה הסופית שלך שלא היה צריך לכלוא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 9:52 pm 
Junior

ציטוט:
"ביבי יקוקסינל, מה הפסקת אש? כנסו באימא שלהם"

נחשו נחשו איזה אדם לא ערס רשם את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 9:58 pm 
Junior

רק למען הסדר הטוב, אני מזכיר שאמרתי את זה:
זה כן אני כתב:
ובמאמר מוסגר אציין כי ההנחה שלך לגביי היותו "ערס" לא אומרת דבר על אלאור כפי שהיא מרמזת על דעותייך הגזעניות. כלומר, יכול להיות שהוא כן, אבל אתה לא מכיר אותו, מעולם לא דיברת איתו ואין לך מושג קלוש לגביי אופיו. דווקא כל עדויות האופי שנתקבלו לגביו מלמדים על אדם ממושמע, חייל למופת ואף אסיר למופת. לא מסתדר עם דמות הערס הממוצע.

אגב, גם אמרות מהסוג הנ"ל של ילד בן 17-18 לא בהכרח מלמדות שהוא ערס (למרות שיכול להיות שהוא כן). מכיר המון בני טובים שמדברים ככה, ושבשום אופן לא ניתן להגיד עליהם שהם ערסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 12:17 am 
Junior

יש לי עדות אופי לכך שאלאור לא ערס. ראיתי אותו במקס ברנר ביום שישי לפני חצי שנה בערך. איזה ערס הולך למקס ברנר ביום שישי?!

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 12:37 am 
Hall of Famer

ממתי יש משוואה ערס=רוצח (וכן להרוג בן אדם שלא מהווה סכנה גם אם הוא מחבל זה רצח, לא יודע מאיזה דרגה)?
המעשה של אזריה לא קשור בכלל להיותו ערס או לא ערס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 6:36 am 
Sophomore

נורטון, אשמח אם תוכל להסביר למה לא היית נותן עונש לאזריה, על אף ש''הרג מישהו שלא היווה סכנה של ממש''

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 7:34 am 
Hall of Famer

כי הוא הרג בן מוות. אני מניח שכן מגיע לאזריה עונשון אבל בסופו של דבר הוא הרג מישהו שלא רק שמגיע לו למות. אלא הלך למשימה בידיעה שיש סיכוי טוב שימות. בן מוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 7:45 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כי הוא הרג בן מוות. אני מניח שכן מגיע לאזריה עונשון אבל בסופו של דבר הוא הרג מישהו שלא רק שמגיע לו למות. אלא הלך למשימה בידיעה שיש סיכוי טוב שימות. בן מוות

בואו נשים דברים על דיוקם, אלאור אזריה לא הלך לכלא בגלל שהוא הרג מחבל בן מוות, אלאור אזריה נכנס לכלא כי במדינה מתוקנת, היחיד שיש לו סמכות להגדיר האם אדם (שלא מהווה סכנה מיידית וממשית) הוא בן מוות זה בית משפט צבאי, ולא אף אחד אחר. אז היום מחבל מנוטרל הוא בן מוות (אם ככה, אז למה שאני לא אכנס למתקן שכלואים בו אסירים בטחוניים ואתחיל לרסס עם נשק אוטומטי? אני אולי אשב קצת בכלא אבל אח"כ בטח אקבל מיליונים), מחר פדופיל שאנס ילדים קטנים, מחרתיים מישהו שגנב כסף ובעוד שבוע מישהו שתפס לך את החניה. על זה אפשר להוסיף את העובדה שהוא ביצע ירי ללא צורך וסיכן אנשים שסובבים אותו, שלפי קביעת בית המשפט הוא שיקר גם בחקירה וגם בבית המשפט ועוד כהנה וכהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 10:54 am 
Hall of Famer

תמונה

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 11:04 am 
Junior

עופר מה שאתה שם פה רק מחזק את טענותיו של זה כן אני. תראה איזה מלאך אלאור - איך הוא שומר בקנאות על מצוות "כבד את אביך ואת אימך".

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 11:52 am 
Hall of Famer

בהחלט נראה בחור איכותי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 12:08 pm 
Junior

מלח הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:02 pm 
Junior

לא שונה מאוד מהדברים שאמר בזמן צוק איתן הערס הגדול, חיים הכט, בצורה טיפה יותר מעודנת. בכל זאת, רדיו ולא פרופיל פייסבוק אישי, לא נעים (יכול רק לדמיין איך הוא התבטא בקרב הסובבים אותו בחדרי חדרים).
מכיר המון אנשים שמדברים ככה ושדיברו ככה בתקופת צוק איתן ושלא ניתן לרגע אחד להצביע עליהם כערסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:10 pm 
Junior

מה שנקרא, "לא שופטים אדם בעת כעסו". לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:11 pm 
Junior

משהו כזה, אבל ברור לי שעלם חמודות מושלם שכמוך לא יתחבר למשפט כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:14 pm 
Junior

שכחת לציין שאני אשכנזי ואליטיסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:26 pm 
Junior

אני מניח שזה הדיכאון מקיצור העונש שגורם לך להישמע כ"כ מריר היום.
גם זה עובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:38 pm 
Junior

תתפלא, אבל אין לי שום בעיה עם קיצור העונש. מן הסתם, זה מה שהנחתי שיקרה כשמראש נקבע כזה עונש מגוחך.

למעשה, אני סתם נהנה להטריל את הדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:42 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אני מניח שזה הדיכאון מקיצור העונש שגורם לך להישמע כ"כ מריר היום.
גם זה עובר.

תגיד , אתה באמת חושב שיש אנשים שקיבלו דיכאון מזה שקוצר העונש...? ברצינות אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 3:46 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
לא שונה מאוד מהדברים שאמר בזמן צוק איתן הערס הגדול, חיים הכט, בצורה טיפה יותר מעודנת. בכל זאת, רדיו ולא פרופיל פייסבוק אישי, לא נעים (יכול רק לדמיין איך הוא התבטא בקרב הסובבים אותו בחדרי חדרים).
מכיר המון אנשים שמדברים ככה ושדיברו ככה בתקופת צוק איתן ושלא ניתן לרגע אחד להצביע עליהם כערסים.

חיים הכט או אמנון אברמוביץ'?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 5:08 pm 
Junior

חיים הכט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], sir charles ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: