סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 11:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:33 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עמית שמחון (שיחגוג בשנה הבאה 30) בעונה פ-נ-ו-מ-נ-ל-י-ת, מנצח עוד משחק לאילת.

פשוט תענוג. בשידור הכתירו אותו כ"צבר הכי טוב בליגה", אני מסכים. יריב ראוי לתואר הזה הוא דאוסון אבל אני מפרגן לעמית שמחון רק בגלל הבדלי המיקום בין הקבוצות...

הקורא גיא הראל עדיין מנהל מקצועי בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 10:47 pm 
Sophomore

ובינתיים אלי סהר טוען שיפתח זיו סגר בירושליים,
והודעה על כך תצא בקרוב.
מישהו שמע משהו?

עריכה-
2 דק מאוחר יותר הוא אומר שירושליים מכחישה,
ויש שחקן אחר על הכוונת...

לא מספיק שצריך לסבול תבלבולי שכל שלו על מה שקורה על הפרקט, עכשיו גם על שוק ההעברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:12 pm 
מנהל פורום

יבזורי פחד לקחת שלשה של משחק למרות שהיה פנוי לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:15 pm 
Freshman

אני חושב שספחיה והשחקנים שלו עלו על פטנט ענק ואוהדי הכדורסל אוכלים אותו אחרי כל משחק מחדש....
מסיטים את האש מהמשחק הגרוע שלהם ע״י יצירת אש סביב השופטים...והפעם סביב האוהדים...
במקום שקיין יחשוב איך החטיא שתי זריקות מעונשין בדקות הסיום הוא בוכה ... במקום שקול ישאל את עצמו איך הוא החטיא 6 זריקות ברבע האחרון בגמר גביע או איך הוא החטיא 3 זריקות ברבע האחרון במוצ״ש הוא בוכה שהוא לא ראה דברים כאלה...
במקום שפחיה יתמקד איך לנהל משחק כמו שצריך הוא עסוק לסנן קללות כנגד השחקנים שלו במהלך המשחק ולריב עם אוהדים...

מי שלא יודע לבקר את עצמו ולדעת היכן הוא טעה ימשיך ליפול בענק!!!
אני מקווה שימשכו ככה וחולון תמשיך לשחק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:18 pm 
Junior

חיפה מתבססת במקום האחרון עם נקודה פחות מנהריה ושתיים פחות מנס ציונה, ראשון לציון והרצליה.
ברבע האחרון חיפה קולעת 7 נקודות מול 24 של הרצליה.
גוני יזרעאלי עולה לקצת פחות משלוש וחצי דקות שבהן חיפה ב 11-.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 19, 2018 11:26 pm 
Junior

WTF...איך לעזאזל חיפה הצליחה להפסיד את המשחק הזה? נראה שעופר רחימי מאבד את זה לגמרי אבל זוכה לגיבוי מלא מג'ף רוזן.
העיקר שהביקור השנתי הקבוע בארה"ב כבר סגור לחודשים ספטמבר-אוקטובר.

אבל כפי שכתבתי בעמוד הקודם,יש עוד 13 מחזורים עד תום הסיבוב השלישי.....הכל פתוח

בנימה אישית: אשמח שנהריה יירדו. אל תכעסו זו דעתי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 12:35 am 
Junior

יש הרבה כשלים בכל מה שנוגע לעמית שמחון.

במהלך העונה הרביעית ברציפות שהוא מתקדם כל עונה, מכבי חיפה מנסה להיפטר ממנו, מציעה אותו בטרייד כדי לחסוך כסף. זה אגב השתלם לה מאוד השנה שמסתכלים על היכולת שלהם לקלוע מחוץ לקשת. ואחוזיהם של אלה שהחליפו אותו : ווילי האסל וורקמן ודגן יבזורי. גם בסופו של דבר שידרגו את ההאסל של וורקמן לכסף של שחקן פותח וויתרו על המענק של ארבעה זרים. ככה שגם כספית זה מאוד השתלם להם.

מכבי ת"א שמה 300 k על הסחורה החמה בשוק, כארם משעור, מסיטה אותו לעמדה 3 ומורידה אותו לספסל בשאט נפש שהיא מגלה שהוא לא יודע לקלוע מבחוץ ולכדרר לתוך הסל. שני דברים ששמחון דווקא יודע ובחצי המחיר.

הפועל ת"א מעדיפה את מנקו על פניו.

קטש, מנקוהוליסט ידוע, גם מעדיף את מנקו בנבחרת [ואז אנחנו דנים בסלניוז על אבי בן שימול כאילו הוא הכשל הבולט של קטש] וזוסמן על פניו. שיש זרזיף של תימהון יוצאת תשובה של "העדיף צעירים על פניו". איך זה מתיישב עם לימונד,בן שימול ופניני אני לא יודע. מה שמביא אותי לנקודה הסופית והחשובה מכולן.

הוא בן 28 וחצי, נא להפסיק להיכנס לחרדה מהיותו בקרוב בן 30, הקריירה שלו לא נגמרת בקרוב והוא השחקן הכי מתאים לנבחרת בעמדה 3 ולקבוצת צמרת שתתפוס קצת היגיון. אני אפילו לא מבין למה ירושלים מתחילה לפנטז על קולשוב לפני שהיא שוקלת את האופציה שלו שנה הבאה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 12:48 am 
Junior

והרצליה שהיתה עם 8 הפסדים ו 2 נצחונות מנצחת 6 מתוך 10 משחקים בעידן של שיבק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 12:52 am 
Hall of Famer

כארם משעור שיחק את רוב הדקות בשנה שעברה בעמדה מספר 3.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 2:00 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה יצא מאותה חקירה על פשעי מלחמה מלפני 8 שנים?
את הידיעה המקורית מהעיתון הקרואטי לא מצאתי, היא כבר מזמן נמחקה, אבל מצאתי באינטרבאסקט כותב קרואטי שציטט אותה. בוא נגיד שוואלה קצת עשו מיש מש כדי להפוך את הידיעה ליותר דרמטית. הידיעה המקורית אומרת שספאחיה העיד במשפט כעד ולא כחשוד (אם כי הוזהר שהוא עלול להפוך לחשוד בהמשך אם וכאשר), יומיים אחר כך התפרסמה ידיעה ששניים מהנאשמים האשימו אותו. מעבר לזה לא מצאתי כלום.
יכול להיות מצב שהוא יעבוד 3 שנים ב-NBA לעיני כל כשדבר כזה תלוי ועומד נגדו, בהנחה שהוא הואשם? קשה לי להאמין. זה לא דבר שהוא יכול לטאטא ולהעלים, לא בעבודה הזו. ל-NBA יש אוהדים בכל העולם, גם בסרביה מן הסתם. יש שם שחקנים סרבים. יכול להיות שדבר כזה קיים ולא מתפוצץ? אני לא רואה אותו שורד אפילו ימים אחדים ב-NBA במצב כזה, שלא לדבר על זה שיש מצב שהוא היה בכלל מגורש מארה"ב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 8:19 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
יש הרבה כשלים בכל מה שנוגע לעמית שמחון.

במהלך העונה הרביעית ברציפות שהוא מתקדם כל עונה, מכבי חיפה מנסה להיפטר ממנו, מציעה אותו בטרייד כדי לחסוך כסף. זה אגב השתלם לה מאוד השנה שמסתכלים על היכולת שלהם לקלוע מחוץ לקשת. ואחוזיהם של אלה שהחליפו אותו : ווילי האסל וורקמן ודגן יבזורי. גם בסופו של דבר שידרגו את ההאסל של וורקמן לכסף של שחקן פותח וויתרו על המענק של ארבעה זרים. ככה שגם כספית זה מאוד השתלם להם.

מכבי ת"א שמה 300 k על הסחורה החמה בשוק, כארם משעור, מסיטה אותו לעמדה 3 ומורידה אותו לספסל בשאט נפש שהיא מגלה שהוא לא יודע לקלוע מבחוץ ולכדרר לתוך הסל. שני דברים ששמחון דווקא יודע ובחצי המחיר.

הפועל ת"א מעדיפה את מנקו על פניו.

קטש, מנקוהוליסט ידוע, גם מעדיף את מנקו בנבחרת [ואז אנחנו דנים בסלניוז על אבי בן שימול כאילו הוא הכשל הבולט של קטש] וזוסמן על פניו. שיש זרזיף של תימהון יוצאת תשובה של "העדיף צעירים על פניו". איך זה מתיישב עם לימונד,בן שימול ופניני אני לא יודע. מה שמביא אותי לנקודה הסופית והחשובה מכולן.

הוא בן 28 וחצי, נא להפסיק להיכנס לחרדה מהיותו בקרוב בן 30, הקריירה שלו לא נגמרת בקרוב והוא השחקן הכי מתאים לנבחרת בעמדה 3 ולקבוצת צמרת שתתפוס קצת היגיון. אני אפילו לא מבין למה ירושלים מתחילה לפנטז על קולשוב לפני שהיא שוקלת את האופציה שלו שנה הבאה.

אם אני לא טועה הפועל ירושלים רצו את שמחון לפני עונה או שתיים והוא לא רצה להגיע (פחד בצדק שייובש). מסכים מאד שהוא עדיף על כל מיני קולשובים בשק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 1:11 pm 
Hall of Famer

גם שיבק וגם דרוקר עושים עבודה טובה בהרצליה ואילת.
נהריה חייבת חיזוק מיידי
באיזה תאריך נגמרות העברות בליגה השנה??!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 1:12 pm 
Hall of Famer

לפי ספורט5 יפתח זיו יכול להגיע השבוע להפועל , שנמצאת במגעים גם עם ישראלי אחר......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 1:58 pm 
Junior

כתבה שמבוססת על דעתו של הכתב ותו לא, הפעם אפילו לא קינחו ב"ציטוט של מקורב למועדון/שחקן".
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 75373.html

ציטוט:
הפועל ירושלים ממשיכה לעבוד במרץ כדי למצוא תחליף ליוגב אוחיון שגמר את העונה, ואחד השמות שירושלים עוקבת אחריהם הוא יפתח זיו מעירוני נהריה. ההערכה היא כי ברגע שנהריה ימצאו רכז זר, הקבוצה תסכים לשחרר את זיו, שמבוקש גם בהרצליה, אך צפוי לתת עדיפות לקבוצה של עודד קטש. בנוסף, לא מן הנמנע שגם גלבוע/גליל תצטרף למירוץ בעקבות פציעתו של יחזקאל סקוורר.

נהריה, כמו גם קבוצות רבות בליגה ובאירופה, ממתינה בקוצר רוח ל-25 במרץ - היום שבו פג סעיף הביי אאוט של 50 אלף דולרים עבור שחקנים בקבוצות שלא עלו לפלייאוף של ליגת הפיתוח. בשלב זה, שחקנים יהיו רשאים לצאת לאירופה ללא סעיף היציאה שמייקר את עלותם. נהריה מחפשת זמן רב אחר רכז ברמה גבוהה וזו הסיבה שנתנה עד כה תשובה שלילית לקבוצות שפנו אליה בנוגע לזיו.

לפני כחודש, בני הרצליה הביעה עניין בזיו והסגולים השיבו בשלילה. ההערכה היא שאם נהריה תצליח להחתים את הרכז הזר שהיא מעוניינת בו, היא תסכים לשחרר את זיו ובמצב כזה השחקן צפוי לתת עדיפות להפועל ירושלים, גם בשל ההיכרות וההערכה ההדדית עם קטש. גם נהריה צפויה להעדיף לשחררו לירושלים ולא לקבוצות שמתמודדות איתה על הירידה. עם זאת, יש לציין כי המהלך מצידה של ירושלים תלוי גם בהתקדמות מגעים שהיא מנהלת במקביל בנוגע לשחקן ישראלי נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 5:13 pm 
Sophomore

יעני , יוגב ישוחרר מהפועל שנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 5:30 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
יעני , יוגב ישוחרר מהפועל שנה הבאה?
אתה מצפה שבאמת נשאיר אותו ב-250 אלף דולר עבור התמורה שהוא נותן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 6:33 pm 
Hall of Famer

ככה מתנהג בית חם? מילא מכבי חסרת הלב שלא הסכימה להשאיר אותו ב-450 אלף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 6:37 pm 
Senior

באופן אישי ההתדרדרות של יוגב ממש כואבת לי פיסית. הוא היה כזאת מין תקווה, שחקן נוער עילאי וגם אחלה שחקן בוגר שתוך שלוש שנים הפך פתאום לגירסה חיוורת ונחותה של, אני יודע, אבי בן שימול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 6:55 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ככה מתנהג בית חם? מילא מכבי חסרת הלב שלא הסכימה להשאיר אותו ב-450 אלף...

קצת משעשע להגיע למסקנות על סמך תיאוריות לא אמיתיות של משתמש עלום בסלניוז , לא ... ? קודם בוא נראה שישחררו אותו בקיץ (אני מהמר שלא).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 6:58 pm 
Hall of Famer

גם אני מקווה שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 7:04 pm 
Junior

ההודעה שלי איננה תאוריה אלא דעה אישית (אם זה לא היה ברור).
כמובן שאין לי שום ידע לגבי עתידו של יוגב אוחיון אדום.

*אני* אשמח שלא יישאר במועדון עם היכולת העלובה שהציג עד כה - יש רבים טובים ורעבים ממנו בשוק.

מי שמרים גבה מוזמן לפתוח את הסטטיסטיקה שלו מהעונה - http://basket.co.il/player.asp?PlayerId=10737
23 דקות, 5 נקודות עם אחוזי גבינה מכל הטווחים, 2 ריב' ו-3 אס' בממוצע למשחק.

דיברו פה על יפתח זיו? יאללה ניקח את השם הזה כדוגמה - הוא ייתן את אותה התפוקה ברבע מחיר, בפחות דקות משחק, ועם יותר חדוות כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 20, 2018 9:29 pm 
Junior

מי שבאמת הסתכל על יוגב אוחיון ראה את היכולת העלובה שלו גם בעונה הקודמת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 172 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, עמוס לב ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה